Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ecrincim kendini harap ediosun böyle yaparak..tabiki yeri ayrıdır ama elden bişey gelse yap elinden bişey gelmio...sen kendini üzersin sadece ecrin ne kadar oldu biteli canım...sakın hata yapma

hıc sebepsız yere bıtırdım sacma sapan seyler yaptım burdaanlatılan hıc bır sorunu yasamadık bız
koru korune bıtmesı canımı acıtyr..

kızlar cok kotuyum suan uzun zaman olmadıgım kadar mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ecrin kuzum tarif edilemez duygudasın,sözün bittiği yerdesin şuanda ama sonu yok bu durumun sende bılıyorsun yanlızca zaman bılıyorum unutması imkansız olacak ama denecek de bsy yok yazmak için çabalıyorum ama ....
ılerde bırısı karşına çıkacak ve unutturacak ınan buna ne zaman olacak bılmıyorum ama bıan gelecek hıcbeklemedıgın anda olacak..lütfen üzme kendini ve gerçekten yapmaman iyi olmuş.

canım 3 yıl olmuş evet bazen insana geliolar yuzleşiosun kendinle..sende benim gibi hatalar yapmıssın ecrin insan pişman oluyo ama iş işten geçmiş oluo...bu saatten sonra bişeymi our zaten hayatımda biri var demiş ne gelir elden...sen kendini suçlama artk ozaman öle olması gerekmiş napıcankii...

aynı durumdayız ecrınn dun gece .. sabah sabh goslerm sıstı yıne... :S eskılere takıLıp kLıyrmm yenı baslangıc zorr. ilk defabıryle okdr uzn srmustu. bnm ıcın cok ozeldı ılk defa bırıyle bu kdr mutlydm o konyadakı fLn yaLanmıs .. onu aNladımm..:S cokk sıkkın canımm cokk oda aynısını yapmıstı hıc sebep yokken bıttı arama benı dedı .. ve bıttı

canım sana sadece bırsey söyleyeceğim sen bu sekılde düşünmeni sağlamış sadece ınan bana senı değiştirmeyi seçebilirdi çok sevseydi.he he der geçerdi hatta tınmazdı bıle erkeklerın bır lafı var ya seve seve ya si** si** yola getirirdi.ama bunu yapmak yerıne kolayı seçmiş kaçmayı ,senın kadar sevmemiş.bu kadar acımasız yazıyorum çünkü böyle düşünüyorum.
neden dıyeceksın bunu yapcak ınsan varmı? bır ınsan uğraşırmı ınan seven ınsan uğraşır 4 yılda fahrıden kaç kez ayrıldığımı ne ben ne o bilir? yanından eve gelırdım istemediğim bi bakışmı yaptı ayrılalım vs. naptı dayandı bana ılışkı nasıl yaşanılır öğretti,çekti gitti acısını yaşattı gelmesı gereken zamandada geldi.seven ınsan bunu yapıyor.çevremdede bunun gibi örnek çok.üzülmek isityorsan üzül bırsey dıyemem ama kalk sirkelen ve kendıne gel.

ha bıde şu var ınan çekip gitmek istediği için gitmiş sen hata yapmasaydında gidecekti o.başka nedenlerden ve hayatına madem bu kadar sevdi seni kımseyı almasaymış.ecrin.yada alıpta yapamazdı senın düşündüğün gibi olsaydı.sen olmayan şeyle hayal aleminde olup acı çekiyorsun.ağır yazdıysam özür dilerim ama bu düşündüklerim.

dedım ya arada gelıolar bana elımde olmadan bunuda atlıcam ama sımdılık boyleyım gızleyemem sızden

eskilerden zaten bi silkinseydik bu halde olmazdık...yönümüzü bile bulamıoruz..biitnce herşey düşünüosun nie böyle oldu nie şöyle oldu neye yararki sanıoruzki hiç bırakmıcaklar biz napsakta....insanız boşluklarımız olur aglarız onun başkasıyla olması düşüncesi dahada üzücü tabi ama ecrin hiçibirinden bize hayır gelmez..daha ii gunler görücez inş

canım gizle demiyorum ama olaya bu açıdan bak nolur .inan böyle bakarsan daha az acı çekeceksin daha az yıprancaksın...

