Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

haklisin ..zaten herkezin görüsüne saygi göstermemiz lazim......ama hanimefendi sanki bi zorumluluk var gibi cok israrci bi tutum sergiliyo....olmazki bukadar...o kabul eder ben etmem buda benim görüsüm...ve zaten kabul etmeyenler cogunlukta artik devir degisti...hanimlarimiz akilli ve daha güclü artik.türkiye gibi yerde öyle kendi ayaklarinin üzerinde duran cocuklarini yanliz büyüten nice kadinlarimiz var onuruyla serefiyle yasayan..insan var kabullenir herseye boyun eyer insan var kabul etmez...ama kabul etmiyo diye kadini yuva yikan cahil likle suclamakda dogru deyil.......

Son düzenleme:
merak etme ben sadece konunun uzamasını ve yanlış yerde olmasını istemediğim için burda yazışmayın uyarısında bulundum bende senın mantıgında düşünüyorum.kadın erkeğin kölesi değildir...
ve heker cok merak edıyorum bı kardesın boşanmış ozaman o kavga çıkardıda o yuzdenmı boşandı yada bır kardeşin için keşke boşansa ama cocugu oldugu ıcın mutsuz bır evlılık yürütttüğünden bahsediyorsun sence ne kadar normal mutsuz bır evlılıgı paylaşmak bence canım sen kendı evlılıgın ıcın düşünüyorsun sanırım kocan kadır kıyemt bılen bırısı ama bılmeyen bırısı olsaydı ınan sende kadın -erkek eşit olmalı görüşünde olurdun..

Son düzenleme:
Heker ve Baklava arkadaşlarım..
Lütfen bu topikte daha fazla bu konuyu tartışmayın.
Burası sevgilisinden ayrılanlar kulubü ve bende sevgilisinden ayrılmış ve ondan haber bekleyen birisi olarak sizin bu evlilik nasıl yürür muhabbetinizle ilgilenmiyorumm.

Ya kendimi düşünemiyorum alakasız bir konuya gidip eski sevgilim beni aramıyor diye sızlandığımıı.
Acımı yaşatmadınız karrdeşim bana bugünn..

Birbirinize niye laf anlatmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum kii

Ya problem aynı tatlım da noluyooo yaa..

Heker ne alınıyosun Allah aşkınaa..
Hatun gelmiş peşinden sana laf sayıyo sen de eksik kalmıyosunn..
Ne gerek bunlara..

Boşverin anacım ne takıyosunuz bu kadar.
Sende alınma şeker nereye yaa.
Hamile falan mısın sen niye alıngansın bu kadar..
Milletle o kadar laf diyaloğuna girdin bana mı patladı kabak yani..

Yapmayın etmeyin yaa...
Ühüüüü ühüüüüüü mafoldumben
Mafoldum benn.
Ne hayallerim vardı ne ümitlerim vardııı...
Başlamadan bitti..
ıçim nasıı aciii siz evlilik nasıl yürür diyosunuzzz..
Bacım ben ilişki yürütememiş hatunum ya ne evliliğinden bahsediyonuz bana..
Maksus mu yapıyonuzz bebelerrr

aynı fikirdeyım yanı anlamıyorum bır suru topik varken evlı bayanların sevgılısınden ayrılanlar topiğinde ne işi olduğunu ısteyen ıstediği topiğe girer evet kabul edıyorum ama acıkcası sevgılımle nolcağını düşünürken evlı bayanların evlılık nasıl mutlu yürütülür nasıl yürütülmez yorumlarını/tartışmasını dinlemek görmek istemiyorum.kimse kusura bakmasın ama başka bır topikteki konu neden başka bır topiğe taşınıyor bızler eger mutluysak benzerı seyler paylaşabılecegımız topıklere giriyoruz yada o topikten çıkıyoruz sadece gelıpte başka bır topikte bunu paylaşmak yada sankı saklambaç oynanıyor gıbı takıp etmek ve gelıp başka bır başlık altında yazmak nedendır bılmıyorum.lütfen bu konu kapansın artık.

burcu sende aglamayı kesermsin lütfen canım adam olsa arardı arayacağım gün.işte gör yüzünü değer verdiğin adamın belkıde Allah bırseylerı göstermek ıcın bu sekılde oldurmuştur.

off dogruyu söyledim dıye bır suru sey oldu ben ne karışıyorsam mılletın yüzüne doğruyu söylemeye gelmıyor ne yazıkki.

burcu sende aglamayı kesermsin lütfen canım adam olsa arardı arayacağım gün.işte gör yüzünü değer verdiğin adamın belkıde Allah bırseylerı göstermek ıcın bu sekılde oldurmuştur.

