Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

mafoldumbenmafoldumben
insan adi birini bu kadar çok özler mi
ben özlüyorum iştemafoldumbenmafoldumben

özleyeceksin özlemek geçmicek emin ol.. ama zamanla yerini kızgınlık almaya başlıcak özlemin önüne geçicek.. kıymetinin bilinmediğine kızacaksın.. zamana bırak..

gerçekten özlem hiç geçmicek mi ya? ben bi gün biter diye umuyordum.. ya kızamazsam :S
ayrıca geçen gün 50 kere gel diyen adam dün görüşmeyelim bi ara kalbimi toplayamıyorum dedi. artık dengesizliklerinden çok yoruldum ya

emin ol kızacaksın güzelim.. tepkiler hep böyledir.. senin şuan ki yaşadığın süreç daha olanlara inanamıyorsun..neden niçinler var şuan..

geçiyor kızlar... zamana bırakın... geçen sene bu zamanlarımı bu topikte atlattım...ilk müdavimlerdenim... aboneliklerimdeydi ama sildim aboneliklerimden... hatta şimdi görünce dayanamadım yazayım dedim...

2008 kasımda bitmişti ilişkim... 1 yılı geçti... artık yeni birine hazırım...

kolay olmadı ama artık hazırım... artık özlemiyorum ve artık kızmıyorum da ona...,sadece aptal diyebiliyorum güzel bir şeyi bitirdi... ama ben daha güzelini yaşayacağıma inanıyorum...

dilerim ki bu zor zamanları çabuk atlatırsınız... ve bu zamanlardan ders alırsınız... bu acıları boşa yaşamıyoruz ya olumunekankayizsmile

ben 2 gün önce yazın aldatıldığımı öğrendim
kahrolmam gerekiyordu normalde ama umursamadım.
ona inat diyorum ki iyi ki aşık olmuşum yaşamışım aşkımı doyasıya.
o hainlik yaptıysa banane ben çok güzel bişi yaşadım
o hain gibi terkettiyse banane ben sahip çıktım.
giden gitti ben yaşamaya bi yerden gene başladım.

kızlar geçmiyo dıye düşünmeyın inanın geçiyor geçen sene bu zamanlardı ayrıldııgmız dönem görüştük ama o ve onun aılesı yüzünden bızı bır türlü toparlayamamıştık.şimdi mutluyum.29 aralık tarihinde bir ilişkiye başladım hayatımın en güzel ilişkisi çok mutluyum .inanılmaz huzurluyum yarın orada olacağını artık bılıyorum.inanılmaz bırsey yaşıyorum her geçen gün sevgımız daha güçlü hale geliyor eskıden ılıskımde yaşadıgım sorunlar aklıma geldikçe aptalmışım dıyorum ona hıc beddua etmedım ama dılerım Allahtan oda benım gıbı mutlu olur.Çünkü bana gerçekten sevmenin ne demek oldugunu ögrettı ve güzel bir ilişki yaşayabılmem için deneyım kazanmamı sağladı dıyorum.ama ınanın bıtıyor .Ne mutlu kı bana Allah benı ondan ayırmış cok acı çektim ağladım artık dayanamıyorum dıye kendımı öldürmeyi düşündüm sabahlara kadar içtim işyerınde hıçkırıklarla saçma sapan şeylere ağladım fakat artık bı o kadar içten gülüyorum inanın ölüm bile geçtikten sonra aşk acısı haydı haydı geçer.cok yogunum bu aralar buoyuzden giremiyorum üzmeyin kendınızı kızlar .Kendınıze zaman tanıyın sadece ınanın sevmenın acısı geçeceğini anlayacaksınız.

