Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ayy kuzum ya kıyamam.
ama inan senden farklı değilim.
benzeri şeyler yaşadık.
atlatcağımıza inanıyorum.en azından bugün inanıyorum.
biliyorum ruh halim gidip gelicek bu günlerde.
ama hep bir tutuncaz hayatA.tek temennim tekrar sevebilelim.ve bu sefer dosdoğru bir ilişkimiz olsun.
bende herzaman burdayım.dinlerim.arkadaşlıklarınız önemli benim için

haklısın canım.yaşıyorum acımı.kendimi kasmıyorum.
zaman neler getircek bakalım bizede.
ben iradeli olup aramazsam o zaten aramaz.böylelikle unutulur gider die umuyorum.
görüştükçede kötü oluyor.

çok güzel söylemişsin gerçekten..acını yaşayacaksın, içine atarsan ileri ki zamanda acın katlanıyor bu kesin..
bencede.katlandığı zaman da daha zor oluyor.

psikocum ben ilişkime sürekli sahip çıkan insan oldum bızım yaklaşık 5.5 yıllık bır ılıskımız vardı 6.ci yıla girecektık evlenecektık.sacma sapan bır suru sey yaptı yaptımda bırbırımıze bıryerden sornada sahıp çıkmayı bıraktık ramazan bayramından 1 hafta sonrasından beri yüzyüze hıc görüşmedik.Ben dayakta yedım yınede o dedım.Alkol tedavısı görmeye başladım ,psıkologlara gittim.Ne acılar çekmedim ki...Düşün toplantıya girip aklıma bıranda bırsey gelıyordu ağlamaya başlıyordum bir süre izin kullan evden çalış yada tatile git diye uyarı verdıler şirkette boyle olmaz dıye.Ailem benımle üzüldü adını hangı arkadaşıma ansam olmaz hande yanlıştasın dedıler ve bırcogu o cocugun ısmı hala aklında oldugun sürece biz senınle görüşmeyecegız dedıklerı dönemde ,kımseyı sevemem dedıgım zamn da benim yaşamıma birisi girdi.Ve çok sevıyorum onu.ınanılmazda huzurluyum bence en önemlisi yenıden benım bırısını sevebılmem oldu.Yanı geçmez dıye dusunme ama ınan geçiyor.Bıryerden sonra bazen aklına gelsede eskısı kadar acıtmıyor.

slm mıllet nasılsınız..
Eskılerı gÖrmek guzel..
Baya gene karıŞmıŞ burası..herŞey unutuluo zamanla yenı aŞklara yelken..
GeÇen sen bızde burda neler neler yazdık ama ..hepsı geÇıo
...

slm mİllet nasılsınız..
Eskİlerİ gÖrmek guzel..
Baya gene karıŞmıŞ burası..herŞey unutuluo zamanla yenİ aŞklara yelken..
GeÇen sen bİzde burda neler neler yazdık ama ..hepsİ geÇİo
...

evet geçiyor bu kesin.. insanda bıraktığı sadece güvensizlik oluyor..

eskileri gördüğüme ben de seviniyorum. ama mutlu olduklarını gördüğüme:)

İyi akşamlar kızlaropuyorumnanaktan
Oyy baya degısmıs bura ya.
Pek kalmadımı eskılerden kımsecikler:gitme:

bu sefer bitti ayrıldık dönmicem aramıcam artıkkk
5 yıllın sonu bugunmuüşşşşşşşşşşşşşşşş

kuş gibiyim ohhhhhhhhhhhhhhhhh
o üzülsün ben değil ................... bitti benım üzülme aglama devirlerim sevse aşık olsa gitmezdii
bir gün kapıma sürüne sürüne gelicek işte o zaman görücek haydiiiiiiiiii

:1hug:

Bayadır gelemıyodum bende sıteye.
Gelince ılk işim buraya yazmak oldu.kaydirigubbakcemile2.
Cidden neler atlattık canım ya.
Bıraz okudum bende eskı yazdıklarımıda acayıp tuhaf oldum.mafoldumben
Onunla tamamen bitireli 5 ay oldu ama içimde malesefki hiç bıtmıyo..
Eskilerden birazını okudum.
Mutlu olmanıza cok sevındım ya.
Hayatacım senın adınada cok sevındım..
Fazlasıyla hakettın bunu bence..
Hepimiz hakettik.
İnşallah daha da güzel gunler bızım olur...

