Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hey hey heeeyy kızlaar noluyooo bakiimmm ne bu hal ne bu negatiflik,sanki bizim için herşey çokmu güllük gülistanlık yooo,bakın 29 yaşındayım hala elde yok avuçta yok yani sevgili yok kısmet yok isteyen yok üstelik de habire kazık yiyorum dört bi taraftan :roflol: grip atlatıyorum ve bütün gece dişimin ağrısından uyuyamadımm ve arayan yok soran yokk adam sildi beni unuttu tamameenn ya ben napiimm o zamaannn :teytey:

ahh prensesim ... ben sana şu doğum günü olayı ile ilgili cevabı yazayım...
bize linki gönderdin 6 sayfacık okuyun hepsini dedin ya ; önce bir kendin yap bakıım...
sonra bu soruyu bir daha sor kendine ...

ama bize sormaaaa... bu adam en son buluşalım dedi buluşamadınız... sen msj attın ona bile cevap yazmadı... daha niye bu adamın doğum gününü kutlayacaksın ki ...

hadi gel bakıım kendineee... :mymeka:

bacım napıyım bende senın gectıgın donemden gectım
ama artık alıstım
hayatımı karartmakla eklıme bıse gecmedı gordum
banada senın gıbı cok dıl doktuler
bende burda hep kk da paylastım
gecıcek dedıler ozaman ınsan anlamıyo ama gercekten sana dedıklerımız hep dogrıu
kendını yıpratma
gıdısıne bırak
degmıyo uzulmeye
tabıkı suan ıcınden gelen o ama en azıyla yasa
hersey guzel olsun
ve gonlune gore olsun

:1hug: evet canım,hatta o buluşacağımız gün sevgili olarak buluşcaktık,yani barışmıştık tekrardan,adam bana biz arkadaşımla bi arkadaşın evine geçioruz şekerim sana ii eğlenceler die sonderece pişkin bi msj yazmıştı,o günden beri iletişimimi kestim bi de bi olay daha vardı o topicte anlatmıştım,buluşalım dedi tam ben evden çıkarken tel.geldi işimiz çıktı dedi ya bu çocuk benim ilkokul arkadaşım, o kadar farklı tanıttıki kendini başta,annemi bile inandırdı,çok güzel destek oldu yanımda oldu sahip çıktı,işte aradığım sevgili dedim ama sonuç yine hüsran oldu,şimdide onu özlüyorum biriki gündür,o desteğini özlüyorum,o eski halini özlüyorum :1no2: kızmayın bana ama tamammıı :a015: bunun da doğumgününü kutlamamam gerek evet

006 senın ısın pek zor ya
ılkokuldan tanıdıgın bırımı bu
senın ıcın napsak ya
sen bunu kendın cıkaramıcan aklından bnım gıbı:)

006 senın ısın pek zor ya
ılkokuldan tanıdıgın bırımı bu
senın ıcın napsak ya
sen bunu kendın cıkaramıcan aklından bnım gıbı:)

hayatım bu kişi farklı bi kişi bu da başka bi ex-sevgilim.yani başrol oyuncumuz deil bu,figüran olan :roflol: bende eski sevgili maşallah bol a.s bununla f.bdan bulduk birbirimizi ilkokul arkadaşım,çok iyiydik işte aradığım sevgili dedim ama gerek bende gerek onda hayatta yaşanan tecrübelerden sonra sabır kalmadığından tükettik ilişkiyi. o topicte anlatmıştım yaşanan olayları.tam barıştık derken onu tekrar buldum derken yine bi münasebetsizlik yaptı. ama desteğini o eski halini çok özlüyorum.o günden beri msn.dende sildim,iletişimimi kestim çünkü korkuyorum olaylar daha önceki ilişkime benzer uzar acı çekerim diye işte 25i onun doğumgünü,bu ay benimkilerin hepsi birden çıkmışlar analarından valla uğurlu ay mı uğursuz ay mı bilemedim valla :roflol:

Sen çıktıktan sonra canım...Gece bir buçuk-iki gibi...
Üff elektrikler kesildi burada...Anca gelebildim...

Kararlaştırılmış gibi,arka arkaya doğmuşlar :roflol:

En önce benimkiydi,bu bakımdan tecrübeli sayılırım öhhömmmm :roflol:

Aramaya değmezler bence...

Kızlar bence üstlerine düşmeyelim...

Yılbaşında da aramayalım :dilcikar:

kız hızına ytısemıyorum allah ıyı etsın senı emı
Şeniz

kızlar dogumgunlerınde ınsan aranmak ıstıyo
benım kararrım
eger umudu olan ve seven kısı sevdıgıne msj atsın sadece kuru bı msjj da olsa msj yazılmalı bence
ımm
benımkınınkı 1mart ben yazmayı dusunuyoumda:mymeka:kafamçokkarıştı

ya nolur okuyun şu topiği kızlaaarr böcük atma demiş mesaj hadi sizde yorum yapıınn diğerine zaten atılmazdı o yıllardır kalbimin en büyük yarasıydı tamam ama bunda hiç olumlu bi nokta yok dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…