bende bir değişiklik yok eskisindeama eylülde başkasıyla bi denemem oldu 2 ay çıktık ve ben sevebilmeyi başardım gibi oldu ama adam beni elde etmek için o kadar uğraştıktan sonra seni sevemiyorum dedi ve ayrıldık.bunun tek iyi tarafı eskisine olan takıntım azaldı ama kendimi tam iyileştirdim derken daha çok güvensizlik geldi. şuan bir umursamazlık var.aralığın başında işe başladım kendimi işe verdim canım :)
kızlarrr geçiyormu gerçekten ya
azalıyormu bu acı
bir gün gözyaşları duruyormu
özlem bitiyormu
peki sizde ben gibimiydiniz?ona kızıp nefret etmem gerekirken özlüyorum.kendimden bu yüzden nefret etmeye başladım.
hayata yeni birimi var :1shok: hayırlı olsun kuzum çok mutlu olursun inşallah opuyorumnanaktan
canım evet yenı bırısı var ayın 29undan beri çok mutlu ve huzurluyum.kaydirigubbakcemile3
sende ne var ne yok canım nasıl gıdıyor?
çok güzel canım yaa allah hep mutlu etsin sizi inşallah opuyorumnanaktan
benim ilişkim devam ediyo bitanem maşallah herşey güzel gidiyo :asigim:
[CuKuLaTa/QUOTE]
canım sen ne durumdasın?nasıl gidiyor hayat boshayallersmile
canım sen ne durumdasın?nasıl gidiyor hayat boshayallersmile
herkese merhabalarr,yaklaşık 5-6 aydır ben de uğramıyorum buralaraa be girer girmez buraya daldım resmen anılarım depreşti tuhaf oldum ama kızlarr aşk acısı çekenlerr sizee tek söyleyebileceğim bir şey varr geçiyorr eninde sonundaaaa o hiç geçmiyecek acı geçiyorrr hiç başkasıyla olamıycanızıı sanarkenn yere göğe sığdıramadığınız adam gün gelip sıradan biri oluveriyorr emin olunnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?