herkes alışıyor zaman içinde demek daha doğru galiba güzelim boshayallersmile ya da uyuşuyor sessizliğe bürünüyor..
Uyuşma işte tam anlamıyla bu hissettiklerim..Böyle hayata karşı bir umursamazlık bir boşluk, kendimi bilmez bir halde zamanda savrulma hali.[/COLOR]
Bittiğine kendini inandırmak, ayrılığın gerçeğine katlanmak, sırtınızdaki hançeri çıkartmak,
yüreğinizin unuttuğunuz yerleriyle yeniden karşılaşmak kolay değildir elbet.
Kolay değildir bunlarla baş etmek,uğruna içinizi öldürmek.
Zaman alır.
Zaman alır sizden bunların yükünü o boşluk dolar elbet, yaralar kabuk bağlar, sızılar diner, acılar dibe çöker.
Hayatta sevinilecek şeyler yeniden fark edilir.
Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir.
O boşluk doldu sanırsınız oysa o boşluğu dolduran eksilmenizdir
durmuş bön bön mesaj atar arar dışarı cıkarız die bekliyorum ama nafile kimselerde yok herkes geziyo egleniyo bi ben mi mutsuz durgun takılıyorum
canım sende tek çık nolcak ki bak ben bugün tek çıktım alışveriş yaptım bi güzel ciciler aldım, kozmetiğe de uğradım geldim bayanssulusmile zemuszemus
ben dün cıktım alışweriş yaptım arkadasımla ama hiç mutlu etmedi:çok üzgünüm:gerçi yeni cicilerimi onun yanına giderken giyerim die düşünmüştüm ondan bu kadar hayal kırıklıgı oldu sanırım?:uhm:
cicileri kendin için aldım onun beğenmesine ihtiyacın yok eminim güzel duruyorlardır yerimseniben hem bak barıştınız mı bilmiyorum ama aramadığına göre oda gezdi herhalde sen de oturmasaydın cicilerini giyip bir iki neşeli foto çekseydin:)))
ya cok kötüsün gezmiştir tabi walla biz cok cabuk ayrılıp zor barıstıgımız için kimse yakalayamaz ben bıle yakalayamıyorum:roflol:dün tiyatroya gitmiş bide napıyosun die sordu sonra tiyatrodan dönüyorum bende dedi ay cok uyuz oldum gezsem kızıyo kendı gıdıyo ben sap gibi ewde gercı içimdende bişiy yapmak gelmiyo ama olsun.bu arada tesekkur edrım ben cok begendım.sen neler aldın kendıne bu kadar neşelisin cok begendin galiba:uhm:
madem tiyatroya gitmeyi seviyor sana niye bilet almamış tek mi gitmişlmaz: oldu seni eve kapasın kendi gezsin tozsun beyfendi sende çık,çıkmadığsanda uydur şurdaydım arkadaşlarla çok eğlendim falan de öle evde oturdum bütün gün deme yerimseniben
bana gelince ben carfura gittim mangoda indirim vardı çok istediğim ceketi aldım,bide gitmişken bahausedan iş yerim için bir menekşe aldım olumunekankayizsmile
ya diyimde sonra cıkarmadık kawga bırakmasın:mymeka: sewiyoda aslında benıde goturcektı ama oyle bı kawga ettık ki bana soguk takılıyo beyımız:umursamaz: farkında degil bende konusmak ıcın beklıyorum onu gerci cooook özledim ama söylemem...aaa indirim oldugunu bılseydım koşardım malum kadınlar olarak ındırımı seweriz:roflol:
ipler onun elinde yani :bbo: bilmem benim ayrılığımdan beri öğrendiğim bişey varsa artık kendimi düşünüyorum kendi mutluluğum kendi isteklerim kendi hayalllerim ...Karşı tarafı o kadar çok düşünüp değer verdimki ama bir işe yaramadı :umursamaz: onun mutluluğu için yapmadığım şey kalmadı.artık kendi mutluluğum için yapıcam kendimi değiştirmicem başkası memnun değil diye ne makyajımı ne gezmemi ne giyinmemi değiştirmem beni böyle kabul etsin
sende çok pohpohlama kendini bişey sanmasın :1closedeyes:
yalanını yakalayıp neden söyledin dediğim için benden ayrılmak istediğini başkasına söylemiş henüz bana söylemedi çok sıktım üstüne gittim ama kötü bişiyler hissediyodum ve sonunda ortaya çıktı şimdi telefonlarıma çıkmıyor ne yapmam lazım yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?