Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

napın edin 4 yıllıkı bitirin
şu yüzden diyorum
en son bi bankacı tanıdıkla konustum
4 yıllığı bitirmeye calısıyor aöf den
maaş farkı var abla yahu diyodu aynı işi yaptığı kişilerle mezuniyet yüzünden.
gerisini pek bilmem zaten
ben sadece müşteriyim :)

anladım yılacım zor işler..
ben de sallıorum açıkçası daha ilk senem kaldım ...
zrolsam olur bakıcam üstüne düşücem artık

anladım cnm tam bilmiyodum onu da merak ettim

gulincim iim takılıorum fazlda bi işim yok..

benim iş çok ama canım istemiyo yaa yapmak erteleyip duruyorum

yllkacım hangi banka bu bana özelden msj atarmısın ? yaa başvurmadığım banka kalmadı birinden bile aramadılar deli olucam sen ne mezunusun canım bankada çalıştın mı daha önce iş tecrüben var mı ayy çok soru sordum ama napıım deli olucvam beni neden aramıyolar yaa :sinifsinif:

evet kızlar 4 yllk şart maaş konusnda ama braz da bilgili olmak lazm bakın sertifika ddm ama çok önmli bunlar yabancı dil bn 2. dili öğrenmek için çabalıyorum kursa gidip öğrenmem lazım inglzcem ii düzeyde dahada ii yapmaya çalışıyorum yani gerçekten istiyorsak çabalamak şart sırf üniversite bitirmekle olmuyor bu işler her 4 yllk mezunlarıda almıyorlar bnm girdğim mülakatta hepsi mezundu 2 kişi okuyordu aralarında bnde wardım ama 3. girdğim algı sınavında bnm mülakattan kimsecikler yoktu yani lart değil 4 yllk bitirmek bnide nie çağırdılar mülakata hala anlamadım :))

gülincim burdansa sölerim bnm başwurdğum bankanın adı garanti hiç iş tecrübem yok okulum hala devam edio ayrıca :)) belki dondururum bu sene işe girersem die düşünmüştüm bnm herşey tamam referanslarım arandı bekliyorum kız iş başwurusu yapcaz sana ddiler ama bilmiyorum tecrübe yok yani bnde ama geçtim tüm sınavları :))

benim bahseddiğimde garanti idi
:)
benim tanıdığım bi ekonomisti almadı bu manyak banka işe
adam süperdi :)
bütün mülakatları sınavlar geçmişti

walla bekliyoruz bizde :)) ama bnim geçmem bile mülakatları bi mucize hiç işş tecrübesi olmayan birinn hepsini geçmesi büyük başarı bndeki hırsı gördüler o yüzden alıcaklar galiba :)))

alılar kuzum seni niye almasınlar
benim dediğim kişi tepe görevlerden birine talip olmuştu ..
gençti ama doktora yapıyodu çocuk hiç ara vermeden herşeyi halletmişti.
ah ah
şu yabancı dil bende olsa ne süper olur.
çok güzel işleri kaçırıyorum o yüzden

inş cannım alırlar bn daha tepe değil zeminlerdeyim ilerde işi kavrayınca büyük oynarım :))şimdi birz öğrenmek için giriyorum dil bnde warda değerimizi bilen yok :)) hayrlısı olsun bakalım bankacı bi arkadaşım war referans için aradysam bu iş % 90 senn dedi ama bakalım alfabetik sıaraya göre arıyorlarmış bakalım yaa inş ii olur hem bnm eski laleyide unuturm yeni bir iş ve aşk olur bnm için :))

forum çok sessizzz nerdesiniz kızlar herkes aşk-ı memnu izlio galiba bitince gelicekler :))

yaaa kızçelerim nerdesin film bitti kimsecikler yok nerde o eski forum nasılda kalabalıktık yzdıklarımızı takip edemiyorduk şimdi kimsecikler yok :))

tatlım bende aynıyım seninle ama yok ne arayan ne mülakata çağıran yok başvurmadığım banka kalmadı yaa:gitme:

günaydın kızlar kimse uğramamış bu sabah off çok uykum ve çok işim var nasıl geçicek bugün bilmiyorum mafoldumben

gunaydın kızlar ya ben banka yada kamu sektörüne girme merakını anlamıyorum kendı çevremde olsun sızlerde olsun.siz işinizi en ıı sekılde yaptıktan sonra hangı meslek olursa olsun kamusal şirketlere girip,daha ıyı şartlara sahıp olabılırsınız.

ve garanti dediğiniz banka iş tecrübesız bır sürü insanı alıyor benım arkadaşımda garantide çalışıyor memnun tamam kabul edıyorum ama dıger kurumsal şırketlere göre aldıgı maaş daha düşük.iyi düşün derim ben.sonucta kpss ye gırıp iş bankası,halkbankası gıbı bankalara girmedikçe bankacılık sektöründede işten çıkarma var hemde çok fazla.

Hayata evet dogru Şeker..
Ben Özel Şırket tekstıl muhasebe...suan zam yapılsa belkı memurla aynı maaŞı alıcam ..ıŞını dÜzgÜn yaptıktan sonra ınan maaŞın bıle ıı oluo..
Ama tabı buyuk fırmalar kapak atsan daha ıı olurda bakalım Şımdılık memnunum...

hekercim guzel gunleri düşünürsek unutamayız ama bak aklımıza getiriosun...
:))))))))))))))))9

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…