bizim ilişkimiz zaten çıkmazdaydı
benden zaman istedi
en kötüsü de beklemek
ama bitti gözüyle bakıyorum mafoldumben
evet ben de nası beklicem bu 2 haftayı hiç bilemiyorum durup durup ağlıyorum herşey onu hatırlatıyor okula bile nası gidicem bilmiyorum.. offf
evet ben de nası beklicem bu 2 haftayı hiç bilemiyorum durup durup ağlıyorum herşey onu hatırlatıyor okula bile nası gidicem bilmiyorum.. offf
bende aynı beklemek kadar kötü bi durum yok
belirsizlikte bıraktıkları için bizi ondan böle oluyoruz..
üzülme cnm başka şeylerle meşgul olmaya çalış
ve daha öncede başıma geldi bu zaman verme olayı kesinlikle arama onun aramasını bekle, mesaj falan da atma...
üzerine gitme yanii..
umarım en kısa zamanda düzelir cnm halimiz :Saruboceq:
ayrılığı ancak zaman geçince anlıyorlar özlem 2 aydan sonra başlıyor ciddi anlamda..ilk günlerde olayın sıcaklığından insan kafasını toparlayıp tam düşünemiyor düşününcede herşeyi kafasına hükmettiği gibi düşünüyor ama zaman geçtikçe olayları tam anlamıyla idrak etmeye başladıkça ben naptım noktasına geliyorlar birde buna seviyorsa özlemek eklenince eğer gerçekten sevgi varsa anlıyorlar birşeyleri kızlar..sevgi varsa hiçbirşey kolay değildir bence bu benim fikrim..
ben seviyorum ve o kadar şey olmasına rağmen görmezden gelip mücadele ediyorum
ama kaçmayı seçiyo bu yüzden sevgisinden hep şüphe ediyorum
...
hayırlısı olsun.. ayrılmaktan korkmuyorum sadece yazık edecek ikimizede..
doc ve mnkks
kızlar beklemek iyi bişey değil,bu süreyi uzatmalarına izin vermeyin.. çünkü bekleme süresi uzadıkça onu daha çok sevmeye başlarsınız..ve her gün kaybetme korkusu,ilişki bitecek düşüncesi yer bitirir sizi.. ben 1 gün bile ara vermeye katlanamazdım.. oturup onun sevgisinin tekrar artmasını mı beklicem.. ?? ayrıldım ve gün geçtikçe kendimi daha iyi hissediyorum.. sizi üzen sizi hak etmemiştir kızlar... belirsizliklerle,soru işaretleriyle yaşanmaz... ayrıldığımız halde bişe değişmedi,onunla birlikteyken asla değişmezdi..,
O, pişman olduğu zaman ben onu çoktan silmiş olacam.. 1ey'in dediği gibi onlar çok geç anlıyorlar ayrılığı,sevdiklerini sonradan hissediyorlar...
Gerekirse 1 ay ara verin,bu insan sizi kaybedeceğini düşünmedikçe şuanki duyguları ve düşünceleri değişmicek.. hatta şuan rahatlığa alışacaklar ve ilk tartışmada sevgileri dahada azalacak...
Bu konuda bencil olun kızlar onların yaptıgı gibi..
doc ve mnkks
kızlar beklemek iyi bişey değil,bu süreyi uzatmalarına izin vermeyin.. çünkü bekleme süresi uzadıkça onu daha çok sevmeye başlarsınız..ve her gün kaybetme korkusu,ilişki bitecek düşüncesi yer bitirir sizi.. ben 1 gün bile ara vermeye katlanamazdım.. oturup onun sevgisinin tekrar artmasını mı beklicem.. ?? ayrıldım ve gün geçtikçe kendimi daha iyi hissediyorum.. sizi üzen sizi hak etmemiştir kızlar... belirsizliklerle,soru işaretleriyle yaşanmaz... ayrıldığımız halde bişe değişmedi,onunla birlikteyken asla değişmezdi..,
O, pişman olduğu zaman ben onu çoktan silmiş olacam.. 1ey'in dediği gibi onlar çok geç anlıyorlar ayrılığı,sevdiklerini sonradan hissediyorlar...
