hey hey heeeyy kızlaar noluyooo bakiimmm ne bu hal ne bu negatiflik,sanki bizim için herşey çokmu güllük gülistanlık yooo,bakın 29 yaşındayım hala elde yok avuçta yok yani sevgili yok kısmet yok isteyen yok üstelik de habire kazık yiyorum dört bi taraftan :roflol: grip atlatıyorum ve bütün gece dişimin ağrısından uyuyamadımm ve arayan yok soran yokk adam sildi beni unuttu tamameenn ya ben napiimm o zamaannn :teytey:
ahh prensesim ... ben sana şu doğum günü olayı ile ilgili cevabı yazayım...
bize linki gönderdin 6 sayfacık okuyun hepsini dedin ya ; önce bir kendin yap bakıım...
sonra bu soruyu bir daha sor kendine ...
ama bize sormaaaa... bu adam en son buluşalım dedi buluşamadınız... sen msj attın ona bile cevap yazmadı... daha niye bu adamın doğum gününü kutlayacaksın ki ...
hadi gel bakıım kendineee... :mymeka:
006 senın ısın pek zor ya
ılkokuldan tanıdıgın bırımı bu
senın ıcın napsak ya
sen bunu kendın cıkaramıcan aklından bnım gıbı:)
Ya hangi araya dereye sığdı o kavga anlamadım ki, ben yattığımda oniki geçiyodu zaten.. hey Allam yaa... ama iyi ki burda değilmişim.. ben de havalanıyordum yoksa şu anda kaydirigubbakcemile3 bu tip durumlarda dilini tutamayanlar kabilesinden olduğum için... sositososito
hayatım bu kişi farklı bi kişi bu da başka bi ex-sevgilim.yani başrol oyuncumuz deil bu,figüran olan :roflol: bende eski sevgili maşallah bol a.s bununla f.bdan bulduk birbirimizi ilkokul arkadaşım,çok iyiydik işte aradığım sevgili dedim ama gerek bende gerek onda hayatta yaşanan tecrübelerden sonra sabır kalmadığından tükettik ilişkiyi. o topicte anlatmıştım yaşanan olayları.tam barıştık derken onu tekrar buldum derken yine bi münasebetsizlik yaptı. ama desteğini o eski halini çok özlüyorum.o günden beri msn.dende sildim,iletişimimi kestim çünkü korkuyorum olaylar daha önceki ilişkime benzer uzar acı çekerim diye işte 25i onun doğumgünü,bu ay benimkilerin hepsi birden çıkmışlar analarından valla uğurlu ay mı uğursuz ay mı bilemedim valla :roflol:
ya bu sıralarda herkesin doğumgünü anlamadım gitti benimkide ocak 13 ya şimdiden üzülme başladım of ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?