Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Eski kız arkadaşıda yakında bırakır onu görürsün bak, ondan sonra hemen başkasıyla çıkmış düşünsene sen olsan onun yerinde ne düşünürdün.. Sen kendine vakit ayır güzelim başka hayatın yok bazen hayatımızda kötü şeyler olur ve anlam veremeyiz neden benim başıma geldi diye sakin olup düşün önemli olan bu onunla tekrar olursun veya olmazsın bunun için birşey diyemem..ama bu olayda önce kendine değer ver güzelim o zaman onun hatalarına görürsün kendi hatalarınıda :1hug:

kesinlikle çok zor ama baksana kızda ona dönsün diye yalan atmış çocuk bunun yalan olduğunu anlamamış mı boşver tatlım yaa adam değilmiş o başka biriyle çıkmayı düşünme bile bu durumda doğru karar vermen biraz zor olur yanlış üstüne yanlış yaparsın kendini dinle
bir süre herşeyin hayırlısı olur inşallah
:Saruboceq:

sevgilim hiç aramıyor bir iki aydır, ve günde akşam eve gelince arıyor , sorunca yok yoğunum diyor, napıcam ben arkadaşlar ayrılmayıbile teklif ettim hiç bişe umrunda deil bağırıp çağırıyor sadece.

anlamamış baksana tekrar ona döndügüne göre... zate sürekli yalvarıyomuş kız bana dön diye..zaten şuan başkasıyla çıkamam ya o aklımdayken olamam başkasıyla:gitme:

haklısın canım yaa sakin kafayla iyice düşünmem lazımm.... unutmak çok zor olacak ama unutmalıyım galiba onu:1no2:

canım eger onu gerçektende seviyosan ve onunda seni sewdigine inanıyosan ayrılma konuş sorunu halletmeye çalış.. ama hala böyle devam ederse ayrıl seni üzmesine izin verme..opuyorumnanaktan

okadar üzülüyorumki konuştuğumda hep yoğunum diyor, ne anlatsamda beni anlasa

herşey bu yoğunlukla başlıyor zaten..sen hareketlerinden anlıyorsundur aslında..burada yazdığımda hep bir şeye dikkat ettim arkadaşlarıma kendine oyalanacak birşeyler bul üstüne düşme arama bırak o arasın gözüne görünme sen merak eden değil o olsun diyorum bazen, aslında en işe yarar bu gerçekten söylüyorum..sizi gaza getirecek şarkılar arkadaşlardan uzak durun telefondanda uzak durun..gerçekten sizi dinleyen yanında rahat olduğunuz kişilerle vakit geçirin bu sürede..bazen ilişkilerin yönünü maalesef ilişkiyi yaşayan iki kişinin dışındaki kişiler yönlendiriyor söyledikleriyle..yoğunsa kendine gelinceye kadar kendi haline bırak sen üstüne düştükçe kaçacak emin ol o zaman hareketleriyle seni daha çok üzecek şimdi elinde fırsat varken yap bunu..seni seviyorsa nerde olduğunu biliyor zaten bulacaktır emin ol..:teselli:

Yanılıyorsam düzeltin. Erkekler sevildiklerinden emin olunca salıyorlar herşeyi. Ben ilişkimizin başını düşünüyorumda hep o arar sorar,akşamları buluşmak için uğraşırdı,aynı yerde çalıştığımızdan kahve bahanesiyle ofisime gelir,arkamı döndüğüm anda onu görürdüm.

Bu arada ben epey toparlandım sanırım. Kullanılan ilaçlarında etkisi olabilir. Profesyonel yardım alıyorum. Güzel bir iş bulunca daha iyi toparlarım. Zaten mart başı sınavım var ufak ufak onun içinde çalışmaya başladım.

Doğrusun çünkü o zaman peşinden koştukları biri vardı ilişki ilerledikçe onlar yerine herşeyi yapmaya başlıyoruz aman o iyi olsun aman o üzülmesin..peşinden koşacak biri kalmayınca sıkılıyorlar..keşfedecek şeyleri bitti oda gitti oluyor..

hep biraz gizemli kalalım en iyisi opuyorumnanaktan

ewet haklısın canım yaa bizi tamamen elde ettiklerini anlayınca sallıyolar..bence ne kadar sevsekte onlara çok fazla belli etmemeliyizkaydirigubbakcemile5

Bu gunlerde herkesten ayni seyleri duyuyorum ...dogru kisiler, yanlis kisiler kimlerdir ??
Ben bunu bir turlu cozemedim ....basta kalbini isitan,sana mutluluk ,huzur veren "dogru kisi" "yanlisa'"donusuyorsa insan biraz da kendini sorgular....yeteri kadar sevmemisse /istemiyorsa karsi tarafa durust davranir,eminse tabii ki konuyu kapatir ,yoluna gider....konu bu kadar acik ve nettir bence..
:a015:[/QUOTE]

cnm bunu senin dediğin gibi yapanlarda sorun yok zaten,ama dürüst olmayan ya da bunu daha gıcık yollardan yapan ayrılmayı bile beceremeyen insanlar var..

Arkadaşların yazdıklarını okuyorum.Şimdi kız hasta buna mesaj atıyor.Buda vicdan yaptı diyelim.siz sabah buluşup akşam ayrılıyorsunuz ayrılırken sana seni sevdiğini söylüyor. Adam askerde şuan aslında o kızda görmüyor sende göremiyorsun. Bilmemki dedikleri doğrudur belkide sessiz kalmalı insan.Ama seni sevdiğini söylüyor.Meydanı o kıza bırakmak da kötü. Üff bazen iyi kız ve kötü kız arasında gidip geldiğin yer burası işte. Adam askerden döner bide bunlar nedense dönünce hemen bir evlenme işine girişirler.tehlikeli bir zamanda olmuş bu ayrılık ama bi yerde doğru olan şu 2,5 senelik bir ilişkiniz var ve bunu bitirmeyi göze alıp o kıza dönüyor azda bir zaman değil yani. ben şimdilik sessiz takip öneriyorum.zaten şuan onu severken bir başkasıyla yapamazsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…