haklısın canım ben böyle üzülürken o şuan eski kız arkadaşıyla gülüyo egleniyo kendime haksızlık yapıyorum biliyorum ama elimde olmadan üzülüyorum..:1no2: tamam tatlım yüksek tutmaya çalışacam saol sende kendine iyi bakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kesinlikle çok zor ama baksana kızda ona dönsün diye yalan atmış çocuk bunun yalan olduğunu anlamamış mı boşver tatlım yaa adam değilmiş o başka biriyle çıkmayı düşünme bile bu durumda doğru karar vermen biraz zor olur yanlış üstüne yanlış yaparsın kendini dinleya bide şöyle bi durum var eski kız arkadaşı buna hastayım ameliyat olacam fln gibisinden msj atıyo kendini acındırmak ve tekrar ona dönmesini saglamak için... anlıyamıyorum yaa herşey çokk güzelken hiç bi sorun yokken bitti ve biterkende beni sevdigini söylüyodu.. erkekleri anlamak gerçektende çok zorrrr:gitme:
kşke burda birileri olsada derdimi anlatsam
kesinlikle çok zor ama baksana kızda ona dönsün diye yalan atmış çocuk bunun yalan olduğunu anlamamış mı boşver tatlım yaa adam değilmiş o başka biriyle çıkmayı düşünme bile bu durumda doğru karar vermen biraz zor olur yanlış üstüne yanlış yaparsın kendini dinle
bir süre herşeyin hayırlısı olur inşallah :Saruboceq:
Eski kız arkadaşıda yakında bırakır onu görürsün bak, ondan sonra hemen başkasıyla çıkmış düşünsene sen olsan onun yerinde ne düşünürdün.. Sen kendine vakit ayır güzelim başka hayatın yok bazen hayatımızda kötü şeyler olur ve anlam veremeyiz neden benim başıma geldi diye sakin olup düşün önemli olan bu onunla tekrar olursun veya olmazsın bunun için birşey diyemem..ama bu olayda önce kendine değer ver güzelim o zaman onun hatalarına görürsün kendi hatalarınıda:1hug:
ayrldm bendee mafoldumben
sevgilim hiç aramıyor bir iki aydır, ve günde akşam eve gelince arıyor , sorunca yok yoğunum diyor, napıcam ben arkadaşlar ayrılmayıbile teklif ettim hiç bişe umrunda deil bağırıp çağırıyor sadece.
okadar üzülüyorumki konuştuğumda hep yoğunum diyor, ne anlatsamda beni anlasa
Yanılıyorsam düzeltin. Erkekler sevildiklerinden emin olunca salıyorlar herşeyi. Ben ilişkimizin başını düşünüyorumda hep o arar sorar,akşamları buluşmak için uğraşırdı,aynı yerde çalıştığımızdan kahve bahanesiyle ofisime gelir,arkamı döndüğüm anda onu görürdüm.
Doğrusun çünkü o zaman peşinden koştukları biri vardı ilişki ilerledikçe onlar yerine herşeyi yapmaya başlıyoruz aman o iyi olsun aman o üzülmesin..peşinden koşacak biri kalmayınca sıkılıyorlar..keşfedecek şeyleri bitti oda gitti oluyor..
Yanılıyorsam düzeltin. Erkekler sevildiklerinden emin olunca salıyorlar herşeyi. Ben ilişkimizin başını düşünüyorumda hep o arar sorar,akşamları buluşmak için uğraşırdı,aynı yerde çalıştığımızdan kahve bahanesiyle ofisime gelir,arkamı döndüğüm anda onu görürdüm.
Bu arada ben epey toparlandım sanırım. Kullanılan ilaçlarında etkisi olabilir. Profesyonel yardım alıyorum. Güzel bir iş bulunca daha iyi toparlarım. Zaten mart başı sınavım var ufak ufak onun içinde çalışmaya başladım.
okadar üzülüyorumki konuştuğumda hep yoğunum diyor, ne anlatsamda beni anlasa
Bizde ilişkilerimize başlarken doğru zaman ve doğru insan diyip başladık, ve çok güzel günler geçirdik ama zamanın insana neler getireceği belli olmuyor işte, ya da o an doğru gelen kişi zamanla yanlışa dönüşebiliryor.umarım gerçekten doğru olanlar hayatımızda kalırlar :1closedeyes:[/COLOR][/B]
2.5 yıldır beraberdik ama askerde şuan izne geldiginde eski kız arkadaşı sürekli msj atmış.. hiç bi nedeni yok gerçektende sabah buluştuk herşey güzeldi akşama bitti..beni deli gibi sevdigini bensiz olmuyacagını o kızın onun için artk öldügünü fln söylemişti.. ne yapacagımı bilmiyorum ama hala seviyorum.. geri dönmesi için bişey yapmalımıyım yada geri dönermi sizce..?:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?