Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

allahım ya deliricem :sinifsinif:
hiç mutlu olamasın köpekkkkk

canım bırak artık..Senin bir hayatın var o senin hayatında olmadan öncede bir solucan vardı şimdide var.lütfen topla kendini ve ayaklarının üstünde dur.yaşamak için ona ihtiyacın yok.bırak bak sen elini ayağını çekince nasıl sana döndü bırak kendi haline.eğer o kızı seçtiğse yaşasın seçimini.sende kendini topla bi bakım yap ne bilim kendinize gelin.tamam ağlayın bağırıın çağırın ama artık kendi içinizde tüketin CADIARZU sen burda kafayı yerken inan o diğer kız mıdır nedir onla beraber ve senin üzülmen onun umurunda olsa senin yanında olmaz mı düşün azcık mantıkk :lepi:

galateıa asahıdasın canım sen napıosunnnn

canım çalışmaya başladım ama pek memnun değilim şuan sömürülüyorum :) sigorta problemim var maaşımı alırsam mutlu olucam valla kaydirigubbakcemile2 arada ağlıyorum devam ediyor özlemelerim ama yapcak bişe yok kendi kendine tükencek elbet. hayatıma başkalarını almaya çalışıyorum ama içim kurumuş bişe hissedemiyorum şimdilik ondan bıraktım daha hazır değilim sanırım...

ıs konuusnda ınsallah maasını al sıgortanda odensın..bır an once..
onlarda gecıcek ınankı
az kaldı bak hayatına bırı grsın dıye dusunmeye baslamıssın
zamanla hepsı yoluna gırıcek beneden dmesı..
benım eskı halımı hatrlarsın nasıldım sımdı nasılım
HARIKAYIMyerimseniben

amin canım Şeniz sen nasılsın ?

ıyım canım napıosun..nazar degmesın sana ınsallahŞeniz

mrb kızçelerim ii geceler herkese nasılsınz bn çok iiiiyim walla keyifler ggüsel :)) zemuszemussizler nasılsınız ??

pamukcum canımcım sağol.aılelerın ıkna olmasından önce sanırım benım ıkna olmam gerekıyor her geçen gün herşy daha karışık hale geliyor ama şımdılık mutluyum anı yaşıyorum.kesınlıkle dedıgın gıbı artık hersey daha zor hem karşılıklı olrak hemde aıleler olarak.

günaydın kızlar nasılsınız?

Pamukpreses teşkler kafam karışık tabi ama bilmiorum bakıcaz acele karar vermek istmeiorm...saolun düşünceleriniz için kızlaar

düşünceli derken nasıl düşünceli canım ya zamana bırak 20 günde yangından mal kaçırır gibi olmak zorunda değil sonuçta.

hani ilgili oturup kalkması flan...canım benim acelem yok zaten zaman ben kendilerinede dedim...bakıcaz şker...

o çok cana yakın ama biranda herşeyin gelişmesine şaşkınım adam yanımda titrio yaa..bende yanında mutluyum hani muhabbeti guzel komedi yaşlanmassın..açık ve net konuşuo zaten ...bende alışmaya başladım arıo soruo ms lar flan işyerinde geldi aldı dun beni ...ama 1 ay kısa bi süre hani yanlış bişey yapmak istemiorum...bilmirum biraz daha zaman geçsinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…