Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben kendimi çözemedim
acımıyor içim artık.
iyi ki yaşamışım diyorum
ama sanki bi daha kimse olamayacak gibi geliyor.
sanki her an dönecek gibi işin garibi dönse bile benim için herşey bitti.

herkes alışıyor zaman içinde demek daha doğru galiba güzelim boshayallersmile ya da uyuşuyor sessizliğe bürünüyor..

Uyuşma işte tam anlamıyla bu hissettiklerim..Böyle hayata karşı bir umursamazlık bir boşluk, kendimi bilmez bir halde zamanda savrulma hali.Gözümü açtım kapadım bir sene geçti gitti.Ne hatırlıyorum ki hele ilk zamanlar tam bir kayıp aklımda hiç bişe yok o anlarla ilgili.Sadece ben yatağım acıyla kıvrılmış bedenim hep uyumak isteyen biri var orda.Şimdi daha iyi daha normal belki ama uyuşukluk hali devam ediyor.herhalde aşk tekrar gelene kadar böyle devam etcek kaydirigubbakcemile2
Nese kızlar bugün bakım günüm zemuszemus birazdan güzellik salonuna gidip bırakcam kendimi onların eline şöle kendime gelim dimi biraz şımarim bayanssulusmile Maaşımı alim haftaya da kuaföre gidim diyorum biraz değişiklik iyi gelir dimi ama sevgilimiz yok diye kendimizi salcak halimiz yok :1closedeyes:

Uyuşma işte tam anlamıyla bu hissettiklerim..Böyle hayata karşı bir umursamazlık bir boşluk, kendimi bilmez bir halde zamanda savrulma hali.[/COLOR]

Sanırım bunun gibi birşey..

durmuş bön bön mesaj atar arar dışarı cıkarız die bekliyorum ama nafile kimselerde yok herkes geziyo egleniyo bi ben mi mutsuz durgun takılıyorum

durmuş bön bön mesaj atar arar dışarı cıkarız die bekliyorum ama nafile kimselerde yok herkes geziyo egleniyo bi ben mi mutsuz durgun takılıyorum

canım sende tek çık nolcak ki bak ben bugün tek çıktım alışveriş yaptım bi güzel ciciler aldım, kozmetiğe de uğradım geldim bayanssulusmile zemuszemus

canım sende tek çık nolcak ki bak ben bugün tek çıktım alışveriş yaptım bi güzel ciciler aldım, kozmetiğe de uğradım geldim bayanssulusmile zemuszemus

ben dün cıktım alışweriş yaptım arkadasımla ama hiç mutlu etmedi:çok üzgünüm:gerçi yeni cicilerimi onun yanına giderken giyerim die düşünmüştüm ondan bu kadar hayal kırıklıgı oldu sanırım?:uhm:

cicileri kendin için aldım onun beğenmesine ihtiyacın yok eminim güzel duruyorlardır yerimseniben hem bak barıştınız mı bilmiyorum ama aramadığına göre oda gezdi herhalde sen de oturmasaydın cicilerini giyip bir iki neşeli foto çekseydin:)))

ya cok kötüsün gezmiştir tabi walla biz cok cabuk ayrılıp zor barıstıgımız için kimse yakalayamaz ben bıle yakalayamıyorum:roflol:dün tiyatroya gitmiş bide napıyosun die sordu sonra tiyatrodan dönüyorum bende dedi ay cok uyuz oldum gezsem kızıyo kendı gıdıyo ben sap gibi ewde gercı içimdende bişiy yapmak gelmiyo ama olsun.bu arada tesekkur edrım ben cok begendım.sen neler aldın kendıne bu kadar neşelisin cok begendin galiba:uhm:

madem tiyatroya gitmeyi seviyor sana niye bilet almamış tek mi gitmiş lmaz: oldu seni eve kapasın kendi gezsin tozsun beyfendi sende çık,çıkmadığsanda uydur şurdaydım arkadaşlarla çok eğlendim falan de öle evde oturdum bütün gün deme yerimseniben
bana gelince ben carfura gittim mangoda indirim vardı çok istediğim ceketi aldım,bide gitmişken bahausedan iş yerim için bir menekşe aldım olumunekankayizsmile

ya diyimde sonra cıkarmadık kawga bırakmasın:mymeka: sewiyoda aslında benıde goturcektı ama oyle bı kawga ettık ki bana soguk takılıyo beyımız:umursamaz: farkında degil bende konusmak ıcın beklıyorum onu gerci cooook özledim ama söylemem...aaa indirim oldugunu bılseydım koşardım malum kadınlar olarak ındırımı seweriz:roflol:

ipler onun elinde yani :bbo: bilmem benim ayrılığımdan beri öğrendiğim bişey varsa artık kendimi düşünüyorum kendi mutluluğum kendi isteklerim kendi hayalllerim ...Karşı tarafı o kadar çok düşünüp değer verdimki ama bir işe yaramadı :umursamaz: onun mutluluğu için yapmadığım şey kalmadı.artık kendi mutluluğum için yapıcam kendimi değiştirmicem başkası memnun değil diye ne makyajımı ne gezmemi ne giyinmemi değiştirmem beni böyle kabul etsin
sende çok pohpohlama kendini bişey sanmasın :1closedeyes:

benim derdim cokkk offfff beni terketti hemde askerde diyorki ben askerde ilişki istemiyorum kafam rahat degil diyor sivilde olurmus ilişkimiz tuhaf degilmi kızlar ya bana bi akıl verin ufacık biişiden ayrıldı ona göre ayrılık sebebiymiş ama ben dayanamadım gecen aradım seni özlüyorum dedim olur dogaldır dedi gelince telafi ederiz dedi nasıl yani ben sana sarılmak istiyom olurmu dedim neden olmasın sarılırız dedi cok sasırdım hem terkediyor hem olur diyor of of kafam karısık napcam ben(

ben de geldim aranıza kızlar..5buçuk senelik ilişkiydi. Bir solukta çok çabuk bitti..ınanmak ve alışmak zor gerçekten..

cok geç kaldım yaaaaaa:mymeka:bazen ben mı bıtırsem diye düşünüyorum o kadar cok sorunumuz war ki ama sewiyorum öyle özlüyorum ki :kedi: herseyıme karıssa daha ıyı aslında sewdıgınden emın olurum :1no2: dışarda oyle güzel kar yagıyo bı gun bırlıkte karda yürüyelim dedim bakarız dedi şimdi cagırdıgında nasıl sewinçle gidicem yanına mutlu gibi yapıcam offfo fff kırdı yine kalbimi:çok üzgünüm:

yalanını yakalayıp neden söyledin dediğim için benden ayrılmak istediğini başkasına söylemiş henüz bana söylemedi çok sıktım üstüne gittim ama kötü bişiyler hissediyodum ve sonunda ortaya çıktı şimdi telefonlarıma çıkmıyor ne yapmam lazım yardım edin

sen yalanını yakalamışsın, birde üstemi çıkacak bence bırak o birşeyler yapsın güzelim eğer sen yaparsan bundan sonra hep verici ve affeden taraf sen olursun..hatasını anlaması lazım

ben uzun zamandır gırmıyorum bu topıge ak acısı falan kalmadı artık sadece yanlızlık hakım bende o kadar ama bır sorayım dedım nasılsınız bakalım kızlar takmayın bır sure sonra bır bakıyorsunuz acı yok artık :umursamaz: bır hal alıyor ınsanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…