Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

[

yok canım zaten cvb fln vermedim ugraşamam onla... yerimseniben

canım bak sana demişki nefes alim azcık.tamam sana göre ters bir durum ama bırak nefes almak istiyorsa alsın biraz.dediğim gibi şuan ilgi gösterme soru sorma, bırak merak etsin bu kız beni arardı sorardı desin azcık şaşırt.
önünüzde daha bir sürü zaman var sorularının yanıtını zamanla zaten alıcaksın.kendi durumuda anlatcam sana benziyor şuanki...biraz kendini başka şeylere ver bak nasılsa seni bırakmak istemiyor daha fazla üstüne gidersen biter, bide seni suçlar.haklıyken haksız duruma düşme derim..

haklıyken haksız duruma düşme derim..

kesinlikle haklısın.. ne kadar üstüne gidersen o kadar tes teper herşey.. sensiz kalsın en güzeli bu..bu sana haksızlık gibi gelsede onlar bizim gibi düşünmüyorlar maalesef tek başına düşünüp karar vermek istiyordur.. bu durumu herkes yaşıyor..

uzun bir aradan sonra kendim hakkında yazıyorum...bundan iki ay önce sevebilir miyim diye bir ilişkiye başladım,sevdimde herşey çok güzel gitti başlarda.takii ben kalbimi açıp ilgi göstermeye başlayana kadar.sonra karşı taraftan aynı ilgiyi göremeyince sorgulamaya başladım bi gün beni seviyormusun diye sordum işte o gün bitti bana göre..bu soru ilişkimin sonu oldu.aramızda bu konu öle gerildi ki...2 hafta sonrasında ben sevdiğimi söyledim aramız daha da gerildi.sonra başladım başta sen böyle değildin ilgiliydin arıyordun şöyleydin böyleydin. o zamana bırak dedikçe üstüne gittim.zamanla beni sevdiğini söylerdi zamanla ilişkimiz rayına oturabilirdi ama ben yapamadım.bundan önce çok yara aldığım için öyle bir insana dönüşmüşüm ki kuşkucu, güvenemeyen her lafın altında anlam arayan,acaba bölemi diye kafayı yiyen biri olmuşum..ona söylediklerinden habire laf çarpmalarım sonumuzu hazırladı.işin garibi zaten hata üstüne hata yaptım.haa onun hatası yokmuydu vardı tabiki.başta başlarken beni seviyormuş sonra değişmiş ve artık sevmiyormuş.yani yüzüme beni sevmediğini söyledi.belkide fazla dürüstçe oldu.onun hatalarını ben görmedim çünkü sevdim ama o sevmediği için hatalarımı görmüş.baştan başlamayacaktı diye düşünebiliriz..nese bitti işte geçen hafta.bu ilişkinin en iyi tarafı arkadaşlar yüzyüze görüşüp bitirmemiz oldu.tabiki ağladım yanında tutamadım kendimi.ama yinede yüzyüze görüşmek inanın daha iyi oluyor.
şimdi belki daha diplerde olabilirim.çünkü inancım kalmadı pek.güvenimi tam kazanıyordum kaybettim.ama buda bir süreç.toplayacağım inşallah.size söylemek istediğim fazla sorgulamak hata,bazı şeyler zamana bırakılmalı...yapabilirsek tabiii :)))

size söylemek istediğim fazla sorgulamak hata,bazı şeyler zamana bırakılmalı...yapabilirsek tabiii :)))

ah güzelim benim yaşadıklarını anlıyorum:teselli:
en önemlisi ne biliyor musun? bazı karışıklıklarda erkekler ne söylediğini bilmiyorlar bazen inanmadıkları şeyleri bile söyleyebiliyorlar ancak yalnız kaldıklarında sensiz kaldıklarında anlıyorlar ne yaptıklarını öyle kalması daha iyi inan eğer bu hayırlı olcaksa bırak yaşansın hem düşünmek iyidir..Zaman ve sabır..evet zaman geçiyor acıtıyorda geçiyor bu doğru ama insanlara düşündürdükleriyle bilinçlendiriyor..yalnız değilsin en önemliside bu unutma iyimi :1hug:

ben sıcacık ve huzurlu bi sevgiyi bekliyorum artık ..
tutkulu büyük bi aşk değil .
istediğim bi gün beni bulacak umudumu yitirmedim

baştan başlarken keşke herkes bilebilse aynı şekilde gidebileceğini..
huzurlu sıcak bir ilişki birden karkamakarışık olayların olduğu aksiyon filmine dönüyor bazen mmalesef..
kalbinin sahibini bulman temennisiyle, hayırlı olan hayırlı zamanda gelsin sana

