Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Kolay değil tabi kötü olursun canımm...
Sıkma canını sen güçlü durmaya devam et canımm..

Benim yıllık iznimin 1 haftası duruyo bayramdan sonra kullanıp antalyaya gitmeyi düşünüyorum ben kızlarrr... İhtiyacım varr kesinliklee..Orda arkadaşlarım varrr.

hayatacım şimdi anladım bu sayfayı okumamıştım..
yav napmış bu böle yaa bukadarına pes hemde..
anneni arayıp bukadar nasıl rahat konuşuo anlamıorum..
adam ogun dalga geçip gitti yanından..
bugunde anneni aramış bu lafları sarf edio..
anneni arayana kadar seni arasa ya...napmak istioki...
bir insanı istiosan onu mutlu ederek elde etmen lazım rezil ederek degil bence...
kendini toplamaya bak..
terbiyesiz ya nasıl laflar bunlar... böyle sevgimi olur...
adamın hem sevgiliiisi var hemde ne kadar rahat..

aynen oyle deryacım dalga geçer gibi gitti.
annemle önceden konuşuyorlardı ama askerden önce.. dırek adam kendıne çok güvenıyor salak dıyorum artık nasıl bu kadar rahat konuşuyorsa anlamıyorum bende zaten.kendıne fazla güvenıyor aıleler zamanında bılıyorlardıya.derya benı o arkadaşımla gördüğü akşam aradı ya ben ıstemedım sımdı bana başka türlü ulaşmayı denıyor aklınca.adam değilmiş yazık 5 senemı dıyorum.
aynen rezıl edıyor ama benı değil kendısını annem -babam ne dıyecek zannedıyor kızım nasıl yaptın falan mı yalan söylüyor dıyecekler geçecekler salak kendısı annesınden babasından korkuyorya benımde korktugumu düşünüyor .benım aılem bana her zaman güvenen ınsanlar önce bana sorarlar kı konu fahrı olunca sormazlar bıle kımden buluyor bu cesaretı anlamıyorum.

sevmek bu degıl ya.ama sevdıgı ıcınde yaptıgını düşünmüyorum bunu aklınca benım ona köpek olmamı istiyor aklınca benı mecbur bırakıp dönmemı saglayıp dedıgı koşulları kabul etmeme neden olacak.
ya benı madem be adam tüm kalbınle söyledın benı sevmıyorsun sımdı neden ugrasıyorsun benle demek gelıyor ıcımden yada kıza kızım bak fahrı bu bu dıye kıza faceden mesaj atmak gelıyor ıcımden ama kız nasıl bır kızsa fahrı suanda bu kadar rahat durumda benleyken bır kıza bıle bakamazdı kı bunları yapacak...
tanıdıgım ınsan degıl derya aklım almıyor olanları.yazık bıze dıyorum sadece.yazık zamanında yaşadıklarımıza da saygısı yokmuş demekkı ne dıyımkı.

hayatacım evt 5 yılını geçirmissin ama inan insan tanınmıo istersen ömrünün geçir...
bence hiçbişey yapma daha çok udurcak çünki hiç bir şekilde sesini çıkarma kazanan sen olcaksın..
e ezilcek..
kızın bişeydne haberi bile yoktur... canım boşver...
bitir tamamen ismini bile anm aya

canım anlasılan senın sevgıne ve gosterdıgın ılgıne cok alısmıs ve guvenmıs
ayrılık kararını alırkende nasılsa bensız yapamaz gerı doner dusuncesı ıle rahat davranmıstır
e tabı ayrılıktan sonra baktı aramıyon hatta kendını toplayıp daha bı guclu duruyon
hırs yapmıstır kendı ıcınde
sende ona ınat daha guclu ol hiic takma kendını uzme
bu ona en buyuk ceza olacktır zaten

kesınlıkle katılıyorum umarım bu sekılde kapanır.
kız hayatında varken bunları nasıl yapıyor aklım almıyor zaten.
hadı kızı geçtim bana boyle seylerı ablası yapardı genelde bende derdım yalan söylüyorsun şeytansın dıyen ınsanken kendısı şeytan oldugunu gösterdı.Allah herseyı görüyo ne dıyım artık.

Buurcu ve bourtlen çok teşekkür ederim destek
ve önerileriniz için...Gerçekten dünyada geçmeyecek acı yok yeter
ki güçlü olalım....Ben herşeyin düzeleceğine geçeceğine inanıyorum bana değer
vermeyen bi adamı niye seviyorum ki...kahretsin neyse geçicek herşey geçicek...........

