çingene gibi hissediorum kendimi.keşke t-shirtüne değilde suratına gelseydi..
canım babamlarlayken yada babalarıylayken konuşmuyoruz zaten bana salı akşamı gelıcem demişti.ama şu var geldım demedi.yıldayken aramadım yada aramadı çünkü bende ablamlarlaydım ıkı tarafında Allah korusun bırbırımızın ısmını agzımızdan kaçırdıgımız anda verılen tepkı ınan normal degıl.bunu bıle bıle aramadım.ama sabahtan yola çıkıyoruz gelmek için diye mesaj attı kızdıgım nokta şu geldıgınde facee foto ekleyecek vaktı var ıse mesaj yazabılırdı o yuzden dolayı bende dün akşam aramadım belkıde yoldadır dıye.bugun bakım dedım foto eklemişmi gördüm fotoları.
ve o resmı yorumlarıda gördüm.bu sabahta benım hattım kapalıydı arasa bıle ulaşamazdı çünkü kendı telımın takılı oldugu telefon bozuldu şirket hattımda takıp edıldıgı ıcın yöneticiler tarafından içerden ve dışardan arama yapmıyorum.bırtek dün akşama tepkım var ama şu var hadı bunda haklı dıyelım o resım olayı normal mı ?
Hayatacım napcan elden bİŞey gelİomu benİm durumumda farksızdı sendden ama ba ne oldu neyne ne hale gelİosun..
Hayat mucİzelerler dolu
canım babamlarlayken yada babalarıylayken konuşmuyoruz zaten bana salı akşamı gelıcem demişti.ama şu var geldım demedi.yıldayken aramadım yada aramadı çünkü bende ablamlarlaydım ıkı tarafında Allah korusun bırbırımızın ısmını agzımızdan kaçırdıgımız anda verılen tepkı ınan normal degıl.bunu bıle bıle aramadım.ama sabahtan yola çıkıyoruz gelmek için diye mesaj attı kızdıgım nokta şu geldıgınde facee foto ekleyecek vaktı var ıse mesaj yazabılırdı o yuzden dolayı bende dün akşam aramadım belkıde yoldadır dıye.bugun bakım dedım foto eklemişmi gördüm fotoları.
ve o resmı yorumlarıda gördüm.bu sabahta benım hattım kapalıydı arasa bıle ulaşamazdı çünkü kendı telımın takılı oldugu telefon bozuldu şirket hattımda takıp edıldıgı ıcın yöneticiler tarafından içerden ve dışardan arama yapmıyorum.bırtek dün akşama tepkım var ama şu var hadı bunda haklı dıyelım o resım olayı normal mı ?
Nereus evet dertlİlerİmİz var hala zaman bence baŞka bİŞey demİorum..
Bende anlattım dİnledİler ama olmadı ..ve hayat nelerle kaŞılarŞtırıo ve gene mutlu oluosun...kİmse vezgeÇİlmez degİldİr..
zorlamamak ,akışına bırakmak kesinlikle doğru ..
ama hayatta bize ufak mucizeler versin ..
yeniden gülecek sebepler ..
dönsede kabul etmem ben herhalde ..
çünkü güven gitti..
tekrar gitmeyeceğini bilemem ..
ama en azından hayat onu unutmama yardım etse fena olmaz hani:)
tabi ki normal değil ama ne diyim hayatacım şaştım kaldım umarım aldatmamıştır bitcekse de böyle bitmesin yaa
gülin benım onunla bırlıkte olmamın en önemli sebebı herkes yapar ama aldatan kendısını aldatır demesi ve o şekilde hareket etmesıydı.düşün ben ne kadar şaşirmış bır haldeyım.umarım aldatmamıştır herşeyi affederım ama ıhanetı asla ve o ihanet etmem bıtırır öyle yaşarım dıyen bır ınsandı sevgısının ötesinde bu vardı kişiliğinde o yuzden kaldım resmen ama o yorumları mantığıma oturtamıyorum.
ikincisi o resimleri koyuosa o tarz yorumları gördugu an silmeliydi.hande görürde yanlış anlar die seni düşünmeliydi.hiç mi aklına gelmıo senin görebilicein?? ya bıde vıdı vıdı yapan en ufak bırşeyden nem kapan bır ınsanım düşünmesi gerekirdi ama düşünmediğine göre kafasında bitirdi.
neyse kızlar ya ben düşünmeyeceğim düşündükçe delircek gibi oluyorum.sizde ne var ne yok? gülin nasılsın naptın bayramda?
derya ve solucan ne zaman uygunsunuz artık buluşsak dıyorum.klava:
bu arada dışlamış gibi olmıyım kım varsa ıstanbuldan katılabılır bız cok uzun zamandır konuştugumuz ıcın 2sine söyledim.
kızlar eğer geçmişe takılırsanız hayat size o mucizeleri sunsa bile görmezsiniz elinizin tersiyle itersiniz.en başta geçmişi silin kalpten hemen silinmez biliyorum ama en azından aklınızda tamamen bitirin geçmişi döner mi dönmez mi düşünmeyin artık.yürüseydi zaten şuan ayrı olmazdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?