Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

burcucum 6 aydır ayrısınız ve ayrılan o olduğu halde suçlu o olduğu halde ona karşı duygularından dolayı nasıl heyecanlısın ve sabırsızsın arasın diye dimi ? peki düşündün mü o neden beni arayıp buluşmak için sabırsızlanmıyo diye? buluşmak isteyen adam daha o son dakikamı buluşalım der 6 aydır ayrısınız yahu bu ne rahatlık adamdaki

deryacım benım ıcın kolay degıl sıldım hatırlamıyorum desemde ıcımde bıryerlerde neden ya neden dıye haykırışlar var.çok sevıyorum onu ama bılıyorum geçcek bunun ıcınde görüşmemem lazım aramaması lazım belkıde benım telefon numaramı degıstırmem gerekıyordur artık kım bılır ama boyle olmamalıydı hıcbırsey.mafoldumben
ama haklısınız kesınlıkle.kızlar cok heyecanlıyım tam 1 sene sonra bızım partılerımıze gerı dönüyorum hemde bukez sirkeci tren istasyonunda süper olacak kesın.kaydirigubbakcemile3

Haklısın canım. Ama adamın rahat olması çok doğall..
Çünkü ilk 3-4 ay peşinden koştum hep aradım ağladım sızladım.
Ne zamanki son aylarda kendimi çektim o zaman benimle iletişime geçti..
E adam rahat yine burdayım yine evet dedim.
Kim olsa rahat olur.
Yani o benim eserim.
Ama bugün aramaması gerçekten kızdırdı benii.
Çünkü bu sefer ona yüz vermmemiştim.
Önemsiz bişeymiş gibi olur tabi neden olmasın,tamam demiştim..
Bilmiyorum..
Daha önce de görüşelim demişti kabul etmemiştimm...
Arasında ne zaman ararsa arasınn

Canım bugün için değill.
Belki yarın için arar..
Çünkü ertesi gün tatil olan günler çıkardık biz onunlaa.
Geç geliyoruz eve diye..
Beklemek değil benimki umutt..
Yaaa.. Ulaşılmazken birden onu göreceğim düşüncesi var ya o mahvetti beni canımm.

canım anlıorum ama inan üzmeye degmez.......
iş guc herneyse insan arar iptal der bişey der nebilim ama bukadarı zaten sorumsuzluk.......

canım benim kızmamana sevindim.dedğin gibi sen elinden gelenin fazlasını yaptın hatalar da yaptın ama bunların bedelini zaten ödedin sen çoktan.oluruna bırakmaktan başka çare yok

kız gez dolaş tabi eğlen kafanı dağıt hayat yaşamaya değer her anını dolu dolu yaşamak gerekir

tatlım sen eğer numaranı vermeseydin ve reddetseydin bak nasıl tutuşmuş arıyodu seni.kaçan kovalanır taktiğinden anlıyo beyfendi ama böyle sevgi anlayışında birinden hayırda gelmiyo inan ki.hayat boyu yanında olsun seni istesin diye kaçıcakmısın sen

Hakkat yaa..
Tam istediği o..
Kaçsın istiyo.
Tavşan tazı oynicaz..

Vayyyyy..
Dilerim ararrr..
Bu hafta sonu müsait olmicam ararsa eğer..
Hatta onunla mı görüşecektim unutmuşum yaa yapıcamm..
Köpeoğlu köpekkkk..kaydirigubbakcemile3

hayatanın lafına katılıorum ben ....
hiç degmezzzz bırakın geçmişi tabiiki unutlmuo ama kendinizi de üzemyin zaman geçerken...
bekın bana heytt be kim tutar valla gayet iyiyim yaa..
diorum yeniden se vicegim biri çıksın yaa valla....

Sıkıldım zaten.
Tek düze hayatıma gereksiz heyecan getirdi lüzumsuz şeyy nolcakkk..
Neyse kızçeler
Ben çıkarr.
Evde görüşürük
Öpüldünüz...

aynen bu bıde ben kendı kalbıme bu sekılde hıtap ettırebılsem keşke ama eğlenmeye gidicem akşam.haftasonu kursi,arkadaşlarla görüşme derken haftasonu bıtecek ınsallah önümüzdekı hafta çarşambadanda eger 29 ekım tatıl olursa ızmıre kacıcam boylece bıraz toplanırım sanırım.çok şükür haftasonu geldi: )

burcu konuşma tarzın komik ya ii kalaylıosun adamı :)))))))))))))))))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vereliniortakvereliniortak
a.s.a.s.:enbuyukkk::enbuyukkk:

hee bu arada bugün bi tartışma yaşanmış bunun içinde bikaç lafım var (söylemezsem patlarım zaten sırnaşık şey )

herşeyden önce bu topik yaralarımızı gidermek,paylaşmak paylaşarak azaltmak için var ve 1 yıldır bu topikte kimse tartışmadı bu yüzden bugün görünce çok üzüldüm burda böyle bişey yaşanıp anlama özürlü falan gibi hakaretleri görünce.
heker sana da bikaç lafım var.arkadaşlarımın sana söylemek istediği buraya evliler giremez demek değildi.bu topik herkese açık bir topik ama başka topikteki bi tartışmanın buraya taşınması burda hakaret edilmesine kimsenin gözyummasını bekleme arkadaşlarımda seni uyarırken bunu kastetmiş ama sen tam tersini anlamışsın...sevgiler

Son düzenleme:
Buujuu diye birisi bu topikte...
Tanrım sen ne kadar bana benziyorsunn.....kaydirigubbakcemile3

GUNAYDIN KIZLAR..
ayrılıgın ılk gunlerıne yıne kk ya kosup sıze gelmıstım bugun 10.gunum
ve bı rekor bızım ıcın. ılk kez bukadar uzun sure sesımızı duymadan duruyoruz..
şimdi gelelım ben neler yaptım.önce dagıldım darmadagın oldum ve hemen anneme sıgındım
en ıı sıgınak pılımı pırtımı toplayıp anneme gıttım.saolsun annecıgım sardı yaralarımı o çok sever sevgılımı
kotu bısı soyletmedı bende kotu seyler soylemedıkce anladımkı ıcım daha az acıdı cunku ınsan sevdıgı ınsana kotu soz soyleyınce emın olun bıkezde bunun ıcın yanıyo

sonra cılt bakımı felan yaptırdım guzel kız oldum yanı cok salmıstım kendımı
arkadaslarımla bulustuk annem eskı unv arkadaslarımla cocukluk arkadaslarımdan olusan 5 kısılık arkadas grubumu bı gece bıze davet etmıs çok ıı geldı
hızlı okuma ve hafıza kursuna yazıldım
ara verdıgım spor solonuna yazıldım
ve sanırım ıngılızce kursunada yazılcam
nekadar meskul olursam okadar ıı
muzık dınlemıyorum gunluk tutmuyorum
bunlardan baskada sanırım bısı yapmadım daha ıyım kızlar soylıyım
hee bu arada bısı daha oldu
kız kardesıyle gorusuyorum belkıde ondan boyle cabuk toparlandım nedenmı çok acımasızca glebılır
ama onunda canı yanıyomus
sımdı dıyceksın bunlamı toparlandın soylekı
ılk ayrıldıgımız gunlerde ben kendımı degersız hıssedıyodum hıc sevılmemısım dıyodum
ama anladımkı bıkez daha cok sevılmısım yazık degılmıs o masal gıbı gecen 2 sene 2 ay 2 gun...
şidi gecmsıı okumaya gıdıyorum canlarım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…