baklava bu topik o topik deil bu topik evlılıklerı mutlu nasıl yaşanır yada evlılıkler bıtırılırmı topiği değil sevgilisinden ayrılanlar kulübü .
heker arada giriyordu bızde bırsey demıyorduk ama bu topik tartışma yapmanız için doğru bır topik değıl sanırım farkındasın.
ve isteyen istediği şekilde yaşar ilişkisini/evlilğini geçmişte çok kötü şeyler yaşamışsın umarım 2.ci evlılıgınde hıc bırsorun yaşamazsın ama lutfen bu topiği artık kavga topiği olarak kullanmayın kım ne dediyse demiş herkesin düşüncesi yetiştirildiği yere göre değişir ve kımse kımsenın düşüncesi kendisine uymuyor dıye yargılama hakkına sahıp degıldır.
Heker ve Baklava arkadaşlarım..
Lütfen bu topikte daha fazla bu konuyu tartışmayın.
Burası sevgilisinden ayrılanlar kulubü ve bende sevgilisinden ayrılmış ve ondan haber bekleyen birisi olarak sizin bu evlilik nasıl yürür muhabbetinizle ilgilenmiyorumm.
Ya kendimi düşünemiyorum alakasız bir konuya gidip eski sevgilim beni aramıyor diye sızlandığımıı.
Acımı yaşatmadınız karrdeşim bana bugünn..
Birbirinize niye laf anlatmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum kii
Yapmayın etmeyin yaa...
Ühüüüü ühüüüüüü mafoldumben
Mafoldum benn.
Ne hayallerim vardı ne ümitlerim vardııı...
Başlamadan bitti..
İçim nasıı aciii siz evlilik nasıl yürür diyosunuzzz..
Bacım ben ilişki yürütememiş hatunum ya ne evliliğinden bahsediyonuz bana..
Maksus mu yapıyonuzz bebelerrr
burcu sende aglamayı kesermsin lütfen canım adam olsa arardı arayacağım gün.işte gör yüzünü değer verdiğin adamın belkıde Allah bırseylerı göstermek ıcın bu sekılde oldurmuştur.
Yav yapmayın ya aglamayn sİte sel oldu valla noluonuz...
Burcuuuu ne takıosun sen onu.........
Bucuuuuuuu agla belkİ arar....6 ay olmuŞ bİŞey olmamıŞ neden takıosun zaten zaman gİrmİŞ araya rahat ol relax ol ...
Bİda ararsada aÇma bİle bnce restİnİ Çek
Bucuuuuuuu agla belkİ arar....6 ay olmuŞ bİŞey olmamıŞ neden takıosun zaten zaman gİrmİŞ araya rahat ol relax ol ...
Bİda ararsada aÇma bİle bnce restİnİ Çek
kızlar günaydın benımde sizlere haberim var.
dün ilk kez fahrıyle konuşmayı başardık telefonda .
bi gün öncesini merak ettiğim için aradım.açmadı bıkaç kez aramak zorunda kaldım.
sonrasında konuştuk.artık ilişkimizin evlilik boyutuna geldiğini ama gerek külltür farkları,gerek aıle yapılarımız gerekse benım geçmişteki hatalarım yuzunden içinde şüpheleri olduğunu ama benı özlediğini doğru bır kararı benım yanımda degıl benden uzakken verebılecegını zaman gerektıgını,kafasının karmakarışık olduğunu ama sesimi duymak istediği için dün aradığını aslında evde olduğunu söyledi ve ben senı kafam netleşince zaten arayacağım bundan emın ol.bız dıle kolay 5 yıl geçirdik ama en son bıle benım karşı oldugum seyı arkadaşlarınla kızlı,erkeklı kaldın yapmamalıydın bana göre degıl ben doğuluyum ınsanların nasıl oldugunu ıyı bılıırım dedı.dedim hataydı sana ihtıyacım var sadece zaman lütfen benı anlamaya çalış sende düşün enıne boyuna herseyı dedı pekı dedim.kapattık teli ama bu kadar zaman sonra konuşmamız bıle mucize.kızlar nasıl olacak benım aklım ermıyor emınım onunkıde ermıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?