bucuuuu unutmaya çalışmak için çabalasan daha iyi bence<<<
gulin merakla beliorum yazını..
hayata senden naber<<
böürtlen senden naber..
bucuuuu unutmaya çalışmak için çabalasan daha iyi bence<<<
gulin merakla beliorum yazını..
hayata senden naber<<
böürtlen senden naber..
Canımmm.
Biraz acı çekicem.. Hatta acımı doya doya çekicem ki öyle unutucamm...
Ve ben gerçekten unutmaya başladımm.
Hoş unutulacak bi adam yok ortada amaa...
Hayalimdeki adamı unutucamm..
burcu bunu kendıne yapma benımde her yerde aklıma gelıyor ama aklıma gelen ılk yerde konuşmaktan mutlu oldugun,gülme krizine girdiğin arkadaşını ara.yada müzik dinle ama asla slow müzik deil ne bılım bana bob marley süper geliyor mesela boyle bırısı elbet senınde vardır ve hep şunu düşün ben ondan daha değerliyim ben kendıme lazımım.ağlayacaksın sen sanıyormusun kı benım aklıma gelmıyor,sen sanıyormusun kı canım acımıyor ama her gecen gun daha gucluyum dedıkce ınsan daha güçlü oluyor.emınım senınde bırlıkte oldugun adamın kötü yanları vardır.onları düşün ınan bana ondan soğumak için yeterlı sebep olabılıyor cogu zaman ama sakın öldüm bıttım dıye düşünme ve canım Allaha dua et.canım öyle bsy kı ben cok ısyan ettım Allaha Allahım bana yardım et onu kalbımden söküp al yada onu hatırlamamı engelle yalvarrırım dıye Allah ıcıme sogukluk verdı.artık görsem de içimde bsy olmuyor.
gülincim noldu kuzum sana ılk fırsatta gır anlat canım merak ettım senı...
ve kızlar ben cok kötüyüm bugun salak gıbıyım kafamı toplayamıyorum dun akşamdan bu yana manyak gıbıyım.bıraz kendıme gelırsem bende anlatıcam sıze ama Allahım şu eskı lalelerden kurtulmayı bıze nasıp eder umarım.Allah kahretsın onları.
burcu bunu kendıne yapma benımde her yerde aklıma gelıyor ama aklıma gelen ılk yerde konuşmaktan mutlu oldugun,gülme krizine girdiğin arkadaşını ara.yada müzik dinle ama asla slow müzik deil ne bılım bana bob marley süper geliyor mesela boyle bırısı elbet senınde vardır ve hep şunu düşün ben ondan daha değerliyim ben kendıme lazımım.ağlayacaksın sen sanıyormusun kı benım aklıma gelmıyor,sen sanıyormusun kı canım acımıyor ama her gecen gun daha gucluyum dedıkce ınsan daha güçlü oluyor.emınım senınde bırlıkte oldugun adamın kötü yanları vardır.onları düşün ınan bana ondan soğumak için yeterlı sebep olabılıyor cogu zaman ama sakın öldüm bıttım dıye düşünme ve canım Allaha dua et.canım öyle bsy kı ben cok ısyan ettım Allaha Allahım bana yardım et onu kalbımden söküp al yada onu hatırlamamı engelle yalvarrırım dıye Allah ıcıme sogukluk verdı.artık görsem de içimde bsy olmuyor.
gülincim noldu kuzum sana ılk fırsatta gır anlat canım merak ettım senı...
ve kızlar ben cok kötüyüm bugun salak gıbıyım kafamı toplayamıyorum dun akşamdan bu yana manyak gıbıyım.bıraz kendıme gelırsem bende anlatıcam sıze ama Allahım şu eskı lalelerden kurtulmayı bıze nasıp eder umarım.Allah kahretsın onları.
iyiyim böütlen saol...
bucuuu canım baya oldu ama sen hala aynı yerde sayıklıosun...
hayata gulin beklirum siizi...
evet canım bişey olmuosa çekip gidiceksin arkana bakmadan..
ben sahsen öyle yaptım ama tabiki insan hemen birine ısınamıo yada olmuo...
zamana bıraktım nerdeyse 7 ay biticek ama afamı dinledim ne istedigimi biliorum en azından..
şimdi diyebiliorum etkilendigim biri olursa sevmeye hazırım..
çünki acısıyla herşeyi içimde yaşadım ve bitirdim...kısmet ney ne zaman olur bilinmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?