Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar ben barıştım sevgilimle çok mutluyum. hep hayırlısı olsun dedim içimden ilerde daha çok üzülüp ayrılcaksam şimdi olsun dedim eğer çok mutlu olcaksam devam edelim dedim.. şuan bulutların üstündeyim.. inş hep hayırlısı olsun diyin bence siz de hep..

Sevindim güzelim :)) hayırlısı olsun.Çok üzülüyordun, sonunda herşey yoluna girmiş bak

hayırlısı olsun canım inş. hep mutlu ol inş.

ne güzel kızlar.çoğunuz unutmuşsunuz.
kiminiz barışmışınız.
allah mutluluğunuzu daim etsin.
bense çok mutsuzum.üzügünüm.sürekli ağlıyorum.
elimden geleni yapıorum olmuyor.
bigün bende diebilirmiyim unuttum die.öyle çok acı çekiyorumki.hiç bitmicek gibi

psiqo bizimde 5. sene idi
nişanlıyken neden ayrıldınız çok mu büyük bir sebeb vardı canım :S
üzüldüm

psiqo bizimde 5. sene idi
nişanlıyken neden ayrıldınız çok mu büyük bir sebeb vardı canım :S
üzüldüm

sizinde uzun zaman olmuş tatlım.
ama ben aşırı sevdim.hayatımdaki kimseyi böyle sevmedim.
çocuk beni 4 sene bitirdi inan.
eroin bağımlısı gibi yaptı beni.
aile sebep oldu bizim ilişkimizde.görünür sebep oydu.oda arkamda durmadı.
çok üzülüyorum inan.bitiremiorum bitürlü.
kendime acıyorum.25 yaşıma geldim.4 senedir güvendiğim adam döndü gitti.
şimdi yabancı gibi.ona göre hava hoş.evlilik için zaman var.
benim hayatımdan tam 4 sene çaldı.hadi bakalım toparlan şimdi.

haklsın senın durum zor bir durum
pki görüşüyormusunuz
tamamen bitirdiniz mi nişanlandıktan snr aileler istemedi mi yanı sonuçta nişan olmuş belki bir çıkar yolu
vardır halledebilirsiniz yani

aslında denedim.çok şey yaptım.
sohbet bölümününde.nişanlısından ayrılanlar var.o topiği ben açtım
istersen bi son sayfalarını oku sondan bi 5 sayfa önceyi okursan.görüşmemizide okursun tatlım

haklısın sonbahar ayı ayrılık ayı. ben sevgilimden hep sonbaharda ayrılmışımdır. son ayrılığım da öyle oldu çok mutsuzum ((

bende yeni ayrıldım evgilimden. dolu dolu geçen 3 seneden sonra bitti şuan çok yeni daha 10 gün oldu ama burda unutanları gördükçe moral buldum. inşallah çabuk atlatırım mafoldumben

neden öyle olsun.hep kötüinsanlar kavramı yalnış.bence çok hesap sormak,erkeğini yatakda mutlu edememek,ona seksde az zaman ayırmak,güvenmemek,fantazi yaşatmamak,dişiliğini erkeğe koz olarak sıklıkla kullanmak olmasınnn bizi terk etmelerinin sebebi

takılmaaaa.biri gider biri gelirrr. yeni aşklara yelken aç.dişiliğini güzel kullan.çok konusma az soru sor.güven.hepsinden önemlisi tenin uysun.....takılmaaa.ben ikinciyi eskittim

neden öyle olsun.hep kötüinsanlar kavramı yalnış.bence çok hesap sormak,erkeğini yatakda mutlu edememek,ona seksde az zaman ayırmak,güvenmemek,fantazi yaşatmamak,dişiliğini erkeğe koz olarak sıklıkla kullanmak olmasınnn bizi terk etmelerinin sebebi

bende yeni ayrıldım evgilimden. dolu dolu geçen 3 seneden sonra bitti şuan çok yeni daha 10 gün oldu ama burda unutanları gördükçe moral buldum. inşallah çabuk atlatırım mafoldumben

canım biraz sayfalarda dolan değişik hikayeler var..bazıları barıştı bazıları bitti.hakkında hayırlısı neyse o olsun. eğer kaderinde o varsa bir şekilde tekrar yollarınız kesişir.Çalışıyorsan daha çobuk atlatıyorsun, yani en azından yorgun olacağın için düşünmeye vakit kalmıyor.çalışmıyorsan kendine uğraşlar edin.bol bol arkadaşlarınla buluş.seni rahatlatıcaksa bıkıncaya kadar onun hakkında konuş.hatta ne hissediyorsan ona söylemek isteyipde söyleyemediğin ne varsa dök bi yere istersen buraya yaz.süreç aynı.bırak aksın gözyaşın ağla, kimseden bişey saklaman yada mutluymuş gibi davranman gerekmiyor. zamanı gelince düzeliceksin yerimseniben

eevt zaman buldukça bakınıyorum değişik hikayelere, iyi de geliyor. güç aldım okurken. ve insan kendisiyle aynı kaderi paylaşan insanları tanıdıkça, yanlız olmadığını hissettikçe avunuyor. evet canım çalışıyorum, allahtan çalışıyorum, yoksa bu süreç benim için daha zor olacaktı. bzizim geri dönüşümüz yok malesef barışmayı aklımın ucundan geçiremiyorum:1no2: hep hayırlısını isteim rabbimden, acımı çekip yasımı tutup zamanla unutmaktan daha doğrusu unutmaya çalışmaktan başka çarem yok şimdilik. teşekkürler tavsiyelerin için

slmm kızlarr...yaa bende çokk özlüyorum onu herkes geçecek unutacaksın diyo ama bana hiçç öle gelmiyoo barışmayı çok istiyorumm..inşş hepimizz mutlu oluruz yaa....mafoldumben

slmm kızlarr...yaa bende çokk özlüyorum onu herkes geçecek unutacaksın diyo ama bana hiçç öle gelmiyoo barışmayı çok istiyorumm..inşş hepimizz mutlu oluruz yaa....mafoldumben

unutmak konusunda herkes haklı..ama kendilerince :) Unutmak olmasaydı yaşamak olmazdı zaten..
ama severken unutmak nasıl olur bunun cevabını kolay kolay veremezler.. zamanla onun sana yaptığı haksızlık öne çıkacak ve kendini daha iyi hissedeceksin emin ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…