Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bucuuuuu kuzenimle aramız ii degil bana biraz haksızlık yaptılar hepsi..
sevgilimde kaynı zaten ayrıldıgım en son kuzenimin kaynı oluo şimdi uzaktan akrabyız yani..
ben bunlara uzun zamandır ilişkimi kestim.. ama du şaşırdım aradı beni bilmiorum işte akraba et tırnaktan ayrılmıo bilmiorum gitsemmi gitmesemmi..
eskisi giib olmaaz zaten mesafemi koyarım zaten misafir gibi nlıcan eskisi gibi samimi olamam bilmiorum ..

Neee.. Yuhhh yaa.. Ne terbiyesizmişş..
İşi gücü yokmudur bunların yaaa.
Arıza dolu bi o kadar da bu forumm..
Duu ben bi okuyam da bişeyler diyemmm hatta şunaaa..
Camışş karıııı kaydirigubbakcemile3

Canım ben bilmiyodum bu arada.
Başın sağolsun..
Allah rahmet eylesinnn..
Çok üzüldüm valla. Allah kimseye yaşatmasın dediğin gibi.
Ayrılıkların en kötüsü olsa gerekk..

Bir de seninn bu bahsettiğin kuzen senin laleyle aranda bişeyler olmuştuu..
Aranızın açılmasına sebepmi olmuştu nee.. Doğru mu hatırladımm

ama tek istegim beni iyi ve mutlu görmeleri ve çatlamaları amacım bu okadar başkada bişey yok...

Anladım canımm..
Dediğin gibi et tırnaktan ayrılmıyoo..
Ama bence uzatıp büyütme. Olur böyle şeyler..
sositososito
Eskisi gibi olma tabi ama, gitmezsen hala onlara dargın olduğunu düşünecekler ve bu da onları çok fazla önemsediğini gösterecek..
Boşver git bişey olmamış gibi..
Bundan sonrada ona göre seviyeli davranırsınn.
Akrabalık var uzatmaya gerk yokk bencee..

bucuuu evet baya arkadaşım kuzenim baya bişeyler yaptılar saolsunlar..,
bizimkindede suç vardı aman bissürü şey herkes bişey yaptı işte..
ve suan aramaya başladılar nedicegmi bilmiorum anlamadım ve şaşırdım...saol canım allah kimsenin basına vermesin...

bucu şeker küçüklükten beri beraber buyuduk herşeyimizi paylaşrık..
bende aynı fikirdeyim gderim ayda yılda bir.. mesafeli hiçbişey eskisi gibi olmaz..olamazda bende onlara karşı herşey bitti...

slm bayanlar bende sevdiğimden ayrıldım 2007 yılında söz vermişti bana hiç bırakmıcaktı ölüm dahi olsa bende ne olursa olsun onu beklicemi söyledim herzaman sonuna kadar hayallerimiz vardı 3 sene içine sıvdırdımız kocaman bi dünya vardı ama bıraktı yıldı sözünde durmadı beni yıktı yaşarken öldüm ben birgün öncesinden sarılarak sımsıkı hiç ayrılmıcak gibi sarılarak ev
lerimize gittik ama oo beni bıraktı gitti o gün söz vermesine ragmen bıraktı gitti hani derler ya keşke ölse idi unuturdum ayrılık çok zor yalan ölüm daha zor insanın isyan edesi geliyodu ilk zamanlar ölüm ayrılıgı çok zor aykadaşlar çok zor 2 sene geçmesine ragmen unutamıyosun sabah uyandıgında hala yastıgın göz yaşı ile ıslanmış oluyor 2 dk bile yumsan gözünü karşında yolda yürüdügümde karşımda yemekyerken karşım da
etrafımdaki insanlar sadece akıl veriyor geçecek dinecek zamannnn nekadar zaman arkadaşlar nekadar zaman şuan bi başkası ile nişanlıyım ama yüreğimde agrı var acı var unutamıyorum yapamıyorum içtigim suda dahi ovar (((

canım Allah rahmet eylesin.
geçmeyecek bır acı yaşıyorsun sözün bittiği yerdesın ama hayata alışmalısın.
şunuda unutma başkasını severken başkasıyla mutlu olamazsın ....o kısıye yazık etme canım.belkıde başka bırısı yenıden gönlünü çalacaktır kımbılır ama bu kısı demekkı degıl o.