Ühüüüüü ühüüüüüü
ühhüüüüüü ühüüüüüüü
Ühüüüü ühüüüüüüüü
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ühüüüüüüüüüüüü

Bucuuuuuuu agla belkı arar....6 ay olmuŞ bıŞey olmamıŞ neden takıosun zaten zaman gırmıŞ araya rahat ol relax ol ...
Bıda ararsada aÇma bıle bnce restını Çek

Bucuuuuuuu agla belkİ arar....6 ay olmuŞ bİŞey olmamıŞ neden takıosun zaten zaman gİrmİŞ araya rahat ol relax ol ...
Bİda ararsada aÇma bİle bnce restİnİ Çek

katılıyorum dünya bu kadar küçük değil burcucum evet acı çekiyorsun ama adam ıstedıgı zaman gelsın ıstedıgı zaman arasın senı bekletsın elının altında ol her zaman emı canım benım ne ağlıyorsun ya senın kendıne ılk başta saygın olsun sonra karşındaki adam sana değer verır zaten.yapma bunu kendıne.

Bucuuuuuuu agla belkİ arar....6 ay olmuŞ bİŞey olmamıŞ neden takıosun zaten zaman gİrmİŞ araya rahat ol relax ol ...
Bİda ararsada aÇma bİle bnce restİnİ Çek

Ne diyon yavrimmm..
Nasıl yaparımm. Aboooooo...
Açarım ama cevabını da veririmm.
Zaten ona davranışımı görsenizzz dersiniz bu üzülen bu kız o olamaz...
Belki de yarın için görüşelim diyecektir.
La bi de hiç demezmiş...
Abooo..
Öleyim o zamannnmafoldumben

Kızlarr.
Yok ağlamak filan da moralim bozuk yaaa...
Harbi çok umutlanmıştım..
Neyse artık o ağzımdan sözü aldı ya bugün olmazsa başka zaman çıkarır ellamm..
Çünkü ondan önce de buluşalım gibi bişeyler demişti ben de olmaz ne işim var demiştim..
Bu iki oldu tamam dedim.
Köpreğim ben ya reddetmeliydim..

Kıssllaaarr bu araa Heker bacım bana özelden yazmış..
Anacım benim derdim bana yeter yavvv..
Sen ne demek istedin filan demişşş.. mafoldumben
Valla mafoldum benn

hayatacım hatırlıyosan bu çocuk siz ayrılırken baya saygısızlık yapmıştı sana hatırlıyosun dimi sana söylediği lafları?ne kadar karışık olursa olsun siz uzun süre ayrı kalmıştınız zaten o zaman niye adam akıllı düşünüp kararını vermedi yani siz barışalı daha ne olmuştu ki şimdi tekrar kafası karıştı beyfendinin de şimdi bu bahanelere sığınıyo.bana kızma lütfen biz burda aile gibi olduk bazı şeyleri gör diye söylüyorum amacım seni üzmek değil

yok gülin canım sabahtan berı senın yorumlarını beklıyorum cok haklısın ya bıraktım artık ne halı varsa görsün napım elımden gelenı yaptım olmuyorsada kafası bu kadar karışıksada yapılcak bsy yok zaten.en son elımden gelen herseyı yaptım ama olmayacagını anlamıştık sımdı ilgisine belkıde ıhtıyacım var ama gercı sebeplerıde var ama sonuca baglancak degıl derya sağolsun bana bunları hatırlattı neden sızlere kızım canlarım benım deryada aynısını söyledi yapmayın ya.öyle şeymi olur hem.artık ararsa kendı gelırse ok ama gelmezse de o bılır.

ben nebilim mantıklı ve açık sözlü konuşmaya çalışıorum ...sölemessem dogruları ne kıymatei var konuşmalarımızın...
eskileri silin yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…