cnm cok sıkkın
bana arada gelıyrlar galıba
dun aksam gene geldıler
fcbktn lalemın resmıne bakım cok kotu oldum agladım hatta
arkadaslık davetı gondermeyı dusundum tmm ok. basıodum
gerı donusu kotu olur dıe yapmadım, onun tarafından en sn 'hayatımda artık bırı var ' dıe gelen msjda yeterınce uzulmustum o gunu unutamam yenıden bole bısı duymaktn korktum
ama aklım onda bır resım bu kadar mı kotu eder ınsanı..
o nun yerı bende ayrı bı kez daha anladım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım sana sadece bırsey söyleyeceğim sen bu sekılde düşünmeni sağlamış sadece ınan bana senı değiştirmeyi seçebilirdi çok sevseydi.he he der geçerdi hatta tınmazdı bıle erkeklerın bır lafı var ya seve seve ya si** si** yola getirirdi.ama bunu yapmak yerıne kolayı seçmiş kaçmayı ,senın kadar sevmemiş.bu kadar acımasız yazıyorum çünkü böyle düşünüyorum.
neden dıyeceksın bunu yapcak ınsan varmı? bır ınsan uğraşırmı ınan seven ınsan uğraşır 4 yılda fahrıden kaç kez ayrıldığımı ne ben ne o bilir? yanından eve gelırdım istemediğim bi bakışmı yaptı ayrılalım vs. naptı dayandı bana ılışkı nasıl yaşanılır öğretti,çekti gitti acısını yaşattı gelmesı gereken zamandada geldi.seven ınsan bunu yapıyor.çevremdede bunun gibi örnek çok.üzülmek isityorsan üzül bırsey dıyemem ama kalk sirkelen ve kendıne gel.
ha bıde şu var ınan çekip gitmek istediği için gitmiş sen hata yapmasaydında gidecekti o.başka nedenlerden ve hayatına madem bu kadar sevdi seni kımseyı almasaymış.ecrin.yada alıpta yapamazdı senın düşündüğün gibi olsaydı.sen olmayan şeyle hayal aleminde olup acı çekiyorsun.ağır yazdıysam özür dilerim ama bu düşündüklerim.
eskilerden zaten bi silkinseydik bu halde olmazdık...yönümüzü bile bulamıoruz..biitnce herşey düşünüosun nie böyle oldu nie şöyle oldu neye yararki sanıoruzki hiç bırakmıcaklar biz napsakta....insanız boşluklarımız olur aglarız onun başkasıyla olması düşüncesi dahada üzücü tabi ama ecrin hiçibirinden bize hayır gelmez..daha ii gunler görücez inş
eskilerden zaten bi silkinseydik bu halde olmazdık...yönümüzü bile bulamıoruz..biitnce herşey düşünüosun nie böyle oldu nie şöyle oldu neye yararki sanıoruzki hiç bırakmıcaklar biz napsakta....insanız boşluklarımız olur aglarız onun başkasıyla olması düşüncesi dahada üzücü tabi ama ecrin hiçibirinden bize hayır gelmez..daha ii gunler görücez inş
hayatacım herkesin kişiligi farklı gitmek isteyeni kimse tutamaz zaten...
karşımıza böeleleri çıktı vede olmadı..
seninki başka yapıdan bırakmıo olabilir..herkesin sevgisi farklıdır....
bende çok suçlardım ama artık suçlamıorum..gerek yok olanlardan sonra.....ecrin sende artık kurtulmaya bak şeker...elinden bişey gelmezii..üzülmekete haklısın arada herkese gelir ve geçer sen alına hep guzel gunleri getirdigin için üzülüosun hiçbişey getirmemeye çalış bide sen benim gibi devamlı görsen nolurdu allahtan görmüosun....
ecrincim güçlü olmam lazım adamın yanında geçiosun ve slm vermeyi bırak yuzune bakmıosun ne kadar zoruna gidio insanın..ama nediosun haketmio beni hiçbişeye degmio...
görmesem ben aklıma bile gelmez düzgün ama işte karşılaşıoruz..
canım sende yıpratma kendini adam seçimini yapmış..
artık cidden iyi biri çıkarsa çık biriyle belki dahad açok seviceksin..
geçmişe bakıp düşündükçe hiç işin içinde çıkamayız ben artı düşünmüorum sunu söle yaptım suçluyum die oda beni itmiş demekki bende hata yapmışım...kaşrındaki önemli ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?