Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar fikirlerinizi bekliyoruumm :)

geçicek kızlar.geçmek zorunda.
bende bittim ayrıldıktan sonra herşeyi yaptım.köpek gibi oldum tabiri caizse.
ama olmuo kızlar bi kere bittiyse bitiyor.öldü farzetcez.hayat devam ediyor.etcek.bugün bende güçlüyüm.başarcam.

cok zor .s dayancak gücüm kalmadı diyebilirim artık benım elimi tutan eller başkasının elini tutucak olması :gitme: sürekli uzaklara dalıp gidiyorum sanırım kendimi kaybetim benıde alın aranıza :Saruboceq:

Kızlar biz onlardan öncede vardık onları sevdiklerimiz yapanda bizlerdik birde şöyle düşünün o değerle sadece bizde varlar bırakın yokluğunuzla yaşayıp görsünler hayatı.. inanın bizler daha iyiyiz umutsuzluğa kapılmayın yoksa arkası geliyor inanın ki.. kendimize yapıyoruz sonra ailelerimize birde böyle düşünün.. yalnız değiliz tabiki de hepimiz birbirimize destek veriyoruz burda :1hug:

Kızlar İlk kutlayan ben olayım istedimmmmm,yarın yoğun olur :) MUTLU YILLAR HEPİNİZE opuyorumnanaktan

Kızlar İlk kutlayan ben olayım istedimmmmm,yarın yoğun olur :) MUTLU YILLAR HEPİNİZE opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan çok teşekkürlerrr..Seninde yeni senen çok güzel geçsin umarım ,dileklerine kavuşacağın bir sene olsun Galateia a.s.

dayanıllıyo kızlar
ölünmüyo
1ey'in dediği gibi sevgimizle onları yücelten biziz.
herşey bizde bitiyor.
ben iyiye gidiyorum.
şükürler olsun.

ınşallah gülücük dolu bir yıl geçiririz.

keşke öyle olsa ben dayanamayacak durumdayım artık çok mutsuzum dün akşam aradım görüşmek istemedi sinir krizi geçirdim bu kadar zaman sonra bıle artık unutamıyorum.Mahvoluyorum ben her geçen gün.

Benim yeni yıl için dileğim ; sevebilceğim birinin bana aşık olması,benimde aşık olmam :asigim: şöleee yeni taptaze bir aşk

keşke öyle olsa ben dayanamayacak durumdayım artık çok mutsuzum dün akşam aradım görüşmek istemedi sinir krizi geçirdim bu kadar zaman sonra bıle artık unutamıyorum.Mahvoluyorum ben her geçen gün.

bu duruma kendimiz getirioz inan.bugüne kadar benimde öleydi.
bütün şartlarını kabul ettim.nasıl istiosan öle olim dedim.ama baktım adam hala aynı.
bende çok sinir krizleri geçirdim.ama bugün öle bi msj çektimki ona.en okkalsından.sana hakkımı helal etmiom dedim.acı çekceksem ona belli etmeden çekerim.
kendimize gelme zamanı kızlar birlikte tutuncaz hayata.

hiç onsuz bir sene geçirdinizmi.koca bir sene.bu sene geçircez.görücezki onlarsızda yaşıoz.
bizi istemeyenleri bizde istemicez.güzel bi yıl olması dileği ile.güçlü..umutluu..

canım düşünmüyorum gün içerisinde gerçekten çok yogun oldugum anda bır anda birisi bırsey dıyor ağlamaya başlıyorum.dayanamıyorum dıye ısyan etmeye başladım.herkes delı dıyor emınım arkamdan en zoru bu zaten onsuz hıc 1 sene geçirmedim ama artık geçirmek zorundayım.bazı ınsanlar dıyorlarkı gerçekten sevecegın bırısı karşına çıkması ıcın bu sekılde olgunlaşıyorsun ılk kez sen yaşamıyorsun bunları kım bılır 2009 yarı dönemi ve 2010 bızım olgunlaşma dönemimizdir belkıde.
Galateia sana katılıyorum sevebılecegım ve benı gerçekten sevecek bırısını bulmak ıstıyorum bu sene ve aılemle daha cok zaman geçirebilmek.Tabı sağlıklıda olsam daha ne ısterım ama bu sene her seneden daha kötü geçecekmiş gıbı bır hıs var ıcımde bakalım hayırlısı herşeyın.Umarım yanılırım ve herşey bızım ıcın süper olur kızlar:)

