Arkadaşların yazdıklarını okuyorum.Şimdi kız hasta buna mesaj atıyor.Buda vicdan yaptı diyelim.siz sabah buluşup akşam ayrılıyorsunuz ayrılırken sana seni sevdiğini söylüyor. Adam askerde şuan aslında o kızda görmüyor sende göremiyorsun. Bilmemki dedikleri doğrudur belkide sessiz kalmalı insan.Ama seni sevdiğini söylüyor.Meydanı o kıza bırakmak da kötü. Üff bazen iyi kız ve kötü kız arasında gidip geldiğin yer burası işte. Adam askerden döner bide bunlar nedense dönünce hemen bir evlenme işine girişirler.tehlikeli bir zamanda olmuş bu ayrılıkama bi yerde doğru olan şu 2,5 senelik bir ilişkiniz var ve bunu bitirmeyi göze alıp o kıza dönüyor azda bir zaman değil yani. ben şimdilik sessiz takip öneriyorum.zaten şuan onu severken bir başkasıyla yapamazsın...[/QUOT
ewet yaa meydanı o kıza bırakmak kötü ama ne yapabilirimki başka..2.5 sene az deil tabi herşey çok güzeldi bide ya hiç sorunumuz tartışmamız yoktu..nereye kadar sessiz takip yada ne kadar süre...:gitme:
Arkadaşların yazdıklarını okuyorum.Şimdi kız hasta buna mesaj atıyor.Buda vicdan yaptı diyelim.siz sabah buluşup akşam ayrılıyorsunuz ayrılırken sana seni sevdiğini söylüyor. Adam askerde şuan aslında o kızda görmüyor sende göremiyorsun. Bilmemki dedikleri doğrudur belkide sessiz kalmalı insan.Ama seni sevdiğini söylüyor.Meydanı o kıza bırakmak da kötü. Üff bazen iyi kız ve kötü kız arasında gidip geldiğin yer burası işte. Adam askerden döner bide bunlar nedense dönünce hemen bir evlenme işine girişirler.tehlikeli bir zamanda olmuş bu ayrılıkama bi yerde doğru olan şu 2,5 senelik bir ilişkiniz var ve bunu bitirmeyi göze alıp o kıza dönüyor azda bir zaman değil yani. ben şimdilik sessiz takip öneriyorum.zaten şuan onu severken bir başkasıyla yapamazsın...[/QUOT
ewet yaa meydanı o kıza bırakmak kötü ama ne yapabilirimki başka..2.5 sene az deil tabi herşey çok güzeldi bide ya hiç sorunumuz tartışmamız yoktu..nereye kadar sessiz takip yada ne kadar süre...:gitme:
canım iyiydi diyorsun güzeldi diyorsun nasıl oldu bu ayrılık bi anlatsana neler dedi ayrılırken sebep ne gösterdi sadece bitti bay bay demedi herhalde :sinifsinif:
canım iyiydi diyorsun güzeldi diyorsun nasıl oldu bu ayrılık bi anlatsana neler dedi ayrılırken sebep ne gösterdi sadece bitti bay bay demedi herhalde :sinifsinif:
bayramda izne gelmişti kız kardeşi hastaydı onunla ilgileniyodu fazla ilgilenmiyodu benimle...bayramın 4.günü buluştuk herşey güzeldi akşam msjlaşıyoduk ben soguk davranıyosun fln dedim oda yok öle bişey dedi bende üstüne gittim braz snra kız kardeşi bana msj attı eski sevgilisi msj atıyo sürekli yalvarıyo fln die bende tabi dogal olarak ona sordum yok öle bişey dedi snra bi anda sıkıldım fln dedi bende neden dedim herşeyden dedi bende peki bay bay dedim seni gerçektende sewiyorum fln dedi bende beni sevsen böle yapmazsın dedim:1no2: ve bittii yaaa...:1no2:
bayramda izne gelmişti kız kardeşi hastaydı onunla ilgileniyodu fazla ilgilenmiyodu benimle...bayramın 4.günü buluştuk herşey güzeldi akşam msjlaşıyoduk ben soguk davranıyosun fln dedim oda yok öle bişey dedi bende üstüne gittim braz snra kız kardeşi bana msj attı eski sevgilisi msj atıyo sürekli yalvarıyo fln die bende tabi dogal olarak ona sordum yok öle bişey dedi snra bi anda sıkıldım fln dedi bende neden dedim herşeyden dedi bende peki bay bay dedim seni gerçektende sewiyorum fln dedi bende beni sevsen böle yapmazsın dedim:1no2: ve bittii yaaa...:1no2:
hmm iki taraftan sıkışınca çocuk napcağını şaşırmış.kızkardeşiyle ilgilenmesi doğal onda bişey yok.ama kızkardeşinin sana bu mesajı atması seninde onun lafıyla ona dönmen hiç iyi olmamış..sen üstüne gitmişsin eminim o kız mesajlardan sonra çok anlayışlı ikna edici davranmıştır.şimdi o kızla olduğunu nasıl biliyorsun.
selam arkadaşlar
selam arkadaşlar
.......
