mafoldumbenmafoldumben
insan adi birini bu kadar çok özler mi
ben özlüyorum iştemafoldumbenmafoldumben
gerçekten özlem hiç geçmicek mi ya? ben bi gün biter diye umuyordum.. ya kızamazsam :S
ayrıca geçen gün 50 kere gel diyen adam dün görüşmeyelim bi ara kalbimi toplayamıyorum dedi. artık dengesizliklerinden çok yoruldum ya
kızlar geçmiyo dıye düşünmeyın inanın geçiyor geçen sene bu zamanlardı ayrıldııgmız dönem görüştük ama o ve onun aılesı yüzünden bızı bır türlü toparlayamamıştık.şimdi mutluyum.29 aralık tarihinde bir ilişkiye başladım hayatımın en güzel ilişkisi çok mutluyum .inanılmaz huzurluyum yarın orada olacağını artık bılıyorum.inanılmaz bırsey yaşıyorum her geçen gün sevgımız daha güçlü hale geliyor eskıden ılıskımde yaşadıgım sorunlar aklıma geldikçe aptalmışım dıyorum ona hıc beddua etmedım ama dılerım Allahtan oda benım gıbı mutlu olur.Çünkü bana gerçekten sevmenin ne demek oldugunu ögrettı ve güzel bir ilişki yaşayabılmem için deneyım kazanmamı sağladı dıyorum.ama ınanın bıtıyor .Ne mutlu kı bana Allah benı ondan ayırmış cok acı çektim ağladım artık dayanamıyorum dıye kendımı öldürmeyi düşündüm sabahlara kadar içtim işyerınde hıçkırıklarla saçma sapan şeylere ağladım fakat artık bı o kadar içten gülüyorum inanın ölüm bile geçtikten sonra aşk acısı haydı haydı geçer.cok yogunum bu aralar buoyuzden giremiyorum üzmeyin kendınızı kızlar .Kendınıze zaman tanıyın sadece ınanın sevmenın acısı geçeceğini anlayacaksınız.
geçiyor kızlar... zamana bırakın... geçen sene bu zamanlarımı bu topikte atlattım...ilk müdavimlerdenim... aboneliklerimdeydi ama sildim aboneliklerimden... hatta şimdi görünce dayanamadım yazayım dedim...
2008 kasımda bitmişti ilişkim... 1 yılı geçti... artık yeni birine hazırım...
kolay olmadı ama artık hazırım... artık özlemiyorum ve artık kızmıyorum da ona...,sadece aptal diyebiliyorum güzel bir şeyi bitirdi... ama ben daha güzelini yaşayacağıma inanıyorum...
dilerim ki bu zor zamanları çabuk atlatırsınız... ve bu zamanlardan ders alırsınız... bu acıları boşa yaşamıyoruz ya olumunekankayizsmile
ben 2 gün önce yazın aldatıldığımı öğrendim
kahrolmam gerekiyordu normalde ama umursamadım.
ona inat diyorum ki iyi ki aşık olmuşum yaşamışım aşkımı doyasıya.
o hainlik yaptıysa banane ben çok güzel bişi yaşadım
o hain gibi terkettiyse banane ben sahip çıktım.
giden gitti ben yaşamaya bi yerden gene başladım.
kızlar geçmiyo dıye düşünmeyın inanın geçiyor geçen sene bu zamanlardı ayrıldııgmız dönem görüştük ama o ve onun aılesı yüzünden bızı bır türlü toparlayamamıştık.şimdi mutluyum.29 aralık tarihinde bir ilişkiye başladım hayatımın en güzel ilişkisi çok mutluyum .inanılmaz huzurluyum yarın orada olacağını artık bılıyorum.inanılmaz bırsey yaşıyorum her geçen gün sevgımız daha güçlü hale geliyor eskıden ılıskımde yaşadıgım sorunlar aklıma geldikçe aptalmışım dıyorum ona hıc beddua etmedım ama dılerım Allahtan oda benım gıbı mutlu olur.Çünkü bana gerçekten sevmenin ne demek oldugunu ögrettı ve güzel bir ilişki yaşayabılmem için deneyım kazanmamı sağladı dıyorum.ama ınanın bıtıyor .Ne mutlu kı bana Allah benı ondan ayırmış cok acı çektim ağladım artık dayanamıyorum dıye kendımı öldürmeyi düşündüm sabahlara kadar içtim işyerınde hıçkırıklarla saçma sapan şeylere ağladım fakat artık bı o kadar içten gülüyorum inanın ölüm bile geçtikten sonra aşk acısı haydı haydı geçer.cok yogunum bu aralar buoyuzden giremiyorum üzmeyin kendınızı kızlar .Kendınıze zaman tanıyın sadece ınanın sevmenın acısı geçeceğini anlayacaksınız.
umarım bu sefer herşey gönlünce olur canım, bi mutlu yazıyorsun bi kötü bu sefer kötüleşmene izin vermelmaz:
bunları duymak ne güzel.toparlandığınızı unuttuğunuzu duymak.geçiyor kızlar... zamana bırakın... geçen sene bu zamanlarımı bu topikte atlattım...ilk müdavimlerdenim... aboneliklerimdeydi ama sildim aboneliklerimden... hatta şimdi görünce dayanamadım yazayım dedim...
