- 27 Ekim 2008
- 5.991
- 2.463
- 723
yok kız böcük o attı ben atmadım...:)))))))))))artık bende atarım nolcakkı:))))artık gelısmem var bnm size yardım etcem:))))bnm konum kapandı...her yeni birisi bulanın konusu kapansın bence:))))))))))
herkese merhaba. aranıza bu şekilde katılmayı hiç istemzdım....muradına erenleryadane bılım askı yasyanlr kulubunu acmak isterdm oysa..ama olmadı...bıttı..ve sevgılısnden ayrılanlar kulubundeyım(( ne olur cabuk gecsin bu acı..
herkese merhaba. aranıza bu şekilde katılmayı hiç istemzdım....muradına erenleryadane bılım askı yasyanlr kulubunu acmak isterdm oysa..ama olmadı...bıttı..ve sevgılısnden ayrılanlar kulubundeyım(( ne olur cabuk gecsin bu acı..
yok kız böcük o attı ben atmadım...:)))))))))))artık bende atarım nolcakkı:))))artık gelısmem var bnm size yardım etcem:))))bnm konum kapandı...her yeni birisi bulanın konusu kapansın bence:))))))))))
ay ben bu seferde onu özledim :mymeka: adam olmam ben dimi kızlar
yeni yeni şeyler türetmeyın beeeeeeee :))))))))))))))))))))))
Bu arada Black ve potubor banlanmış sanırsam... kapsama alanı dışında.. ne oldu ki gece gece, akşam burdalardı daha...
evet yaa nolduu kızlaraaaa senağlama ne zaman gelirlerkiii
Huuoooppp, bana bak aşk kelebeği, öyle 2 günde adamın eline verme ipleri bakayım :mymeka: neymiş o öyle mesaj atmalar falan... atmayacan mesaj falan... şımarmasın eşşek zıpası daha 2. günden hee kız bana iyice tav oldu diye... ayrıca kİmin nesi, neyin fesi bakalım.. belkim gözümüz tutmicak vermicez seni halala ya :dilcikar: gelip de istedi mi bi kere bizden.... aaaa
Dün gece tartıştılar topikte...
Aman kızlar sakin olun topik kapanıyordu az daha...
ya kızlar offfffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?