Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

prensesimm, özlediiik seni :) inşallah hayatın güzel gidiyordur.bu yılbaşında sevdiklerin yanındadır.ben akşam giremedim (( Ben de özledim monamı böcüğümü,fırtınamı,şasemi ve diğer eski gurubumuzu ..Gelişmeleride alamıyoruz.Ben döndüm bu aralar biraz yazıyorum :) Yeni yılını kutluyorum canım, ben de seni seviyoruum ve kojaman öpüyoruuumm opuyorumnanaktan

kimse yokmuş ya çok şaşırdım kızlar buraya gelmeyeli asır oldu sanırım.:))))

canım sen yenimisin ben seni çıkartamadım...:uhm:
bu arada bende eski gurubu çok özlemişima dları geçince valla içim cık etti..kaydirigubbakcemile3

ayyy hatırlıorum gecen yılbaşında kadınlarda bu topikte kutlamıştık:))))...

valla çok saçma bişiydi. hemen bırakırım arkama bakmadan giderim olayları sinir etti beni. 2 yıllık ilişki bi seferde siliniosa benim onun sevgisinden şüphem vardır. istemiyorum o kadar çabuk bırakılmayı

zor bırakır 2 yıllık ilişkiyi baştan öyle hava atması kolay sonra anlar ne yaptığını.. silmek değildir ki..

o an önemli değil ki hissetmiyorlar hiçbirşeylerini kalp beyin herşey uyumsuz çalışıyor ancak çok sonraları çalışmaya başlıyor beraber işte o zaman sorgu başlıyor kendilerince bizimle tam tersi yani..

çok geç kalıyorlar.
hayırlısı herşeyin.
ben bi daha ayrılırsak ölürüm diyodum.
ki denedimde.
şimdi hatıralar bile yavaş yavaş siliniyor.
belki diyorum doğru insanı bulurum.
biz duygularımızı çok yoğun yaşıyoruz ve biraz aceleciyiz.
ama geçmişten ders aldım ben
inşallah yeni ilişkimde aynı hataları yapmam.

kızlar bişi deyin lütfen ya beklemek çok zor.. hiç böyle bişeyde barışan oldu mu

Yapmışsın bir hediye vermişsin sonra aramasını beklemişsin, karşılık bekleme üzülmezsin.Bunu genel olarak uygula sen sev ama karşındakinin sevmesini bekleme..Herşey kendimiz için sevmek istiyorsak severiz onların sevmesini beklemek sorgulamak ilişkiyi çıkmaza sokuyor :sm_confused:

evet doğru diyorsun canım onu yapmaya çalışıyorum ama hiç bu kadar zor olduğunu bilmezdim
yarın görüşücez bi bakalım inş herşey güzel gider bana dua edin kızlar

evet doğru diyorsun canım onu yapmaya çalışıyorum ama hiç bu kadar zor olduğunu bilmezdim
yarın görüşücez bi bakalım inş herşey güzel gider bana dua edin kızlar

dua ediyoruz güzelim inşallah istediğin gibi gider herşey Allah kalbine göre versin.. ama sen olabildiğince sessiz davran bırak o konuşmaya çabalasın içini döksün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…