Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

o zaman sen bilirsin diyeceğim canım benim ama üstüne ne kadar gidersen o kadar anlamak istemeyecektir emin ol, tabi yinede seçim senin..

üstüne gidip bıktırcak kadar değil 2-3 günde bir hani aramak görmek vs gibi yine de uzak kalmanın daha iyi olcağını düşünüyorsan söyle lütfen canım böyle bişi hiç yaşamadım daha önce bu konuda çok tecrübesizim ve çok net düşünebildiğimi söyleyemiceğim şuan

evet güzelim çünkü aksi davranırsan o zaten fikrini söylemiş üstüne gidersen inatla kendi fikrini savunacaktır sen dahada çaresiz kalacaksın emin ol o bunu istediği için o şekilde davran dedim ben kendi kararınıda düşünür hem sende olmayınca yokluğunu anlar ne yaptığını anlar eğer gerçekten onun istediğini yaparsan bu şekilde hayatından çıkman ona kötü gelecektir bunun görür yeniden düşünür kararını ama konuşursan görürsen bunları düşünecek fırsatı olmaz benim fikrim bu tabi..bırak biraz yalnız kalsın düşünsün..üzerine gitsende ben sana söylemiştim diyecektir sende üzüleceksin daha çok..

evet mantıklı dediğin, beni gerçekten sevdiğini anlaması lazım o zaman herşey daha kolay görünüyor insana başarması daha kolay görünüyor herşeyi. ona yılbaşı hediyesi almıştım kazak peki onu veriyim mi sence 31 aralıkta. yoksa arabasına bırakıp kaçayım mı?
o bana geçen hafta vermişti hediyemi ipod almış nası sevinmiştim şimdi ipodun yüzüne bakasım yok

zaten o seni ararsa yılbaşında veya hemen sonra o zaman verirsin

ama hayatta aramaz ki aramak istese de kararlı durmak için ayrılık kararında aramaz:çok üzgünüm:

lütfen üzme kendini artık
ona ve kendine zaman verdiğini düşün..
senden kafanı dinle..
ben inanıyorumki eğer seviyosa seni bazı şeyleri halledecek ve dönecektir.. buna inan.. eğer bitirmişsede seni içinde senin yapacak birşeyin yok değilmi..seni istemeyen birini sende istemezsin..
çok zor biliyorum ama böle düşünmek zorundayız..

üzülme sen sende dahil herkes böyle düşünür hayatta ama olmaz dediğin şey bakarsın olmuş sen şuan içinden düşündüklerinle kendine dünyayı dar ediyorsun çok iyi anlıyorum ben seni inan..ama sevgi varsa emek varsa hiçbirşey kolay olmuyor ümidini kaybetme belki de arar..

üzülmemem gerektiğini biliyorum ama elimden gelen bişey yok gerçekten çok güçlü olduğumu sanırdım hep öyleydim ama kendimi suçlamaktan başka bişey bulamıyorum. ben onu sevdim, seviyorum beni sevmese de sevicem. ne kadar ironik değil mi.. biri böyle bişey söylese saçmalama derdim ama olabiliyormuş demek ki.

onu geri kazanmak için herşeyi yaparım ama o bırak kapıyı aralık bırakmayı üstüne bir de kilit koydu. ama ümidimi kaybetmiceğimi biliyorum hiç. sadece daha önce böyle bişeyde geri dönüşü olmaz derdim ama etrafımda ayrılıp/ara verip tekrar birleşenleri duyunca şaşırıyorum. benim hiç başıma gelmedi böyle birşey gerçekten mümkün mü? nası olur da geri birleşir 2 insan

gerçekten mümkün mü? nası olur da geri birleşir 2 insan

Bende duyduğumda hep garip gelirdi ama bu sorunu yani ara vermek yada sıkışıp susup gitmeyi genelde erkekler yapıyor ben hiç ara verelim diyen bir bayan duymadım belki oluyordur ama duymadım o biraz birşeyi yapmadan düşünüp hemde bayaa bir düşünüp yapmamızla ilgili galiba..

