Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bende kötüyüm.kaç gecedir rüyamda onu görüyorum ve aramamak için kendimi zor tutuyorum.offfff offffffffffffffff offfffffffffff.

hayatımda ondan nefret ettiğim kadar ondan iğrendiğim kadar kimseden nefret etmiyorum ve iğrenmiyorum. okadar pislik insan görmedim ben hayatımda.. bana zarar verme artık ailemede zarar verme yeter.. senden bişi istemiyorum. konus ama sadece konusmakla kalsın. içimdeki sevgi tamamen tükendi. ne kadar kişiliksizmişsin... sana ne desem az.. benden uzak ol ailemden uzak ol bize zarar verme....

Noluyo yaa..
Sonbahar yaprakları gibi aşklar dökülüyooo..

Toparlanın kızlar bakın bana mesela.. Ben 6 aydır ayrıyım. Ne yapayım camdan mı atayım kendimi..

Yapacağınız ne varsa onu yapın ama sakın ama sakın aramayınnn..
Aradıkça daha da mahvedersiniz daha da uzaklaştırırsınız kendinizdenn.
Tecrübeyle sabit...

kızlar anlatıyorum hepinizin fikirlerine ihtiyacım var allah rızası için bişiler söyleyin çok mutsuzm .iki buçuk haftalık yeni bir ilişkiye başlamıştım zaten mutsuzdum güvenmek inanmak istedim nese bu alkolik akşam dediğini gündüz unutan bi insan ayrıca karı kızla gezen kısa süreli ilişkiler yaşıyan bir adam ama benle çıkmya başlayınca düzelmeye başlamıştı artık önüne gelenle çıkmaktan bıktıını düzenli düzgün bir kız aradını söylüodu gerçektende daha az içmye gece dışarı çıkmamaya başladı tüm gün msjlaşıorduk ve çok i anlaşıoduk ikinci haftamıza girmiştik herşey güzel giderken msjlaşırken souk konuştu bende trip yaptım nese bunun beni istemediini sırf ben istiyorum die çıktıını dşündüm ve msjda sonunda istediin oldu allaha emanet ol dedim bu cvp vermedi ve btti çok üzüldüm ogün demek istedii buymuş hemen ayrıldı ben sadece denemiştim onu dedim içimden iki gün konuşmadık ikinci günün akşamı sarhoş bi şekilde aradı facden ilişki durumunu deiştiim için bana kızdı ve barıştık daha sora buluştuk herşey çok güzel gtti hatta bana gece yarısı ona msj geldini heycanla tele ben die baktıını ama msjın benden olmadıını görünce üzldüünü söledi yani aaramamı beklemiş ayrılınca birden faceden bana bir çocuk msj atmıştı meer bunun arkadaşıymış beni denetmiş acaba cvp vercemmi die..aradan üç dört gün geçti bu sferde bi yanlış anlaşılma yüzünden kavga eettik gece sora gündüz aradım hiç bişi olamış gbi günaydın dedim oda ben ayrıldımızı sanıodm ddi sinirlendim kapadım teli ogün hiç aramadım ertesi gece dayanamadım aradım teli bi kız açtı bar gibi bir mekandan sesler geliodu kız bana küfür etti tehditler savurdu onu aramamı söledi kız resmen afedersiniz ama yollu bu kadar basit konuşan bi kız olamaz şok oldumkapadım bunu bana nasıl yaptı anlamıorm hala yani aldatmıcana yemin eden adam aldatması yetmio birde beni o iğrenç kızla muhattap edip küfür etmesine izin verdi kendi arama dese aramazdım zaten bana sakız gibi yapışan kız muamelesi yaptı bunu hazmedmeiorum çünkü hiç haketmedim ne yapcam bilmiorm

ahh be yavrumm
sende gıtmıssın en olmıycak adam tıpını secmıssın
kendını baska konulara ver ve sakın dönsun dıye bekleme
verılmıs sadakan varmıs

Canım benim. İlk olarak çok sert bir kayaya çarpmışsınn..
Gece hayatı gerçekten çok yıpratıyo ben de yaşadım.
Bence daha çok yeniymiş. 2 hafta diyosun.. Yol yakınken dön lütfen.
Kendini çok yıpratırsınnn. Mahvedersin kendini.
İnan değmiyo.. Sonunda görüyosun o da sen de çok farklısınız. Zaten olmazmış diyorsunn..
Gerçekten onun yeminlerine laflarına inanma.. Alışmış o adamm. Böyle gelmiş böyle gider. Ondan öyle hemen bu hayatı bırakmasını bekleme.. O hayat onlara o kadar tatlı geliyor ki anlatamam...

Yaşadığın şey çok kötü ve çok çirkin.
Hiç Üzülme tatlım..
Bence erkenden görmen iyi olmuş bunları..
Allah sana erken göstermiş gerçek yüzünü sevgili kuluymuşsunn.
Bak iki yol var önünde..
Ya şimdi birazcık acı çekip ilerde daha mutlu olacağın şartlar oluşacak.
Yada şimid acı çekmemek için katlanacaksın ama ilerde çekeceğin acı o kadar büyük olacak ki anlatamam..

