Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hayata canım öyle düşünme ya üzme kendini..olur olur siz isterseniz herşey olur canım..konuşmuomusunuz hiç siz..

heker napmak lazım ozaman bak sen bizden daha tecrübelisin ..hayata sevio istio ama bi son olmıcagnı düşünüo

22 yaşındayım oda 26 yaşında.yani küçük değiliz işinde gücünde insanlarız.

Son düzenleme:
heker bız düzeltemeyeceğimizden korkmuyoruz sadece bır taraf diğer tarafı kürd diye istemiyor,bu durumdada benım bıtanem ıcın aılemı,arkadaşlarımı herkesi karşıma almam gerekıyor yanı kımsenın umrumda olmaması gerekıyor.bu benım ıcın ımkansız evet cok sevıyorum ama ben aılemı daha çok sevıyorum.
onun tarafı ise bız gelır davullu,zurnalı kız alırız,yangından mal kaçırmıyoruz bızı mılletımızle yargılıyorlarsa bızde o aıleyle olmayız dıyorlar haklı olarak ve ben yapabıleceğimede inanmıyorum onun aılesıyle.oda zaten ne iş çevresıne katlanabılecegımı düşünüyor nede aılesıne.aşiretler sonuçta.hiçbirsey kolay degıl yanı.

kol kırılır yen içinde kalır ya,herşeyi uluorta yaşamamk lazım sonra sen düzelirsin ama insanların
gözündeki imajın zarar görür aynen öyle oldu arkadaş cevrelerımız için.

bız zaten şuanda ortalığa çıkmıyoruz.ilişkimize odaklanıyoruz ben açıkcası onun dışında hayatıma kımseyı ıstemıyorum.olursada mantık evlılıgı yaparım şu saatten sonra oda aynı.

derya ıkı tarafta çok karşı .
bize he deseler ben bır he dedirtebılsem fahrıyı ıkna ederım bız kıradada otururuz bana kımse bu kadar katlanmaz,sevemez.o benım herseyım.ama evet onun çektiği acılar var ılk güvenmesi gerekıyor oyuzden zaten bu kadar çalışıyorya yarın babası reddederse aynı düzeyde yaşayabılmemız ıcın.
derya ımkansız gözükmese ınan demem.ama napabılırız düşünemıyorum bıle.
heker bıde bu insanlar istanbulda bağdat caddesinde oturan aıleler bitliste dedesi aşiret reisi ama bitlisliler sonuçta.

Son düzenleme:
ben yokken neler olmuş öyle yaa hepsini okuyamadım fazla vaktim yok hemen yazıp çıkıcam.

ecrinim balım bak tatlım senin olayın artık kendine eziyet çektirmek hayatım 2 3 yıldır ayrısınız ve hala kendini suçluyosun gerçi ben yokken yazıp yorumlarını sildiğinden orasını anlayamadım senin hatan neler okuyamadım ama hatan her ne olursa olsun eğer kısmetinde varsa o kişi olur zaten eğer senin onu sevdiğin kadar sevseydi şuan yanında olurdu cnm kalk artık silkelen eğer kendini suçlu görmeye devam edersen asla mutlu olamazsın

deryacım bende kızlara katılıyorum gerçekten çok güçlü bi kızsın yaşadıklarına rağmen onun yanından geçip gidebiliyosun dibe vursanda ayağa kalkabiliyosun ben eminim ki bigün değerini anlayan çıkıcak

kızlar ben bu topiğe eski lale yüzünden gelmiştim ağlaya ağlaya bu topiğe kaç kere yazdım sayısını bilmiyorum resmen dipteydim ama herşey birden değişti hayatıma harika biri girdi herşey yolunda şuan çok şükür.demek istediğim şu geçmişi silin ben başkasını sevemem demeyin inanın insan tekrar seviyo yeter ki geçmiş geçmişte kalsın herşeyin hayırlısını dileyin siz geçmişte takılıp kaldığınız müddetçe önünüzdeki güzellikleride göremezsiniz

gulincim inş iyi biri çıkar...ben kapadım artık yaa..ne hali varsa görsün...güçlü olmam benide mutlu edio onun önünde eziilip büzülmedim zaten cidden kişiligimde öle degil kimseye öle davranmadım davranmamda agalnıp sızlanmam gidene kapı orda kendimce yaşarım herşeyi...
ecrin de kötü oldu ama eminim herşeyin farkındadır...
gulincim bizde bigun böle senin gibi guzel guzel anlatıcaz inş

derya dıyorum ya sözün bittiği yerdeyiz.ne denebılecek bırsey var ne de yapılabılecek bırsey belkıde ıkımızde cok cesaretlı olabılsek karşımıza aılelerımızı alabılsek aılelerde tamam dıyecekler ama ya demezlerse ıkımızde yaşayamayız.bazen fahrının delilği tutuyor kalk gidelim surıyeye orada yaşayalım her türlü ayıramazlar bızı orda dıyor ama benımde cesaretim yok.1 gün fazla yaşayımda ne olursa olsun dıye düşünüyorum zaman geçmesin istiyorum sadece.

canım bak bi kerede olsa denemeniz lazım denemeden göremezsiniz...ailelerle bi konuşun zamanı gelince ona göre davranın derim..siz korkarsanız hiçbişey olmaz zaten...

canım neden bılıyormusun bıde sey var bende sımdıye kadar babam benım cıddı bır sekılde ıstedıgım hıcbırseyı son ana kadar hep olmaz dedi son anda oldurdu.istanbulda yetişmiş durumda hatta benden daha milliyetçi bir aile.ve inanılmaz derecede dinlerine bağlı bır aıleler.çok iyi insanlar .bı kere o çok iyi birisi sürekli namaza giden,orucunu tutan bır dediğimi iki etmeyen ınsanlar ama aılem tanımadan hüküm veriyor yazlıkta sadece komşu olarak bılıyorlar ama iç yüzlerini göremeyecek kadar uzak evlerımız.komşumuz bır kadın olur valla denk aıleler falan dedı o zaman sevındım ya dıyorum ya ıcımde bır belkıde var.vede söylemesi kolaydı insan kopamıyorki canım sevdıgı ınsandan neden sürdürüyorsun demişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…