kızlar dün bir film izledim ve gittiğimiz bir mekandaydım bırısı ıle olmayı yenıden başarabilirim sanmıştım ama ben dayanamıyorum yanlızca acı çekiyorum.2 gündür onu arıyorum.telefonlarıma çıkıyor ama ya sonra... dayanamıyorum ben onsuzluğa haytımdan ılk kez tamamen çıktı ve ben onsuz artık çok mutsuzum ne yazıkki.
daha geçen çok mutluyum diyordun benim kafam karıştı :bbo:
yapamıyorum en son onun bı arkadaşını gördüm ve aynı gıttıgımız sınemaya başkasıyla gitmiştim bıtek fark yanımda o yoktu o an anladım kı ben bır tek onunla mutlu olabılırım gerçekten ve ılıskı yaşamayı denediğim insana anlattım durumu ve sız bırbırınızden vazgeçemezsiniz dedi sanırım haklıydı sonrasında aradım fahrıyı ılk görüşelim dedi sonra olmaz dedi cok yıprandım dun cok kötüydüm ama bugun bıraz daha ıyıyım 2 gundur karıyer ile ilgili olan gelişmelerden sonra kendımı huzurlu hıssedıyorum en azından...
kızlar bugün 10 aydır ayrı olduğum çocuğa ağlıya ağlıya ah ettim tutar mı bilmiyorum bana arama beni dedi senden nefret etmiyorum ama dedi ve inanırmısınız 10 aydır hala arkadaşlık isteğim bekliyor facebookta allah inşallah ettiğim ahları kabul eder..
oyun hep aynı oyuncular başka güzelim..ne arayacaksın ne soracaksın ne görüneceksin gözüne bırakacaksın sensiz..bir mesaj çektiğinde hemen normale döndüğünü düşünmeyeceksin ah eski haline döndü demeyeceksin..bu hayat senin hayatın unutma hayatını düşün nasıl onlar kendi hayatlarını düşünüyorlar zora geldiklerinde kaçıyorlar..sende kendini düşün, bırak oda bu sürede herşeyi düşünsün..
evet zora gelince kaçmayı iyi bilirler.. söylenecek güzel ne varsa susarlar ama yaralayan sözleri bir edebiyatçı misali dizerler önümüze..
Beni öyle zor durumda bıraktın ki! umarım çok pişman olursun! ve gün gelir benden çok seversin en zor anında..
Umarım.... güçlü olduğum zaman çıkarsın bi gün karşıma....
kıyamam sana ben :teselli: ne çok üzüyorlar anlamıyorum gitti..sen yine güçlüsün ondan daha güçlüsün güzelim ne oldu sana anlatmak ister misin?
canım çok özledim ya.. hep o mutlu günlerimiz geliyor aklıma. aslında tartışarakta ayrılmadık.. ne olduysa sevgisi bitti işte.. kendince mücadele ettiğine inanıyor.. ben hala çok seviyorum... yarın sunumum var kendimi çalışmaya veremiyorum. ben her anımızı acıyla hatırlarken o nasıl rahat olabiliyor anlamıyorum...... ve yapılabilecek hiçbişey yok artık...:gitme:
yapabilecek birşey var..herşeyi zamana bırakmak çok üzülüncede birşey olmuyor ki daha çok kendimize yapıyoruz inan zaman sana iyi gelecektir..kafanı uzaklaştıramazsın eminim özlem herşeyden baskın çıkıyordur ama kendini düşün sadece kendini..ben senin için zamanla birşeylerin yoluna gireceğine inanıyorum göreceksin..her zamanda kötü gitmez birşeyler..sende düze çıkacaksın..
bilmiyorum galateia seninle benim hikayem hemen hemen aynıydı.. ben bu çocuğa çok ah ettim ayrıldım ayrılalı bi türlü dengesini bulamamış söylenenlere göre inşallah allahtan en büyük isteğim gözü yaşlı bıraktı beni gözü yaşlı kapıma gelsin
biz ayrılalı nereyedeyse 4 ay olacak ve ben onu çooooooooook özlüyorum :gitme: hiç istemeyerek ayrıldım o da severek ayrıldı yani hala sevdiğini söylüyodu en azından bilmiyorum :gitme: daha önceki ayrılıklarında unutmak için başkalarıyla çıkıyomuş acaba yine öyle mi yapıyo yoksa gerek kalmadan çoktan unuttu mu beni senağlama çok mutsuzum çoookkkk :çok üzgünüm:
canım 4 ay uzun bir süre.. lütfen toparlamaya çalış kendini,arkdaşlarınla vakit geçir,başka şeylerle ilgilen.. bende ayrıldım daha 12 gün falan oldu.. bende çok özlüyorum.. ama elimden gelen bişe yok.. o dönmedikçe ben dön diyemem.. lütfen kendine gel,güçlü ol.. eğer bir gün dönmek isterse ,seni güçlü görsün. inan erkekler sevildiklerine emin olunca uzaklaşmak istiyorlar. sanırım onlara göre ilişkinin heyecanı kalmıyor.. çoğu bencil... başkasıyla çıksada sen farklı kalacaksındır. ve inan birini unutmak adına başlanan hiçbir ilişki devam etmezz!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?