bıraz agır oldu cnm ben suan zaten kotu bı durumdayım ustune yazdıkların...
o cekıp gıtmedı ben gıtmesını ıstedım hatta bana defalarca soyledı sn barısmamızda da eger bana bıdaha gıt dersen donmem dedı ve ben gene yaptım yapıcagımı..
neyse kapatalım bu konuyu lutfen

canım insanlara mahsus hata yapmak gerçekten ya onların hiçmi hataları yok onlar sütten çıkmış ak kaşıkmı değiller.gitmek istedikleri için gidiyorlar .seven insan gitmez gidersede yapamaz geri döner.büz kafamızda yarattığımız değerler için acı çekip üzülüyoruz başka bırısıne aynı anlamı yüklesek ılerde aynı durum olsa onun içinde üzüleceğiz.ama daha ıyı günler göreceksiniz eminim daha mükemmelleri çıkacak karşılarınıza.

Son düzenleme:

deryacım evet aynen boyle..

dun bn onun ıcın aglarken bırısı benım ıcın cırpınıyrdu sırın yapıp gozume gırmeye calısıodu..
bızım subelerden bırınde calısıo hatta dun sureklı taınımı ıst. aldırıcam dıyıp durdu
keske bakmasydım resmıne gordum ve gene kotu oldum

hayatacım herkesin kişiligi farklı gitmek isteyeni kimse tutamaz zaten...
karşımıza böeleleri çıktı vede olmadı..
seninki başka yapıdan bırakmıo olabilir..herkesin sevgisi farklıdır....
bende çok suçlardım ama artık suçlamıorum..gerek yok olanlardan sonra.....ecrin sende artık kurtulmaya bak şeker...elinden bişey gelmezii..üzülmekete haklısın arada herkese gelir ve geçer sen alına hep guzel gunleri getirdigin için üzülüosun hiçbişey getirmemeye çalış bide sen benim gibi devamlı görsen nolurdu allahtan görmüosun....

evet dedıgın gıbı Allahtn gormuorum...

hep dıorum zaten sen guclusun bu konuda

ecrincim güçlü olmam lazım adamın yanında geçiosun ve slm vermeyi bırak yuzune bakmıosun ne kadar zoruna gidio insanın..ama nediosun haketmio beni hiçbişeye degmio...
görmesem ben aklıma bile gelmez düzgün ama işte karşılaşıoruz..
canım sende yıpratma kendini adam seçimini yapmış..
artık cidden iyi biri çıkarsa çık biriyle belki dahad açok seviceksin..
geçmişe bakıp düşündükçe hiç işin içinde çıkamayız ben artı düşünmüorum sunu söle yaptım suçluyum die oda beni itmiş demekki bende hata yapmışım...kaşrındaki önemli ya

derya sen güçlüsün.
ya bılmıyorum aslında benımkıyle de alakası yok bızler sevıyoruz sevdıgımız ıcın acı çekıyoruz onlar sevmıyor ve kolayı seçip çekip gidiyorlar.yada sevıyorlar sadece kolaylarına gelip başkalarıyla bırlıkte oluyorlar benım mantığım almıyor bu durumu benımkıde yaptı hepsı erkek işte ya.erkekler için üzülmeye bıle değmez gıbı gelıyor bana.

işte benım dedğim olay bu onların hataları yok mu emınım varkı buyuzden bu haldesınız durduk yere manyak gıbı hata yapmadınız oanda sizi çevrenızdekılerın dolduruşa getirmelerinin haklı sebepleri vardı emınımkı hata yaptınız onlar çok dogru olsalardı hata yapmazdınız yada hatalarınızı düzeltmeyi seçebilirlerdi.sonuçta seven ınsan sevdıgının hatasını görmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…