Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hayatacım güçlüyüm ama nereye kadar bilmiorum valla..
canım ecrini görünce kendim aklıma gelio üzülüorum zaten benim hergunum bi olay ben bile bilmiorum bazen napcagmı ya karşıma çıkarsa naparım nederim bilmiorum...
ecrin senn öyle bi durumun yok sevinmen lazım şeker..ecrin mutlu olman için ne gerekiosa onu yp..
hayata inş seninde bozulmaz elinizden geleni yapın ....gulinde öyle umarım olur..ecz gırlll şeker sende üzülüosun napıcan olmayınca bak görüoruz olmuo..sizi istemeyi istemeyin ben böle düşünüorum ve işede yarıo başka bişey düşünmeye gerek yok...bazen geliolar tabi ama arada sarsıntılar oluo napcaz
..

derya arada sarsıntılar olur zaten hepımız ınsanız ve yaşadıklarımız hıcbırımızın kolay deıl.canım üzmemeye çalış kendını.Allah hayırlısı ne ıse onu verır bıze demekkı hayırlısı senın için buymuş eminim çok daha ıyı bırısı çıkacak karşına.aynen böyle düşün.
derya elımden gelenı yapıcam eskıden hep ona şu şu dıye kavga çıkarırdım hıc anlamazdım ama artık anlıyorum yaşımmı yetmeye başladı bırseylerı anlamak için bilmiyorum ama zamanında yaptığım hataları onun yaptıgı fedakarlıkları görünce altında ezılıyorum.nasıl yapcam bılmıyorum ama kendımı ona ispatlamam lazım.sımdılık mutluyum umarım devam eder boyle demekten başka elımden bırsey gelmıyor.malesef.
ama ecrini ve senı görünce benımde ne yalan söyliyim aklıma o kızla olan zamanlarında çektiğim acılar gelıyor yüreğim sızlıyor sızı çok ıyı anlıyorum oyuzden.

aynen öyle derya daha beterlerını yaşamıştım hatırlasana ne haldeydım yerlerde sürünüyordum resmen.haketmediğimi düşünüp,ulaşamıyordum.gelıyordu sonra pır gidiyordu en son mahkemelık oluyorduk kolay sey degıl hıcbırısı çok ağırlarını yaşadım bende azmı konuştuk tabıkıde anlıyorum oyuzden sımdı sıze dıyorum degmez üzülmeyın dıye ortam değiştirdim ve anladım böyle olduğunu gördüm yaşayıp.giden aham gelen paşam olmazsa çok acı çekerız daha malesef.

tek fark suçlu olarak kendımı gördüğüm anda herşey tekrardan eskı halını aldı,düzeldi.sanırım bu açıdan ben şanslıyım....

[ı]hayatacım evet durumun ıı degıldı hayat sÜprızlerle dolu zaten ne zaman ne olur bılemeyız bu son sansınız artık ıyı degerlendırn...
Canım ben ortama fazla gırmemeye ÇalıŞıorum ayda 1 belkı cafeye gıdıorum oo kızlarda kızıo nolcak dıe ...canım sıkılıo orasıda guzel bı yer arada takılıorum ıŞte.napm ben ama gÖrÜnce cıdden kÖtÜ oluorum ama toparlanıorum hemen..
Mecbur aynı Çevrede oturuoz yaŞanıcak Şeyler napım gÖrÜoruz ıŞte.
Ama yaptıkları normal degıl ÇÖzmedım ben bılmıorum ..artık ama bırı gırsın ıstıorum hayatıma mutlu olmak ıstıorum ..onu kesınlıkle unutcam ınŞ
[/ı]

aynen canım hayat süprizlerle dolu ben bunu yenı anladım.kesınlıkle son şansımız ıkımız ıcınde ıyı değerlendırmemız şart.kızlar durumunu anlamazlar yaşamayan anlamaz,anlayamaz canım işin çok zor gerçekten...

derya sonumuz yokki ben bunu onada söylüyorum ne bızımkıler nede onun aılesı,arkadaş cevrelerımız ızın vermeyecekler,bırakmayacaklar bızı.iki tarafında bırbırıne uyum sağlama gibi bir şansı yok malesef.oyüzden ılk kez sonunu düşünmediğim,bilmediğim birşeyi yaşıyorum ama yaşamak istiyorum onunla yaşayabıleceğim kadar.onsuz geçecek günlerin acısını boyle yaparak zamana sanki yenık düşmeyecek gibi düşünmek istiyorum.zamanın bırtek geçmesini istemeyen insan şu hayatta bızızdır heralde.

bız şuanda ayrı değiliz heker bırlıkteyız .oyüzden anlatacak bırsey yok ama bundan önce ben onu aldatmıştım ve çevremdekı ınsanların ilişkileri ile ilişkimi kıyaslıyordum neden sen boyle degılsın dıe başının etini yiyordum.askerden yenı gelmişti psıkolojısı bozuktu benımde aynı şekılde 15 ay beklemek hiç kolay degıldı.bunlar bırleşince sürekli kavga eden tipler bıde benı istemeye gelmek istiyordu bende her seferınde babam kürdsün diye kapıdan sokmaz sizi lafını ettirmez diyordum.ee doğal olarak babamı,annemı bılıyor ,istesem aıleme kabul ettırebılecegımı bılıyor ıstemıyorsun yada boyle bsy olursa kürdüm dıye sorun yaparlarsa benım babam evlatlıktan reddeder dıye bız kavga ettık telde.babasıyla çalışıyor.onun ıcın maddı manevı herseyı kaybetmesı demek oluyor.ve benım arkadaş ortamımın onun ortamına uymaması gıbı nedenlerden dolayı ayrıldık.onun arkadaş cevresı bırısını ıstıyordu olmasını.onunla denedı olmadı benı unutamadı ben düzeldim ,pişman oldum diyincede tekrar görüşmeye başladık ama ne olur sonumuz bılmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…