dua ediyoruz güzelim inşallah istediğin gibi gider herşey Allah kalbine göre versin.. ama sen olabildiğince sessiz davran bırak o konuşmaya çabalasın içini döksün..
"senden tek istediğim bensizliğe alışman" diyor kafayı yicemm
ay cnm bnm saol iyi dileklerin için. bugün görüştük öğlen bi arkadaşı da vardı hatta yanımızda, arkadaş gibiydi sadece arada anlamlı anlamlı hafif gülerek bakıyordu. sonra ben kütüphanede çalışıyordum o da orda çalışmamı istemezdi pek çok kalabalık ve kıskanırdı biraz. orda çalıştığımı biliyordu giderken aradı eve giderken seni de bırakıyım diye. sonra işte tam eve bırakırken "çalışcak mısın" dedi ben de "pek sanmıyorum:)" dedim sonra bişeyler içmeye gittik biraz oturduk fln. ya bugün çok enteresandı hani ben onun üstüne gitmiyorum o kendi teklif ediyor bişeyleri hani hadi gir koluma diyo mesela ya da eve gelirken hadi sarıl dedi fln böle kafam karışık ama arada da "senden tek istediğim bensizliğe alışman" diyor kafayı yicemm
bence yapma bunu kendine.. evet madem istediği bu bırak sensiz onuda onun senin hakkındaki hislerini anlaması için bu şart güzelim sen ne kadar zorlansanda bu böyle bu sana bu şekilde davranarak senin istediğin şeyi yapmıyor sana emin ol.. onun sensiz kalması lazım ne istediğini anlaması için senin sevginden fazla emin, o yüzdende böyle rahat cümle kurabiliyor emin ol.. ve sen ilgini çekince kendisini bu kadar seven kişinin olmaması onu düşündürüp hayatındaki yerine karar vermesini sağlayacaktır..
söylediklerinden hala kafası karışık, ne istediğini bilemiyor daha.. bence bi süre arama sen, onun aramasını bekle, görüşmemeye çalış.. seviyorsa seni herşey güzel olacaktır..
evet ben de öyle yapmaya çalışıcam ama eğer görüşelim derse duramam görüşürüm heralde dayanamıyorum çünkü çok özledim. bana karşı hep sevgi ve saygılı olduğu için hep sadık olduğu için ona karşı nefret geliştirip tersleyemiyorum da hani görüşemem diyemiyorum da kalbimden gelmiyor
yani o derse görüş cnm
biraz adımları ondan bekle,
sen öyle işte sıkboğaz etme ,
ısrarcı olma o anlamda dedim ben..
herşey güzel olur en kısa zamanda inş.. :Saruboceq:
çok sevindim senin adına gerçekten, bak anlamış yavaş yavaş düzeliyo cnm :lepi:görüşmelerimiz hep öyle oldu zaten şimdiye kadar ayrıldığımızdan beri.
ayrıcaaa bugüüün güzel bi haber veriyimm :) okul çıkışında aradı beni! ilk defa kendi aradı durup dururken! dün de çıkışta aramıştı eve bırakıyım gibisinden ama onu saymıyorum şimdi.
üstelik oyalanmak için aldığı gemi maketi gelmiş güya oyalanıp rahatlıcaktı onla amaa ona rağmen dayanamadı demek kive sesi de çok iyi geliyordu belki kendi kendine bazı sorunlarını aşmıştır. öyle bi 5 dakka konuştuk güzelce ben dışarda arkadaşımlaydım daha sonra kütüphaneye gidicem dedim deli olmuştur eminim. ortak arkadaşımız geldi sonra kütüphaneye sanki özellikle yollamış gibi geldii bana bilemem artık
şu an aramamak için kendimi zor tutuyorum... of çok özledimm...
çok sevindim senin adına gerçekten, bak anlamış yavaş yavaş düzeliyo cnm :lepi:
bende ayrıldım benide alın aranıza kesin bitti inş.
inş. diyorum çünkü şimdiye kadar hep barıştık ayrıldık barıştık çünkü bu sefer bitsin hep üzülen ben oluyorum o her ne kadar bende üzülüyorum desede
bitmesini istemiyorum aslında
elimden gelen herşeyi yaptım bitmesin diye ama olmadı tamda bılmıyorum ayrıldık mı ayrılmadık mı bir gün iyi davranıyor birgun kötü anlamadım
tam bitti aramıcam dıyorum o arıyors bir süre böyle görüşelim diyor tam düzeliyor hep geri bozuluyor valla analamdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?