Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

beni kırmak istemediğini söylüyo ağzımdan yanlış kelime çıkar üzülürsün üzülmeni istemiyorum diyo ama böyle daha da üzülüyorum

akannehir Canım sende böyle söyle o zaman...
Açıkça ifade et kendinii...
:kedi:

GÜlıncım sıze nazar mı degdı canım noldu ne kadar anlayıŞlıydı enıste ya ...yapma bence bıraz oluruna bırak bsylerı bakalım halolur belkıde.

KUZUM BAK BAZI ERKEKLER BIZ NE KADAR KABUL ETMESEKTE ONLAR NASIL SEVECEKLERINI BILMIYORLAR BIZIM KIZLAR GIBI SORUNLARI KONUŞARAK,TARTIŞARAK ÇÖZMEK YERINE ZAMANLA ÇÖZMEYI DENIYORLAR.ENISTENINDE DEDIGI BU.YANI ADAM SENI TAM TANIMADIGI ICIN SENI INCITMEKTEN ,ÜZMEKTEN KORKUYOR .SUREKLI TARTIŞAN BIR CIFT OLMAK YERINE BUNU TERCIH EDIYOR.ÇÜNKÜ MALESEF BOYLE KAVGALARIN ILISKILERIN SONU OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORLAR YAPMA KUZUM YA BENCE KENDINI DE ENISTEYIDE BOŞUNA ÜZÜYORSUN...
TABI SORUNLARINIZ COKMU BÜYÜK BILMIYORUMDA.

Son düzenleme:

tatlım ben bu topiğin kıdemlilerindenim ondan benim konum çokk geri sayfalarında kaydirigubbakcemile3
canım benim 4 yıla yakın bi ilişkim vardı onun yüzünden bu topiğe gelmiştim sonra yeni bi ilişkiye başladım yani şuan ki ilişkim yaklaşık 5 aydır birlikteyiz.söylediklerin çok doğru iletişim kuramamak o kadar kötü ki.ban diyoki içindekileri anlat konuşalım diyo içinde kalmasın diyo ama anlatmak bile gelmiyo artık içimden çünkü beni anlayamıyo boşuna konuşuyorum deliricem yaa

Yapma yaa..
Nasıl sevindim...
Demek yeni ilşkin öylemiii...
Allah mutlu etsin canım benimmm...

Tabi karşındaki insandan bi tepki göremeyince insanın anlatma hevesi de kaçar...
Sen de aynı taktiği uygula...Belki o zaman anlar ne demek istediğini.
Nasıl bi duygu olduğunu..

bu arada burcucum nasıl çözüceksiniz demişsin inan ki bilmiyorum bugünden beri özürdiliyo anlat konuşalım diyo ama benim şuan içimden sadece susmak geliyo çünkü gerçekten konuşsamda boşuna konuşuyorum benim söylemek istediğimi anlayamıyo yok ya iletişim kuramıyoruz biz.onu çok seviyorum çokta iyi biri çok mutlu ediyo beni ama bu konuşamamakta soğutuyo biyandan içim şişti sanki çaresiz kaldım.içimde söyliyceğim şeyler var ama söylesem de anlamıycak ya da susucak ve o ne düşünüyo ben bilmiycem

Kıyamam yaa. Zor bir durummuş canımmm..
Bence de biraz kafanı dinlee. Sakinleş.. Kızmışsın sen ona çokk..
Canın konuşmak isteyince de konuş..
Ama bu konuyuda mutlaka aydınlatana kadar konuş..
Yada dediğim gibi aynı şeyi sen ona yap.laelaelaelaelae

gülin arkadaslara katılıyorum bencede zamana bırakın
sen suanda ona kızgınsın ve sımdı konusursan bırbırınızı daha cok kırabılırsınız
hem sen sustukca o hatasının farkına daha ıyı varıcaktır
yerimseniben

arkadaşlar sınırım bozuldu ya şirkette bırazdan manyak dıyecekler sıtedekı bı başlık süper kocam benı de ediyor.... ne anladımı anlayınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Allah emiii..
Ne demek istemişşş ola kiiii..
Komedi millet yaa..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

elimde bi sihirli bi değnek olsa ve acılarınızı alabilsem ..
ben mutlu olmasına mutluyumda belirsizlikler mahvediyor beni
bizde pek konuşamıyoruz.
gülincim sorunlarımız benzer
ben konuşurum o susar.
ama bu akşam oda konuşmak zorunda kalacak.
herşey bu akşam netlik kazanacak.
ona göre istanbula döneceğim.
hayırlısı olsun hakkımızda

:jeyyar:

Doğru canım sizinde buna benzer sorunlarınız vardıı..
Demek dönüyorsunn..
Hakkında hayırlısı olsun canımm..

bı ılıskı bır kere yürümüyorsa hıc yurumez.corel sende bunu yaşıyorsun sanırım.hakkında hayırlısı olsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…