hayatacım güçlüyüm ama nereye kadar bilmiorum valla..
canım ecrini görünce kendim aklıma gelio üzülüorum zaten benim hergunum bi olay ben bile bilmiorum bazen napcagmı ya karşıma çıkarsa naparım nederim bilmiorum...
ecrin senn öyle bi durumun yok sevinmen lazım şeker..ecrin mutlu olman için ne gerekiosa onu yp..
hayata inş seninde bozulmaz elinizden geleni yapın ....gulinde öyle umarım olur..ecz gırlll şeker sende üzülüosun napıcan olmayınca bak görüoruz olmuo..sizi istemeyi istemeyin ben böle düşünüorum ve işede yarıo başka bişey düşünmeye gerek yok...bazen geliolar tabi ama arada sarsıntılar oluo napcaz..
[ı]hayatacım evet durumun İİ degİldİ hayat sÜprİzlerle dolu zaten ne zaman ne olur bİlemeyİz bu son sansınız artık İyİ degerlendİrn...
Canım ben ortama fazla gİrmemeye ÇalıŞıorum ayda 1 belkİ cafeye gİdİorum oo kızlarda kızıo nolcak dİe ...canım sıkılıo orasıda guzel bİ yer arada takılıorum İŞte.napm ben ama gÖrÜnce cİdden kÖtÜ oluorum ama toparlanıorum hemen..
Mecbur aynı Çevrede oturuoz yaŞanıcak Şeyler napİm gÖrÜoruz İŞte.
Ama yaptıkları normal degİl ÇÖzmedİm ben bİlmİorum ..artık ama bİrİ gİrsİn İstİorum hayatıma mutlu olmak İstİorum ..onu kesİnlİkle unutcam İnŞ[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?