burcucum annem boyle bsy beklıyordu aslında o benı arayacak ınan araya gır nalan teyze dıye düşünüyordu ama bu kadarda degıl ...
canım benım ben degılkı bız ortaklaşa karar aldık en son helalleştik benım bu kadar güçlü olmama inanamıyor kesınlıkle bence o çünkü çok sevıyordum karşısında dağılan hande ayakta güçlü durdu.dedği gibi hayatımı mahvetmeye çalışıyor ama Allah büyük bana yaptığı bu hareketı Allah aynısını ablasına da yaşatsında ne demek oldugunu anlasın.
yapacak bsyım yok ama içim çok kötü.
Buurcu ve bourtlen çok teşekkür ederim destek
ve önerileriniz için...Gerçekten dünyada geçmeyecek acı yok yeter
ki güçlü olalım....Ben herşeyin düzeleceğine geçeceğine inanıyorum bana değer
vermeyen bi adamı niye seviyorum ki...kahretsin neyse geçicek herşey geçicek...........
şu an senelik izindeyim evde kafamı toparlıyorum..işe daha iyi başlamam
için bol bol dinleniyorum....kendimi toparlamam gerekiyor çünkü geçen
gün hayatımın en berbat günleriydi...can simidim dediğim adam sadece annesi
uğruna beni dinlemeden etmeden terketti...bende şimdi arkadaşlarla
filan vakit geçiriyorum fal baktırıyorum inandığımdan değil sırf psikolojim
düzelsin bakan da arkadaşım olunca hep güzel şeyler söylüyor..
Hayat işteee avutuyoruz kendimizi......:tomato::tomato::tomato::uhm::uhm::uhm:
Günaydın gülincimmm... Neler olduu. Yakaladığın ilk fırsatta hemen yazz tatlım...
CADIARZU
bucuuuu unutmaya çalışmak için çabalasan daha iyi bence<<<
gulin merakla beliorum yazını..
hayata senden naber<<
böürtlen senden naber..
gülincim noldu kuzum sana ılk fırsatta gır anlat canım merak ettım senı...
.
iyiyim böütlen saol...
bucuuu canım baya oldu ama sen hala aynı yerde sayıklıosun...
hayata gulin beklirum siizi...
kızlar benimkiyle tartıştık dün gece.aslında asıl sorun;biz hiç bişeyi konuşup halledemiyoruz tartışamıyoruz bile.o hep susuyo kaç oldu söyledim susma içindekileri söyle,düşücelerini söyle diye kaç kere rica ettim ama yok her seferinde susuyo aramızdaki sanki bi duvar ve hiç bişeyi çözemiyoruz.bikaç defa bende üstünü kapadım hadi uzamasın dedim ama artık dayanamıyorum yaa ya susuyo ya da beni anlamıyo sanki farklı dilden konuşuyomuşuz gibi ben a diyosam o b den bahsediyo.iyice ssinirlendim biraz uzak duralım dedim biraz ısrar etti ama ben kararlıyım şimdi konuşmuyoruz
kesınlıkle katılıyorum umarım bu sekılde kapanır.
kız hayatında varken bunları nasıl yapıyor aklım almıyor zaten.
hadı kızı geçtim bana boyle seylerı ablası yapardı genelde bende derdım yalan söylüyorsun şeytansın dıyen ınsanken kendısı şeytan oldugunu gösterdı.Allah herseyı görüyo ne dıyım artık.
ve ben keske kurs hocamla olabılsem ama ımkansız olacak bak görürsünüz ben boyle platonık takılcam benım üzülmek kaderımde var malesef.
bsy söylıcem kızlar ben haftasonu ıste enıstemın kardeşi gibi olan 2 kişi de geldi demiştimdi ya çocuklarda sevmesını bılen kız bulamadıklarından,bulsalar oyle bırısını dırek evleneceklerınden bahsedıyorlardı.hatta cocuklarımızın ısımlerını bıle hazırladık dıyorlardı.o kadar garıp geldı ki yanı bunu sadece kızlar yaşamıyorlarmış,kız-erkek herkes yaşıyormuş meğer bunu gördüm ılk defa bu kadar çarpıcı şekilde sadece dogru kısılerı bulmak önemli olan keşke o ınsanları bıran once bulabılsek...
ve ben keske kurs hocamla olabılsem ama ımkansız olacak bak görürsünüz ben boyle platonık takılcam benım üzülmek kaderımde var malesef.
düşün benım kurs hocam ılıskısı bıttıgını falan bılıyorum konuşuyoruz falan ama dıkkatını nasıl çekebılırım yada bakmasının anlamı tahmın ettıgım sekıldemı dıye dusunen bırısı ıcın hıc dogru soru olmadı bu canımcım ya...
canım ben ekleme talebı yolladım bakalım kabul edecekmı kabul ederse hocam derste rahatsız ettıgım yetmedı bırazda burdan edıyım dedım kaydirigubbakcemile3 nasılsınız dıye mesaj atıcam yanı dogru hatırlıyorsun?
pekı gülincim sorun ne yanı senı kırmak adınamı konuşmuyor yoksa sorunların konuşmayrak kapanmasını mı ıstıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?