Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

çok şükür bızde bırsey yok ama bızım depoların bazılarınıda su basmış.avrupa yakası baya kötü durumdaymış dün.cuma ve cumartesıde bekleniyor.Allahım sen koru.

deryacım umarım büyük bir hasar yoktur.

canım iyiyiz sadece salon hazar oldu havuz gibiydi oraları temziledim halıları yaıkadım işede gelmedim iyikide çıkmamışım..gene olucak bakalım napcaz ...allah herkesi korusun siz napıosunuz kızlar

napalım deryacım ya ben gebzedeyım sabah gelırken hava çok kötüydü ve dün akşam çok yağmur yağdı.evde yanlızım ya çok korktum.uyuyamadım pek bırde karnım ağrıyor.

çok şükür iyi oda.dün ikitelliye gitmek zorunda kalmış bir toplantı için,diyor amerikan filmlerine benziyordu berbattı.oyüzden arabasını almamış eve giderken tamda konuşurken şarjı bitti.dün akşam bıraz onuda merak ettim.ama çok şükür çok iyiyiz.tek sorun çok özledim geçen hafta salıdan beri görüşemedik bırtek telefonla konuşabiliyoruz.:gitme:

klava: herkes heralde sevgili buldu oyüzden kımse gelmiyor.

bende günaydın diyeceğim ama kımse yok.

günaydın gülincim.hava çok kötü ya kızlar burda.:gitme:

günaydın cnm.bugün burda hava çok güzel yaa bahar gibi ama yarın çok kötü olcakmış

gunaydın kızlar nasılsınız..dun evin salonu seldi temzilik yaptım gelmedimde işe selden bizde aldık nasibimizi sizde ne var ne yok..

geçmiş olsun deryacım allah beterin korusun bu kadar hasarla atlatırsınız inşallah

evet hiç uyunmadıki şimşekten geçmiş olsun şeker korkma..manitadan naber gulin ecrin nirseniz

iyiyiz cnm manita iyi nolsun işte sabah görüştük :kedi:

gülin ben haftasonu tekirdağa geleceğim ya ondan hava bozuyordur.sinir oluyorum ya ne işim varsa benım eylülde yazlıkta.mafoldumben

solucan ben eskı halımden daha kötüyüm yazmış,acaba ne oldu gene ya?:uhm:

derya sende ne var ne yok başka?

canım bende farklı bi durum yokya aynen devam bir atakta yok nolcak böyle...
solucan gene bişeyler olmuştur..

solucana çok üzülüyorum ya çok seviyor ama sevgiliisi ne istediğini bilmeyen birisi umarım daha çok üzülüyorsa bile artık vazgeçer.

solucan en son zaten ii degildi bilmioruzki durum ne ama iyi olmadıgı kesin bişeyde yo kararsızlık çok kkötü bi durum..

derya ya saçlarımı boyattırcam sence kızıl mı,sarı mı,yoksa gene mı kahverengi boyattırsam karar veremiyorum.sarıda benımkısı çıldrmıştı en son.kızılı hiç görmedi ama doğallıktan yana.kızılla kahverengı arasında kaldım....

kızıl düşünüyorum değişiklik olsun dıye ama kahve yaptırıp uçlarınada sarı attırabilirim.sence hangisi daha güzel?

değişiklik olsun istiyorum da ....kaydirigubbakcemile3

yada benımkıne sorsammı ona sorsam düz kahve yaptır der geçer....:gitme:

selam kızlarr,sizi sewiorum.iş yerinden giripde olayları anlatınca moralim bozuluo.kalbim sıkışıo.o yüzden bi gün ewdeyken anlatcam herşei.bitti zaten yani yine o kıza döndü benden sora çıktığı..neyse ya üzülüorum anlatcam herşei bi ara

tövbe tövbeeeee
neler oluyor ya..
anlatırsın akşam ben de gelicem merak ettim.
üzmemeye çalış kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…