Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

çingene gibi hissediorum kendimi.keşke t-shirtüne değilde suratına gelseydi..

nıye canım çingene gibi hıssedıyorsun acının dışa vurumu belkıde o anda bu şekilde oldu.oan ile ilgili pişman olma şimdi çünkü kendını o anda kaybettın sen.ama şu var canım sakın bır daha aynı hataya düşme seviyenı düşürmeye ve onunla aynı ortamda bulunmana hıc gerek yok..

tabi ki normal değil ama ne diyim hayatacım şaştım kaldım umarım aldatmamıştır bitcekse de böyle bitmesin yaa

Hayatacım napcan elden bİŞey gelİomu benİm durumumda farksızdı sendden ama ba ne oldu neyne ne hale gelİosun..
Hayat mucİzelerler dolu

deryama katılıyorum hayat mucizelerle dolu bazen bişeyleri zorlamamak lazım akışına bırakmak lazım

ben olsam ben de aynı tepkiyi werirdim sinirli biri oldgum için.
birincisi ewet sana haber wermesi gerekirdi çünkü sen onun sewgilissin.
ikincisi o resimleri koyuosa o tarz yorumları gördugu an silmeliydi.hande görürde yanlış anlar die seni düşünmeliydi.hiç mi aklına gelmıo senin görebilicein??
üçüncüsü ararsa dinle bi ne sölcek sora içinde kalmasın,kendini yiyip bitirme.

zorlamamak ,akışına bırakmak kesinlikle doğru ..
ama hayatta bize ufak mucizeler versin ..
yeniden gülecek sebepler ..
dönsede kabul etmem ben herhalde ..
çünkü güven gitti..
tekrar gitmeyeceğini bilemem ..
ama en azından hayat onu unutmama yardım etse fena olmaz hani:)

evet canım haklısın kimse vazgeçilmez değil
umarım bendede geçer şuan belirsizlik olduğu içinmi mutluyum
yoksa normaldemi mutluyum bilemiyorum ama mutluyum işte
inşallah herzaman böyle gider
diğer arkadaşlarıda mutlu görmek isterim değerinizi bilecek kişilerle karşılaşmamız dileğiyle kızlar :Saruboceq:

tabi ki normal değil ama ne diyim hayatacım şaştım kaldım umarım aldatmamıştır bitcekse de böyle bitmesin yaa

gülin benım onunla bırlıkte olmamın en önemli sebebı herkes yapar ama aldatan kendısını aldatır demesi ve o şekilde hareket etmesıydı.düşün ben ne kadar şaşirmış bır haldeyım.umarım aldatmamıştır herşeyi affederım ama ıhanetı asla ve o ihanet etmem bıtırır öyle yaşarım dıyen bır ınsandı sevgısının ötesinde bu vardı kişiliğinde o yuzden kaldım resmen ama o yorumları mantığıma oturtamıyorum.

ikincisi o resimleri koyuosa o tarz yorumları gördugu an silmeliydi.hande görürde yanlış anlar die seni düşünmeliydi.hiç mi aklına gelmıo senin görebilicein?? ya bıde vıdı vıdı yapan en ufak bırşeyden nem kapan bır ınsanım düşünmesi gerekirdi ama düşünmediğine göre kafasında bitirdi.

neyse kızlar ya ben düşünmeyeceğim düşündükçe delircek gibi oluyorum.sizde ne var ne yok? gülin nasılsın naptın bayramda?

derya ve solucan ne zaman uygunsunuz artık buluşsak dıyorum.klava:

bu arada dışlamış gibi olmıyım kım varsa ıstanbuldan katılabılır bız cok uzun zamandır konuştugumuz ıcın 2sine söyledim.

ben alınmadım hayata istanbulda değiliiiiim canımm
olsam heralde hiç bir buluşmayı kaçırmazdım kaydirigubbakcemile3

hayatacım tamam buluşalım ama şeer benimki haftaya perşembe gidio ondan sonra ne zman isterseniz buluşuruz kızlar..
kızlar ben ne badeler atlattım ve aynı sizin gibiydim ama ayata durdum dik durudm.. ve bir anda biri girdi suan mutluyum..
guven çıok önemli sevgi saygı..
aldatan insan zaten beni sevmemiştir..
seven insan nolursa olsun peşinden koşar ve bırakmaz...olaylar bi şekilde çözülü..
yıpratmayn kendinizi kızlar...umarım herşey iyi olur sizin için...
hayaa ben neden sildim çünki hiçbişey kalmamıştı guven saygı hiçbişey kalmamıştı..
neden onu bekli niçin...
tabiiki yoluma devam edicem ....olmuosa olmaz zorlamıcaksın bişeyleri...

kızlar eğer geçmişe takılırsanız hayat size o mucizeleri sunsa bile görmezsiniz elinizin tersiyle itersiniz.en başta geçmişi silin kalpten hemen silinmez biliyorum ama en azından aklınızda tamamen bitirin geçmişi döner mi dönmez mi düşünmeyin artık.yürüseydi zaten şuan ayrı olmazdınız

tatlım bence bi konuş onu bi dinle eğer anlattıkları kafana yatmıyosa bitir ama direk bağırmaya başlama bırak seni dinliyorum de sonuna kadar anlatmasını bekle sonra konuş aklındakileri sor baktın hala içini kemiren bişeyler var o zaman bitir artık bu ilişkiyi...
ben bayramda geliboludaydım ama 1.günü çok eğlendim ama 2.günü bi hastalandım 2 gün yattım bugünde zorla işe geldim öyle işte cnm

kuzular ben geldım .defalarca aramış dediğim gibi normal kendı hattımı taktım şirket telefonuma aradı anlattı.neden oldugunu yazdıkları doğruyumu gösterrir yazdılar ama yapmadım dedi bagrındı bir ton defalarca aramış hatta bağırmasına babası falan girdiler odaya noluyor oğlum dıye.aldatmadım asla aldatmam istersen görüşmeyelim senin fikrindir ancak saygı duyarım ama adamların yanına gitmişim halikarnasa gitmesemıydım teklıf ettıler gıttım dedı.sonra kızı sordum bana açıkca sor ben sana söylerim yapmadıgım şeyleri bana yükleme lütfen dedi.çıkışta gelip alacak.bakalım şimdilik aklıma yattı bana hep dedıgı cümleleri dedi ve aradı sınırlenmesı bıle aynıydı bakalım yüzyüze gelincede konuşcam.dur bakalım..

deryacım dur bakalım gelince neymiş anlayacağız zaten.sana neresi uyar solucan ve ecrinede soralım onlarada uyarsa cumartesi görüşelim.

döner mi diye düşünmüyorum artık ..
rüyalarımda rahat bırakırsa sadece kalbimde kalacak ..

kımle eğer kızlarla ise canım ayarlayabılırlerse buluşacağız ecrinlede konuşalımda bı.
eğer benımkı ile ise evet gebzeye gelıp alacakmış bakalım.görücez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…