Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

selam arkadaşlar

uzun zamandır bir şeyler yazamadım zaten bu sevgilisinden ayrılanlar kulubunude tesadüfen gördüm okudum inceledim sanırım böyle bir şeyler okumaya çok ihtiyacım vardı insan ayrılık acısını yaşarken bir tek kednisi yaşıyormuş gibi hissediyor yapa yanlız karanlık içinde bir tek kalan eli kolu bacağı kopmuş gibi bir tek kedni hissediyor ve bu acı bir tek ona özgüymüş gibi geliyor
evet bende ayrıldım ama henüz tam bir ayrılık değil sanırım yada zamanı var yada bir mola dır anlamış değilim uzun süren bir ilişkim vardı sorunlar hiç bir zaman bitmek bilmedi hani bir taraf her zaman çok severmiş ya işte sanırım o taraf bendim ve bu yüzden sessiz kalışlara tahammül edemiyorum
o kadar çok sevdip değer vermiştim ki hayatım da olmayışına tahammül edemezdim bundan hep korktum bundan korktuğumu ne kadar çok sevilip özledniğini adı kadar iyi bilen biridir kednine acayip güvenen her şeyi ben bilirim diyen kendini mükemmel ve çok yakışıklı gören biridir çok tartıştığımız zamanlar olmuştur benden bir kaç kez ayrılışı da ama hep dönmüştür çoğu zaman ihmal eden ilgisizleşen biriydi ve üç ayda bir neredeyse hep acayip ihmal edip ilgisizleşirdi şimdi diyeceksiniz ki madem öyle neden bir kaç kez ayrıldığında kabul ettin aslında öyle biri değildi öyle davrandıktan sonra yada bazı zamanlarda sevildiğimi çokça kez hissettirirdi öyle mesajlar mailler atardı ki havalara uçmamak mümkün olmazdı mesela kaybetmekten çok korkardı sevdiğini sıksık söyler nağmeler dizerdi şimdi yaklaşık 1,5 aydır öyle soğuk ve ilgisiz ki çoğu kez yalanlarını yakalamışımdır çoğu kez dediklerinin hep tersini ıspat ve delilleriyle önüne sunmuşumdur ki bu son olanda olduğu gibi şimdi özür dilemek sadece özür yada ilgi göstererek halledeciğini bildiği halde haklı olduğumu kırılıp üzüldüğümü bildiği halde hiç sesini çıkarmıyor adeta sessizliğinin altın da ne halin varsa gör diyor bana ama sorsan seviyor bir çok şey yapmış şuan bunu yapmamasının sebebi aramıyor olmasının sebebi benim kızmam söylenmemmiş ne yapacağımı bilmiyorum o kadar kırgın kızgınım ki kendimi kullanılmış ve aldatılmış hissediyorum söylediği onca söz onca mesaj daha birkaç ay öncesine kadar sensiz yapamam diyen insan gitti yerine silik bir kopya geldi başa çıkamaz oldum çünkü bir kalp kaç kez kırıl bilmem en son peki dedim diyeceğin aslında bir seni seviyorum değer veriyorum demek yada seviliyor olduğumu göstermek yada sefkatli olman ama yok öyle sessiz kaldı ki bunca şeye kendisini haklı görüyor söylediği onca yalan için söylediği ağar sözler için ezdiği için öyle büyük hata yapmışım ki ben telafisi yok bir çok şeyin elimden kayıp gidişini izliyorum şuan ona telefonu kapatırken peki istediğin olsun konuşmuyorum artık dedim birazda söylendim işte seni bu yüzden aramıyorum dedi kavga ediyoruz çünkü dedi sonra görüşürüz dedi ve telefon kapandı aslında gönlümü birkaç kaç kelime ile alabileceğini iyi biliyor ama içinden gelmiyor bilerek yapmıyor böyle olunca sevmiyorsun neden yapıyorsun diyorum cevap yok ikigün oldu evet ama ne aradı merak etti nede iki gün içinde attığım mesajlara cevap verdi sevmiyorsun değer vermiyorsun diye söylediğim sözlere güldü geçti tek dediği yanlış bunlar gönül almak teselli edip olurmu öyle şey deyip anlatmak yerine sessiz kaldı çünkü sebebi varmış binlerce kez anlatmış en kötüsü onca ettiği büyük sözlere ihanet edişiydi öyle laflar derdi ki kendini dünyadaki tek kişi sanırdın öyleydi işte şimdi tel. onunda benim de açık aynı herşey aynı değişen tekşey onun ilgisiz ve benim ortada olmayışımdan mutlu oluşu merak etmedin mi dedim ettim dedi aramadı ama sormadı neden kaçtığını tam bilemiyorum sürekli aynı şeyleri sorduğum hazmedemediğim o yalanları kapatmayıp beni sevmıysn sevsen yalan söylemezdin oyalamazdın demelrimden mi kaçıyor yoksa sevmediğinden mi nasıl olur ki bu daha bir ay öncesinde yana yakıla yarım saatte bir arayan biri böyle olur sorun yalanlar sorun sakladıkları oyalaması ihmalkarlığı beni değersizleştirdiği ben hiç ihanet etmedim ona yalan birkez duymuş değil bir dediği iki olmadı hep alttan almış beklemiş sabretmişimdir ama şimdi tıkandık sanırım haklı oluşumu kaldıramıyor bensz mutsz olan insan şuan beni ne arıyor neden soruyor merak etmiyor hala taş gibi kaskatı ne yapmalıyım susayıp dimi aramıyım sormıyım sizce sevse yalan söylermiydi ne değiştiriki bir insanı buakadar ne iter yalanlara neden saklar her seferinde görmüşümdür açıklamazdı çok ama sevdiğini kaybetmek istmediğini hissederdim ama artık hissetmiyorum kavgadan sevmiyosun aramıyosun ilgisiz laflarımı kaçışının aramayışının sebebi anlamıyorum ne yapmalıyım bir kez dahi kusrum olmamasına rağmen siz olsanız ne yapardınız en son ben onca sey söylerken teselli edip güzel şeyler söylemek zor geldi ona neden diyorum bu kadar mı zor sevildiğimi hissettirmek sen hep böylesin dedi şimdi aramıyo sormuyor bensiz içi nasıl rahat nasıl aramıyor çok seviyor bensz yapamazdı ya neyse işte az çok başınıza gelenlerden bunlar bilen arkadaşlar ayrdımcı olun tek başına işin içinden çıkamıyorum ben

