canım bana olmaması için sebep söylermisin yapma solucan sen kendı kendını üzüyorsun ya adamın ufacık umrunda değilsin bunu kendıne yapma sen bu kadar değersiz değilsin canım bak bu dünyada hepimiz yanlızız onlardan öncede vardık sonrada varız ben artık acı çekmiyorum mesela evet şuanda aklında o olduğu için onu düşünmek istiyorsun ama o mutlu bunu anla artık.ya adamın o kıza aşık olmadığını nereden bılıyorsun bundan korkuyorum dıyorsun belkıde sana geldıgınde onun kıymetını anladı ve onu sevdıgını düşünüyor artık ve o kızla olmaması ıcın en ufak bır sebebıde yok.Allah mutlu etsin de geç bızler yaşamadık mı yaşadık ve sana şunu söyliyim keşke benımkısı mutlu olsaydıda o kızla benı ılerde Allahın kürdleriyle bu adam muhattap edecek,yarın öbür gün aıleme mesleğini nasıl söylerim diye düşünceler içinde olmasaydım.inan bıtınce bıtıyor belkıde sızınde yürüseydı daha farklı problemlerınız olacaktı kım bılır? belkıde Allahın sevgili kulusun ki sana Allah ileride daha üzülceğine şimdi üzül diye bunu verdi kım bılır? şöyle düşün bu adam para için ailesi ileride sizin ilişkiniz yürüse bıle rest çekecekti ve parasız kaldığında kuyruğu sıkıştırılmış köpek gibi kaba bır tabır oldu ama gıdecektı.belkıde sen ozaman daha büyük yıkım yaşayacaktın çünkü daha bağlanacaktın.veya canım evlencektınız aılesı huzur vermeyecektı.diyorum ya Rabbım bızlere dert verıyorsa daha büyüklerini göstermesin diye veriyor.acı çekiyorsak dağımıza göre çekiyoruz.dayan sabret bak deryaya adam sürekli etrafında dolaştı kendı kuzenınden oldu ama şimdi evlenmek üzere hıc düşünmediği aklının ucundan bıle belkıde geçmeyecek bırısıyle bırseyler yaşamaya başladı.inan bana senınde boyle bırısı çıkacak.bu saplantı saplantıdan başka hıcbırsey degıl eğer bana sorarsan sana 2 önerim var ya tatıle git kafanı topla,yada ruhsal dengenı destekleyıcı bır tedavı al.ve kendıne gel.seninkisi bana gelmişti ama gider nasıl gıder benı sevıyor o ben onu 7 yılımı verdim düşüncesinden farklı bırşey değil.Allah korusun yarın öbür gün evlenmeye kalkarsa o kızla senın kendını öldürmenden korkar hale geldım ben sağlıklı düşünemiyorsun çünkü.canım bak sadece sen yaşamadın bende yaşadım korkunç birşeydi duvarlara ağladım,sabahlara kadar kapısında yattım herşey denkti bılıyorumkı kımse bana onun kadar değer vermeyecek benımkınde yada hayatıma gırecek herkeste onu arayacağım ama olmayınca olmuyor bunu kabul etmekten başka bır çare yok ne yazıkki.ve bunu kabul ettiğin anda inan yenıden dünyaya gelmiş gibi hissedeceksin kendini.lütfen solucancım.canım lütfen artık herşeyin farkına var.
bunu kabullenmıorum hayata.eğer onla mutlu olsaydı neden tekrar benle barısmaya calışsınki.ben keşke onu bunaltmasaydım,yine beni kaçırıcaksın demişti,keşke dinleseydim onu bak o kıza döndü yine.
ama aslında ailesi beni istmio die hemen o kıza dönmesine gerek yoktu.hani istmıodu kimseyi allah belasını wersin delirdim artık mafoldumben
ben ıyıyım valla az önce müdürümle konuştum bıraz kendıme geldim çok şükür.kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın?
Valla bi hafta oldu sevgiliden ayrıldım, bugün başkasıyla beraberöyleyim işte.
solucan sen öyle san ben seni düşünemüorum onları el ele görmeni...
ben bunları bile yaşadım en acısı olması lazım sevdigin insan başkasıyla ve hergun arkdaşlarım onla ilgili sevgilisni görü bana sölüolar ne kadar acı sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?