ben bi kahve yapiyorum kimler ister
Kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun tüm dilekleriniz gerçek olsun sağlık, huzur, aşk, başarı... Allah hepinizin gönlüne göre versin.
Ben yılbaşımı sobanın hemen dibinde bol bol çekirdek çitleyerek geçirdim tuzdan bi haller oldu bana. Yılbaşı, bayram gibi günleri sevemiyorum hiç beklemiyorum çünkü böyle günler bana bol bol bulaşık ve yorgunluk olarak geri dönüyor. Diğer açıdan da beklemiyorum zaten yani belki arar diye. Ne sevgililer günü, ne doğum günü....arayacak en son kişidir kendisi o yüzden hiç öyle beklenti zahmetine girmiyorum
Aslında bende dısarı cıkmak ısterdım sınema fılan
ama her yer kapalı sımdı canım ıstemıyor benımde
keyıf yapıcam bende kıtab fılan okurum
ya bı yandan maıle bısey yazmam gerek onu düsünüyorummm
bu arada benim öbürünü hiç düşünmüyorum uzun zamandır bu beni oyaladı galibakaydirigubbakcemile3 iyi mi oldu ne bi açıdan da kaydirigubbakcemile3
kizlar yeni yiliniz kutlu olsun dilekleriniz arzulariniz hepsi teker teker gerceklesir insallah...
dün benimkii mail atmis...ben evde olmadigim icin anca simdi gördüm...
yeni bi yil yeni bi baslangic...artik hersey burda bitti yazmis...
bende hic geriye falan yazmadim...umrumda olmadigini görsün anlasin...
o beni gecen senede biraktiysa bende onu biraktim ne kadar aci cekiyor olsamda...biraz daha icim rahat simdi..
inşallah güzelim hepimiz için yepyeni bir yıl olur...
evet için acısa da sen de bu sözün üzerine sen de yoluna gitmelisin ... :teselli:
ahh be canım yaaa ... neler yapmışsın sen öyle... gerçekten kötü konuşmuşsun... özür dilesen de neye yarar ... yani tabii dilesen fena olmaz... bu hani ona tüm kapılarını açmak değil ama sen biraz kendi kendine almış başını gitmişsin gibi geldi...
tam olarak nasıl konuştu senle bilmiyorum ama buraya yazdıklarınla hani çok umutlandıracak şeyler yapmadı... üstelik hani çok güzel de konuşmadınız bu 2 günde... yine dengesizdi konuşması ... bir öyle bir böyle...
sen de umutlanıp tabii boşa çıkınca çok sinirlendin... ne diyeyim ki ... :sm_confused:
ama bence genel olarak sakin ve sabırlı olman gerek sanki... a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?