selam arkadaşlar

sevilip sevilmediğini sorgulamayı bırak bence.sevmiyorsun ilgilenmiyorsun diyorsun ona hep kendini sana kanıtlama çabasından bıkmış sana yüzlerce kez anlattım demesi bundan belkide..uzun süren ilişkilerin hazin sonu ilgisizlik..sence o sana niye sormuyor sen beni sevmiyorsun demiyor??bence biraz kendini geri çek bırak o düşünsün bu sefer o desin neden bana ilgisiz davranıyor bu kız desin? işleri tersine çevir canım zemuszemus

kızlar yapmayın lütfen ya doğru insan bızımle aynı değerleri paylaşan ,belkıde yanında yokken bıle senı özleyen ,senı senden cok sahıplenen ve seven aynı şekılde senınde oldugun kişidir.
bir kişi hayatınızı mahvettı dıye herkes hayatını mahvedecegı anlamına gelmıyor.demesi kolay dıyeceksınız belkıde benımde neler yaşadığımı bılıyorsunuz hatta son dönemde daha da zordu ama ansızın bırısını tanıdım artık aklıma bıle gelmıyor desem yerıdır cok az bır zaman gelıyor ama onu degıl o zamanı sadece özlüyorum ama ben eskıden daha cok gelecek günlerimi özlüyorum.ne kadar cabuk bıtirirseniz içinizdeki sevgıyı o kadar cabuk mutluluğu yakalıyorsunuz farzedinki onlar haytlarınızda hıc olmadı bu kadar zor degıl gerçekten hıcbırsey ısteyın yeter.

selam arkadaşlar

.......

oyun hep aynı oyuncular başka güzelim..ne arayacaksın ne soracaksın ne görüneceksin gözüne bırakacaksın sensiz..bir mesaj çektiğinde hemen normale döndüğünü düşünmeyeceksin ah eski haline döndü demeyeceksin..bu hayat senin hayatın unutma hayatını düşün nasıl onlar kendi hayatlarını düşünüyorlar zora geldiklerinde kaçıyorlar..sende kendini düşün, bırak oda bu sürede herşeyi düşünsün..

haklısın belkide galateia:
ama benim ona bunu yani kendisini sürekli kanıtlama çabası içinde oluşu hep yalanlarını görmüş olmamdan dolayı herşeyi yapmadım dediği herşeyi kanıtlıyla gördüğüm için tam tersini bunlar olduğu için ben sevmiyor falan diyorum aslında bazrn çok ilgili anlayışlı sevecendir ama şimdi ne oldu anlamadım o kadar laf söylememden sonra sen hep böyle yapıyorsun dedi ve tel kapadık sonra görüşürüz dedi ama yok aramıyor bende koşmaktan kovalamaktan o kadar usandım ki ne yapacağımı bilemedim aslında içim içimide yiyor yani çünkü o aramadan sormadan duramazdı diye ne yapıyor diye ama ses seda yok belkide aynı şeyleri tekrarlata tekrarlata çokmu yorduk birbirimizi bu ayrılıkmıdır aramıdır anlamdım ben siz olsanız ne düşünürdünüz ??
bu arada demişsin ya o sana neen sormuyor iye evcet sormaz çünkü ben okadar belli ettim okadar eminki bundan oyuzden sormuyor cunku bır kere dahi benım dediğim birşeyın aksınle karşılaşmış ılgızıslık yasamış değildir einim benım aramamı gönul almamı beklıyordur da neden benı bıraz olsn anlamaya calışmayıp kendını hep haklı göruyr ssankı ben zevkten onca lafı söyluyormuşum gıbı davranıyor bana herseye tamam dememı istiyor e öyle olunca sevmediğini düşünmem normal değilmi ?? ne yapıyım bılmıyorum işin içinden çıkamıyorum seven ınsan bu kadar uzulmesıne ızın verırmı karsısındakının susarmı sessz kalırmı gönlunu kolayca alacağını bıldıgı halde nedır bu anlıyan varsa anlatsın

