o zaman sen bilirsin diyeceğim canım benim ama üstüne ne kadar gidersen o kadar anlamak istemeyecektir emin ol, tabi yinede seçim senin..
üstüne gidip bıktırcak kadar değil 2-3 günde bir hani aramak görmek vs gibi yine de uzak kalmanın daha iyi olcağını düşünüyorsan söyle lütfen canım böyle bişi hiç yaşamadım daha önce bu konuda çok tecrübesizim ve çok net düşünebildiğimi söyleyemiceğim şuan
evet güzelim çünkü aksi davranırsan o zaten fikrini söylemiş üstüne gidersen inatla kendi fikrini savunacaktır sen dahada çaresiz kalacaksın emin ol o bunu istediği için o şekilde davran dedim ben kendi kararınıda düşünür hem sende olmayınca yokluğunu anlar ne yaptığını anlar eğer gerçekten onun istediğini yaparsan bu şekilde hayatından çıkman ona kötü gelecektir bunun görür yeniden düşünür kararını ama konuşursan görürsen bunları düşünecek fırsatı olmaz benim fikrim bu tabi..bırak biraz yalnız kalsın düşünsün..üzerine gitsende ben sana söylemiştim diyecektir sende üzüleceksin daha çok..
evet mantıklı dediğin, beni gerçekten sevdiğini anlaması lazım o zaman herşey daha kolay görünüyor insana başarması daha kolay görünüyor herşeyi. ona yılbaşı hediyesi almıştım kazak peki onu veriyim mi sence 31 aralıkta. yoksa arabasına bırakıp kaçayım mı?
o bana geçen hafta vermişti hediyemi ipod almış nası sevinmiştim şimdi ipodun yüzüne bakasım yok
ama hayatta aramaz ki aramak istese de kararlı durmak için ayrılık kararında aramaz:çok üzgünüm:
lütfen üzme kendini artık
ona ve kendine zaman verdiğini düşün..
senden kafanı dinle..
ben inanıyorumki eğer seviyosa seni bazı şeyleri halledecek ve dönecektir.. buna inan.. eğer bitirmişsede seni içinde senin yapacak birşeyin yok değilmi..seni istemeyen birini sende istemezsin..
çok zor biliyorum ama böle düşünmek zorundayız..
üzülme sen sende dahil herkes böyle düşünür hayatta ama olmaz dediğin şey bakarsın olmuş sen şuan içinden düşündüklerinle kendine dünyayı dar ediyorsun çok iyi anlıyorum ben seni inan..ama sevgi varsa emek varsa hiçbirşey kolay olmuyor ümidini kaybetme belki de arar..
gerçekten mümkün mü? nası olur da geri birleşir 2 insan
Bende duyduğumda hep garip gelirdi ama bu sorunu yani ara vermek yada sıkışıp susup gitmeyi genelde erkekler yapıyor ben hiç ara verelim diyen bir bayan duymadım belki oluyordur ama duymadım o biraz birşeyi yapmadan düşünüp hemde bayaa bir düşünüp yapmamızla ilgili galiba..
Zor olan kısmıda bu ya işte..bunlarıda yaşayacağız güzelim bu sıkıntıyıda çekmeliyiz maalesef..sürekli kendine telkinde bulun benden değerli kimse yok ben daha önemliyim kendimi düşünmeliyim de..çünkü bu kadar sıkıntı ve üzüntü ile insan bir gün sağlığındanda oluyor olan bir sana bir ailene olacak yapma kendine bunu..duygusal müzik dinleme hiç kendine bir uğraş bul bak hepimiz burdayızyalnız olmadığını bil gerisi gelir güzelim.. :teselli:
tsk ederim arkadaşlar yaa..sizle konuşunca rahatlıyorum zaten..:kedi: onu düşünmemek için elimden geleni yapıyorum kararlıyım tamamen çıkaracagım onu aklımdan başaracagım bunu biraz zor ve zaman alacak ama yapacam...:lepi:
gerçekten bende bu forum sayesinde ayaktayım çoğu zaman..
iyiki varsınız kk nın meleklerii opuyorumnanaktan
hepimiz en kısa zamanda inş. çok mutlu oluruz..
eski erkk arkadaşınız biriyle cıksa haLa sizce qeri dönme umudu varmıdır_?
doc bebeğim sakin ol bi. biraz dayanabilirsin değil mi sevdiğin adamı geri kazanmak için?
şu sıra onu boğmaman gerek.
barışanlar nasıl barıştı diyorsun ya,konunun başından beri bu kulüpteyim.
erkekleri de gel gitlerini de iyi gördüm.
sen şuan panik halindesin ve adamdan kopmamak için her şeyi yapıyorsun. ama onun da düşünmesi gerek.
erkekler bizden biraz zaman sonra fark ediyor ayrılığı,daha sonra koyuyor onlara.
sana bir önerim var. çok zaman değil bak.
yılbaşını bekle. o aramaz mesaj atmazsa 1 ocakda arar sana bir hediye almıştım onu vermek istiyorum dersin. ama bekle biraz.
sakın boğma artık. seninle olan ilişkisini düşünmekten uyuyamayan bi erkek vazgeçmiş değildir inan.
doc bebeğim sakin ol bi. biraz dayanabilirsin değil mi sevdiğin adamı geri kazanmak için?
sen şuan panik halindesin ve adamdan kopmamak için her şeyi yapıyorsun. ama onun da düşünmesi gerek.
erkekler bizden biraz zaman sonra fark ediyor ayrılığı,daha sonra koyuyor onlara.
yılbaşını bekle. o aramaz mesaj atmazsa 1 ocakda arar sana bir hediye almıştım onu vermek istiyorum dersin. ama bekle biraz.
sakın boğma artık. seninle olan ilişkisini düşünmekten uyuyamayan bi erkek vazgeçmiş değildir inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?