Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sanki ben istemıomuyum sizin dedıklerınızı yapmayı ama elimden bişi gelmıo.
saat 7 olsun ya gitmek istiorum bunaldım artık.uykum war oruçluyum off

solucan evet anlıosun ama uygulamaya çalış ben dinlioruz seni ama farklı bişey yok...hayatın o adama adapte resmen

ben sanmıorum benimki kdar kötü şeyler yaaşdınızı.. :sinifsinif:

Ben buna yorum bile yapmak istemiyorum canım, içiniz kararmasın.
Bundan hiç o kadar emin olma ve kendine acımayı da bırak.
Sen hayatı burda kendine zehir ederken o sağda solda fink atıyo anla bunu artık.
Kendini bu kadar üzerek de ancak hastalık sahibi olursun, eline başka hiçbir şey geçmez.

ben başka şeylere bakıyordum artık sıkıldım solucanın durumundan ve ilişkilerden oyüzden arada bakıyorum napıyorsunuz dıye.nasıl olsa bırseyler desekte o kendı bıldıgını düşünüyor değişen bırsey yok.

solucan canım bak kendın üstesinden gelemeyeceksen psıkolojık tedavı al masraflarından kıs lütfen. ama kendıne bunu yapma.

o pislik mi büyütücek beni?o mu olgunlaştrıcak

Evet aynen öyle, sana tuhaf geliyor ama öyle.
Pisliklerle yüzyüze geleceksin ki ders almayı öğreneceksin.
Kötülerle karşılaşacaksın ki bir daha aynı minvalde biriyle karşı karşıya geldiğinde nasıl davranman gerektiğini, bir sonraki adımını bileceksin.
Bütün bunlar sana hep ipucu olacak hayatta.
Kötüden öğrene öğrene iyiliğin, güzelliğin kıymetini daha çok bileceksin.
Daha iyi bir insan olacaksın çünkü empati kurabileceksin.

Hayata, katılabilirsin bana kaydirigubbakcemile3

daha ne ki bunlar.cocuk normal ayrılmış başka ilişkiye başlamış.ya bende aynı hataya düşüyorum nedense onlar başkasını bulduklarında hala sevgımız devam edıyor acı çekiyoruz.halbukı bızımde karşımıza bırılerı çıkcak neden bu ıhtımalı düşünemiyoruz bılmıyorum...

Kulağımın içi kaşınıyor.Felaket.Önce azar azar başlıyor kaşıntı, geceleri.Sonra artıyor.

Kaşımak da bir zor ki kulağın içini.Bir türlü geçmiyor."Ne yapsam acaba?" diyorum.

Günler geçtikçe daha da artıyor.

Doktora gitmeye karar veriyorum. Arkadaşlarıma soruyorum

"Tanıdığınız iyi bir kulak burun boğazcı var mı?" diye. "N'oldu ki?" diye soruyor arkadaşlarım. "Kaşınıyor kulağım" diyorum. "Uyuyamıyorum geceleri,
kulak kaşınmasından!" Bir doktorun adını söylüyor bir tanesi. "Çok iyi doktordur"diyor. "Kimsenin çözemediğini çözer, iyileştiremediğini iyileştirir."

Gidiyorum doktora.Gözlüklü, şirin bir amca.Elinde bir büyüteç, kulağıma bakıyor.

Şaşırıyorum önce. "ıçinde kaşıntı var" diyorum. "Öyle büyüteçle ne anlayacaksınız ki?"
"Yok" diyor, "Ben çoktan anladım ne olduğunu da, şimdi daha iyi görmek için bakıyorum."

"Nedir?" diyorum doktora."Eski sözler kaçmış kulağınıza" diyor."Nasıl yani?" diyorum.

"Kimin sözleri?" "Bakacağız" diyor.Sonra bir alet çantasından kocaman, ucu ince, cımbıza benzer bir alet çıkarıyor.

"Yan durun. Kıpırdamayın" diyor bana. Biraz irkiliyorum."Eski sözler" diyorum, "Ha?" Cımbızın ucu kulağıma giriyor, canımı acıtmıyor nedense.

"Bir erkek sesi bu" diyor. Sanki bir uğultu duyuyorum.Cımbızı çıkarıyor kulağımdan. "Yalan kaçmış kulağınıza!" diyor doktor.

Yalana bakıyorum.Küçücük bir şey gibi gözüküyor."Vay be! Günlerdir kulağımı kaşındıran bu muymuş? Hangi yalan peki?"diyorum.

"Durun,bekleyin" diyor doktor."Dikkatli olmamız lazım.Tekrar kulağınıza kaçabilir.Önce şu deney tüpünün içine koyalım.Sonra serbest bırakırız."

Yalanı tüpün içine koyuyor.Kapağını da kapıyor tüpün.Serbest kalıyor yalan."Seni seviyoruz" diye cılız bir ses geliyor tüpün içinden.

"Yalanmış ha?" diyorum.

Kulağım bile anlamış, kalbim hala anlamıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…