Geçmiş olsun şeker..
Yıprat kendini ağla, üzül şimdi ama arama hatta arasa da açma. Çünkü bu olan şey normal değil..:sinifsinif:

ya ilk ayrıldıımızda dönmesydi keşke en azından bu kadar iğrenç hatırlamazdım onu bir kızı konşturmak nasıl bir şey ya hem aldatıyor hem aldattığı kıza hakaret ettiyor çok kötü oldum

saol burcu çok teşekkür ederim zaten aramaz herhalde daha arıcak adam kızı konuşturmazdı eger kız o yokken ondan habersiz teli alıp konuştuysa bilemicem ozaman arar ama bu aldatma gerçeğini değiştirmez benim elimi bile zor tutuyordu resmen o kızla neden birlikte belli basit şey nolcak.

Tabi canım çok ağır olmuşş.
Allah yardımcın olsun.
Kolay değil elbet.
Üstesinden geleceksin.
Hani diyorlar ya TECRÜBE diyeee.
Sen de öyle de gitsinn..:gitme:

Eee tatlım. Dünya erkeklerin neresinde döner biliyorsundur...:lepi:

doru diosun: degermiydi ya bir kaç gecelik heves için beni bu kadar yıpratmasına aklımın ucuna gelmicek başıma geldi ya

Canım benim öylelerinin Allah korkusu yoktur..
Bir kaç gece yada bi hayat kadını için değil yaptığı.
Vicdansızlığı için.
Durup da ahını mı aldım, üzdüm mü ben diye düşünür mü hiç yaa..lmaz:

doru diosun cnm inançsız bir insandı zaten okadar olumsuz özelliğine ragmen sevmiştim onu haketmedim ben bunu ya kimseye namuslu şerefli olmak yaramıo güzelimde buda yaramıo basit kızlar pirim yapıo

öncelıkle kızlar bugun gıremedım umarım hepınız ıyısınızdır 1 gunde bıle özledim sizleri.

ıkıncısı bucuuu ve bujuuu sakın tüm erkeklerı bırbırlerı ıle aynı kalıba koymayın nasıl ki biz kızlar aynı kişilik yapısına sahıp degılsek onlarda degıller.demek istediğim şu ben yurtdışından türkiyeye okumaya gelen öğrencılerle ılgılenıyorum ve partıler duzenlıyoruz bahsettıgınız gibi gece dışarıya cıkan içen cok arkadaşım var ama bu ınsanlar hayatlarınadakı ınsana tapma derecesınde bağlılar ben normal içmeyen namaz kılan ınsanlar arasında bıle sevgilisini/eşini aldatan insanlar gördüm ki bunlar arasındada olması garıp degıl ama her erkeği adam eden bır kadın oldugu ınanın çok dogru.
mesela benım erkek arkadaşım ben onu tanıdığımda caddede tanınan bır playboydu ıstanbulda sayılı aılelerden bırısının velıahtı olan caddede sadece kızlara çakarım abı başka kızlar ne ıcın var dıye dolaşan kendı kız kuzenlerı,arkadaşlarının sevgıllerı ,ablası harıcınde bu mantıkta olan ilişkiye asla inanmayan saçmalık gözüyle bakan bır ınsanken bız yazlıkta tanıştık hemde bar ortamında bırbırımızle kedı köpek kavga ettık bır ara saatıne baktı bugun benım dogumgunum dedi kutladık falan o sırada yakınlaşma yaşadık sonra ablası ve kuzenıyle tanıştım derken çıkmaya başladık benı cevresındekılerle tanıştırdıgında ınsanlar bıtecek nasıl olsa kendını hazırla dedıler ok napım olmazsa olmaz dedım ama peşimden köpek gibi koşturdum gözünü büyüledim resmen ve 2 sene rüya gıbı bır ılıskı yaşadık düşünün ılıskıye adam ınanmaya başladı bıtmesın dıye elınden gelenı yaptı.rus mekanlarına işi için giren ve ruslarla babasının ortaklarının oğulları bırlıkte olurken adam benımle rus mekanlarına gıder oldu.sonrasında bızım de kavgalarımız başladı ve bende bır kızla konuşmak zorunda kaldım hemde o gune lanet edıyorum hala daha ben aldatıldıgımı sandıgım ıcın kendı salaklıgıma lanet edıyorum benımkını aradıgım aramızın kötü oldugu gun benım yanımda uyuyor o benım sakın onu arama dıye bır kızla konuştum megerse dogruymuş kızın yanındaymış ama boyle konuşmasını o istemiş artık aşık oldugunu anladıgı ıcın uzak durmak ıstemış ve kızla caddede tavla oynarken kız bana boyle soylemıştı ınanabılıyormusunuz sonrasında ben bu adamı aldattıgımda adam bunları sıneye çekti ve adam dışarıya hala çıkan,caddebostanda bıcok ınsanın bıldıgı bır ınsan geldıkten sonra yapamazmıydı yapardı bılen okuyan olmuştur elbet adam bodruma gıttı ne var gıtsın dedım halıkarnasta bı kızla resımlerı vardı aldattı dıye dünyaları yıktım ama yok bsy olmadıgına adım kadar emınım benım erkek arkadaşım boyle bırısı ıken 5 yılda bızım ılıskımızı kurtarmak ıcın her yolu deneyen ,5 yıl boyunca degıl aldatmak yan gözle bıle bakmayan bırısı olduysa ınanın bana herkes olur ama şu var her erkeği adam eden bır kız var ınanın o ınsanda hayatını bırleştireceği veya bırleştirmeyı dusunebılecegı ınsan oluyor.her içene akşamları dışarıya cıkanlara suç bulmayın bence suçu kendınızde arayın ınanın bunu kendınıze yapın dıyınkı ben dışarıya çıkabılıyormuyum onun yanında olabılıyormuyum bırbırımıze benzıyor muyuz ya sen tüm akşamlar evdeysen adamda dışardaysa o adam ıllakı bır yerden sonra ılıskın bıtecektir başka bırısı ıcın degıl bırbırınıze benzemedıgınız ıcın ılıskınız bıtecektır.

