Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

derya benım mantığıma yatmıyor artık.çok düşünüyorum herşeyi.zamanı olmayan adam bır anda esti ve tatile gitti.pazar gecesi şuanda bodrumda ve benım laf söylediğim insanlarla inanamıorum.ve onla nasıl olur nasıl yaparım dıye kurmaya başladım.ve bana zamanım yok dıyen ınsan bır anda zaman yaratabıldı çok ağır gelıyor.ve cevremdekılerin dedikleri doprumu acaba ben ne yaparsam yapıyım olmayacakmı dıye düşünüyorum.ya cevremdekılerın dolduruşuna gelıyorum yada bırseylerı farketmek ıstemıyorum.anlam veremıyorum hıcbırseye sadece herseyı suanda uzaktan ızler gibiyim.bu durumda nasıl olunursada öyleyim şuanda.

tatilemi gitti o nasıl oluo kimle ....o nedio aranız nasıl...etraf bi yere kadar ama insanlar bizim gördüklerimizi görebilio oda kafa karıştırıo hata yapmamak adına sen daha ii bilirisn ama bakıorum hergun morelin ii degil bişeyler çııkıo nedenirki..

canım tatile gitti,yanı o dediğim arayan iş çevresınden olan bır adamın otelı var.davet etmişler.gene iş çevresınden yakın bır arkadaşıyla oraya gıttı.yanı kafamı dınlemeye ıhtıyacım var ben gıdıcem dedı gitti tamam dedim nasıl olsa senin çalışma saatlerıne gelecek,bayramda burada olucam dedı pekı dedım fazla sıkmamak adına.kendımde tatıle gıdıcem zaten bayramda.ama derya ben kötüyüm ben onun cevresıne laf söylediğim için inadına yapıyor resmen adam.aynen oyle benımle onlar 4 yıllarını geçirdiler acaba diyorum bırsey varda benmı farkında değilim .garıbım mutlumuyum evet ıstedıgım zaman arayıp konuşuyorum ıstedıgım zaman sesını duyuyorum ama ıstedıgım bumuydu gercekten bunu bılmıyorum.onun dışında ıyıyız .aramız ıyı gerçi bu sene tatıl yapmadı hıc hakkı yapmak kım ıstemezkı tatıl yapmak ama şu var ben ona bayramda bıryerlere gıdelım dedım yogunum dedı ve bır anda çıktı gıttı.bunu aklım almıyor işte.

neyse benı bosver sen kendını nasıl hıssedıyorsun? elektrik almaya başladın mı ? onu düşünüyormusun falan anlat.

ister istemez üzülüosun zamanı oluo ama benle geçirmiomu disoun ve huzursuzluk doguyo ...canım bozma moralini sana inat neden yapsın..onun ilgisi nasıl

ecrin şeker hoşgeldin...nrdesn sen..
hayata aklıma çok gelmio ama zamanla..elektrik aldım çok cana yakın ve herşeyi bana bırakıo sen ne istersen dio..dun ms atıo keşke yanımda olsaydın sana 2 gunde alıştım dedi..o istio zaten kesin ama iş bende bitio açıkçası..ama yanında iyiyim bu bi gerçek ...herşeyi ikimiz die konuşuo herşey ikimiz için sende bitio dioç....benimde hoşuma gidio tabiii hayata...
umarım seninde işin bi sonuca varır..

deryacım hosbuldum ıyım cnm sen nasılsın ?
gelışmelerı okudum cok sevındım hadı hayırlısı ınsallah guzel seyler olur bu kez yuzun guler...
acele olmasına o kadar takılıp kalma derım kısmet demekkı boyleymıs zaten aılesını flnda daha onceden tanıyrsun bu yuzden cok takılma zamana derım..
yanındayken mutluysan ve en onemlısı kadınlık hıssı ne dıyrsa onu yap ıcınde zerre tedırgınlık yksa takılma bu kadar akışına brak..

uyelıgımın sılınmesı ıcın msj attım kızlar gırıp gırıp onu kontrol edıorum

kızlar lale o kızın resimlerini albüm yapmış,albümün ismide aşkım.
kızın bi sürü resimlerini koymuş,en son resmede ikisinin msn konuşmalarını koymuş.
ikiside koca bi sayfada birbirlerine büyük harflerle seni sewiorum sen sewıorum yazmışlar.
yok ben bu gördükelrime daha fazla dayanamicam.
ölmek istiorum ölmek!

