inşallah sorunlarınız çözüme kavuşura.s.
bı ılıskı bır kere yürümüyorsa hıc yurumez.corel sende bunu yaşıyorsun sanırım.hakkında hayırlısı olsn.
inşallah sorunlarınız çözüme kavuşura.s.
İnşallahhh...
Bu tarz sorunlar elbet olacakk.
Hiçbir ilişki mükemmel değill..
Yeter ki aldatma aşağılama saygısızlık olmasınn...
Hepimizin hakkında da hayırlısı olsunn..
Haberlerini bekliyoruz corelcimm..
İyi yolculuklar bu arada.
Kızlar hakkınızda hayırlısı olsun ya
akannehir Canım sende böyle söyle o zaman...
Açıkça ifade et kendinii...
:kedi:
GÜlİncİm sıze nazar mı degdı canım noldu ne kadar anlayıŞlıydı enıste ya ...yapma bence bıraz oluruna bırak bsylerı bakalım halolur belkıde.
KUZUM BAK BAZI ERKEKLER BIZ NE KADAR KABUL ETMESEKTE ONLAR NASIL SEVECEKLERINI BILMIYORLAR BIZIM KIZLAR GIBI SORUNLARI KONUŞARAK,TARTIŞARAK ÇÖZMEK YERINE ZAMANLA ÇÖZMEYI DENIYORLAR.ENISTENINDE DEDIGI BU.YANI ADAM SENI TAM TANIMADIGI ICIN SENI INCITMEKTEN ,ÜZMEKTEN KORKUYOR .SUREKLI TARTIŞAN BIR CIFT OLMAK YERINE BUNU TERCIH EDIYOR.ÇÜNKÜ MALESEF BOYLE KAVGALARIN ILISKILERIN SONU OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORLAR YAPMA KUZUM YA BENCE KENDINI DE ENISTEYIDE BOŞUNA ÜZÜYORSUN...
TABI SORUNLARINIZ COKMU BÜYÜK BILMIYORUMDA.
Yapma yaa..
Nasıl sevindim...
Demek yeni ilşkin öylemiii...
Allah mutlu etsin canım benimmm...
Tabi karşındaki insandan bi tepki göremeyince insanın anlatma hevesi de kaçar...
Sen de aynı taktiği uygula...Belki o zaman anlar ne demek istediğini.
Nasıl bi duygu olduğunu..
Kıyamam yaa. Zor bir durummuş canımmm..
Bence de biraz kafanı dinlee. Sakinleş.. Kızmışsın sen ona çokk..
Canın konuşmak isteyince de konuş..
Ama bu konuyuda mutlaka aydınlatana kadar konuş..
Yada dediğim gibi aynı şeyi sen ona yap.laelaelaelaelae
gülin arkadaslara katılıyorum bencede zamana bırakın
sen suanda ona kızgınsın ve sımdı konusursan bırbırınızı daha cok kırabılırsınız
hem sen sustukca o hatasının farkına daha ıyı varıcaktıryerimseniben
deryacım bilgine;
seni karıştırıyor sanırım bilgin olsun...
sevilmediğimi gördümde hakkında bırısı şu sekılde yazmış;
11-08-2009, 16:04
derya3458
Kapsama Alanı Dışında !
Medeni Durumunuz: Bekar
Meslek: Muhasebeci
Yaşadığınız Yer: İstanbul Giriş tarihi: May 2009
Ruh Halim:
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
allah herkesİ mutlu etsİn nedİm valla..ben daha bekarım..ama bende nİŞanlıydım Çok İİ bİrİydİ ama kader ayırdı bİzİ 3 yıl oldu bİtelİ..allah onu daha Çok sevmİŞİm...demekkİ dİorum bİdahada kİmseyle duzgun olamadım..kader kİm Çıkar bİlemem karŞıma...onun gİbİ bİrİnİ bİdaha bulamam heralde..el ÜstÜnde tutardı.bebegİ gİbİ bakardı bİz bİrİbİİzmİ okadar evdİk ama olamdı onu hala ÖzlÜorum....mekanı cennet olsun askım..kİm lursa olsun hayatımda senİ hİÇbİrzaman unutmıcm...allah bÖyle ayrılık acısı yaŞatmasın kİmseye..
canım senin nişanlın vefat etmemişmiydi
bucuuuuuuu şeker sen nasılsın..
hayata dun şaşırdım ya kuzenim aradı işyerini benim lafımı yapmışlar eşiyle napıon nasılsın akşam gel yemek yiyelim dedi..
telim silinmiş çaldır dedi..
dedim işim var yarın b akarız bilmiorum ben ya...
hangi dagda kurt öldü anlamadım :)))))
ben hiçbirini aramadım valla hepsi tek tek arıcak gun gelince..
hayır canım olay su bu mesajın yazdıgı yerdekı bunu yazan kısı senı o ılk mesajı yazan kısı ıle karıştırmış ve senın nıckının o uyenın nıckı oldugunu düşünmüş ve buna cevap yazmış.yanı bır yandan bu adlı uye yalancıdır demeye çalışıyor bu mesajında hangı konudan geldıgını sana soylıyım kuzum bız ılıskılerden bahsedıyorduk daha once mutluyduk falan fılan dıye o kısıde o sayfadan bulmuş çıkarmış oyle göya kendınce o kıza ve sana sen yalancısın demeye çalışıyor.haberın olsun buyuzden yazdım zaten burayada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?