Ayy böle çirkef kızlara hiç bulaşma canım hiç yanıt bilem verme bişe diceksende senle muhatap olamam de çık işin içinden, ayrıca bunu koz olarakda kullanabilirsin senin muhatabın erkek arkadaşın ona söyleyebilirsin ""bak o kız bana böyle mesajlar atıyor beni bu duruma düşürmeye ne hakkı var, üstelik rahatsız edecek bişeyde yapmadım ama çok üstüme geldi kötü şeyler söyledi ben bunları haketmiyorum,çok üzülüyorum "" tarzı fazla uçlarda olmayan bişeler diyebilirsin.Böylece oda nasıl birine döndüğünü görür :1closedeyes:
Canım bak yazdıklarında can alıcı noktalar bunlar,benim şuan için anladığım bir şey fazla bıdı bıdı sorgulamayacaksın "beni seviyor musun"" gibi sorular sorulmamalı, ilişkiyi sorun olduğunda sorgulamak normal ama hep sorgulamak yorucu ki biz bayanlar nedense hep sorgularız :)
ikinci noktada o senden o kadar eminki senin arayacağını biliyor ya da onu terketmeyeceğini bu yüzden zaten benim gözüyle hiç bişey yapmıyor.ilişkide güven vermek güzel bir şey, ama biz kadınlar sevdik mi onları dünya kendimizi de uydu haline getiriyoruz herşeyimizi onlara göre düzenliyoruz o ne ister o ne düşünür ne yapsamda mutlu olsa gibi uğraşıp duruyoruz.bu noktaya geldiğim için söylüyorum gerçi hiç düzelmedim hep aynı hatayı yapıyorum.Doğru olan önce kendimizi düşünmek kendi mutluluğumuz için bişeler yapmak onların bizi düşünmesi gerekiyor bu olay ancak karşılıklı olduğunda bir anlam taşıyor. öbür türlü hep verici olunca biz neden aramıyor neden oda yapmıyor soruları geliyor.Kendini öne koy, onun için değil kendin için yap ne istiyorsan.
doğru dıyrsun en son konuştm artık bıkmış sorulardan sorgulamalardan rahat olmk nefes almak istiyormuş ayrılmak istemiyor ama ılgısız bunalmış bıraz nefes alsa duzelıcekmş hersey nasıl dayanıyor anlamıyorum böyle oldukça neden napıyorsn deyp daha da cok soru sormak gelıyr içimden sanırım fena saplantı oldu bende uzuldumu bılıyr onu sevdımıde okadar emınkı kendınden kaybetmıyecegnden ama usandm çok naz aşık usandırır ya belkıde evet dıyrm cok soru sordum sıkıştırdım ama neden dıye kendıne soramıyor yalanlar bahaneler geçiştirmeler ilgisizlikler falan böyle olmasa durduk yere bişi diyecek değilim ya neyse ne su yolunu bulur ama uzuluyorum evet canım acıyor canım sıkılıyor kendımı kenera atılmş hisseder oldum belkıde o da yorulmuştur sorulardan hergun kavgadan tartımaktan laf duymaktan bu yuzden senı aramak istemıyorum dyor bana kendı halıne bak sen böle degıldn noldu sana dıyor evet degldm ama cok boşluky,ta bıraktı benı habıre ılgılen ara sor cevap at nerdesn ne yaptın falan ama sevıldıgını bılıuyor tabı onda bıde bunun rahatlıgı var nasıl içi rahat aramadan hıçmı sıkılmayacak rahat olcanmı dedım evet demedı sadece nefes alaym bırak bıraz rahat dedı ama duzeltmesı okadar kolayken neden yokuşa surup bunu bılerek yapıyorsa hhazmedilmiyor böle olunca hırs basıyor ınsanı daha çok içinden aklından bınlerce şey geçiyor nerde kımınle ne yapıyor bırımı var falan dıye ama sevmek konuşmak anlatmak bagarmak ağlamak hiç bir işe yaramıyor tek lazım olan zaman korkum gercekten bırakmak mı istiyorsa yapmıyor yoksa gercekten mı bunaldı bende ne hata var kı size bırı yalan söylese ılgısz olsa geçiştirse soru sormaz sorgulamazmsnız yalan yakalasanız bıçokkez kırılmazmsınız kendımıde anlıyamıyorum ya neyse siz olsanız ne der ne yaparsınız ha???? kolayca ne halı varsa görsun dermisiniz yada döneceğinden emın olabılırmsnız sizi daha 1,5 ay önce deli gibi sevıyorum sensz yapamam vazgecemem dıyen bırının yoksa dönmesı yerıne yalanmı söylediğini düşünürsünüz dört yıl boyunca okadar zamanda ıkı üçkez ayrıldık bır haftada döndu çokkez ılgz oldu bazen gunlerce aramadı olurdu sessz kalınca bişi demeden üstüme düşerdi ben emin olamıyorum artık yada okuyup yazacak arkadaşlar kadara objektif olamıyorum siz bu çemberde dönüp durmak mı çıkmak mı isterdiniz siz olsanız elınızden gelen tum sevgıyı saygıyı ılgıyı vermışsenız karşılında şımdı acayıp bır soğukluk konmşsa bılerek buna bunladımı dersiniz okadar zaman bırı sız yalanmı söylemeyı terch ettı dıe düşünür ne yaparsınız???
reprant
haklıyken haksız duruma düşme derim..
size söylemek istediğim fazla sorgulamak hata,bazı şeyler zamana bırakılmalı...yapabilirsek tabiii :)))
kesinlikle haklısın.. ne kadar üstüne gidersen o kadar tes teper herşey.. sensiz kalsın en güzeli bu..bu sana haksızlık gibi gelsede onlar bizim gibi düşünmüyorlar maalesef tek başına düşünüp karar vermek istiyordur.. bu durumu herkes yaşıyor..
ya düşünsene biri ar hayatında seni seviyor acayip ilgi gösteriyor gösterdiği gibi ilgi bekliyorsun zor geliyor öyle basit ki aslında bana göre sorunu halletmek ama yok böyle yaptıkça uzuyacak daha da büyüyecek aslında ozaman da bensiz naptın bilmem ne diye başlarız sanırım böyle yaparak neyi düşünecek nefes alacamış cok soru soruyormuşum da bilmem ne aklıma gelen hani biri varda elinin altında mı tutuyor beni sordum neymiş hayır paranoyakmışım ben e böyle davranınca aklıma öyle geliyor ne yapayım yani şunu söyle anlatmak zor geliyor seviyorum ben seni olur mu öyle şey bilmem ne deyip sakınce güzelce konuşmak neyse birini bulur mu bu arada bılmem ayrılmakta istemiyor ama bak böyle daha kötü soğuyacaksın diyorum yok olur mu öyle şey diyor ben bişiden caymadım dıyor sen sıkıp bunlattın beni diyor ama ben anlamakta güçlük çekiyorum da bıraksam aramasam iyice bitecek soğuyacak diyorum aramasam dönüp dolaşıp hep aynı kavga ve aynı tartışmalara hergun katlanarak artıyor karar veremedım ben
bir noktadan sonra böyle şeyler düşündükçe insan kendide inanmaya başlıyor yapma güzelim bunları düşünme bırak kendi haline bir müddet bu çok zor değil inan..
reprant
tabii ki düşünce senin sen daha iyi bilirsin..ama bu dönemde ne kadar bu şekilde düşünürsen düşün bir tek kendine yazık ediyorsun..
reprant
günyadın nasılsınız..
corelicim nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?