Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tatlım ben kendi adıma söyliyim bankacılık merakını.şuan 2.sınıftayım okulumun bitmesine 2 yıl var ve bu 2 yıl içerisinde tecrübe kazanmak istiyorum ki diplomalı işsiz olmayayım.şuan muhasebe bürosundayım çokta memnunum işimden 1 yıllık muhasebe deneyimim olucak 1 yıl falanda banka deneyimim olsa mezun olduktan sonra en azından cv imde sadece işletme fakültesi mezunuyum tecrübesizim değil muhasebe ve bankacılık sektöründe tecrübeliyim yazabilirim yani benim için maaş önemli değil şuan da hem zaten mezun olunca bankada çalışmayı da düşünmüyorum benim amacım güzel şirkette muhasebe bölümünde çalışmak istiyorum.böyle yani cnm amaç deneyim kazanmak

bunu 4 ay önce falan sorsaydın bende anlatırdım ama şuan unutamadığım kimse yok çok şükür şuan hayatımda ki kişi geçmişe dair herşeyi unutturdu bana :asigim:

corelcm hepimiz var iyi veya kötü ama napalım boşvercez

aynen apuacım boşvericez ..
bizde kötü anı yok işte sorun orda başlıyor ..
terketmesine kadar tek kötü anımız olmadı
terkedişi rezaletti o herşeyi götürdü gerçi.
gece çok fena rüyalar gördüm ya
köpekbalıkları antalya o
of of

bi krizi daha atlattım
ara ara geliyorlar böyle
aşırı özlem yoruyor ..
bu seferide onu aramadan atlattım şükür ..

nasılsınız kızlar?

ben burdayım şeker naber ?

iim hayatım sen nasılsınzemuszemus bu arada bn çok iiyim eskiye dair bişey hatrlamak istemiyorum ve ilk defa rüyamda 7 ay snra onu görmeden uyandım çok farklı bi duygu unutuyorum ama o hala bni facete bekletio yoksaymıycam gülincim bn yaaşdıkça o çıldrsın :)) bu arada corelcim geçio inan geçio bak bnm devlerin aşkı gibi aşkım wardı seviyormuyum evet ama bu kadar gururum önmli bnm bişeyler yapıcaksa sıra ondan ama yapmasınıda beklemiyorum hayatımı yaşıyorum gelrsede o zmn düşünücez mirmirmirmir

kulübün anahtarı bende!!
kapatmayı seviyorum burayı..
ben kapattığımda sabahında güzel haberler alıyoruz..
çok içten diliyorum, çok güzel bir gün olsun yarın bizim için..
iyi geceler..

princes güzel dileklerin için teşekkürler canımm
arkadaşlar inşallah sizlerden güzel haberler alırız hayırlı günler

günaydın kızlarr bugün benim için güzel bigün ee cumartesi sonuçta daha ne olsun kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…