hayır onu kastetmedim. hani geri birleşmeyi tüm kalbimle isterim ama hayal gibi geliyor hangi yolla, neler yapılınca geri birleşiyor insanlar onu merak ediyorum nası beceriyorlar?
benim sevgilim bu kdr kararlıyken nasıl olur da kalbinde beni bulur tekrar ve geri dönmek ister bunun benim elimde olmadığını biliyorum bi yol arıyorum ama bulamıcağımı biliyorum..
daha önce ayrılıp barışan insanlarla konuşmak istiyorum aslında..

bu arada ablasıyla konuşmayı düşünüyorum bi ara zor tutuyorum kendimi..

tsk ederim arkadaşlar yaa..sizle konuşunca rahatlıyorum zaten..:kedi: onu düşünmemek için elimden geleni yapıyorum kararlıyım tamamen çıkaracagım onu aklımdan başaracagım bunu biraz zor ve zaman alacak ama yapacam...:lepi:

ablasını aradım çok iyi oldu aradığım. ben sana inandım dedi hatalarını anladığını anladım düzelmicek bişey yok dedi onla konuşucam dedi çok sewindim yaa ablasının düşüncelerini çok önemsiyo çok sewindim yaaopuyorumnanaktan

gerçekten bende bu forum sayesinde ayaktayım çoğu zaman..
iyiki varsınız kk nın meleklerii opuyorumnanaktan
hepimiz en kısa zamanda inş. çok mutlu oluruz..

doc bebeğim sakin ol bi. biraz dayanabilirsin değil mi sevdiğin adamı geri kazanmak için?
şu sıra onu boğmaman gerek.
barışanlar nasıl barıştı diyorsun ya,konunun başından beri bu kulüpteyim.
erkekleri de gel gitlerini de iyi gördüm.
sen şuan panik halindesin ve adamdan kopmamak için her şeyi yapıyorsun. ama onun da düşünmesi gerek.
erkekler bizden biraz zaman sonra fark ediyor ayrılığı,daha sonra koyuyor onlara.
sana bir önerim var. çok zaman değil bak.
yılbaşını bekle. o aramaz mesaj atmazsa 1 ocakda arar sana bir hediye almıştım onu vermek istiyorum dersin. ama bekle biraz.
sakın boğma artık. seninle olan ilişkisini düşünmekten uyuyamayan bi erkek vazgeçmiş değildir inan.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5a.s.

evet haklısın cnm çok zor olucak ama biraz beklemeye çalışıcam umudum bi tepe yapıp bir dibe vuruyor çok zorlanıyorum gerçekten. :çok üzgünüm:
ben de bunu düşünüyorum ablasıyla konuştum demiştim ya bugün beni hala sevdiğine emin oldum gerçekten. :kedi:
ama bizim ilişkimizde benim onu sevdiğimi hissedemediğini söylediği için bu hediye olayı dışında haftaya fln bi süpriz yapmak istiyorum ona onu çok sevdiğimi belli edicek bişi olsun istiyorum. ama çocuksu bir yanı da olsun doğal olsun istiyorum yani onu gerip kasılmasına sebep olmamalı tam tersi şirin ve sempatik gelmeli ve sevildiğini hissetmeli. :uhm:

bu yüzden kızlar sizin önerilerinize ihtiyacım var. sizin, sevgilinizin, etrafınızda birinin bu tarz bi durumda ya da durup dururken yaptığı kalbinize işleyen bi süpriz bi onu çok sevdiğinizi anladığınız olay örnek verebilir misiniz bana? aklınıza gelen herşeye açığım :Saruboceq:

şimdi bikaç özellik veriyim:
-gündüz hastanede oluyor. arabasıyla eve gidiyor. evde ablasıyla yemek yiyorlar ve oturuyorlar ve yatıyor.
gerçekten bütün gün yaptığı bu. bu yüzden çok etkileyici bişiy olmalı çünkü onu bulmak hiç zor bişey değil ama kasmamalı da dediğim gibi.
bu arada ablası ve en yakın arkadaşıyla iş birliği yapabilirim bana yardım ediceklerine eminim.

hadi kızlar bana yardım edin lütfen noluuuur......... :uhm: :Saruboceq:

acı olgunlaştırır derlerdi inanmazdım,süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…