Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

inşallah sorunlarınız çözüme kavuşura.s.

İnşallahhh...
Bu tarz sorunlar elbet olacakk.
Hiçbir ilişki mükemmel değill..
Yeter ki aldatma aşağılama saygısızlık olmasınn...
Hepimizin hakkında da hayırlısı olsunn..
Haberlerini bekliyoruz corelcimm..
İyi yolculuklar bu arada.

bı ılıskı bır kere yürümüyorsa hıc yurumez.corel sende bunu yaşıyorsun sanırım.hakkında hayırlısı olsn.

inşallah sorunlarınız çözüme kavuşura.s.

Kızlar hakkınızda hayırlısı olsun ya

bizim tek sorunumuz bazı konularda ki belirsizlikler.
iletişim kopukluğuda orda oluyor zaten.
onun haricinde karşılıklı birbirimizin huyunu suyunu öğrendik.
idare ediyoruz.
aldat,aşağıla,saygısızlık olmadı bugüne kadar.
mantıklı bi adamla birlikteyim.
ses tonunu dahi yükseltmez bana bırakın saygısızlığı.
hayırlısı olsun.
yarın haberlerimle gelirim :Saruboceq:

ben tam atlatmaya başlamıştımki ikiziyle karşıştım (ikizide birebir aynısı 0 fark) bizi ayırmak istiodu beni istemiyodu bana öle bi bakış attıki ukala bi sırıtmayla sonra kafasını çevirdi sinirlerim tepeme çıktı yaa erkek miletini sürüm sürüm sürümdürcen ozaman kıymetli oluyosun en güzel sinir etme ve peşinde koşturma yolu sessizlik aramıycan sormuycan naz yapcan ona değer verdiğini sevdiğini belli etmiycen değer verdiğni anladıkları an kendilerini bişi sanıyolar

akannehir Canım sende böyle söyle o zaman...
Açıkça ifade et kendinii...
:kedi:

kaç kere söyledim burcucum konuşursak daha kolay çözeriz bak çok üzülüyorum diye ama yok hep aynı

tatlım nazar değdi galba yaa :sinifsinif: hala anlayışlı çok şükür.dediğin doğru birbirimizi tam tanımıoyoruz ama niçin daha tam tanıyamıyoruz biliyomusun?çünkü iletişim kuramıyoruz normalde herşşey çok güzel ama en ufak olumsuzlukta susması beni deli ediyo.kızdımı,kırıldımı,üzüldümü hiç bişeyi anlayamıyorum.aramızda halledilmiycek büyük sorunlar yok çok şükür aramızda nadiren ve küçücük olumsuzluklar oluyo oda tamamen en ufak bişeyde bile konuşarak anlaşamadığımız için uzayıp gidiyo.sorun ufacık oluyo o an konuşulsa halledilcek çok basit bişey mesela ama o ağzımdan seni kırcak bişey çıkar diye korkuyorum tartışmak seni üzmek istemiyorum diyip susuyo böylece küçücük bişey uzuyo :sinifsinif:

artık bende susuyorum canım bakalım nolcak

evet baya kızgınım hala konuşmuyoruz inadım inat uzak duralım konuşmayalım dedim ve bekliyorum dün akşam beni eve bıraktı yol boyunca 2mizde sustuk sonra eve gelince sarıldı özürdilerim seni kırmak istemedim dedi ben hiç bişey söylemedim iyi akşamlar diyip gittim.benim istediğim özür değil bana ne zaman gelip konuşalım derse benimle adam akıllı konuşursa o zaman yoluna gircek bekliyorum bakalım bu sefer ben susuyorum

umarım anlar :gitme:

canım sız görüşüyorsunuz zaten bende konuşmamak derken hıc görüşmediğinizi düşündüm.korktum hallolur boyleyse durum.kaydirigubbakcemile3

deryacım bilgine;
seni karıştırıyor sanırım bilgin olsun...

sevilmediğimi gördümde hakkında bırısı şu sekılde yazmış;

11-08-2009, 16:04
derya3458
Kapsama Alanı Dışında !

