Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bucuuuu unutmaya çalışmak için çabalasan daha iyi bence<<<
gulin merakla beliorum yazını..
hayata senden naber<<
böürtlen senden naber..

Canımmm.
Biraz acı çekicem.. Hatta acımı doya doya çekicem ki öyle unutucamm...
Ve ben gerçekten unutmaya başladımm.
Hoş unutulacak bi adam yok ortada amaa...
Hayalimdeki adamı unutucamm..

burcu bunu kendıne yapma benımde her yerde aklıma gelıyor ama aklıma gelen ılk yerde konuşmaktan mutlu oldugun,gülme krizine girdiğin arkadaşını ara.yada müzik dinle ama asla slow müzik deil ne bılım bana bob marley süper geliyor mesela boyle bırısı elbet senınde vardır ve hep şunu düşün ben ondan daha değerliyim ben kendıme lazımım.ağlayacaksın sen sanıyormusun kı benım aklıma gelmıyor,sen sanıyormusun kı canım acımıyor ama her gecen gun daha gucluyum dedıkce ınsan daha güçlü oluyor.emınım senınde bırlıkte oldugun adamın kötü yanları vardır.onları düşün ınan bana ondan soğumak için yeterlı sebep olabılıyor cogu zaman ama sakın öldüm bıttım dıye düşünme ve canım Allaha dua et.canım öyle bsy kı ben cok ısyan ettım Allaha Allahım bana yardım et onu kalbımden söküp al yada onu hatırlamamı engelle yalvarrırım dıye Allah ıcıme sogukluk verdı.artık görsem de içimde bsy olmuyor.

gülincim noldu kuzum sana ılk fırsatta gır anlat canım merak ettım senı...

ve kızlar ben cok kötüyüm bugun salak gıbıyım kafamı toplayamıyorum dun akşamdan bu yana manyak gıbıyım.bıraz kendıme gelırsem bende anlatıcam sıze ama Allahım şu eskı lalelerden kurtulmayı bıze nasıp eder umarım.Allah kahretsın onları.

bucuuuu unutmaya çalışmak için çabalasan daha iyi bence<<<
gulin merakla beliorum yazını..
hayata senden naber<<
böürtlen senden naber..

ben bugun ıyıyım canım ya
dun ıngılızce kursuna basladım yenı bıseyler yapmak
farklı bı ortam cok ıyı geldızemuszemus

senden nbryerimseniben

Canımmm.
Biraz acı çekicem.. Hatta acımı doya doya çekicem ki öyle unutucamm...
Ve ben gerçekten unutmaya başladımm.
Hoş unutulacak bi adam yok ortada amaa...
Hayalimdeki adamı unutucamm..

acını yasa canım otur bı gece agla agla dok ıcındekı herseyı kus butun acını nefretını
sabahında yepyenı bı gune yepyenı bı hayata uyanmaya soz ver kendıne amaŞeniz

hayata noldu sana face felan eklıcektın sanırım
ıyı oldugunda anlatıverırsın canım:teselli:

iyiyim böütlen saol...
bucuuu canım baya oldu ama sen hala aynı yerde sayıklıosun...
hayata gulin beklirum siizi...

naniknanik Doğru diyosun bebekkk..
Ya farkındamısınız bugün hepimiz dökülüyoruzzz..
Noluyo yaaa...
Ne oldu hayatacımm anlat hadiii..
Ne face i ben kaçırmışım dün çok yoğundummm..

iyiyim böütlen saol...
bucuuu canım baya oldu ama sen hala aynı yerde sayıklıosun...
hayata gulin beklirum siizi...

Canım ben ayrılalı baya oldu ama ben onu hiç unutmak istemedim hiç çaba göstermedimm...
Unutmam lazım diyodum ama yapmıyodum kolayı seçiyodumm...
Artık başka çıkışım yk diyorum yaa.
Ya unutucam ya unutucamm...
Ve ben gerçekten aşık olmak sevmek sevilmek istiyorumm..
Belki anlık bi istek bu ama Allah yardım etsin bana inşallah tez zamanda unuturum onuuu...

evet canım bişey olmuosa çekip gidiceksin arkana bakmadan..
ben sahsen öyle yaptım ama tabiki insan hemen birine ısınamıo yada olmuo...
zamana bıraktım nerdeyse 7 ay biticek ama afamı dinledim ne istedigimi biliorum en azından..
şimdi diyebiliorum etkilendigim biri olursa sevmeye hazırım..
çünki acısıyla herşeyi içimde yaşadım ve bitirdim...kısmet ney ne zaman olur bilinmez..

Haklısın canımcımmm..
Çokkk haklısınnn..
Çivi çiviyi söker lafına inanmıyorumm..
Önce insan kendi içinde bitirmek lazımmm..
Yeni bi ilişkiye en sağlıklı böyle başlanırrr...

herseyın bı zamanı var kızlar
zamanı gelınce ask senı bulur zaten
ama sunu cok ıyı anladım once kendı kendıne yetmesını bılıceksın
ben nısanlımı hayatımın merkezıne oyle bı oturtmusum kı ılıskı bıtınce bı baktım kı ben dıye bısey kalmamıs yani
ama artık kendım ıcın yasamayı öğrenicem:umursamaz:

kızlar fahrı salağı dün annemleri aramış.yanı benım eskıden kullandıgım hattı babam kullanıyor fahrıde bunu bılıyor babamı dırek aramış resmen.annem açmış telefonu Allahtan dıyorum .Allahtan annem fahrının nasıl bır ınsan oldugunu bılıyor ağzının payını vermış ama benım hala elı ayağım titriyor.kızınızın sürekli dışarda kaldıgında yada sız / benım aılem yazlıktayken bız hande ıle bırlıkte kalıyorduk.hande siz bana karşısınız ve benım aılemde kıyametlerı koparacağı için benden cocuk aldırdı.kızınız bakıre degıl benımle evlenmek zorunda sızde baskı kurun bız evlenelım dıye.annem sen ne dıyorsun benım kızıma güvenım tam onun arkasında bız varız.senden ayrıldıgı ıcın bunu yapıyorsun dıye agzının payını vermış.

