bu yüzden kızlar sizin önerilerinize ihtiyacım var. sizin, sevgilinizin, etrafınızda birinin bu tarz bi durumda ya da durup dururken yaptığı kalbinize işleyen bi süpriz bi onu çok sevdiğinizi anladığınız olay örnek verebilir misiniz bana? aklınıza gelen herşeye açığım :Saruboceq:
şimdi bikaç özellik veriyim:
-gündüz hastanede oluyor. arabasıyla eve gidiyor. evde ablasıyla yemek yiyorlar ve oturuyorlar ve yatıyor.
gerçekten bütün gün yaptığı bu. bu yüzden çok etkileyici bişiy olmalı çünkü onu bulmak hiç zor bişey değil ama kasmamalı da dediğim gibi.
bu arada ablası ve en yakın arkadaşıyla iş birliği yapabilirim bana yardım ediceklerine eminim.
hadi kızlar bana yardım edin lütfen noluuuur......... :uhm: :Saruboceq:
Kızlar İlk kutlayan ben olayım istedimmmmm,yarın yoğun olur :) MUTLU YILLAR HEPİNİZE opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan çok teşekkürlerrr..Seninde yeni senen çok güzel geçsin umarım ,dileklerine kavuşacağın bir sene olsun Galateia a.s.
keşke öyle olsa ben dayanamayacak durumdayım artık çok mutsuzum dün akşam aradım görüşmek istemedi sinir krizi geçirdim bu kadar zaman sonra bıle artık unutamıyorum.Mahvoluyorum ben her geçen gün.
hiç onsuz bir sene geçirdinizmi.koca bir sene.bu sene geçircez.görücezki onlarsızda yaşıoz.
bizi istemeyenleri bizde istemicez.güzel bi yıl olması dileği ile.güçlü..umutluu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?