bucuuuu canım bu konu benim eski konum sevgilimden ayrılmıştım yazmıştım işte ozaman olanları..
benim nişanlımda vefat etmişti bu sevgilimden önce...
ve konularda kendimi örnek vermişim ölen nişanlımıda konuyu yazmışım..
biride sevgilimden ayrılınca buraya yazmıştım ya....
konumu nerden bulmussa dioki senin nişanlın vefat etmemişymiydi..
hem konuyu karıştırmış hemde bana yalancı muamelesi yapıo başkasıyla karıştırmışş..
hem sanane benim nişanlımdan analmadım bişey bak konu zaten burda okuyabilirsn aynı bölümde...
ama tek istegim beni iyi ve mutlu görmeleri ve çatlamaları amacım bu okadar başkada bişey yok...
slm bayanlar bende sevdiğimden ayrıldım 2007 yılında söz vermişti bana hiç bırakmıcaktı ölüm dahi olsabende ne olursa olsun onu beklicemi söyledim herzaman sonuna kadar hayallerimiz vardı 3 sene içine sıvdırdımız kocaman bi dünya vardı ama bıraktı yıldı sözünde durmadı beni yıktı yaşarken öldüm ben birgün öncesinden sarılarak sımsıkı hiç ayrılmıcak gibi sarılarak ev
lerimize gittik ama oo beni bıraktı gitti o gün söz vermesine ragmen bıraktı gittihani derler ya keşke ölse idi unuturdum ayrılık çok zor yalan ölüm daha zor insanın isyan edesi geliyodu ilk zamanlar ölüm ayrılıgı çok zor aykadaşlar çok zor 2 sene geçmesine ragmen unutamıyosun sabah uyandıgında hala yastıgın göz yaşı ile ıslanmış oluyor 2 dk bile yumsan gözünü karşında yolda yürüdügümde karşımda yemekyerken karşım da
etrafımdaki insanlar sadece akıl veriyor geçecek dinecek zamannnn nekadar zaman arkadaşlar nekadar zaman şuan bi başkası ile nişanlıyım ama yüreğimde agrı var acı var unutamıyorum yapamıyorum içtigim suda dahi ovar(((
günaydın ben geldim.
eylem Allah sabır versin .. zor bi acı
Canımmm... Naaptınn senn???
konuşmayı becerdik sonunda .. sanırım oda konuşmamı bekliyormuş.. hallettik sorunlarımızı.. belirsizlik yok , sadece biraz zaman ve sabır gerekli mutlu son için.. Hayırlısı olsun bakalım
corelcim hakkında hayırlısı olsun...
hayata buccuu gulin nerdesiniz....
ya aşk olsun burcucum dırek bızı çekiştirmişsin aşk olsun yani.
ben ne bılıyım sızın haberınız var dıye düşünüyordum bılmesem söylemezmıyım aşk olsun .
sız dırek sadece bu sayfadamı kalıyorsunuz kı görmüyorsunuz hele burcucum bugun anladımkı sen başka topıklere bakmıyorsun oyuzden ama ben bunu bugun anladım.yoksa neden demeyelım evet evet buldum nedenı sızden kaçmak ıstedık dıye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu arada kızmana gerek yok canım küsmenede cünkü bende burada speddy attıgında sayfa lınkını bılgım olmuştu.oyuzden bılıyorsundur dıye düşündüm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?