sevilip sevilmediğini sorgulamayı bırak bence.sevmiyorsun ilgilenmiyorsun diyorsun ona hep kendini sana kanıtlama çabasından bıkmış sana yüzlerce kez anlattım demesi bundan belkide..uzun süren ilişkilerin hazin sonu ilgisizlik..sence o sana niye sormuyor sen beni sevmiyorsun demiyor??bence biraz kendini geri çek bırak o düşünsün bu sefer o desin neden bana ilgisiz davranıyor bu kız desin? işleri tersine çevir canım zemuszemus
oyun hep aynı oyuncular başka güzelim..ne arayacaksın ne soracaksın ne görüneceksin gözüne bırakacaksın sensiz..bir mesaj çektiğinde hemen normale döndüğünü düşünmeyeceksin ah eski haline döndü demeyeceksin..bu hayat senin hayatın unutma hayatını düşün nasıl onlar kendi hayatlarını düşünüyorlar zora geldiklerinde kaçıyorlar..sende kendini düşün, bırak oda bu sürede herşeyi düşünsün..
evet bende öyle düşünüyorum ama cok sevınce ınsan kabetme korkusundan kurtulamıyor kı oysa karsımdakı ınsan sessz kalamsı bunu ıstediği anlamına gelmezmı yanı bişi demek isterse neden durustce dıyemezkı anlamıyorum nedenbu kadar zorlaştırılır kı sımdı benım aramamı beklıyordur da haklı olan benm aslında ama ne diyim bu yontem ne kadar işe yarar aramamak sormamak ılgılenmeyp yokmuş gıbı davranmak
haklısan özellikle hiç arama, susarlar güzelim nasıl yapıyorlar bilmiyorum ya da nasıl dayanıyorlar ama yapıyorlar işte onlar yapabiliyorsa bizler neden yapamayalım..seviyorsa anlayacaktır yaptıklarını, öyle kısa zamanda şarj etmiyorlar maalesef..
evette ben naısıl sabredebilirim ki hazmedemiyorum bu kadar severken ayrı kalmaya konulurken ayrılalım ozaman dedim saçmalama ne diyosun sen ya deyip söylendı sımdı tel açık arasan acar canım der bişi olmamış gıbı mesela bu nasıl bişi anlamıyorum sanırım elımın altında kalsın açık kapım olsun dıyor ama tahammul edemıyorum kı ne fedakarlık yapıyor ınsan o yuzden canı bu kadar acıyor ya öyle şeyler derdı kendını dunyanın prensesı sanırsın ama sımdı yabancı aslında farkında uzdugunun kırdının haklı oluşumun haksızlık yapıp uzdugunun verdiği onca söze sıgmıyor yaptıkları ya oysa daha dört gun oncesında ara verelım demıştım söylenmıştı istememıştı ayrılmaya da bagrıdnı son konuşmamızda sımdı aramıyor nedense benden beklıyor sanırım insanın içi nasılda acıyor yapabılecegnden fazlasını yap bırde aldıgına bak okadar mesaj attım gecen söylesın sunu yapsan nolur neden böyle bılmemne ndn ılgılenmıyorsun dıye cvp yok bunca sey gercekten ayrılmayı ıstememkmıdır sessiz kalmak kısa bırkaç cumleyle gnul alabılcen yerde susmak
hmm iki taraftan sıkışınca çocuk napcağını şaşırmış.kızkardeşiyle ilgilenmesi doğal onda bişey yok.ama kızkardeşinin sana bu mesajı atması seninde onun lafıyla ona dönmen hiç iyi olmamış..sen üstüne gitmişsin eminim o kız mesajlardan sonra çok anlayışlı ikna edici davranmıştır.şimdi o kızla olduğunu nasıl biliyorsun.
ewet biraz hata yaptım o kunuda ama kız kardeşi abimde bazı msjlara cvb veriyo fln deyince dayanamadım..kızbana fceden msj gnderdi odan biliyoum uzak dur fln gibsinden hemde kız kardeşi söyledi onunla oldugunu..:sinifsinif:
""belkide aynı şeyleri tekrarlata tekrarlata çokmu yorduk birbirimizi ""
"""bu arada demişsin ya o sana neen sormuyor iye evcet sormaz çünkü ben okadar belli ettim okadar eminki bundan oyuzden sormuyor cunku bır kere dahi benım dediğim birşeyın aksınle karşılaşmış ılgızıslık yasamış değildir einim benım aramamı gönul almamı beklıyordur""
ewet biraz hata yaptım o kunuda ama kız kardeşi abimde bazı msjlara cvb veriyo fln deyince dayanamadım..kızbana fceden msj gnderdi odan biliyoum uzak dur fln gibsinden hemde kız kardeşi söyledi onunla oldugunu..:sinifsinif:
Ayy böle çirkef kızlara hiç bulaşma canım hiç yanıt bilem verme bişe diceksende senle muhatap olamam de çık işin içinden, ayrıca bunu koz olarakda kullanabilirsin senin muhatabın erkek arkadaşın ona söyleyebilirsin ""bak o kız bana böyle mesajlar atıyor beni bu duruma düşürmeye ne hakkı var, üstelik rahatsız edecek bişeyde yapmadım ama çok üstüme geldi kötü şeyler söyledi ben bunları haketmiyorum,çok üzülüyorum "" tarzı fazla uçlarda olmayan bişeler diyebilirsin.Böylece oda nasıl birine döndüğünü görür :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?