umarım bu sefer herşey gönlünce olur canım, bi mutlu yazıyorsun bi kötü bu sefer kötüleşmene izin verme lmaz:

umarım bu sefer herşey gönlünce olur canım, bi mutlu yazıyorsun bi kötü bu sefer kötüleşmene izin verme lmaz:

kımlerı goruyorummmolumunekankayizsmilesızı gorunce bende yazmak ıstedım
bende burda yasadım tum acılarımı..bu arkadaslarımla
neler atlatık bız burda..klavyeler gozyaslarıyla ıslandı..yenı yıllar sevgıller gunlerı dogum gunlerı...
hepsını atlattık
kanadı yaramız hep beraber sardık..
ılk sayfalara bakın ordakı kımseyı sımdı burda goremzsınız
ınanın atlatılıyo unutukmuyo belkı ama alısılıyo
zaman lazım sadece
hersey ıcın zaman
ole gelıyokı ınsnaa baskaısnı hayatına sokamıcakmıssın gıbı baskasının elını tutamıcakmıssın gıbbı..
allah heresyın hayrlısını nasıp etsın hepımıze tum acılar gecsın mutluluklar gelsın
allah kımseyıde sevdıgındne ayırmasınopuyorumnanaktan

bunları duymak ne güzel.toparlandığınızı unuttuğunuzu duymak.
benimde tek temennim bir sene sonra yaşadığım bu kötü günleri gülerek hatırlayabilmek.
sizler gibi şeyler yazabilmek.

söylediğin söz çok önemli.o ve onun gibiler hain gibi terketti.ama benim gibi
senin gibi bizim gibi olanlar sevdik.adam gibi onlardan da adam olarak çok sevdik.sahip çıktık.acıyıda baba gibi yaşaıp atlatcaz inş.

canım senin adına ne mutlu oldum bilemezsin.okudukça umutlandım.dedim bi gün bende aynı şeyleri yaşarmıyım.
bende çok düşündüm kendimi öldürmeyi dayanıcak kadar canım yandı çünkü.ama şükür allah inancım hep engel oldu.
hala çok kötüyüm.en acı günlerini yaşıyorum.
şuan acıyı yaşamsktan değilde bu kabus dolu günlerin bitmemesinden korkuyorum.
eski sevgilinle tamen görüşmeyi ne zaman kestin.kaç ay sonra yeni bir ilişkiye başladın.
özel değilse paylaşırsan sevinirim

evet canım.atlattığın hallerdeyim şimdi.klavye gözyaşlarımdan ıslanıyor.
sizlere yazarken bile aklıma geldikçe hıçkırıklarımı tutamıyorum.
hiç bitmicek.hiç unutamıcam gibi geliyor.
inş sizler gibi atlatırız bizlerde.bizde inş umut verici sözlerle aranıza katılırız.:Saruboceq:

psiqocum
ben atlattım arada özlem duyuyorum o kadar.
çok yoğun bi şekilde yaşadım acımı çok büyük hatalar yaptım.
ama hatalarımdan ders alıp hayata sarıldım.
yaşamak başlı başına bi nimetken onun için hayatımı karartmayacağım.
şükür p.be iş başı yapıyorum artık çok vaktimde olmıcak.
sosyal hayatımda başlar tekrar.
gülen yüzümle karşılaşır insanlar hep artık Allahın izniyle.
olmadı napalım ölelim mi bizde.
bizim gibilerini kaybettikleri için onlar üzülsün.
felsefem değişti artık hayatta en önemli insan benim
bencil olucam biraz

senin adına çok sevindim corelcim
henüz sizin evrenize gelemedim ne yazıkki.
bi gün güçlü gibi gözüküp evet evet bende bencilim artık mutlu olcam desemde.ertesi gün kendimi bunalımda buluyorum.çok değişken ruh halim.

yazın ilk ayrıldığımızda bende öyleydim.
çok zor günler geçirdim.
sonra barıştık.
sonra gene bi hain gibi gitti.
bende ölmeyi denedim olmadı.
şükür olmadı
ailemi,dostlarımı çok üzdüm.
piskiyatr ve ilaçlar çok işe yaradı bu vesileyle hasta olduğumu tedavi gerektiğini öğrendim
ve dedim ki 2010 benim yılım olacak
karşımda ki insanın beni sevmesi benim elimde değil
ve beni sevmiyor diye ne ölürüm artık ne de hayatımı zehir ederim.
30 yaşımdayım ve diyorum ki hayat şimdi başlıyor.
hayat çok güzel bi şekilde acıları çabuk atlatmak gerek.
doktorumun dediği bişi var:
ilişkimizi anlattım. bizim dilimizde kişiliksiz denir öylelerine dedi.
gitti diye üzülme oyna.
10 yıl sonra 2 çocukla gitseydi ne olurdu onu düşün?
o bu sınavı geçemedi.