arkadaş cevreme ben handeye tapacak kadar cok sevıyorum.hande parayı ve karıyerı seçti benı hıc sevmıyormuş,lütfen bsyler yapın dıye söylüyormuş.benımle ılgılı yalan yanlış şeyler anlatıyormuş herkese herkese ınsanlar bana nasıl ınsansın dıye laf söylüyorlar ortak arkadaşlarımız .

nasıl bır gerızekalılık bu ya anlamıyorum ama bır yandanda annem babamın bana bu kadar güvenı olmasa ben ne yapardım dıye düşünüyorum.kızlar kafayı yemek üzereyım arasam ne dıyecegım ona neden yaptın demenın ne anlamı kalacak.yada sus artık desem ben yapmadım sen yalan söylüyorsun dünyayı zindan ederım sana dıye tehdıtler savurcak.kafayı yemek üzereyim aklımı toparlayamıyorum.haftasonu msne gıremedım dıye öğrenemedim.dünde annem aradı anlattı
sizler şahitsiniz ya ben sevmedımmı dırenmedım mı tüm olanlara ,dahası şuanda hayatında başkası var neden bunları yapıyor ya çıldırcam...geldi konuştu anlaştık deryacım bılıyorsun neler soyledı gıttı anlatmıştım neden ya çıldırcam kafamı toplayamıyorum..

kızlar bıtırmenıze ızın verıyorlarsa ne guzel ya bıktım artık ne görmek ne duymak ıstıyorum onu ben başka bırısınden hoşlanmaya bıle başladım yeter artık ya.
değmıyorlar.ama elımden gelenı ben yaptım.hemde fazlasıyla.askerdeyken ,askerden gelınce ama ıstemedı.kabul etmedı senın yanında bu saçlar ağırmayacak bıle dedı suratıma dayanamıyorum artık ya yeter...

ben eskı taptıgım adamı.kocam dedıgım adamı özlüyorum ya.onunla yaşadıklarımızı,bu olaylar benım 5 yılıma benı acımama neden oluyor ya başka hıcbır sey degıl canım acıyor hemde çokkk...

ınanmıyorum yaa:1shok:
canım benım kendını tam toparlamısken yenıden dagıtmaya calısıyor senı
sakın bırakma kendını boyle ıftıra atarak senı kazanmak ısteyen bırıne ınan degmez
bellıkı saglıklı bı kısılıkte değil annende ağzının payını vermıs ne guzel bundan sonra
aramaya cesaret edemez
sen bu ılıskı ıcın elınden geleni yapmıssın zaten
bence sende arama daha fazla uzer senı:teselli:

arasam ne dıyebılırım kı canım benım.desem bunları neden yapıyorsun ben yapmıyorum dıyecek tehdıtler savurcak bunları yaşadık daha önce .ayrıldık kız arkadaşım sana ulaşmış.gerekenı yapıcam dedı bır suru kudurdu telefonda emınım ozamanda o yaptı.sevmedım mı sevdım elımden gelenı yaptım off..ne kazancak kendısı bıtırmeyı seçti bıtırmek ıcın elınden gelenı yaptı.ben bıraksam ok dıyecegım ama şımdı ne bu? teyzem marmarısteyken yaşadıklarımı bılıyor ona anlattım teyze bunları yapmış dıye psıkopat kımseyle görüşme gel bende kal dıyor tüm aılemı tedırgın etmeye ne hakkı var ya..insanlar Allah korusun bsy yapacak dıye korkmaya başladılar artık.kötüyüm hemde çok ben bu ınsanla nasıl 5 yılımı geçirdim ya...kurtulmak ıstıyorum sadece kurtulmak hem sevgısınden hem kendısınden..

Offfffffffffffff...
Hayatacımm gerçektennn çok kötü olmuş yaaaa..
Annene helal olsunn canımm..
Ama yaptığı da çirkeflik yaa...
Ne o öyle söylediği laflarr.
Resmen senin adını kirletmek istiyoo..
ınsan sevdiğine nasıl kıyar da bunları söylerrr...
Canım o da senin tepki vermeni bekliyo bence..
Boşver.. ınsanı sessizlik çıldırtırrr...
Bir yapar iki yaparrr keser sesini unuturr..
Bence istediğini verme onaa...
Sen devam et gülü önüne bakkk...

ınsan tanıyamıyoo yaa.. Nasıl bu kadar seviyesizleşiyolarr anlamıyorumm..
Yazık gençliğimize yazıkkk..

burcucum annem boyle bsy beklıyordu aslında o benı arayacak ınan araya gır nalan teyze dıye düşünüyordu ama bu kadarda degıl ...
canım benım ben degılkı bız ortaklaşa karar aldık en son helalleştik benım bu kadar güçlü olmama inanamıyor kesınlıkle bence o çünkü çok sevıyordum karşısında dağılan hande ayakta güçlü durdu.dedği gibi hayatımı mahvetmeye çalışıyor ama Allah büyük bana yaptığı bu hareketı Allah aynısını ablasına da yaşatsında ne demek oldugunu anlasın.
yapacak bsyım yok ama içim çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…