Saol canımm.
5 gündür aramasını beklemiyordum zaten. Biliyordum öyle arayıp bişey demeyeceğini.
Ama dün arar diye bekledim.
Sonuçta bugün yemeğe çıkacaktık.
Bir gün önceden söylediği de olurdu aynı gün söylediği de olurdu bugün çıkalım diye.
Ama bugün çıkacaksak bugün arayabilir mi..
Kafam çok karışık..
Aramayacaksa neden böyle bişey yapsın kii.
Kafayı yicemm.
Bi de kaç gündür bakım yapıyorum bacılarımm..mafoldumben
Ne hayaller kurmuştum bu akşam için, 6 aydır ilk defa görecektim.
Belki de başlayacaktık.
Neden buluşalım deyip de aramasın anlamıyorum.lmaz::kedi:
Çok üzgünüm yaa..
Hayallerim umutlarım tavan yapmıştıı..
:gitme:
burcucum 6 aydır ayrısınız ve ayrılan o olduğu halde suçlu o olduğu halde ona karşı duygularından dolayı nasıl heyecanlısın ve sabırsızsın arasın diye dimi ? peki düşündün mü o neden beni arayıp buluşmak için sabırsızlanmıyo diye? buluşmak isteyen adam daha o son dakikamı buluşalım der 6 aydır ayrısınız yahu bu ne rahatlık adamdaki
yok gülin canım sabahtan berı senın yorumlarını beklıyorum cok haklısın ya bıraktım artık ne halı varsa görsün napım elımden gelenı yaptım olmuyorsada kafası bu kadar karışıksada yapılcak bsy yok zaten.en son elımden gelen herseyı yaptım ama olmayacagını anlamıştık sımdı ilgisine belkıde ıhtıyacım var ama gercı sebeplerıde var ama sonuca baglancak degıl derya sağolsun bana bunları hatırlattı neden sızlere kızım canlarım benım deryada aynısını söyledi yapmayın ya.öyle şeymi olur hem.artık ararsa kendı gelırse ok ama gelmezse de o bılır.
deryacım benım ıcın kolay degıl sıldım hatırlamıyorum desemde ıcımde bıryerlerde neden ya neden dıye haykırışlar var.çok sevıyorum onu ama bılıyorum geçcek bunun ıcınde görüşmemem lazım aramaması lazım belkıde benım telefon numaramı degıstırmem gerekıyordur artık kım bılır ama boyle olmamalıydı hıcbırsey.mafoldumben
ama haklısınız kesınlıkle.kızlar cok heyecanlıyım tam 1 sene sonra bızım partılerımıze gerı dönüyorum hemde bukez sirkeci tren istasyonunda süper olacak kesın.kaydirigubbakcemile3
Haklısın canım. Ama adamın rahat olması çok doğall..
Çünkü ilk 3-4 ay peşinden koştum hep aradım ağladım sızladım.
Ne zamanki son aylarda kendimi çektim o zaman benimle iletişime geçti..
E adam rahat yine burdayım yine evet dedim.
Kim olsa rahat olur.
Yani o benim eserim.
Ama bugün aramaması gerçekten kızdırdı benii.
Çünkü bu sefer ona yüz vermmemiştim.
Önemsiz bişeymiş gibi olur tabi neden olmasın,tamam demiştim..
Bilmiyorum..
Daha önce de görüşelim demişti kabul etmemiştimm...
Arasında ne zaman ararsa arasınn
burcu konuşma tarzın komik ya ii kalaylıosun adamı :)))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?