birde benim üzüntüden kaçmam gerekiyor. hastalığımı tetikleme ihtimali çok yüksek.

geçmişi olsun canım.
inan senle aynı durumdayım.
bende gittim pskiyatra ama bana pek faydası yok gibi geldi.bildiğim şeyleri tekrarladı bana.marifet uygulamakta zaten.haplarda pek fayda etmiyor.bitanesi var sadece sürekli uyutan.o iyi geliyor bitek.ama ondada uyandığımda malak gibi oluom afedersin.
senin adına inan çok sevindim.benimde temennim çabuk atlatmak.
allaha sığındım.aramak istemiyorum onu.direnmek istiyorum.
onun aramıcağınada eminim.tabi buda yakıyor canımı.
inş geçer bu günler inş.
görüşmekte tetikliyor insanı.bende ayrılalı 3 ay oldu.2 ay görüşmemiştim iyiye gidiyordum.sonra görüştük yine.3 gün öncede kesin dille beni istemediğini söledi.ben tekrar başa aynı acılara döndüm.
dua ediyorum.inş hepimiz için hayırlısı olur

görüşmek etkilemez mi canım.
anlayabiliyorum seni.
benim doktorum çok tatlı biri işe yarıyor seviyorum onunla konuşmayı.
3 tane ilaç kullanıyorum ilaçlar hastalığım için zaten manik depresifim.
1 tanesini kesti gel bana nasıl olduğunu anlat kesince ilacı dedi yarın gidicem.
ilaçlarım beni hayattan soyutlamıyor.
çok normalim yani öyle halsizlik aşırı uyuma yok ama uykusuzluğa hiç dayanamıyorum artık sadece

zaman gerekli biraz canım.
atlatacağına eminim benim gibi acizlik yapmamışsın hiç olmazsa güçlüsün.
bütün yaralar sarılıyor yaşayıp görüyoruz.

kız acizlik yapmazmıyım.
sohbet bölümünde nişanlısından ayrılanlar bölümü var.bir ara boş vaktin olduğunda gir bi oku neler yaptığımı:)
en son yanına gittim işte.resmen dediki bana acizsin zayıfsın dedi.bende dedimki.aslında sen öyle sanıyorsun.sevgime sahip çıkıp 4 senenin hatrına onca şeye rağmen ayağına gelecek kadar güçlüyüm dedim.
yani anlıcağın sürüdü beni yerlerde.öyle çok sevdimki.offff offfff.4 senede yeni bir ben yaptı çocuk.
atlatırım heralde ya.25 yaşındayım.geçen bir arkadaş msj yazmış.4 senede unutamadım diye.çocukta evlenmiş.ayyy bi korktum.4 sene ne demek yaaaaaaa:s

senin yaptığın acizlik değil benim gözümde
ben intihar ettim canım
sen yaşamaya devam edecek kadar güçlüsün
bana bak ve örnek al
ben ayağa kalkıp devam edebildiysem sen hayli hayli devam edersin.
güçsüz olsan atlatmak için uğraşmazsın.
kendine güven ve ne zaman konuşmak istersen ben buralardayım
sıkılmadan dinlerim
merhem olamam belki ama anlarım seni

zamanla sende kendıne ınanamıcaksın psıgom zaman lazım sadcee...
hersey yoluna grcek
senın konunu bılıyorum
sen elındne gelenıde yaptın onuda bılıyorum
hersey kader kısmet...
ben gecen sene bu zmanlar burda barsmamızı arkadaslarıma yzıyodum
ay sonunda yıne ayrıldık hemde gtt nısnalandı nısnalancak dıye ayrıldık
sımdı yıne aynı zmandayz ve
o yıne benımle barsmak ıstıyo
nısanlısından ayrıldı
zmaanın ne getrcegı ınan bellı olmuyo
herseyde bı hayr vardr
ama bazı seyler ıcınde gec kalınmıs olunuyo malesef
sen sımdı acını yasa
hıc bırıktrme
agla haykır yeme ıcme
bıgun cok saglam olcaksın unutma

çok güzel söylemişsin gerçekten..acını yaşayacaksın, içine atarsan ileri ki zamanda acın katlanıyor bu kesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…