evet warı gülüncim onla ayrıldım olmadı yapamdım 1 hafta bile çıkmadık hem ona telefon numaramı vermedim :)) öle msnde facete falan görüştk bitti gitti hatrlamıyorum bile sen sölemeydin hatrlamazdım
gulincim iim takılıorum fazlda bi işim yok..
ya kızlar bni bankaya alırlar dimi ?? aramadılar hala bnide iş alımı başlamamış daha diolar wala bnde korkuyorum:)) ondan mülakatları geçtim en son birebir olanıda geçti hemen bi gün snra arandım referanslarım istendi aynı gün referanslarm arandı kadın bni tekrar aradı sana iş başwurusunda bulncaz dedi servis konusu knştuk bnm evmn yakınnda servis hattı geçmiyormuş ayarlıcaz onu ddiler bu ne demek sizce??
iş tamam mı nası yani :)) ama hala bi ses çıkmadı 2 hafta olucak hemen arandım 3. mülkata girdim eve geldim arandım hemen 3. mülakatta sınaw olduk dikkat algılama sınavı yaptılar bildğin öss gibi işaretliyorsun eve geldim 2 gibi arandım birebir görüşmeye çağırdılar gittim knouştuk odada 2 kişi wardı zorluyorlar bayah sabrını ölçüyorlar senin evelsi gün arandım referans istediler verdim 2 kişiyi aramışlar onları falan snra yne arandım kız sana iş başwurusunda blncaz dedi ama bi daha aramadılar.. toplam 4 mülakat oluyor birincisi telefonda sesini dinliyorlar nasıl falan die geçenler 2. mülakat gidio grup mülakat oluyr 15 kişiye bi konu veriyorlar tartışın diolar 15 dak içinde seni izliyolar ki bn hiç konuşmadım snra geçenleri olumlu olanları dikkat sınavını çağırıyorlar falan zor değil ki bnm ilk mülakatım ve ilk iş deneyimim hiç çalşmadım çnkü inşallah alınırı deryacım :))
gülincim burdansa sölerim bnm başwurdğum bankanın adı garanti hiç iş tecrübem yok okulum hala devam edio ayrıca :)) belki dondururum bu sene işe girersem die düşünmüştüm bnm herşey tamam referanslarım arandı bekliyorum kız iş başwurusu yapcaz sana ddiler ama bilmiyorum tecrübe yok yani bnde ama geçtim tüm sınavları :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?