Sim datlım hg:1hug:
Bende tam onu sorcaktım sana.
O sayfaları okuyodum sendedemı degısıklık oldu dıye yazcaktım sımdı

bende bir değişiklik yok eskisinde ama eylülde başkasıyla bi denemem oldu 2 ay çıktık ve ben sevebilmeyi başardım gibi oldu ama adam beni elde etmek için o kadar uğraştıktan sonra seni sevemiyorum dedi ve ayrıldık.bunun tek iyi tarafı eskisine olan takıntım azaldı ama kendimi tam iyileştirdim derken daha çok güvensizlik geldi. şuan bir umursamazlık var.aralığın başında işe başladım kendimi işe verdim canım :)

kızlarrr geçiyormu gerçekten ya
azalıyormu bu acı
bir gün gözyaşları duruyormu
özlem bitiyormu
peki sizde ben gibimiydiniz?ona kızıp nefret etmem gerekirken özlüyorum.kendimden bu yüzden nefret etmeye başladım.

işte o yüzden diyorlar sanırım giden değildir terkeden, kalandır terkeden.. o kadar derinden etkileniyorki içinden bir yerden terkediyor sevdiğini..

oluyormuymuş buna çok ihtiyacım var bitti 4.5 senelik ilişkim bugun bittiiii............. ne zaman biter acım

işte o yüzden diyorlar sanırım giden değildir terkeden, kalandır terkeden.. o kadar derinden etkileniyorki içinden bir yerden terkediyor sevdiğini..
kalan neyi nasıl terkediyor peki

oluyormuymuş buna çok ihtiyacım var bitti 4.5 senelik ilişkim bugun bittiiii............. ne zaman biter acım
allah yardımcın olsun.
bugün bittiyse daha bişey anlamazsın.
ilk gün ne olduğunu anlayamıyor insan.
umarım sen biz gibi olmazsın ama günler geçtikçe daha çok koyuyor.
bende bekliyorum.geçsin diye bekliyorum.

aslında bugun bıtmedı bir aydır uzatmaları oynadık benım sayemde ben çabaladım bitmesin diye ama bugun yeter artık dedim oda bitsin diyince bitti yani gittiiiiiiii

kalan neyi nasıl terkediyor peki

sevdiğini terkediyor..çok sevsede yapıyor bunu.. sizce sevdiklerimiz bizden gittikleri günkü sevdiklerimiz midir? ya da diyelim ki dönüyorlar aynı kişimi dönüyor, yada üzüntülerin unutulabiliyormu.. yani seni terketmeden önceki adamı özlüyorsun seviyorsun..

kesınlıkle oyle ben buna ınanıyorum bız defalarca tekrar başladık eskı ilişkimde her seferınde bıraz daha kötü oldu.her seferınde daha cok kavga etmeye başladık ve bugun bazı onu kendısınden tanıyan yazlıktan arkadaşlarım ıyıkı bıtmış dıyorlar gerçekten bıtmesı hakkımızda hayırlısı olduğu için yaşıyoruz.Kaderımızde ne varsa onu görüyoruz ben kımseyı sevemem dedıgım anda huzuru buldum.Dün mesela anneme anlattıgımda inanamadı hayatımda ılk kez bırısını anlatırken gözlerimin içi gülüyor..ınanın öyle bir an gelecek bıtecek,nedeni niçini yok.acınız bıran da anlamsızlaşıcak yaşadıklarınız anlamını kaybedecek.Hala içimde bıryerde o var ama ben onunla yaşadıgım güzel günleri düşününce canım acıyor ama bununla bırlıkte olumsuzluklarıda düşünmeye başladım.Kimse vazgeçilmez değildir.ılk buna inanmaktan başlayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…