Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kesınlıkle oyle yanı bızım partılerımız süper .eskıden olsa gidemezdim varya cumartesı akşamı gittim bunu daha da iyi anladım ve şirkettekileride görüyorum daha da güçlü oluyorum bır gun karşıma adam gibi adam çıkacak dıyorum ablamın dedıgı bır laf vardı ben fahrıyle bırlıkteyken kızım aklını topla neler var ben evlendıgıme pişmanım demişti.şimdi yenı gözüm açıldı görüyorum neler oldugunu ve ben daha bunları görüyorsam ılerde kımler karşıma çıkacaktır kım bılır.oyuzden yapmayın zaten adam olsalardı kıymetımızı bılırlerdı ve benımksıı ezık ınsan neymış ben ona çok fazla gelırmışım dıye ayrıldık salak ya düşündükçe sadece nasıl bu kadar ezık bırısıyle vakıt geçırdım dıye sınır oluyorum....

yılka hayata şekerler heralde ya daha neleri çıkçak karşımıza ve biz bunlar içinmi üüzlmmüşüz dicez..
demek kız dayanamamış he yılka seninkine oda guzel herkes biz degil zatenç....iyi olmuş ona boynuzlanması guzel..ders alıo şimdi işte keşke böyle olmasaydı die....
boşverin ya...gelirler bigun ama ne zaman bilinmez ozaman alcakları cvp çok guzel olcak....

inşallah deryacım ağzın bal yesin :)) inş gelir hesaplaşıcam onunla bana yaşattığı acıları oda yaşasın bitti artık yüz vermem poposunu kaldrıma dönemi onun devrimi buraya kadar ben onun üzerinde devrim yapıcam artık asla tawiz vermiycem arkadaşlık isteğimde bırakayım beklesin bn yaşadıkça o çıldırsın artık tek duam ona bana dönnmesi değil pişman olması bni araması mutlu olcağım artık o ezik birisi sanmam sağlıklı bi birlilktelik yaşasın her gece ağlasın ben ne yaptım die ben ona seni seviyorum bekliyporum imajını verdim hata yaptım şimdi seni sallamıyorum imajı vericem buraya kadar bitti onun defteri kapandı kendime yeni temiz en azından dengeli defterler alıcam artık :)))

aynen ve zamanla yaşayacak bunu ne benım gıbı ona emek veren olacak nede benım gıbı bır ortama sahıp olan ve karıyerınde ılerleyebılecek bır ınsan ona bakar.önce aynaya bak yorumunda bulunur sonrada babasının altında ezık ınsan dıye ıstemez.o çok pişman olacak ve ezikliğini daha çok yaşayacak bu günler onun ıyı günleri ama ne var bılıyormusunu bız cok sey yaşadık o yuzdende mutlu olsun,doğru dürüst bır ınsanla evlensın ıstıyorum.sonuçta zamanında ıyı şeylerde paylaştık kötüler kadar.

yılkacım nedemek ben de erkekleri böyleri gördüçe seviniorum sizin adınıza pişmannnnn olduklarını görmek guzel..
onun dönmesi birlikte olmak degil amacımız zaten ders alsınlar..
çiçekleri ezip geçerken düşünselerdi biz naptık die...son pişmanlık fayda etmio malasef bizde herşey bitio artık bişey hissetmiosun bile o sahsa karşı...
yasasın kötülükkkk :::::)))))))))))))))))))))))))

kımse üzülmesin ya herkesın kendı yaşamı,kendı seçimleri bırısı hakkında kötü düşünmek bıze kötülüğü döndürür arkadaşlar.

hayatacım tabiki kötülüklerini istemioruz yaşanlar şeyler var zamanında ...saygı duyma lazım..
allah yollarını açık etsin...okadar sölenicek bi kelime yok..

hehehe :)) walla bende artık bişey hissedemiyorum desem yalan olur demekki o bişey hissediyor bnden beklentisi warki hala beni bekletio hayatımı merak ediyorki bnm profilime bakıyor ama bitti artık sayende deryacım fikirlerim dahada netleşti artık ne istedğimi biliyorum ve onu gözümde büyüttğüm için kendmle dalga geçiyorum o kim ki ya?? asıl o bni elde edebilmek için savaş versin çok mu zor biri ben onu erişilmz yaptım o bana bi adım kadar yakınken amannn salla gitsin o bnm gibisini zor bulur havamı atıcam warya güsel güsel süslenip karşısına çıkcam bni öyle gördükçe içi içiini yiyecek bn nasıl kaybettim bu kızı dicek inşallah o günleri görücem artık güneşli günler görücem kalktı sis bulutları üstümden zemuszemuskaydirigubbakcemile3

hayatacım sen sakinsin zaten bugun yoruldun galiba akşam iice dinlen...
yılkacım nedemek dertleşioruz problemlerden kurtarmak amaç üzülmemek..
süslen giyin gul ama sakın bişey belli etme...

yok ya artık belli etmem şekercim keser döner sap döner gün gelir hesap döner misali artık ben değil onun koşacağı günler gelicek allahtan tek dileğim o günlerin gelmesi ben ona her açıdan 2 beden fazlayım umarım acılarımın karşılığını alırım bi günyerimseniben

yılkacım zaman göstericek...
canını açıttıgı için bölesin zaten ..herşey geçer unutulur...ne eersen onu biçersin ..
hayırlıs insnalar çıar inş

yoo canım yanmıyor inan ki yanmıyor gayet mutluyum huzurluyum unuttum gibi onu ben sadece hesaplaşacağımız günleri bekliyorum dünya küçük ama bnm ona göstereceğim günlerin hesabı çok büüyük karşımada öle ii biri çıksın ki sırf ona inat mutlu olcam yaşadaıklarıma inat hemde uyuz edicem onu beni bıraktğına:umursamaz:

hoşbuldum
iyiyim kızlar
iş görüşmesinden geldim
ama olmadı
topuklular ayağımı ağrıttı :gitme:
sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…