canlarım, tüm SAK ailesi, sizleri seviyorum yeniler bilmez beni eskiler iyi bilir Princess, Mona, Küçük böcük hayata galateia şase ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım geçen sene yılbaşında nasıl burda dertleşmiştik nasıl sözleşmiş gibi toplanmıştık deilmi sizleri çok seviyorum ve hiç unutmadım HEPİNİZE MUTLU YILLAR opuyorumnanaktan
prensesimm, özlediiik seni :) inşallah hayatın güzel gidiyordur.bu yılbaşında sevdiklerin yanındadır.ben akşam giremedim(( Ben de özledim monamı böcüğümü,fırtınamı,şasemi ve diğer eski gurubumuzu ..Gelişmeleride alamıyoruz.Ben döndüm bu aralar biraz yazıyorum :) Yeni yılını kutluyorum canım, ben de seni seviyoruum ve kojaman öpüyoruuumm opuyorumnanaktan
canım sen yenimisin ben seni çıkartamadım...:uhm:
bu arada bende eski gurubu çok özlemişima dları geçince valla içim cık etti..kaydirigubbakcemile3
slm herkese. bende katıldım bu kervana hadi hayırlısı mafoldumben
valla çok saçma bişiydi. hemen bırakırım arkama bakmadan giderim olayları sinir etti beni. 2 yıllık ilişki bi seferde siliniosa benim onun sevgisinden şüphem vardır. istemiyorum o kadar çabuk bırakılmayı
zor bırakır 2 yıllık ilişkiyi baştan öyle hava atması kolay sonra anlar ne yaptığını.. silmek değildir ki..
anlayacak ama geri döndüğünde bende bişiler eksik olacak :1closedeyes:
kızlar bişi deyin lütfen ya beklemek çok zor.. hiç böyle bişeyde barışan oldu mu
evet doğru diyorsun canım onu yapmaya çalışıyorum ama hiç bu kadar zor olduğunu bilmezdimYapmışsın bir hediye vermişsin sonra aramasını beklemişsin, karşılık bekleme üzülmezsin.Bunu genel olarak uygula sen sev ama karşındakinin sevmesini bekleme..Herşey kendimiz için sevmek istiyorsak severiz onların sevmesini beklemek sorgulamak ilişkiyi çıkmaza sokuyor :sm_confused:
evet doğru diyorsun canım onu yapmaya çalışıyorum ama hiç bu kadar zor olduğunu bilmezdim
yarın görüşücez bi bakalım inş herşey güzel gider bana dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?