Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canlarım ben sabırsızım galiba dün olmıcak diyordum ama bugün çok iyiydik allah bozmasın.. inş bu yolda gider böyle çünkü artık korkmaya başladım hiç başlamıcakmışız gibi geliyor ara ara . bugün bana gayet ilgiliydi hep gözlerimiz kitlendi ve ellerine sahip olmamaya başladı (yanlış anlamayın hemen yav ) saçlarımı gözümün önünden çekiyor, yanağımdan makas alıyor, elini belime koyuyor fln.. ama bakalım yarın hakkında hiç konuşmadık napıcam yarın bilmiyorum

ben barıştım darısı ayrı olanların başına kılarrrr inş. sevdiklerinize kavuşursunuz biran önce

bgn yine aynı konuşmalar döndü artık çıldırıcam!

walker siz ayrıyken hiç konuşmuş muydunuz? acaba ben mi yanlış yapıyorum hiç görüşmemem mi lazım off

biz ayrıyken 1 hft görüşmedik ne ben ne de o aramadı snr konuşmaya başladık sürekli kavga ediyorduk konuşurken hatta ...... ben bır gun bır patladım artık yeter dedım tamam be dedım buraya kadar dedim bitti dedim mail atmıştı snr .... dun işte çok kızdırdın benı falan dıye snr konuştuk ve düzelttik herşeyi ama ben ondan snr bır daha konuşmamayı planlamıştım anladım ki gitmicemden çok emindiii o zaman

demek bir gün benimde yolum bu topiğe düşecektii...
ahhh hayat anlamadım seni anlamayacağım da...

canım 2 sene olmak üzere. ayrıca az önce aradı yarın bize gelsene biraz dedi yarım saat fln ablası fln da var evde ama ne alaka öle dedi anlamadım. sapık bi amacı yoktur zaten hayatta izin vermem hele böle bi durumda asla ama artık yine ayrılık muhabbeti yaparsa senin amacın beni üzmek mi dicem

doc üzme tatlı canını neden senı çağırıyor ki eve
:S madem ayrılık lafları geciyor
2 yıllık bir ilişki kolay kolay bitmesi sanırım canım benımde 5 sene idi ayrı şehirlerdeyiz yılın çoğu ayı okuyor o

canım bilemiyorum bugün okuldaki kafede konuştuk herkes yanımıza gelip durdu bi rahat edemedik arada konuşmalarımızı duyuyorlar diye belki ondandır rahat konuşalım diye. ama sırf ayrılık konuşması için çağırıyorsa hiç vicdanı yokmuş dicem çünkü artık çok üzülüyorum yani yapıcı bir tavır görmek istiyorum illa ki. yoksa hiç ses etmesin bana ya kalsın öle ya. hem mazoşist hem sadist dicem yani :)

aa canım bak deli gibi sevsem de asla düşündüğün gibi bi konuma düşmem yani. yoksa kendime olan saygımı kaybederim. bu hayatta sevdiğim erkeği geri kazanmak için herşeyi yaparım 2 şey hariç
1. intihar
2. cinsel yakınlık

kesinlikle haklısın.. alkisalkisalkis

ayrılık muhabbeti için seni evine çağırmaz bence cnm..
güzel haberlerini bekliyoruz inş.. :Saruboceq:

ayrılık muhabbeti için seni evine çağırmaz bence cnm..
güzel haberlerini bekliyoruz inş.. :Saruboceq:

canım genel durumda değişen bişey olmadı ama bazı şeyleri konuştuk en azından. şu sınavım bitsin ara ara ona süpriz yapmayı düşünüyorum gidip 50 kere istediğin zaman gel dedi. sanki böyle konuşursak aşıcakmışız gibi geliyor tabi bazı fikirleri hala değişmediiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…