beni kırmak istemediğini söylüyo ağzımdan yanlış kelime çıkar üzülürsün üzülmeni istemiyorum diyo ama böyle daha da üzülüyorum
Gülincim görmedim bebeğimmm..
Ya siz birliktemiydinizzz...
Ben kaçırmışım senin olaylarıııı.........
Anlaşamıyoruz demek bu olsa gerekk..
Çok zor yaa sevip de böyle iletişim kuramamakk..
Düşünsene çok yakınsın ama bir o kadar uzakkk..
Ee şimdi uzak kaldın gülincimm sonra ne olcakk..
Nasıl çözeceksiniz bu sorunuu..
tatlım ben bu topiğin kıdemlilerindenim ondan benim konum çokk geri sayfalarında kaydirigubbakcemile3
canım benim 4 yıla yakın bi ilişkim vardı onun yüzünden bu topiğe gelmiştim sonra yeni bi ilişkiye başladım yani şuan ki ilişkim yaklaşık 5 aydır birlikteyiz.söylediklerin çok doğru iletişim kuramamak o kadar kötü ki.ban diyoki içindekileri anlat konuşalım diyo içinde kalmasın diyo ama anlatmak bile gelmiyo artık içimden çünkü beni anlayamıyo boşuna konuşuyorum deliricem yaa
bu arada burcucum nasıl çözüceksiniz demişsin inan ki bilmiyorum bugünden beri özürdiliyo anlat konuşalım diyo ama benim şuan içimden sadece susmak geliyo çünkü gerçekten konuşsamda boşuna konuşuyorum benim söylemek istediğimi anlayamıyo yok ya iletişim kuramıyoruz biz.onu çok seviyorum çokta iyi biri çok mutlu ediyo beni ama bu konuşamamakta soğutuyo biyandan içim şişti sanki çaresiz kaldım.içimde söyliyceğim şeyler var ama söylesem de anlamıycak ya da susucak ve o ne düşünüyo ben bilmiycem
elimde bi sihirli bi değnek olsa ve acılarınızı alabilsem ..
ben mutlu olmasına mutluyumda belirsizlikler mahvediyor beni
bizde pek konuşamıyoruz.
gülincim sorunlarımız benzer
ben konuşurum o susar.
ama bu akşam oda konuşmak zorunda kalacak.
herşey bu akşam netlik kazanacak.
ona göre istanbula döneceğim.
hayırlısı olsun hakkımızda
bu akşam belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?