evet bende öyle düşünüyorum ama cok sevınce ınsan kabetme korkusundan kurtulamıyor kı oysa karsımdakı ınsan sessz kalamsı bunu ıstediği anlamına gelmezmı yanı bişi demek isterse neden durustce dıyemezkı anlamıyorum nedenbu kadar zorlaştırılır kı sımdı benım aramamı beklıyordur da haklı olan benm aslında ama ne diyim bu yontem ne kadar işe yarar aramamak sormamak ılgılenmeyp yokmuş gıbı davranmak

haklısan özellikle hiç arama, susarlar güzelim nasıl yapıyorlar bilmiyorum ya da nasıl dayanıyorlar ama yapıyorlar işte onlar yapabiliyorsa bizler neden yapamayalım..seviyorsa anlayacaktır yaptıklarını, öyle kısa zamanda şarj etmiyorlar maalesef..

evette ben naısıl sabredebilirim ki hazmedemiyorum bu kadar severken ayrı kalmaya konulurken ayrılalım ozaman dedim saçmalama ne diyosun sen ya deyip söylendı sımdı tel açık arasan acar canım der bişi olmamış gıbı mesela bu nasıl bişi anlamıyorum sanırım elımın altında kalsın açık kapım olsun dıyor ama tahammul edemıyorum kı ne fedakarlık yapıyor ınsan o yuzden canı bu kadar acıyor ya öyle şeyler derdı kendını dunyanın prensesı sanırsın ama sımdı yabancı aslında farkında uzdugunun kırdının haklı oluşumun haksızlık yapıp uzdugunun verdiği onca söze sıgmıyor yaptıkları ya oysa daha dört gun oncesında ara verelım demıştım söylenmıştı istememıştı ayrılmaya da bagrıdnı son konuşmamızda sımdı aramıyor nedense benden beklıyor sanırım insanın içi nasılda acıyor yapabılecegnden fazlasını yap bırde aldıgına bak okadar mesaj attım gecen söylesın sunu yapsan nolur neden böyle bılmemne ndn ılgılenmıyorsun dıye cvp yok bunca sey gercekten ayrılmayı ıstememkmıdır sessiz kalmak kısa bırkaç cumleyle gnul alabılcen yerde susmak

o can acısının tarifi yok zaten..:çok üzgünüm:

gunaydın nasılsınız..
Kızlar kımse ıÇın ÜzÜlmeye degmez helekı aldtan ve 2 gun sonra bırılerını bulanlar ıÇın....
Zamana bırakın zzaman herŞeyın ılacı...
Acınız yenı ama tecrÜbleere dayanarak sÖylÜorum....
Sıze deger vermeyene sızde deger vermeyın..

Canım bak yazdıklarında can alıcı noktalar bunlar,benim şuan için anladığım bir şey fazla bıdı bıdı sorgulamayacaksın "beni seviyor musun"" gibi sorular sorulmamalı, ilişkiyi sorun olduğunda sorgulamak normal ama hep sorgulamak yorucu ki biz bayanlar nedense hep sorgularız :)
ikinci noktada o senden o kadar eminki senin arayacağını biliyor ya da onu terketmeyeceğini bu yüzden zaten benim gözüyle hiç bişey yapmıyor.ilişkide güven vermek güzel bir şey, ama biz kadınlar sevdik mi onları dünya kendimizi de uydu haline getiriyoruz herşeyimizi onlara göre düzenliyoruz o ne ister o ne düşünür ne yapsamda mutlu olsa gibi uğraşıp duruyoruz.bu noktaya geldiğim için söylüyorum gerçi hiç düzelmedim hep aynı hatayı yapıyorum.Doğru olan önce kendimizi düşünmek kendi mutluluğumuz için bişeler yapmak onların bizi düşünmesi gerekiyor bu olay ancak karşılıklı olduğunda bir anlam taşıyor. öbür türlü hep verici olunca biz neden aramıyor neden oda yapmıyor soruları geliyor.Kendini öne koy, onun için değil kendin için yap ne istiyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…