Medeni Durumunuz: Bekar
Meslek: Muhasebeci
Yaşadığınız Yer: ıstanbul Giriş tarihi: May 2009
Ruh Halim:

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

allah herkesı mutlu etsın nedım valla..ben daha bekarım..ama bende nıŞanlıydım Çok ıı bırıydı ama kader ayırdı bızı 3 yıl oldu bıtelı..allah onu daha Çok sevmıŞım...demekkı dıorum bıdahada kımseyle duzgun olamadım..kader kım Çıkar bılemem karŞıma...onun gıbı bırını bıdaha bulamam heralde..el ÜstÜnde tutardı.bebegı gıbı bakardı bız bırıbıızmı okadar evdık ama olamdı onu hala ÖzlÜorum....mekanı cennet olsun askım..kım lursa olsun hayatımda senı hıÇbırzaman unutmıcm...allah bÖyle ayrılık acısı yaŞatmasın kımseye..

canım senin nişanlın vefat etmemişmiydi

Günaydınnnn kızlarrrrr...
Nasılsınız inşeallahhhh...

Gülincimmm.. Bana sessiz bir yapısı gibi geldii erkek arkadaşınınn..
Yani sana karşı bişey değil bu genel olarak gibi...
ınşallah zamanlar senine daha rahat konuşmayı paylaşmayı ister...

Coreldennn haber bekleniyorr...

Hayata ve Deryacıımm nasılmışşş bakalımmm..

Aaa ben ilk kez gördüm bu msj ı ama üyelik adı deryanınnnakannehir

hayatacım ben öncede görmüştüm ama umursamadım gene çıkmış cvp bile yazmamıştım anlamadım bu işten bişey....
ben heralde nişanlsıyla ilgili olna bi konuya yorum yapmışım her kimse nişanlımı sormuş..
bana tekrar konudan dolayı anlamadım sizce hayata..

bucuuuuuuu şeker sen nasılsın..
hayata dun şaşırdım ya kuzenim aradı işyerini benim lafımı yapmışlar eşiyle napıon nasılsın akşam gel yemek yiyelim dedi..
telim silinmiş çaldır dedi..
dedim işim var yarın b akarız bilmiorum ben ya...
hangi dagda kurt öldü anlamadım :)))))
ben hiçbirini aramadım valla hepsi tek tek arıcak gun gelince..

hayır canım olay su bu mesajın yazdıgı yerdekı bunu yazan kısı senı o ılk mesajı yazan kısı ıle karıştırmış ve senın nıckının o uyenın nıckı oldugunu düşünmüş ve buna cevap yazmış.yanı bır yandan bu adlı uye yalancıdır demeye çalışıyor bu mesajında hangı konudan geldıgını sana soylıyım kuzum bız ılıskılerden bahsedıyorduk daha once mutluyduk falan fılan dıye o kısıde o sayfadan bulmuş çıkarmış oyle göya kendınce o kıza ve sana sen yalancısın demeye çalışıyor.haberın olsun buyuzden yazdım zaten burayada.

Nasıl yanii ben anlamadımmm kızlarrr..

Şimdi bu deryanın eski üyelik adı değil miii???

Kim yazmışş. Neden yazmışşş...
Kim deryayı karıştırmışşş...
Hayata sen nerden buldun bu yazıyııı..

Kimse ölmemiş mi yaniii

derya onlar gelecekler bak fahrı neler yaptı geldi.giden gelıyor cunku canım bız ıyı nıyetlıyız zamanla yaptıkları hataların farkına varıyorlar.ama yerınde olsam gıtmezdım bana bu kadar şey yapan kişinin evınde işim olmaz dıye düşünürdüm ben.bu konuda malesef katıyım ben ınsanlara karşı ama karar senın.

sevilmediğimi gördüm topiğinde bu yazı burcucum.
bırısı bızım burdakı konuşmalarımızdan alıntı yapmış ve oradakı kıza da deryayada yalancı demeye çalışmış ortak kısı olduklarını düşünüp.bılmeden yorum yapmış dengesız.ama dogru deryanın eskı nıckı.deryanın eskı nışanlısı Allah rahmet eylesin...

İyiyim tatlımm saoll yaaa...
Ne güzel olmuş canısım iştee.
Ben çok severim uzun zamandır görüşmediğim insanlarla görüşmeyii..
Ne güzel bak arıyolar senii..
Dargınlık filan yoktu dimi..

Biraz kaba olcek ama

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2

bucuuuu canım bu konu benim eski konum sevgilimden ayrılmıştım yazmıştım işte ozaman olanları..
benim nişanlımda vefat etmişti bu sevgilimden önce...
ve konularda kendimi örnek vermişim ölen nişanlımıda konuyu yazmışım..
biride sevgilimden ayrılınca buraya yazmıştım ya....
konumu nerden bulmussa dioki senin nişanlın vefat etmemişymiydi..
hem konuyu karıştırmış hemde bana yalancı muamelesi yapıo başkasıyla karıştırmışş..
hem sanane benim nişanlımdan analmadım bişey bak konu zaten burda okuyabilirsn aynı bölümde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…