evet biliyorum 4 ay baya uzun bir süre ama 1 ay boyunca yine görüşmeye devam ettik ve yine seni çok seviyorum falan diyodu baktım olmuyo görüşmeyi kestim yani 3 aydır görüşmüyoruz zaten eskiye göre baya toparlanmış durumdayım ama işte bazen keşke yürüseydi diyorum... :çok üzgünüm:
Ayrılık şimdi şimdi yakmaya başlamıştır daha emin ol dibi bulmadan bir kere boğulduklarını anlamıyorlar güzelim..bak şöyle düşün sen seviyorsun şuan aklından neler geçiyor onunda sevdiğini söylüyorsun onunda aklından geçenler aynıdır..erkekler daha farklı ölçüp tartıyorlar birşeyleri zamanı bayanlar gibi kullanamıyorlar maalesef..eğer dediğin gibi seni seviyorsa emin ol seni bulacaktır..
şu ailelerden nefret ediyorum ben birisi daha ailesi yüzünden severek ayrıldım dıyor.ne istiyorlarki anlamıyorum oğullarını el bebek gül bebek bakıyoruz,elimizden gelen herşeyi tüm fedakarlıkları verıyoruz.deli gibi seviyruz ama aıleler kabul etmıyor dolduruşa getırıyorlar yada başka seçim hakkı bırakmıyorlar.ne istiyorlar.canım cok yanıyor ama Allahından bulacaklar ben emınım buna.çünkü hala deli gibi seviyorum hala daha deli gibi seviliyorum.bunu tüm arkadaş cevresi söylüyor hatta kendısıde dıle getiriyor ama bitti bitmek zorunda diye ıkımızde konuşuyoruz ıkımızde telefonda ağlıyoruz saatlerce nefes alamaz haldeyiz ama yapamayız aılelerımız yüzünden geri adım atamayız.kendı aılemden de onun aılesınden de bu yüzden nefret ediyorum çünkü kımse bızı düşünmüyor.sevmek sanki çok basit bulunan birşeymiş gibi davranıolar.
kızlarr hiç bişey için kendinizi üzmeye degmez yaa... belki şuan çok özlüyosunuz onu ama elinizden bişey gelmiyoo en kötüsüde bu bekleyin eminim onlar yaptıklarının farkına varıp döneceklerdir....opuyorumnanaktan
Kendilerinden başka birinin oğullarını daha fazla sevmesini kabullenemiyorlar kıskanıyorlar yada oğullarının mutluluğu onlar için önemli değil kendileri mutlu olsun yeter..eğer deliler gibi sevmek işi varsa ortada geri adım atılmasada iki insan o aşktan vazgeçmez hayat devam etsede bir gün o aileler yaşadıklarından dolayı ve o iki kişiye yaşattıklarından dolayı pişman olurlar..evet bahsettiğin durumu biliyorum nasıl birşey inan kız ve ekekte deli gibi severler ama ama işte..bu durumda en fazla erkeğin güçlü olması gerekir ve o gücü toplamak için herkesden herşeyden uzaklaşır sen öylece kalırsın..ama sevgi varsa ikiside birbirini bir gün bulur bir gün mutlaka bir araya geleceklerini bilirler. zaten ayrılık onlar için bir kaçış ya da onsuz yapabilip yapamayacağını anlayabildikleri bir deney gibi olur..ben anlamıyorum bu olayı hiçte anlamayacağım..
şu ailelerden nefret ediyorum ben birisi daha ailesi yüzünden severek ayrıldım dıyor.ne istiyorlarki anlamıyorum oğullarını el bebek gül bebek bakıyoruz,elimizden gelen herşeyi tüm fedakarlıkları verıyoruz.deli gibi seviyruz ama aıleler kabul etmıyor dolduruşa getırıyorlar yada başka seçim hakkı bırakmıyorlar.ne istiyorlar.canım cok yanıyor ama Allahından bulacaklar ben emınım buna.çünkü hala deli gibi seviyorum hala daha deli gibi seviliyorum.bunu tüm arkadaş cevresi söylüyor hatta kendısıde dıle getiriyor ama bitti bitmek zorunda diye ıkımızde konuşuyoruz ıkımızde telefonda ağlıyoruz saatlerce nefes alamaz haldeyiz ama yapamayız aılelerımız yüzünden geri adım atamayız.kendı aılemden de onun aılesınden de bu yüzden nefret ediyorum çünkü kımse bızı düşünmüyor.sevmek sanki çok basit bulunan birşeymiş gibi davranıolar.
kızlar yaaa ben onu çokk özledim ne yapacagsenağlamaım bilmiyorum yaaaaaaa
kendine kilit vurcaksın zorlada olsa unutmak istiosan onla ilgili herşeyden kurtulucaksın..
Yapamıyorum ama yaa bi anda aklıma geliyoo unutmaya çalışıyorum gerçektende isiyorum ama olmuyoooo....:1no2:
kızlar çok kötüyüm. 1 gündür kendime gelemiyorum. birbirimizi çok severken 1 haftadır ikimizin de dış streslerimiz yüzünden ruh hali çok bozulmuştu ve kavga ediyoduk dün ayrılmak istediğini söledi ağlayarak telefonda. sonra ben de bu ruh halinden böle sölediğini biraz düşünmesini söledim ve sonuç 2 hafta ara verdik onun stresli dönemi o zaman bitiyor o zamana kadar. işin kötüsü çok seviyorum ve o da çok seviyor biliyorum telefonu kapatırken bile seni çok seviyorum diye kapattık. çok yorulduğunu söyledi birbirimizi mutlu edemeyeceğimiz düşünüyormuş. ben mutlu edebilceğimize eminim ama onu inandıramadım. işin kötüsü fazla düşünen bi tarafı var düşündükçe kendini batağa saptırıyor ve ben sevmesine acı çekmesine rağmen bu ruh halinden dolayı düşüne düşüne iyice sapıtıp boşu boşuna bu güzel ilişkinin bitmesinden çok korkuyorum. bu 2 hafta ona ses etmeden nası dayanıcam bilemiyorum.. sizce bişey yapmalı mıyım onun fikirlerini etkilemek için? yoksa hiç ses etmemeli miyim? bu sefer de dediğim gibi kötümserliğe düşmesinden korkuyorum ya da bu sefer üstüne düşünce kendini çekmesinden korkuyorum.. çok kafam karışık... benim onu sevmediğimi ve alışkanlıktan çıktığımı düşüyor bu arada biz 2 yıldır çıkıyorduk.. lütfen bana yol gösterin artık düşünemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?