Eylemcimm başın sağolsun ve Allah rahmet eylesin canımm..
Ve Allah sabır versin...
Unutulmaz tabi.. Ölüm ayrılığı daha zordur mutlaka..
Herkesin bin imtihanı vardır derler yaa..
Ama bir yerinden tutunmalısın hayata...
Ölenle ölünmüyor..
Hayat devam ediyorr..
Mutlaka aklına geldiği olacaktır...
Ama bak nişanlıymışsınnn..
Bi başlangıç yapmışsınn.
Seni seven birisiyse ve de sevdiğine inanıyorsan yılma..
Eminim arkasından yaz tutmanı değil mutlu olmanı isterrr..
O senin en güzel en temiz parçan olarak kalacak belki ömür boyu..
Ama hayat devam edecek...
Allah yar ve yardımcın olsun..

eylemcim acını inan çok iyi anlıorum benim 3 yıl bitio 4 yıla girio nişanlımı kaybettim..evet ölüm daha zor allah kimseye yaşatmasın çünki geri dönüşü yok bi umudun bile kalmıo..bende senin gibiydim ot gibi kimseyi hayatıma almayı bile düşünmüodum sanki ona ihanet eder gibi..
Psikolojim flan bozul daha 1 yıldır flan iyiyim..
Unutulmaz ömrünün sonuna kadar unutulmaz hep kalıcak kalbinin bi köşesinde.
Ama bir anda bakmıssıın hayatını biri bir anda degiştirebilir..bunu bil..
Bigun bi yerde birini seviceksin ben yeniden sevdim ama olmadı ..
Seninde olucak sevmicem diye düşünme...
Ben mezardaydım her hafta ya çıkmıodum ne gunlerdi diorum ama cidden zaman herşeyin ilacı kendini artık düşünmen lazım ayaga kalkman lazım..
Bu duygu tarif edilmez...anlatılmaz ....ama çok guçlu biri oluosun ben buna inanıorum kimse seni yıkamıo ....guçlu olucaksın hayaat karşı..
Allah rahmet eylesin..canım

konuşmayı becerdik sonunda .. sanırım oda konuşmamı bekliyormuş.. hallettik sorunlarımızı.. belirsizlik yok , sadece biraz zaman ve sabır gerekli mutlu son için.. Hayırlısı olsun bakalım

Hayırlısı olsun canım.
Olumlu yönde olmasına sevindim ama..

corelcim hakkında hayırlısı olsun...
hayata buccuu gulin nerdesiniz....

Canım benimm işim vardı şimdi geldim bendeee..
Sana şikayet etcem speedy i
Speedy yeni topik açmışşş...
Ayrıldım.. Yeni aşklara yelken açıyorum diyee..
Ama bizi hiç çağırmamışşş..
Hayata da biliyomuş filan..
Bize kimse demedi.
Ben de diyorum ki bu kızlar niye yazmıyolar gelmiyolar..
Meğersem oraya kaçıyolarmışşş...
Yaa...senağlama
Küstüm ben Speedy e
Sen napıyon canım nasılsınn..
benim yine başım ağrıyo bugünlerde hergün ağrıyoo. hayırdırr
Günün nasıl geçiyo senin yerimseniben
:hulya:

ya aşk olsun burcucum dırek bızı çekiştirmişsin aşk olsun yani.
ben ne bılıyım sızın haberınız var dıye düşünüyordum bılmesem söylemezmıyım aşk olsun .
sız dırek sadece bu sayfadamı kalıyorsunuz kı görmüyorsunuz hele burcucum bugun anladımkı sen başka topıklere bakmıyorsun oyuzden ama ben bunu bugun anladım.yoksa neden demeyelım evet evet buldum nedenı sızden kaçmak ıstedık dıye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu arada kızmana gerek yok canım küsmenede cünkü bende burada speddy attıgında sayfa lınkını bılgım olmuştu.oyuzden bılıyorsundur dıye düşündüm .

Canım ciddi algılamadın inşallahhh.
Ben Speedy e karşı yazdım bunu.:kedi:
Çekiştirmek filan hoş değil.:sinifsinif:
Ben zaten biliyorum burayı okuyacağınızı...
Ben link görmedim.akannehir
Ve evet sadece bu topiğe bakıyorum sadece ben uzun zamandır..
O topik 17 sayfa olmuş ve kaçırdığım içine okumaya da fırsatım olmadığı için üzüldümm...kaydirigubbakcemile3
Yazık bana yani onca sayfayı hangi ara okuyayım :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…