Vay be adama bak, ya madem böyleydi senle niye oldu yine. Kötü bir şey evet ama bakmamaya çalış canım ya. ne diyim zor tabi ya..

solucan sen neden kendını Üzmek ıÇın elınden gelenı yapıosun anlamadım...
Bırak ya ne halı varsa gÖrsÜn..bırak artık su nette onu kurcalamyı..
Adam takmıo etmıo yeter ya...kendı degerını dÜŞÜÜÜrÜosun daha neler ÇıÇa bu agladıgın gunlere yanıcaksın....bırak artıık sunu

[B]lacivert adam zaten rahat kii bukadarşey yapması normal...nasıl olsa boşta kalsam solucan var dio...
buna sevgi flan denmez yaaa ne bu böyle...biraz cık gurulu olun ya
benimde basımdan geçti dimdi ayakta durmaya çalışşıorum giden gider çokta umrumda[/B]

ay keşke bu ağladığım zamanlara yanacağım günler gelse ama çok zor.
her gun kahroluyorum,adamın her attığı adım olay.ben başıma gelicekleri biliorum o kıza aşık olucak kesin,onla nişanlanıcak kesin biliorum :sinifsinif:
ben zaten onla ilgili bişi yapmıorumki artık,aramıorum etmiorum sadece bakıorum naptına elimde deil yani bakmak istiorum üzülcemi bilsemde görmek istiorum ama inanılmaz acı çekiorum.
orucumu bozup sigara içicektim o kadar kötü oldum,inanın ateş düştüğü yeri yakıo..

solucan canım ben seni anlıorum bizde yaşadık canım aynı şeyleri ben sevgilisyle yanyana gördüm aynı ortamda ama çıtım çıkmadı ...üzüldüm evet ama elden bişey gelmez karşımdaki şeçimini yapmıssa arkama bile bakmak..yoluma devam ne kurcalıcam ben birgun bile nette kurcalamadım neden sence neden morelimi bozim hiçbişey görememek daha unutmak adına sen daaha çıldırırsın böyle...
seni sevmeyeni sevmede istemede...sende başla ya yeni bi ilişkiye kendini yıpratırsın kimseye bişey olmaz bu devirde kendini düşünceksin..

Siz bununla 7 yıl mı sevgili kaldınız? Ama sen çok çok bağlanmış alışmışsın galiba bi de çok üstüne düşmüşsün öyle yapmasaydın keşke.Hani yanlış belki ama istesende kendini çekiceksin bazen, sen mesela bir an kızıp o kız kim vs vs diye msjlar atmışsın, kızdığını kıskandığını çok belli etmicektin. Erkekler bunalıyor bir de asla şımartmıcaksın bunları. neyse gerçi bunlar ayrıntı falan filan, senin lale de bitmiş sana karşı hisler, yıpranmışsınız ama ailesinin de etkisi vardır tabi yine de.

aşk acısı işte.. kötü elbette ama sen böyle ağlar vaziyette devam edersen hiç unutamıcaksın canım, silkin şöyle bi iyicee

içimden gelmio kimseyle çıkmak.ben onun yaptığı midesizliği yapamıorum onun kadar irenç olamıorum.
bi erkek içinde aa şunla çıkiym takıliym die bişi geçmio aklımdan ya istemiorum çünkü.
zaten çıksam daha çok acı çekicem mutlu olamicam kendimi biliorum,en iyisi tamamen atlattıktans ora birile çıkmak..
ay o kızla mutlu olur mu sizce?

Mutlu olmasın istiyorsun hınç var bence sende, sevgiden daha çok. İlerde üzülceksin bu durumuna, ama şu an anlamıyorsun. Benimde kız arkadaşım aldatıldı dayak bile yedi hala hiç bişii yokmuş gibi çıkıyor o çocukla affetti filan. Herkes diyor sana göre değil diye ama anlamıyor. Kör şu an göremiyor sen de öylesin şu an lmaz: Huyun da biraz böyle sanırm ya agresif telaşlı birisin sanırım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…