ya düşünsene biri ar hayatında seni seviyor acayip ilgi gösteriyor gösterdiği gibi ilgi bekliyorsun zor geliyor öyle basit ki aslında bana göre sorunu halletmek ama yok böyle yaptıkça uzuyacak daha da büyüyecek aslında ozaman da bensiz naptın bilmem ne diye başlarız sanırım böyle yaparak neyi düşünecek nefes alacamış cok soru soruyormuşum da bilmem ne aklıma gelen hani biri varda elinin altında mı tutuyor beni sordum neymiş hayır paranoyakmışım ben e böyle davranınca aklıma öyle geliyor ne yapayım yani şunu söyle anlatmak zor geliyor seviyorum ben seni olur mu öyle şey bilmem ne deyip sakınce güzelce konuşmak neyse birini bulur mu bu arada bılmem ayrılmakta istemiyor ama bak böyle daha kötü soğuyacaksın diyorum yok olur mu öyle şey diyor ben bişiden caymadım dıyor sen sıkıp bunlattın beni diyor ama ben anlamakta güçlük çekiyorum da bıraksam aramasam iyice bitecek soğuyacak diyorum aramasam dönüp dolaşıp hep aynı kavga ve aynı tartışmalara hergun katlanarak artıyor karar veremedım ben

bir noktadan sonra böyle şeyler düşündükçe insan kendide inanmaya başlıyor yapma güzelim bunları düşünme bırak kendi haline bir müddet bu çok zor değil inan..

bir noktadan sonra böyle şeyler düşündükçe insan kendide inanmaya başlıyor yapma güzelim bunları düşünme bırak kendi haline bir müddet bu çok zor değil inan..

haklısın zor değıl belki ama sevilmediğini değer verilip özlenmediğini düşünmek bunları omuzun da taşımak zor dört yılı çöpe atmak zor bu korkuyla yaşamak zor tarifi yapılamıyor bazı duyguların can acısı işte her şey anlamsızlaşıyor ama yapabileceğim her şeyi yaptım ben bir kaç basit söylenecek cümleler ona taş kadar ağar geliyorsa denecek bir şey yok su yolunu bulur dıyorum ama düşünce öyle güzel şeyler geçi veriyor ki aklımdan elim telefona gitmeden sesini duymadan yapamıyor düşünmeden edemiyorum umarım bununla yaşamaya alışmak çok zamanımı almaz ne zormuş ya ne anlattımsa dınlemıyor anlamıyor madem öyle susmak daha iyi bir cevap olabilir belki söylediği onca sözü onca vaati onca zamanı düşününce çok zormuş gibi geliyor o nasıl rahat bilemiyorum ama ınsan ne cabuk unutuyormuş kaskatı bir duvar var karşımda ama mücadele edemiycem artık herşeyi söylemişsem ve anlıyabiliyor bilerek zaman diyorsa geçtim artık söylenecek söz kalmamış bana

tabii ki düşünce senin sen daha iyi bilirsin..ama bu dönemde ne kadar bu şekilde düşünürsen düşün bir tek kendine yazık ediyorsun..

haklısın da pekı ya karşınızda ki insan için herşeyi gözden çıkarmış ailenizi arkadaşlarınızı karşınıza almış gelecek adına herseyınızı ona bağlamış herşeyı onun üzerine kurmuşsanız elinizde avucunuzada hiçbir şey kalmamış herseyı değiştirmişseniz elinizden herseyınız alınmış gibi de hissetseniz mutlu olmak adına bereber bır gelecek adına hersey feda etmış ve fedakarlık etmışsenız çok seyden onun için o da bunun farkındaysa ve bılerek bu saçma sapan acıyı yasıyorsanız ????

bende artık öyle düşünüyorum da ben onca zaman kendıme yazık etmişim kendımı kurban edılmış gıbı hissediyorum sevdim sevilmedim acısı değil aslında bu sadece kenera atılmış gözden çıkarılmışlık hissi belkide aklımı kurcalayan neden niçin bırı bunaldı diye bunca seyı görmezden gelip canını acıtıyorsa ne hissedilir neye üzülünür bilmyorum ama düşününce herseye üzülüyorum da neyse en iyisi dediğini yapmakmıdır aramayp sormamak görmemek görünmemek öyle mı koşmamak ilgilenmemek ha dört yılı onca anıyı kenara bırakmak susmak ha???

Ne anlatasım ne konuşasım ne nefes alasım var bıktım artık bıktııım 10 ay olmuş, bi düzelcek dedim denedim sevmeyi onda da becemedim...öle bir insan olmuşum ki adam beni sevmedi mafoldumben

kızlar dün bir film izledim ve gittiğimiz bir mekandaydım bırısı ıle olmayı yenıden başarabilirim sanmıştım ama ben dayanamıyorum yanlızca acı çekiyorum.2 gündür onu arıyorum.telefonlarıma çıkıyor ama ya sonra... dayanamıyorum ben onsuzluğa haytımdan ılk kez tamamen çıktı ve ben onsuz artık çok mutsuzum ne yazıkki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…