kızlar anlatıyorum hepinizin fikirlerine ihtiyacım var allah rızası için bişiler söyleyin çok mutsuzm .iki buçuk haftalık yeni bir ilişkiye başlamıştım zaten mutsuzdum güvenmek inanmak istedim nese bu alkolik akşam dediğini gündüz unutan bi insan ayrıca karı kızla gezen kısa süreli ilişkiler yaşıyan bir adam ama benle çıkmya başlayınca düzelmeye başlamıştı artık önüne gelenle çıkmaktan bıktıını düzenli düzgün bir kız aradını söylüodu gerçektende daha az içmye gece dışarı çıkmamaya başladı tüm gün msjlaşıorduk ve çok i anlaşıoduk ikinci haftamıza girmiştik herşey güzel giderken msjlaşırken souk konuştu bende trip yaptım nese bunun beni istemediini sırf ben istiyorum die çıktıını dşündüm ve msjda sonunda istediin oldu allaha emanet ol dedim bu cvp vermedi ve btti çok üzüldüm ogün demek istedii buymuş hemen ayrıldı ben sadece denemiştim onu dedim içimden iki gün konuşmadık ikinci günün akşamı sarhoş bi şekilde aradı facden ilişki durumunu deiştiim için bana kızdı ve barıştık daha sora buluştuk herşey çok güzel gtti hatta bana gece yarısı ona msj geldini heycanla tele ben die baktıını ama msjın benden olmadıını görünce üzldüünü söledi yani aaramamı beklemiş ayrılınca birden faceden bana bir çocuk msj atmıştı meer bunun arkadaşıymış beni denetmiş acaba cvp vercemmi die..aradan üç dört gün geçti bu sferde bi yanlış anlaşılma yüzünden kavga eettik gece sora gündüz aradım hiç bişi olamış gbi günaydın dedim oda ben ayrıldımızı sanıodm ddi sinirlendim kapadım teli ogün hiç aramadım ertesi gece dayanamadım aradım teli bi kız açtı bar gibi bir mekandan sesler geliodu kız bana küfür etti tehditler savurdu onu aramamı söledi kız resmen afedersiniz ama yollu bu kadar basit konuşan bi kız olamaz şok oldumkapadım bunu bana nasıl yaptı anlamıorm hala yani aldatmıcana yemin eden adam aldatması yetmio birde beni o iğrenç kızla muhattap edip küfür etmesine izin verdi kendi arama dese aramazdım zaten bana sakız gibi yapışan kız muamelesi yaptı bunu hazmedmeiorum çünkü hiç haketmedim ne yapcam bilmiorm
ya ilk ayrıldıımızda dönmesydi keşke en azından bu kadar iğrenç hatırlamazdım onu bir kızı konşturmak nasıl bir şey ya hem aldatıyor hem aldattığı kıza hakaret ettiyor çok kötü oldum
saol burcu çok teşekkür ederimzaten aramaz herhalde daha arıcak adam kızı konuşturmazdı eger kız o yokken ondan habersiz teli alıp konuştuysa bilemicem ozaman arar ama bu aldatma gerçeğini değiştirmez benim elimi bile zor tutuyordu resmen o kızla neden birlikte belli basit şey nolcak.
doru diosun:Eee tatlım. Dünya erkeklerin neresinde döner biliyorsundur...:lepi:
doru diosun:degermiydi ya bir kaç gecelik heves için beni bu kadar yıpratmasına aklımın ucuna gelmicek başıma geldi ya
doru diosun cnm inançsız bir insandı zaten okadar olumsuz özelliğine ragmen sevmiştim onu haketmedim ben bunu ya kimseye namuslu şerefli olmak yaramıo güzelimde buda yaramıo basit kızlar pirim yapıoCanım benim öylelerinin Allah korkusu yoktur..
Bir kaç gece yada bi hayat kadını için değil yaptığı.
Vicdansızlığı için.
Durup da ahını mı aldım, üzdüm mü ben diye düşünür mü hiç yaa..lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?