Gerekirse 1 ay ara verin,bu insan sizi kaybedeceğini düşünmedikçe şuanki duyguları ve düşünceleri değişmicek.. hatta şuan rahatlığa alışacaklar ve ilk tartışmada sevgileri dahada azalacak...
Bu konuda bencil olun kızlar onların yaptıgı gibi..
evet çok haklısın
ben asla değişmeyeceğini biliyorum geri dönsede..
ama bekliyorum bakalım bunu yapmam gerekiyo gibi düşünüyorum daha sonra pişman olmamak için.. belki de yanlış ama offfffffffffffff bilmiyorum yaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım senin pişman olacağın birşey yok hiç üzülme sen, bırak pişman olacaklar olsunlar zaman o pişmanlığı yaşatıyor onlara ama senin üzüntün geri gelmiyor kendini daha fazla yıpratma bu onların varoluşlaıyla ilgili bir sorun üzerine gidersin kaçar gitmessin kovalar..değişik psikoloji bu..kovalar veya kovalamaz bilinmez yada her dönüş yine bir ayrılıktır buda bilinmez herkes ayrı psikolojidedir sevgiler ayrı kişiler ayrı ama erkeklerin bu üzerine gitme psikoloji hep aynı..o seviyormu ne yapıyor o şu mu bu mu diyede düşünme seven insan düşünüyor..kendini sorgulama artık sen rahat ol ki bu enerjiyi yay etrafına:1hug:
içim rahat değil ki canım ama olacam mecburum..
iyiki varsınız siz yaa :1hug:
O zaman zaman ver seviyorsa oda çabalayacaktır ama bu sürede senn onun üstüne hiç gitmemen lazım hiç hemde ama onun şuan yalnız kalıp düşünmeye ihtiyacı var kafası çok karışmıştır hatalıyım diyorsun ama seviyorsa zamanla kafasında oturtur birşeyleri ayrılırken üzüldüğünü hatanı anladığınıda görmüş sen sadece üzerine gitmeyeceksin gözüne görünmeyeceksin hem özler hem düşünür seviyorsa..kendini kahretme hem bu dönem sanada iyi gelir emin ol sende hatalarını düşünürsün sevginizi anlarsınız.:teselli:ewt sewiyor kendi de söyledi yıprattım onu ama tüm sorun bu
O zaman zaman ver seviyorsa oda çabalayacaktır ama bu sürede senn onun üstüne hiç gitmemen lazım hiç hemde ama onun şuan yalnız kalıp düşünmeye ihtiyacı var kafası çok karışmıştır hatalıyım diyorsun ama seviyorsa zamanla kafasında oturtur birşeyleri ayrılırken üzüldüğünü hatanı anladığınıda görmüş sen sadece üzerine gitmeyeceksin gözüne görünmeyeceksin hem özler hem düşünür seviyorsa..kendini kahretme hem bu dönem sanada iyi gelir emin ol sende hatalarını düşünürsün sevginizi anlarsınız.:teselli:
ama çok düşündü şimdiye kadar. 3 gündür düşünmekten uyumadığını hiç bişey yapmadığını biliyorum. onla iletişimi kesersem benden iyice uzaklaşmasından korkuyorum. güçlü durmam gerek biliyorum ama yapamıyorum. son bi kez sarılırken dün kollarında ağladım dakikalarca.
ben hatalarımın farkındayım ve çok pişmanım gerçekten. ama o onu sevmediğimi hep yalnız hissettiğini söledi. ama bna karşı eskisi gibi de olmadığını söledi. ben de onu sevdiğimi ispatlamam gerektiğini hissediyorum çünkü gerçekten severken belli edememiş olduğum için bu duruma geldik 2 senenin sonunda. hangisi işe yarıcaksa onu yapmak istiyorum açıkçası iletişimi kesmemek mi yoksa hayatından bi süre çıkmak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?