Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ayrılık şimdi şimdi yakmaya başlamıştır daha emin ol dibi bulmadan bir kere boğulduklarını anlamıyorlar güzelim..bak şöyle düşün sen seviyorsun şuan aklından neler geçiyor onunda sevdiğini söylüyorsun onunda aklından geçenler aynıdır..erkekler daha farklı ölçüp tartıyorlar birşeyleri zamanı bayanlar gibi kullanamıyorlar maalesef..eğer dediğin gibi seni seviyorsa emin ol seni bulacaktır..

ben çok sevdim ama onun sevdiğinden en azından benim kadar sevdiğinden artık emin değilim birlikteyken çok emindim ama şimdi bilemiyorum yalan mıydı acaba diyorum. belki de o da beni düşünüyordur kim bilir. eğer kaderimde varsa zaten bir gün yine karşılaşırız

şu ailelerden nefret ediyorum ben birisi daha ailesi yüzünden severek ayrıldım dıyor.ne istiyorlarki anlamıyorum oğullarını el bebek gül bebek bakıyoruz,elimizden gelen herşeyi tüm fedakarlıkları verıyoruz.deli gibi seviyruz ama aıleler kabul etmıyor dolduruşa getırıyorlar yada başka seçim hakkı bırakmıyorlar.ne istiyorlar.canım cok yanıyor ama Allahından bulacaklar ben emınım buna.çünkü hala deli gibi seviyorum hala daha deli gibi seviliyorum.bunu tüm arkadaş cevresi söylüyor hatta kendısıde dıle getiriyor ama bitti bitmek zorunda diye ıkımızde konuşuyoruz ıkımızde telefonda ağlıyoruz saatlerce nefes alamaz haldeyiz ama yapamayız aılelerımız yüzünden geri adım atamayız.kendı aılemden de onun aılesınden de bu yüzden nefret ediyorum çünkü kımse bızı düşünmüyor.sevmek sanki çok basit bulunan birşeymiş gibi davranıolar.

Kendilerinden başka birinin oğullarını daha fazla sevmesini kabullenemiyorlar kıskanıyorlar yada oğullarının mutluluğu onlar için önemli değil kendileri mutlu olsun yeter..eğer deliler gibi sevmek işi varsa ortada geri adım atılmasada iki insan o aşktan vazgeçmez hayat devam etsede bir gün o aileler yaşadıklarından dolayı ve o iki kişiye yaşattıklarından dolayı pişman olurlar..evet bahsettiğin durumu biliyorum nasıl birşey inan kız ve ekekte deli gibi severler ama ama işte..bu durumda en fazla erkeğin güçlü olması gerekir ve o gücü toplamak için herkesden herşeyden uzaklaşır sen öylece kalırsın..ama sevgi varsa ikiside birbirini bir gün bulur bir gün mutlaka bir araya geleceklerini bilirler. zaten ayrılık onlar için bir kaçış ya da onsuz yapabilip yapamayacağını anlayabildikleri bir deney gibi olur..ben anlamıyorum bu olayı hiçte anlamayacağım..

kızlarr hiç bişey için kendinizi üzmeye degmez yaa... belki şuan çok özlüyosunuz onu ama elinizden bişey gelmiyoo en kötüsüde bu bekleyin eminim onlar yaptıklarının farkına varıp döneceklerdir....opuyorumnanaktan

1ey ınanılmaz bırsey adam aılesını hiç sayamayacak durumda babası açıkcası askerlık sonrasında bızım bırlıktelıgımızı anladıklarında çeker vururum senı gözümü kırpmam bunu boyle bıl demişti.bız genede görüşmeye devam ettık ama benden ıstenılen seyler cok ters gelıyor ama ınanamıyorum ve ne yazıkki sevdıgım adam aılesını hıce sayamayacak kadar doğulu kültürüyle yetişmiş birisi.babasıyla ortaklıgını ayırdı ama gene bırakmıyorlar bırakmayacaklarda nasıl bırsey bılmıyorum suanda ayrıyız aama telefonda konuştugumuzda ağlıyoruz aynı ortamlarda bulundugumuzda yada eskıden gıdılen yerlere gıttıgımızde bırbırımızın hayalı sürekli yanımızda oluyor.bırbırımızı arıyoruz oradamıydın dıye nasıl bırsey ya bu anlamıyorum.ne diyebılırımkı ıkımızın aılesıde bencıl yapacak bsy yok.

