Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

burcin iyide biz bişi demiyoruz ki canım,
olay şu;
sen başta yaşananları anlatmışsın,
ama biz sonuna yetiştik.
o yüzden kısa özet istedik.
bence sinirlerin bozulmuş senin, cünkü kimse kötü bir şey demiyor.. bilakis dinlemek dertleşmek istedik.

ya kızlar bn bnm lale ile konuşyuroum bi dün knştum bugünde faceten knştum ama gelmio ya offf adım atmıyor yani yüzü yok yüzsüz bence ama ne bilm uff skldım ya msnde kullanmıyormuş artık sevgiliside yok bnm gibi :)) daha ne istiyor bn anlamadım bu arad ii gecelr herkese :))

princess sana demedım kişiselleştirmek ıstemıorum olayları ama biriki yoruma canm sıkıldı herşeyi beynımde bıtırdım herşeye kızgınım hayatta heryasadıgıma kızgınım !ne yapıorum suanda şasırırsınız belkide normal dersınız...neyse önemi yok zaman çabuk geçsin istiyorum senelr geçsin zaman geçsinnnn...

burcincim bence senin olayında aldatılma yok.
o yüzden bu kadar büyütmemelisin o kısmını.

hani başka bir şeyler varsa senin canını acıtan tamam ama,
aldatılma yok.
bi bucuk sene sonra biriyle kendi isteğiyle yatmış bile olsa aldatma yok.
sen de yapmış olabilirdin bunu,
en basiti senin başkasıyla bi denemen vardı, o adamla bir şeyler yaşasan bunu aldatıyor olmayacaktın ki.
olaylar dallanıp budaklanmasaydı keşke. baban falan duymasaydı..

güzelim benim kendımı dagıttıgım durum ............................................

Son düzenleme:
corelcim kötu bı msj mı yazmıs ü
bende bugun aynı dusuncedeyım canım gıdenlerı yolu acık olsn
hoş bize yaşattırdıklaryla nasıl açık olucak bilemıcem ama..
hiç aglama cnaım ya hiç aglamayalım artık yeter bakın ıkı dkda kendımı yenıledım artık
yine bi maraton baslıo bneım ıcın

Son düzenleme:
konum saçma bnm ya :)) eskiler bilir yeni oldğun için uzun uzun yazamıyorum hayatım :))) kusura bakma ama şöle bi özet geçeyim bnm lalem ile ayrıyız ama konuşuyoruzda facebooktan falan ama birleşemiyorz tekrardan ondan cesaret yok bndede istek kalmadı onun yüzünden öle yuwarlanıpğ gidiyoruz madem barışmak istemio ama 5 6 aydr facebookta arkadaşlık talebimi bekletio profilime bakıo faceten msjlaşıyoruz doğl olarak snr oluyorum tabi !!

yoruldum çok yoruldum ..
yüreğim dayanmakta zorlanıyor ..
acıdan geçtim ..
gözyaşından geçtim ..
aklımı kaçırmaktan korkuyorum ..
Allahım nolur yarcımı ol bana ..
Ben bu yaşadıklarımı hak edecek kadar kimin canını acıttım kimin ağını aldım ..

gene karışmış topik.burcin biz sana hıcbırsey demedik anladıklarımızı yazdık sadece.içimizden geçenleri beğenirsin yada beğenmezsin doğrular bunlar malsef.
günlincim günaydın.nasıslın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…