bujuu sana gelıncede adam sana deger vermıyor ya ne demek denemek ıcın ayrılmaya kalktım 1.ci haftada kusura bakmada barışıncada oda senı denemek ıcın aldatmaya kalkmış baştan sen hata yapmışsın.ve kızlar lutfen erkeklerı basıt mantık olarak görün erkekler karmaşık degıller naparlarsa odur ve kendınıze karşınızdakınden daha fazla deger vermeyı öğrenın artık lutfen.

Haklısın hayatacım. Elbette aynı hayatlar mı yaşıyorsun yoksa farklı hayatlar mı orası önemli.
Ben de evde oturan bir insandım ama benimleyken fedakarlık yapan erkek arkadaşımdı.
Gece hayatını bıraktı.
ıçkiyi yalnız benimşeyken içmeye başladı.
Gerçekten dolu dolu yaşadık herşeyii.

Yazmıştım hatırlıyorsanız baa buluşalım cuma akşamı yemeğe çıkalım dediğini.
O gün gün boyunca aramadı beni...
Cumartesi sabahı saat 6 da aradı..
Çok sarhoştu gece sabaha kadar içmiştii.

Burcu yalvararım nolur seni görmek istiyorum diye yalvardı.
Lütfen ya nolur bi 5 dk konuşcam lütfen kırma beni nolur dedi defalarca.
Zaten 6 aydır görmüyorum özlemişim, dayanamdım tabii.
Gittim.
Çok sarhoştuu.
Bana benimleyken mutlumuydun burcu diye sordu.
Cevap vermedim.
Elimi aldı defalarca öpmeye başladıı.
Sen çok iyi bi kızzın bende kaç yaşıma geldim artık tekrar deneyelim burcu dedi.
Bak biliyosun ben öyle seni seviyorum filan diyemem dedi.
Defalrac ellerimi öptü.
Çok özledim seni dedi.
Rüya gibiydi yaa.

Sonra konuştuk uykum açılmıştı benim de ama sarhoş tabii.
Bana yaklaşmaya çalıştı. Olmaz dedim baya bir istemedimm.
Çook özledim seni nolur filann.
En son dediki eskiden böyle değildin sen dedi.
Ben de o zamanlar sevgilimdin ve seni seviyordum dedim..
Şimdi sevmiyorsun öyle mi yani dedi.
Güldüm sesimi çıkarmadım.

Aradan 10 sn ya geçti ya geçmeid.
Benim sevgilim var burcu dedi.
Ama hiç sevmiyorum kızı vık vık konuşup duruyo he deyip geçiyorum dedi.
Ben çok boluldum ama hiç sesimi çıkarmadım.
Sen benim arkamdanda mı böyle konuşuyordun dedim..
Yok yok hayır asla dedi..

Burcu ben hayvan herifin tekiyim dedi.
5 para etmem dedi.
Eşşoğlueşşeğim dedi.
Seni haketmiyorum dedi.
Tiksiniyorum kendimden dedi..

Neyse eve geldim yattım.
4-5 saat sonra ayılınca sanırım bana mesaj attı..
Sabah sana yalan söyledim diye.
Neden dedim sarhoştum dedi.
Hiç yalan gibi değildi dedim.ıster inan ister inanma dedi.
Ne istedin bu sabah benden dedim.
Cevap yk dedi.
Dünden beri de ne aradı ne sordu...

Birisi bana bu durumu açıklayabilir mii.
Önce göklere çıkıp sonra yere açkıldım da idrakında değilim hiçbişeyinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…