2008 kasımda bitmişti ilişkim... 1 yılı geçti... artık yeni birine hazırım...
kolay olmadı ama artık hazırım... artık özlemiyorum ve artık kızmıyorum da ona...,sadece aptal diyebiliyorum güzel bir şeyi bitirdi... ama ben daha güzelini yaşayacağıma inanıyorum...
dilerim ki bu zor zamanları çabuk atlatırsınız... ve bu zamanlardan ders alırsınız... bu acıları boşa yaşamıyoruz ya olumunekankayizsmile
söylediğin söz çok önemli.o ve onun gibiler hain gibi terketti.ama benim gibiben 2 gün önce yazın aldatıldığımı öğrendim
kahrolmam gerekiyordu normalde ama umursamadım.
ona inat diyorum ki iyi ki aşık olmuşum yaşamışım aşkımı doyasıya.
o hainlik yaptıysa banane ben çok güzel bişi yaşadım
o hain gibi terkettiyse banane ben sahip çıktım.
giden gitti ben yaşamaya bi yerden gene başladım.
canım senin adına ne mutlu oldum bilemezsin.okudukça umutlandım.dedim bi gün bende aynı şeyleri yaşarmıyım.kızlar geçmiyo dıye düşünmeyın inanın geçiyor geçen sene bu zamanlardı ayrıldııgmız dönem görüştük ama o ve onun aılesı yüzünden bızı bır türlü toparlayamamıştık.şimdi mutluyum.29 aralık tarihinde bir ilişkiye başladım hayatımın en güzel ilişkisi çok mutluyum .inanılmaz huzurluyum yarın orada olacağını artık bılıyorum.inanılmaz bırsey yaşıyorum her geçen gün sevgımız daha güçlü hale geliyor eskıden ılıskımde yaşadıgım sorunlar aklıma geldikçe aptalmışım dıyorum ona hıc beddua etmedım ama dılerım Allahtan oda benım gıbı mutlu olur.Çünkü bana gerçekten sevmenin ne demek oldugunu ögrettı ve güzel bir ilişki yaşayabılmem için deneyım kazanmamı sağladı dıyorum.ama ınanın bıtıyor .Ne mutlu kı bana Allah benı ondan ayırmış cok acı çektim ağladım artık dayanamıyorum dıye kendımı öldürmeyi düşündüm sabahlara kadar içtim işyerınde hıçkırıklarla saçma sapan şeylere ağladım fakat artık bı o kadar içten gülüyorum inanın ölüm bile geçtikten sonra aşk acısı haydı haydı geçer.cok yogunum bu aralar buoyuzden giremiyorum üzmeyin kendınızı kızlar .Kendınıze zaman tanıyın sadece ınanın sevmenın acısı geçeceğini anlayacaksınız.
evet canım.atlattığın hallerdeyim şimdi.klavye gözyaşlarımdan ıslanıyor.kımlerı goruyorummmolumunekankayizsmilesızı gorunce bende yazmak ıstedım
bende burda yasadım tum acılarımı..bu arkadaslarımla
neler atlatık bız burda..klavyeler gozyaslarıyla ıslandı..yenı yıllar sevgıller gunlerı dogum gunlerı...
hepsını atlattık
kanadı yaramız hep beraber sardık..
ılk sayfalara bakın ordakı kımseyı sımdı burda goremzsınız
ınanın atlatılıyo unutukmuyo belkı ama alısılıyo
zaman lazım sadece
hersey ıcın zaman
ole gelıyokı ınsnaa baskaısnı hayatına sokamıcakmıssın gıbı baskasının elını tutamıcakmıssın gıbbı..
allah heresyın hayrlısını nasıp etsın hepımıze tum acılar gecsın mutluluklar gelsın
allah kımseyıde sevdıgındne ayırmasınopuyorumnanaktan
geçmişi olsun canım.yazın ilk ayrıldığımızda bende öyleydim.
çok zor günler geçirdim.
sonra barıştık.
sonra gene bi hain gibi gitti.
bende ölmeyi denedim olmadı.
şükür olmadı
ailemi,dostlarımı çok üzdüm.
piskiyatr ve ilaçlar çok işe yaradı bu vesileyle hasta olduğumu tedavi gerektiğini öğrendim
ve dedim ki 2010 benim yılım olacak
karşımda ki insanın beni sevmesi benim elimde değil
ve beni sevmiyor diye ne ölürüm artık ne de hayatımı zehir ederim.
30 yaşımdayım ve diyorum ki hayat şimdi başlıyor.
hayat çok güzel bi şekilde acıları çabuk atlatmak gerek.
doktorumun dediği bişi var:
ilişkimizi anlattım. bizim dilimizde kişiliksiz denir öylelerine dedi.
gitti diye üzülme oyna.
10 yıl sonra 2 çocukla gitseydi ne olurdu onu düşün?
o bu sınavı geçemedi.
birde benim üzüntüden kaçmam gerekiyor. hastalığımı tetikleme ihtimali çok yüksek.
evet canım.atlattığın hallerdeyim şimdi.klavye gözyaşlarımdan ıslanıyor.
sizlere yazarken bile aklıma geldikçe hıçkırıklarımı tutamıyorum.
hiç bitmicek.hiç unutamıcam gibi geliyor.
inş sizler gibi atlatırız bizlerde.bizde inş umut verici sözlerle aranıza katılırız.:Saruboceq:
zamanla sende kendıne ınanamıcaksın psıgom zaman lazım sadcee...
hersey yoluna grcek
senın konunu bılıyorum
sen elındne gelenıde yaptın onuda bılıyorum
hersey kader kısmet...
ben gecen sene bu zmanlar burda barsmamızı arkadaslarıma yzıyodum
ay sonunda yıne ayrıldık hemde gtt nısnalandı nısnalancak dıye ayrıldık
sımdı yıne aynı zmandayz ve
o yıne benımle barsmak ıstıyo
nısanlısından ayrıldı
zmaanın ne getrcegı ınan bellı olmuyo
herseyde bı hayr vardr
ama bazı seyler ıcınde gec kalınmıs olunuyo malesef
sen sımdı acını yasa
hıc bırıktrme
agla haykır yeme ıcme
bıgun cok saglam olcaksın unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?