bende çok kötüydüm kızlar.bilen bilir evlilikten döndüm.
köpek oldum resmen.o hale getirdi beni.çok acı çektim.bilmiom belki dahada çekicem.bugün iyiyim ama yarın ne getirir bilemiom.ama herşeye rağmen kararsız,bana eziet eden bi adama değer verceğime
kendime değer veririm.şimdi iyi hoş aşığız.ya evlenince aşk bittiğinde napcaktık böle adamlarla.
ben artık mantığıma uyan kişiyle,benim değil beni seven biriyle evlenmek istiyorum.
en kötü ihtimallede evlenmem.ama bana böle acı çektiren bi adamada bugün restimi çektim.
rabbim bana hep iyiki onada keşke dedirtsin.

Nice hevesleri yitirdik, yitirdiğimizi düşündük ya da yeniden bulduk..Bir sürü zorluğa bata çıka, kıyıya vurduğumuzda oldu hala suyun içindeyiz belki de...Bitti deyip de düşünemeye başladığımızda, yeni yıldan umutlar çalıyoruz karşımızda yepyeni bir yıl var iyikide var.. hepimizle birlikte..!..Yeni yılımız kutlu olsun kızlar huzurlu sağlıklı günlere.. opuyorumnanaktan

naptım biliyor musunuz? dayanamadım bgn bi arkadaşımla evinin oraya gittim arabası yoktu yine dolanıyor demek oluyor bu son hız dolanıyor demek ki yine kahretsin dedim içimden başına bişey gelicek ve ben asıl o zaman ölücem..
ayrıca yarın ona yılbaşı hediyesi olarak aldığım kazağı vericem. arabasının anahtarı var bende oraya bırakıcam. bi mektup yazdım amacım 2 satır bişi yazmaktı ama duramadım yazdım doldurdum hep. ayrıca vericeğim kazağı üstüme giydim kokum sinsin diye mektupta da yazdım. bikaç da saç teli yadigar bırakıcam kendimden sanırım.. hep parfümümü değil kendi kokumu çok severdi.. o kadar güzel bir his ki.. sanki tüm kazak onun bedeni çepçevre sarmış beni gibi... böyle düşünmek çok güzel..

bgn hediyesini arabasına bıraktım sabah. öğlen okuldan çıkışta yanımdan geçti arabası görmüştür kesin. kendimi hem salak gibi hem çok üzgün hissediyorum.. bütün gün ondan bişi bekledim bi msj bi arama.. ama yok durmaya dayanamadım uyudum bütün gün beklemek kolay olsun diye... çok üzgünüm....

canlarım, tüm SAK ailesi, sizleri seviyorum yeniler bilmez beni eskiler iyi bilir Princess, Mona, Küçük böcük hayata galateia şase ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım geçen sene yılbaşında nasıl burda dertleşmiştik nasıl sözleşmiş gibi toplanmıştık deilmi sizleri çok seviyorum ve hiç unutmadım HEPıNıZE MUTLU YILLAR opuyorumnanaktan

hiç onsuz bir sene geçirdinizmi.koca bir sene.bu sene geçircez.görücezki onlarsızda yaşıoz.
bizi istemeyenleri bizde istemicez.güzel bi yıl olması dileği ile.güçlü..umutluu..

Şuan hissettikleriniz emin olun düzelecek inanmak zor biliyorum hep aynı şeyleride söylüyoruz.arada dip yapıyoruz ama azalıyor...
Bana bakın dediğinizi yaşıyorum işte, onsuz bir sene geçirdim, belki zor hemde çok zor geçti..hele ilk 7-8 ay korkunçtu çok zayıfladım hastanelik oldum kafayı yedim ama şimdi kilo aldım normale dönüyorum arada neşelenebiliyorum bütün bir gün hatta hafta onu düşünmeden yaşıyorum aklıma gelsede hissettiklerimi tanımlayayım size, """"hiç bişey""" artık o benim için hiçbir şey..yeni ayrıldığım 2 aylık adam belki onun kadar olamadı ama güzel günler yaşadım yinede, ve o beni hayata tutundurdu, belkide ihtiyacımız olan budur yani çivi çiviyi söker değil benimki; üzerinden çok zaman geçmişti çünkü.bir denemek bir başkasıyla olup olamayacağımızı denemek.ben tekrar sevebildim belki aşk değil ama sevgi oluşuyor kızlar.Bakın dışarda mis gibi hava var.Yeni yılın ilk günü kendimizi düşünme günü ilan ediyorummm yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…