hep aile ve arkadaş cevresi zaten .s seviyorlarsa bile dolduruşa gelip sevmiyorum moduna geciyorlar:gitme:

Yapamıyorum ama yaa bi anda aklıma geliyoo unutmaya çalışıyorum gerçektende isiyorum ama olmuyoooo....:1no2:

Zor olan kısmıda bu ya işte..bunlarıda yaşayacağız güzelim bu sıkıntıyıda çekmeliyiz maalesef..sürekli kendine telkinde bulun benden değerli kimse yok ben daha önemliyim kendimi düşünmeliyim de..çünkü bu kadar sıkıntı ve üzüntü ile insan bir gün sağlığındanda oluyor olan bir sana bir ailene olacak yapma kendine bunu..duygusal müzik dinleme hiç kendine bir uğraş bul bak hepimiz burdayız yalnız olmadığını bil gerisi gelir güzelim.. :teselli:

haklısın ben öyle canını acıtacak sözler söyledim ki beni üzen onun sözlerini yüzüne vurdum duyunca ben neler demişim yaa falan dedi gönlümü almaya çalıştı dayanamadım ağladım ama yine kazanan ben oldum onu vicdan azabıyla başbaşa koydum ama sanmıyorum o benden ayrılsın çünkü 9 senedir peşimde seni unutamıyom diyor umutsuz sevda benim ki

unutulmaz
benim ki sevda
yemek yerken aklımda o uyuyamıyorum onu düşünüyorum 9 yıldır sevgimi ona olan sevdamı yenemiyorum
ona hayran olmak sevdiği şeyleri sevmek
saçının telini bile özlemek ellerini gülüşünü
ismini kaldırım taşlarında tekrarlamak
benim ki bu aşk olsa unuturdum ama sanırım sevda mezara gidecek benle içimde beslicem onu

kızlar çok kötüyüm. 1 gündür kendime gelemiyorum. birbirimizi çok severken 1 haftadır ikimizin de dış streslerimiz yüzünden ruh hali çok bozulmuştu ve kavga ediyoduk dün ayrılmak istediğini söledi ağlayarak telefonda. sonra ben de bu ruh halinden böle sölediğini biraz düşünmesini söledim ve sonuç 2 hafta ara verdik onun stresli dönemi o zaman bitiyor o zamana kadar. işin kötüsü çok seviyorum ve o da çok seviyor biliyorum telefonu kapatırken bile seni çok seviyorum diye kapattık. çok yorulduğunu söyledi birbirimizi mutlu edemeyeceğimiz düşünüyormuş. ben mutlu edebilceğimize eminim ama onu inandıramadım. işin kötüsü fazla düşünen bi tarafı var düşündükçe kendini batağa saptırıyor ve ben sevmesine acı çekmesine rağmen bu ruh halinden dolayı düşüne düşüne iyice sapıtıp boşu boşuna bu güzel ilişkinin bitmesinden çok korkuyorum. bu 2 hafta ona ses etmeden nası dayanıcam bilemiyorum.. sizce bişey yapmalı mıyım onun fikirlerini etkilemek için? yoksa hiç ses etmemeli miyim? bu sefer de dediğim gibi kötümserliğe düşmesinden korkuyorum ya da bu sefer üstüne düşünce kendini çekmesinden korkuyorum.. çok kafam karışık... benim onu sevmediğimi ve alışkanlıktan çıktığımı düşüyor bu arada biz 2 yıldır çıkıyorduk.. lütfen bana yol gösterin artık düşünemiyorum..

sana söylediklerini kendi hissediyor olmasın? yani alışkanlıktan beraberim diye düşünüyor ve senin fikrinmiş gibi söylüyor. bence ayrılık çanları çoktan çalmış, üstüne düşmen daha da kötü yapar.

bilmiyorum ama daha önce de beni sevdiğinden emin misin fln demişti. ben de gelirse kendisi gelsin kafasında bazı şeyleri oturtsun gelsin istiyorum. gönül ister ama olur mu bilmiyorum...

bizim ilişkimiz zaten çıkmazdaydı
benden zaman istedi
en kötüsü de beklemek
ama bitti gözüyle bakıyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…