Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

herkese merhaba. aranıza bu şekilde katılmayı hiç istemzdım....muradına erenleryadane bılım askı yasyanlr kulubunu acmak isterdm oysa..ama olmadı...bıttı..ve sevgılısnden ayrılanlar kulubundeyım(( ne olur cabuk gecsin bu acı..

yok kız böcük o attı ben atmadım...:)))))))))))artık bende atarım nolcakkı:))))artık gelısmem var bnm size yardım etcem:))))bnm konum kapandı...her yeni birisi bulanın konusu kapansın bence:))))))))))

yok kız böcük o attı ben atmadım...:)))))))))))artık bende atarım nolcakkı:))))artık gelısmem var bnm size yardım etcem:))))bnm konum kapandı...her yeni birisi bulanın konusu kapansın bence:))))))))))

yavrucum yaaa ; hemen 2 günde olmaz... atmaaa... ne o öle ... hani biz değil onlar emek verecekti ; hani onlar koşacaktı peşimizden... yok öle 2 günde unutmak bunları... bak sonra yeniden aramıza dönersin allah korusun... akıllı ol azcık :jeyyar:

acının geçmesi için acele etme tatlım... ne kadar uğraşsan da olmuyor çünkü...
ama geçeceğini bil ve kendini iyi hissetmek için elinden geleni yap...
şimdilik bu bile işe yarayacak... :teselli:

Şşşş karşılama komitesi nerdesiniz kızım, bakın yeni bi arkadaşımız gelmiş, ilgilensenize, bi çay verin, sandalye verin... len böyle mi eğittim ben sizi heee ? :mymeka:

Neyse amanbe, canım, geyiğe falan sardığımızı sakın sanma, ama arada devreleri yakmazsak psikopata bağlarız burada... aramıza bu şekilde katılmanı hiçbirimiz istemezdik ama bu da hayatın bir gerçeği. Ama ben senin hikayeni dinlemek istiyorum. Çünkü bazen olaylar aslında hiç de o kadar ciddi ve çözümsüz olmuyor.. anlatmak istersen tabii...

Huuoooppp, bana bak aşk kelebeği, öyle 2 günde adamın eline verme ipleri bakayım :mymeka: neymiş o öyle mesaj atmalar falan... atmayacan mesaj falan... şımarmasın eşşek zıpası daha 2. günden hee kız bana iyice tav oldu diye... ayrıca kİmin nesi, neyin fesi bakalım.. belkim gözümüz tutmicak vermicez seni halala ya :dilcikar: gelip de istedi mi bi kere bizden.... aaaa

hşg aramıza canım,tam da doğru yerdesin,bizde öle topiclerde bulunmak isterdik ama hayat heryere yolunu düşürüyor insanın,önce burda acımızı paylaşcaz hafiflicez sonrada inş.o dediğin topiclerde buluşcaz ama şimdi acımızı hazmetmek sindirmek ve kabullenmek için buradayız.sende derdini paylaş bizimle burda herkes çok mantıklı ve yardımseverdir :1hug:

yeni yeni şeyler türetmeyın beeeeeeee :))))))))))))))))))))))

Zuahauahauahauahuaaaa... çatlakkk... kızım seni kandırırlar lan, gazoz falan içme sakın bi yerlerde :roflol: şöyle oluyo ki, benim canım seni istemezse mesela, gıcık falan kaparsam örneğin, 3 kere ban diyorum.. ban ban bannn... sen de banlı oluyosun artık, siciline işliyo... ahauahauahuu... lan 006 bi yandan sen bi yandan koparttınız beni bee, bünyeye fazla geldiniz öğlen öğlen kaydirigubbakcemile3

ben de aynen böyle diyorum... yok öle hemen yelkenleri suya indirmek... :mymeka:

Dün gece tartıştılar topikte...
Aman kızlar sakin olun topik kapanıyordu az daha...

Ya hangi araya dereye sığdı o kavga anlamadım ki, ben yattığımda oniki geçiyodu zaten.. hey Allam yaa... ama iyi ki burda değilmişim.. ben de havalanıyordum yoksa şu anda kaydirigubbakcemile3 bu tip durumlarda dilini tutamayanlar kabilesinden olduğum için... sositososito

Yalnız amanbe arkadaşımızın mesajını okuduğumdan bu yana dilime pelesenk ettiğim bir şarkı var, hatırlar mısınız bilmem, yaşınız tutmuyor olabilir sırnaşık şey Ayşen söylerdi zamanında... buradaki konsepte pek uygun, sözlerini de yazayım da tam olsun :)

Hiçbir şey yokmuş gibi bakma öyle
Bir narin gül dalıydım, kırdın
Ben gönlümü sana verdim ama
Sen gittin ah kaldın uzaklarda

Gün geldi başucunda bahar oldum
Sense ah güzü sevdin durdun
Yalnız seninim dedim
Ama yetinmedin
Sana yetmedi yetmedi yazık ki sevgim

Aman be
Aman be
Ben bittim artık bana dönsen de
Yapamam dönsen de artık, olmaz seninle
Vazgeç artık benden sen git gelme

Aman be
Aman be
Acıyı öptüm durdum sen diye
Artık yok bu işkence
Kaldım kendimle
Vazgeç benden
Git artık gelme.

kızlar
ne olmus banlanmıslar bızımkıler
black ozel msj yazmıs cvp verıyım dedım kapsam alanı dısında dıyo
ben yetısemıyom sızın hızınıza
anladıgım kadarıyla selın asık ama onay alamamıs sızden
baska herkez aynı sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…