Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

daha geçen çok mutluyum diyordun benim kafam karıştı :bbo:

yapamıyorum en son onun bı arkadaşını gördüm ve aynı gıttıgımız sınemaya başkasıyla gitmiştim bıtek fark yanımda o yoktu o an anladım kı ben bır tek onunla mutlu olabılırım gerçekten ve ılıskı yaşamayı denediğim insana anlattım durumu ve sız bırbırınızden vazgeçemezsiniz dedi sanırım haklıydı sonrasında aradım fahrıyı ılk görüşelim dedi sonra olmaz dedi cok yıprandım dun cok kötüydüm ama bugun bıraz daha ıyıyım 2 gundur karıyer ile ilgili olan gelişmelerden sonra kendımı huzurlu hıssedıyorum en azından...

kızlar bugün 10 aydır ayrı olduğum çocuğa ağlıya ağlıya ah ettim tutar mı bilmiyorum bana arama beni dedi senden nefret etmiyorum ama dedi ve inanırmısınız 10 aydır hala arkadaşlık isteğim bekliyor facebookta allah inşallah ettiğim ahları kabul eder..

:bbo: kafamçokkarıştı :1shok: :1no2: :uhm:

allah herşeyi görüyor hakkını yemişse mutlaka cezasını bulur..

bilmiyorum galateia seninle benim hikayem hemen hemen aynıydı.. ben bu çocuğa çok ah ettim ayrıldım ayrılalı bi türlü dengesini bulamamış söylenenlere göre inşallah allahtan en büyük isteğim gözü yaşlı bıraktı beni gözü yaşlı kapıma gelsin

kimseye ah etmeyin.Çünkü bugun siz ona ah etseniz ve tutsa elinize ne geçecek ...
hele ki kapıma gelsin demeyin yok boyle bır mantık.Kapınıza gelecek olsalar zaten gıtmezlerdi benım ıcınde geçerli aynı durum.yapmayın arkadaşlar hem ah dönüp dolaşır sahibini bulur bunu unutmayın..

nasılsınız kızlar??
çok takılamıyorum sizle, koptum bu ara.
iyidir umarım moralleriniz?

evet zora gelince kaçmayı iyi bilirler.. söylenecek güzel ne varsa susarlar ama yaralayan sözleri bir edebiyatçı misali dizerler önümüze..

Beni öyle zor durumda bıraktın ki! umarım çok pişman olursun! ve gün gelir benden çok seversin en zor anında..
Umarım.... güçlü olduğum zaman çıkarsın bi gün karşıma....

kıyamam sana ben :teselli: ne çok üzüyorlar anlamıyorum gitti..sen yine güçlüsün ondan daha güçlüsün güzelim ne oldu sana anlatmak ister misin?

kıyamam sana ben :teselli: ne çok üzüyorlar anlamıyorum gitti..sen yine güçlüsün ondan daha güçlüsün güzelim ne oldu sana anlatmak ister misin?

canım çok özledim ya.. hep o mutlu günlerimiz geliyor aklıma. aslında tartışarakta ayrılmadık.. ne olduysa sevgisi bitti işte.. kendince mücadele ettiğine inanıyor.. ben hala çok seviyorum... yarın sunumum var kendimi çalışmaya veremiyorum. ben her anımızı acıyla hatırlarken o nasıl rahat olabiliyor anlamıyorum...... ve yapılabilecek hiçbişey yok artık...:gitme:

yapabilecek birşey var..herşeyi zamana bırakmak çok üzülüncede birşey olmuyor ki daha çok kendimize yapıyoruz inan zaman sana iyi gelecektir..kafanı uzaklaştıramazsın eminim özlem herşeyden baskın çıkıyordur ama kendini düşün sadece kendini..ben senin için zamanla birşeylerin yoluna gireceğine inanıyorum göreceksin..her zamanda kötü gitmez birşeyler..sende düze çıkacaksın..

inş.canım kısa zamanda düzelir herşey. 1 hafta sonra finallerim var.. herşey üst üste geldi.. bunları bilmesine rağmen sadece kendini düşünerek hareket etti. içimi en çok acıtan,eskiden böyle değildi.. ben sevdikçe,değer verdikçe onda sevgi kalmadı.. az sevseydim şuan ne ayrılırdık ne de mutsuz olurdum.

kızLAr bnmde ilişkim biti ve şuan gerçekten ne yapcağımı bilmiyorum.. erkk arkadşaımın ailesi yüzünden biti 2 hafta önce arkadşaı tarafından ağzımı arıyordu işde dönerse kabul edermısın felan kendiside bana sni sviyorum hala şuan başımda çok dert var dönücem sana eğer beklersen dedi.. facebooka dun gerçekten sevilmeden sevmem artık kımseyı yazmış.. ne yapmaya çalışıor ben anlamadım bana bir akıl verin lütfen :gitme: cok ihtiyacım var yardımaaaa

bilemiyorum ki canım benimki dengesini buldu baştan beri...başka biriyle beraber 4 ay içinde nişanlandı şimdi asker de dönüncede evlenceklermiş.hayırlısı olsun.Allah sonumuzu hayretsin.başkasını sevmek için uğraştım becerdim de belkide , ama elime gözüme bulaştırdım oda bitti.artık kısmet diyorum bıraktım zamana .....:1closedeyes:

biz ayrılalı nereyedeyse 4 ay olacak ve ben onu çooooooooook özlüyorum :gitme: hiç istemeyerek ayrıldım o da severek ayrıldı yani hala sevdiğini söylüyodu en azından bilmiyorum :gitme: daha önceki ayrılıklarında unutmak için başkalarıyla çıkıyomuş acaba yine öyle mi yapıyo yoksa gerek kalmadan çoktan unuttu mu beni senağlama çok mutsuzum çoookkkk :çok üzgünüm:

canım 4 ay uzun bir süre.. lütfen toparlamaya çalış kendini,arkdaşlarınla vakit geçir,başka şeylerle ilgilen.. bende ayrıldım daha 12 gün falan oldu.. bende çok özlüyorum.. ama elimden gelen bişe yok.. o dönmedikçe ben dön diyemem.. lütfen kendine gel,güçlü ol.. eğer bir gün dönmek isterse ,seni güçlü görsün. inan erkekler sevildiklerine emin olunca uzaklaşmak istiyorlar. sanırım onlara göre ilişkinin heyecanı kalmıyor.. çoğu bencil... başkasıyla çıksada sen farklı kalacaksındır. ve inan birini unutmak adına başlanan hiçbir ilişki devam etmezz!!

evet biliyorum 4 ay baya uzun bir süre ama 1 ay boyunca yine görüşmeye devam ettik ve yine seni çok seviyorum falan diyodu baktım olmuyo görüşmeyi kestim yani 3 aydır görüşmüyoruz zaten eskiye göre baya toparlanmış durumdayım ama işte bazen keşke yürüseydi diyorum... :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…