Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

heker asla zaten aılemı karşıma almam .sevdiğim dediğim insanda zaten buna müsade etmez.
bende bılıyorum kımsenın sonuna kadar sevgili kalamayacağını ama elımden bırsey gelmıyor şuanda keşke gelseydide hersey cok farklı olsaydı bakalım zaman bana ne göstercek.belkıde hersey bır anda değişir kim bilir.

günaydın kıızlar ben işe geldim.karşı taraftaki çoğu yer tatilmiş.

ben aşkımı istemezdim bir rahat bırakmazdı ki bızde akşama yaparız canım koltuğa uzanıp üstümde yumuşacık battaniyem tv karşısında uyuklamayı.film izlemeyi.akşamı iple çekicem bu akşam.

off saatler var akşama :sinifsinif:
kızlar neden yok bugün ecrin uyarı alıyo diye girmiyo ama derya neden gelmedi ki ?

canım belkıde deryanın oradakı baraj taşmış olabilir oyüzden gelememiş işe olabilir yanı.
bızım avrupa yakası ikitelli,kemerburgaz tarafında çok su baskını varmış.öyle birşeyden dolayı işe gelmediği için girememiştir belkide.

Offffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffff
Neden ayrılık var?????????????????
Neden basit sebepler yüzünden terketmek???????????

ben warm gülinimm.ay hiç giremıorum buraya artık,iyicene koptum halbuki anlatacak o kadar cok şeyim warki..
müsait bi zamanımda ewdeyken yazıcam herseyi ama şunu sölemeliyimki bu sefer eskisinden daha kötüyüm.. mafoldumben

kuzum yaa üzme kendini artık onun için nolur yaa en kısa zamanda girip anlat bana özelden de yaz olur mu ?

klava: herkes heralde sevgili buldu oyüzden kımse gelmiyor.

bende günaydın diyeceğim ama kımse yok.

günaydın gülincim.hava çok kötü ya kızlar burda.:gitme:

gunaydın kızlar nasılsınız..dun evin salonu seldi temzilik yaptım gelmedimde işe selden bizde aldık nasibimizi sizde ne var ne yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…