şu an senelik izindeyim evde kafamı toparlıyorum..işe daha iyi başlamam
için bol bol dinleniyorum....kendimi toparlamam gerekiyor çünkü geçen
gün hayatımın en berbat günleriydi...can simidim dediğim adam sadece annesi
uğruna beni dinlemeden etmeden terketti...bende şimdi arkadaşlarla
filan vakit geçiriyorum fal baktırıyorum inandığımdan değil sırf psikolojim
düzelsin bakan da arkadaşım olunca hep güzel şeyler söylüyor..
Hayat işteee avutuyoruz kendimizi......:
tomato::tomato::tomato::uhm::uhm::uhm:

Bence de hayatacımmm..
Derya ya ve Bourtlen e katılıyorummmm...
Valla en güzeli sessizlikkk...
Bencillik dünyadın en mutlu edici şeyiymişşşş..
Dünya benim etrafımda dönüyoo diyen mutlu oluyoo valla...

kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan :hulya:

Vazgeçerken insanın bi tarafı da kan ağlıyooo..
Böyle bitmek zorundamıydıı...
Herşey böyle olmak zorundamıydı diyeee...
Ağlaya zırlaya vazgeçiyoruzz, vazgeçirtiyolarr...
Aslında en hayırlısı hakkımızda ne kadar erken anlarsak o kadar kardayızzz...
Rabbim bizi üzenlerii bin pişman etsinnn ama bizi de çok mutlu etsinnn..
Çünkü bu topikte hepimiz sevmesini bilen insanlarızz...
Eminim hakeden birileri var bu hayatta bu sevgileriii..
Ama kesinlikle onlarr değilll..

bsy söylıcem kızlar ben haftasonu ıste enıstemın kardeşi gibi olan 2 kişi de geldi demiştimdi ya çocuklarda sevmesını bılen kız bulamadıklarından,bulsalar oyle bırısını dırek evleneceklerınden bahsedıyorlardı.hatta cocuklarımızın ısımlerını bıle hazırladık dıyorlardı.o kadar garıp geldı ki yanı bunu sadece kızlar yaşamıyorlarmış,kız-erkek herkes yaşıyormuş meğer bunu gördüm ılk defa bu kadar çarpıcı şekilde sadece dogru kısılerı bulmak önemli olan keşke o ınsanları bıran once bulabılsek...

ve ben keske kurs hocamla olabılsem ama ımkansız olacak bak görürsünüz ben boyle platonık takılcam benım üzülmek kaderımde var malesef.

ve ben keske kurs hocamla olabılsem ama ımkansız olacak bak görürsünüz ben boyle platonık takılcam benım üzülmek kaderımde var malesef.

hayatacım face felan eklıcektın sankı yanlısmı hatırlıyom bılmıyomda
kafamçokkarıştı

Ahh canımmm.. Öle erkeklerin karşısına onları üzecek kızlar çıkarr..
Bizim karşımıza nasıl böyleleri çıkıyosa aynen ölee..
Ama bi gün denk gelir herhaldee...
Dilerim bir an önce olur da son olurrr...
Aşk acısı çekmeye tahammülüm yok yaaa..

İnşallah hayırlısı ile olur canımcımm..
Ben de ilkokul 1 e giderken bi abi vardı ananemlerin orda komşumuzun oğlu varrr..
Abi diyodum ben ben onaa...
Hala ananeme gittikçe ara sıra görürüm ama ben çocukken daha iyiydikk.
Büyüdükçe yabancılaştıkk..
Ve ben ona aşıktımm.
Bacaksızdım yaa ilokul 1 e gidiyorum 7 yaşındayım ve ilk aşkımm..
face de buldum ekledimm..
Yazdım hatta ama kısa kestikkkk..
Sevgilisi olmadığını biliyorumm..
İsterim aslında onla olmasını ama aileler var işin içindeee..
Face den dikkatini nasıl çekebilirimmm kii...

canım ben ekleme talebı yolladım bakalım kabul edecekmı kabul ederse hocam derste rahatsız ettıgım yetmedı bırazda burdan edıyım dedım kaydirigubbakcemile3 nasılsınız dıye mesaj atıcam yanı dogru hatırlıyorsun?

pekı gülincim sorun ne yanı senı kırmak adınamı konuşmuyor yoksa sorunların konuşmayrak kapanmasını mı ıstıyor?

Hep imkansızı ister gönüllll...
Bi de iş arkadaşımın eşinin bi arkadaşıyla görüşmüştüm bi ara anlaşamayıp ayrılmıştık 2 yıl önce filannn...
ış arkadaşımın eşinin dayısının oğlu benden hoşlanmıştı bu yaz ben de ondan hoşlanmıştımm..
Ama meğersem o arkadaşını tanıyomuş.. Olmamıştı.. Yapamam demiştii...
Kader işteee yaa.. Vardır Rabbim hakkımda bi kararııı

düşün benım kurs hocam ılıskısı bıttıgını falan bılıyorum konuşuyoruz falan ama dıkkatını nasıl çekebılırım yada bakmasının anlamı tahmın ettıgım sekıldemı dıye dusunen bırısı ıcın hıc dogru soru olmadı bu canımcım ya...

Gülincim görmedim bebeğimmm..
Ya siz birliktemiydinizzz...
Ben kaçırmışım senin olaylarıııı.........
Anlaşamıyoruz demek bu olsa gerekk..
Çok zor yaa sevip de böyle iletişim kuramamakk..
Düşünsene çok yakınsın ama bir o kadar uzakkk..
Ee şimdi uzak kaldın gülincimm sonra ne olcakk..
Nasıl çözeceksiniz bu sorunuu..

yerim seni ben yaaa.....
Ben ortaya attım kısss...
Ferhunde olsaydı keşke şu topiikte bi taneee..

beni kırmak istemediğini söylüyo ağzımdan yanlış kelime çıkar üzülürsün üzülmeni istemiyorum diyo ama böyle daha da üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…