Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Hayata ve Gülin sizler nasılsınız canlarım... Kıdemli Sevgilisinden Ayrılınlar Kulubü üyeleri zemuszemuszemuszemus:sm_cool:

kıdemli olduk hakkaten yaa:roflol: aslında amacımız yeni gelenlere destek olmak,her acının bigün geçiceğini göstermek umarım amacımıza ulaşıyoruzdur.ben iyiyim şekerim sen nasılsın ?

yllka sen bi ara yeni biri var diyodun sanki yanlış mı hatırlıyorum :uhm:

hayırlısı olsun canm ya bnmde iş görüşmem wardı banka işi referanslarımı aldılar bütün mülakatları geçtim bekliyorum refranslarım hemen aranmış alındğı gün inş girerim akşam mesaisi yapıcam hem antreman olur bnm için işi öğrenirim bnde telefon bekliyorum onlardan sözleşme yapmak için evet ya topuklu ile yürümek çok zor seviyorum ama yürüyemiyorum ee boyum 1.76 olunca topklu ile 1.80 den fazla oluyorum sopa gibi geziyorum yollardakaydirigubbakcemile3

evet warı gülüncim onla ayrıldım olmadı yapamdım 1 hafta bile çıkmadık hem ona telefon numaramı vermedim :)) öle msnde facete falan görüştk bitti gitti hatrlamıyorum bile sen sölemeydin hatrlamazdım

kısmet canım ..
evde oturmak sıkmaya başladı
eski işyerime gidip gelmesem herhalde delirirdim.
meşgale istiyor insan
çalışmaya alışıksan zor geliyor boşluk.
yarın gidicem korkuyorum
ç.ba akşamı antalyaya gidiyoruz derler diye

tatlım
ayın 15'de denetime gidilicek antalyaya şirkeitn oteline
bende yazın orda çalışmştım okanda orda çalışıyor.
şirketin en eski muhasebecisi bendim,bütün bilgiler bende.
benide götürmek isteyebilirler.
gidersem onunla karşılaşcam
karşılaşmak istemiyorum ..
görmek istemiyorum onu

ya kızlar bni bankaya alırlar dimi ?? aramadılar hala bnide iş alımı başlamamış daha diolar wala bnde korkuyorum:)) ondan mülakatları geçtim en son birebir olanıda geçti hemen bi gün snra arandım referanslarım istendi aynı gün referanslarm arandı kadın bni tekrar aradı sana iş başwurusunda bulncaz dedi servis konusu knştuk bnm evmn yakınnda servis hattı geçmiyormuş ayarlıcaz onu ddiler bu ne demek sizce??

anladım corelcim şimdi umarız olmaz öyle bişey....sıkma canını korkma ya neden korkuosun olsa bile umursama yeter gerisi boşş....

yılkacım neden almasınlar herşeyden geçtiysen inş olur canım....

apuacım tam herşeyi yola sokarken tekrar görüp allak bullak olmak istemiyorum. O yüzden inşallah gerek kalmaz ..
ylka yakında çıkar haber herhalde

inallah haber çıkar herkes servis konuunu knştuysanız alınırsın diolar ama bilmem :))

anladım corelcim sıkma canını herşey düzelir..gun gelir görünce bile bişey hissetmessin yoldan geçen insandan farksız oluo.....
yılkacım senin iş tamam..
yılkacım zormu mulakatlar flan..
ben banacılık sigortaclık okuroum 2 yıllık ama dışardan hatta kalmışım hepsidne..
o okul bitse nasıl olur sonra bankacı flan olmak için ...

apua o zamanlarda gelicek biliyorum .. ama daha gelmedi :)

bankalar artık 4 yıllıktan aşağısına pek yüz vermiyor diye biliyorum.

iş tamam mı nası yani :)) ama hala bi ses çıkmadı 2 hafta olucak hemen arandım 3. mülkata girdim eve geldim arandım hemen 3. mülakatta sınaw olduk dikkat algılama sınavı yaptılar bildğin öss gibi işaretliyorsun eve geldim 2 gibi arandım birebir görüşmeye çağırdılar gittim knouştuk odada 2 kişi wardı zorluyorlar bayah sabrını ölçüyorlar senin evelsi gün arandım referans istediler verdim 2 kişiyi aramışlar onları falan snra yne arandım kız sana iş başwurusunda blncaz dedi ama bi daha aramadılar.. toplam 4 mülakat oluyor birincisi telefonda sesini dinliyorlar nasıl falan die geçenler 2. mülakat gidio grup mülakat oluyr 15 kişiye bi konu veriyorlar tartışın diolar 15 dak içinde seni izliyolar ki bn hiç konuşmadım snra geçenleri olumlu olanları dikkat sınavını çağırıyorlar falan zor değil ki bnm ilk mülakatım ve ilk iş deneyimim hiç çalşmadım çnkü inşallah alınırı deryacım :))

canım inş olur yılkacım..
corelcim bilmiorum sorim deidm..
bankacılık..hepsinden geçmissin yılkaa olur olur..

canım inş olur yılkacım..
corelcim bilmiorum sorim deidm..
bankacılık..hepsinden geçmissin yılkaa olur olur..

geçtim walla deryacım ayrıca 2 yllkta alırlar sertifika almaya bak sen bilgisayar olsun girşimcilik olsun bunları alırsan 2 yllk okusan daha senn için sorun olmaz biraz dolu olcak eğiimin bnm mesela daha okul devam edio ama ingilizce biliyorum sertifika falan almaya bakıyorum bi kaç kursa gidip işe bi girim inş hayrlııs ile ama çok sinirn bozuluo helede 2. mülkattan snra ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…