Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sakın yenibirini bulmak moralini düzeltmez eskideki özellikleri ararsın yenyle kıyaslarsın
o seni merak etmiyor sadece vicdanını rahat ettirmek için mail atıyor zaten merak etse yanında olur üzmezdi

jeli gidip bir ise girsen cok iyi gelir...
kafan baska seyler mesgul olur...
daha cabuk toparlarsin inan bana...

jeli gidip bir ise girsen cok iyi gelir...
kafan baska seyler mesgul olur...
daha cabuk toparlarsin inan bana...

canim ben stuttgarta yakin bir yerdeyim kücük bir yer part time bakiyorum henüz bulamadim birde yani cok durmicaz ankaraya gitcez yine

ama part time bisey bulsam süper olurdu yok ama ya sans yok bacim ne askta ne iste

aynı onun gibi konuştun oda yaşadıklarımıza saygın olsun demişti ne yaşadıysak Çok üzgünüm çoook

ne yaşadıysak deme,yine de vardır iyi kötü yaşanmışlıklar,onların hatrına bazı şeyleri alttan al güzelim,inanki sen yıprancaksın bunun sonunda da,bunları yaşamış biri olarakkonuşuyorum

canım sıkkın ßu araLar kendi dünyamın çaresizLiği içerisinde daLıp gidiyorum

Seni seninle yaşamak istiyorum, tek başıma değil!!!

ne kuruLucak ßir hayaL ßıraktın nede yaşanacak ßir hayat

günaydın kızlarr.
ben de uyandım şimdi.
okulu astım bugün
önce yazdıklarınızı okudum da gene bi moralsiziz değil mi:1no2:

canim ben stuttgarta yakin bir yerdeyim kücük bir yer part time bakiyorum henüz bulamadim birde yani cok durmicaz ankaraya gitcez yine

ama part time bisey bulsam süper olurdu yok ama ya sans yok bacim ne askta ne iste

bulursun canim böyle karamsar düsünme lütfen...
ne zaman dönüceksiniz peki ankaraya....

az kalmis ne güzel...
ankaraya dönünce yeni bir hayat baslarsin....
is bulursun, birde yeni sevgili yaparsin kendine...
hersey yoluna girer canim asla karamsar düsünme....

Hayatta insanı ayrılık acısından daha fazla kemirip bitiren en zalim duygu ne biliyo musunuz kızçeler?

Kıskançlık...

Yani ayrılık acısı,
özlemin getirdiği hüzün,
görüşememenin verdiği ızdırab,
kavga etmenin eziyeti,
küs olmanın sıkıntısı,
aşka dair olumsuz her tür ortamın acısı...

Hiç biri sevdiğini kıskanmanın yürekte yarattığı fırtına kadar oturmuyor insanın içine...
Sevdiğini birisinden kıskanmak çok fena çok...

kendimden saklamaya calisiyorum onu dahala sevdigimi ve özledigimi ama bazen olmuyor...3 yillik iliskim bir anda hic beklenmedik bir sekilde bittiginde dünyam basima yikilmisti...4 ay oluyor...zaman gecti ben onun yokluguna alistim.. ama dahala düsünüyorum suan nerde ne yapiyor hali vakti yerindemi hayatindan senin yerini doldurmus biri varmi diye...böyle olmasini istemiyordum ayrilik yoktu hesabimda...kader deyip gülüp geciyorum...bneim degerimi bilmesede sevgimi haketmesede dahala bos degilim ona karsi...kendimi kandiriyorum...ama asla affedemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…