Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar mutlu yıllar.sevdıklerınızle saglıklı huzurlu aşkkkkkk dolu bır yıl yasayın.gecen yıl cok kotuydu.her tanıdıgım ayrıldı.bır tuhaflık wardı.busene inşallah hersey cok gusel olurrrrrr.opuldunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.Allah sevdıklerınızı sıze getırsın.ayagına kapndırsın pısman etsın onları inşallllahhhhhhhhhhhhhhhh

Kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun tüm dilekleriniz gerçek olsun sağlık, huzur, aşk, başarı... Allah hepinizin gönlüne göre versin.

Ben yılbaşımı sobanın hemen dibinde bol bol çekirdek çitleyerek geçirdim tuzdan bi haller oldu bana. Yılbaşı, bayram gibi günleri sevemiyorum hiç beklemiyorum çünkü böyle günler bana bol bol bulaşık ve yorgunluk olarak geri dönüyor. Diğer açıdan da beklemiyorum zaten yani belki arar diye. Ne sevgililer günü, ne doğum günü....arayacak en son kişidir kendisi o yüzden hiç öyle beklenti zahmetine girmiyorum

teşekkür ederiz canım... amin :Saruboceq:

biz de burda geçirdik zaten ... biz farkımız yok kaydirigubbakcemile3

hadi topla yüzünü
üzülme katla hüznünü
kaldir çekmecene bir yerlere sakla
daha ömrünü tüketecek
nice yaralarin olcak
kabuklari düsecek
yeniden kanayacak
en sevdigin yalnizligini
al geçir sirtina
kirmak istiyor birak gitsin
gitmek istiyor birak gitsin
bir daha dönmesin

Aslında bende dısarı cıkmak ısterdım sınema fılan

ama her yer kapalı sımdı canım ıstemıyor benımde

keyıf yapıcam bende kıtab fılan okurum

ya bı yandan maıle bısey yazmam gerek onu düsünüyorummm

evet canım düşün... düşünüp yaz... ve okuduğunda etkilensin ; gerçekleri görsün...
sakin sakin yaz ... açık ol...

canlarım ben dün gece alkollü kafayla işleri iyice karıştırdım,benim bu lale ben msn.i kapattıktan sonra aramadı beni dayanamayıp tekrar açtım msn.i yazdım yazdım cevap yok şerefsiz demişim mesajların birinde,tel çaldı aradı,tartıştık tel.de, güya offline'mış mesjları sonradan almış,tam hatırlamıyorum o kafayla neler söledik ama bana bi ara 2009da sana mutluluklar diliyorum dedi kapattık teli.ben de msn.ine sil beni msn.inden, bu geceden sonra yoksun benim için, bunu da almadım dersin offline'dım dersin küçük kuş beyinli aklınla benimi kandırdığını sanıyosun,diğerlerinden daha ş...sizmişsin,seni farklı sanmıştım diğerlerinden,keşke farklı olsaydın keşke yanılmasaydım,tam bir Ş...SİZ,övün bununla ş...sizim kandırdım de,inandı bana de,övün bununla,ş...sizliğinle, boncuk tak da nazar değmesin ş...sizliğine yazdım,ağır kaçtı evet ama beni iki gün oyaladı,dün aradığında da arkadaşlarıyla dışardaydı sinirlendim hiç geleyim görüşelim seni de alayım falan demedi,naptığını bile sölemedi,bende buna çok sinirlendim tabi birazda ondan döşedim bunlarıben silmiştim onu msn.den dün gece, o silmemiş beni hala ben engelini kaldırıp tekrar ekledim ama o beni engellemiş yok msn.de.silmemiş ama engellemiş.yaa bu kadar senedir içerim ilk defa alkollü kafayla kötü konuştum, canım sıkıldı hiç iyi bi giriş olmadı yeni yıla, kızlar kafam çok bozuk napim sizce,hiçbişi düşünemiyorum özür dilesemmi ??

bu arada benim öbürünü hiç düşünmüyorum uzun zamandır bu beni oyaladı galibakaydirigubbakcemile3 iyi mi oldu ne bi açıdan da kaydirigubbakcemile3

Ah be Prenses ah be prensesss.....
Keşke hiç kurcalamasaydın bu olayı yaaa
Bak bir sürü canın sıkıldı.
Artık geriye dönüşü yok, söylemişsin bir kere.
Bence msn'den de sil, telefonundan da, bir daha ne konuş ne görüş.
Çıkart artık hayatından, sana üzüntüden başka bir şey getirmiyor işte gör.
Zaten o da lanlı lunlu konuşmuştu seninle.
Şimdi de sen böyle şeyler yazınca bence bu işten hayır falan gelmez be gülüm artık.
Sil at gitsin kafandan da hayatından da.
Dağılmış artık iyice bırak dağınık kalsın.
Hiç bir şekilde bir daha temasa geçme bence çünkü o şimdi bu kuyruk acısıyla çok daha ağır şeyler söyleyebilir.
Seni çok daha fazla üzebilir.
Bence hiç gerek yok.
Hatta mailinde bile bloklular listesine taşı, ulaşamasın sana.

bu arada benim öbürünü hiç düşünmüyorum uzun zamandır bu beni oyaladı galibakaydirigubbakcemile3 iyi mi oldu ne bi açıdan da kaydirigubbakcemile3

ahh be canım yaaa ... neler yapmışsın sen öyle... gerçekten kötü konuşmuşsun... özür dilesen de neye yarar ... yani tabii dilesen fena olmaz... bu hani ona tüm kapılarını açmak değil ama sen biraz kendi kendine almış başını gitmişsin gibi geldi...

tam olarak nasıl konuştu senle bilmiyorum ama buraya yazdıklarınla hani çok umutlandıracak şeyler yapmadı... üstelik hani çok güzel de konuşmadınız bu 2 günde... yine dengesizdi konuşması ... bir öyle bir böyle...

sen de umutlanıp tabii boşa çıkınca çok sinirlendin... ne diyeyim ki ... :sm_confused:

ama bence genel olarak sakin ve sabırlı olman gerek sanki... a.s

kizlar yeni yiliniz kutlu olsun dilekleriniz arzulariniz hepsi teker teker gerceklesir insallah...

dün benimkii mail atmis...ben evde olmadigim icin anca simdi gördüm...

yeni bi yil yeni bi baslangic...artik hersey burda bitti yazmis...
bende hic geriye falan yazmadim...umrumda olmadigini görsün anlasin...
o beni gecen senede biraktiysa bende onu biraktim ne kadar aci cekiyor olsamda...biraz daha icim rahat simdi..

inşallah güzelim hepimiz için yepyeni bir yıl olur...

evet için acısa da sen de bu sözün üzerine sen de yoluna gitmelisin ... :teselli:

inşallah güzelim hepimiz için yepyeni bir yıl olur...

evet için acısa da sen de bu sözün üzerine sen de yoluna gitmelisin ... :teselli:

tilkinin dönüp dolasacagi gelip bulacagi yine ben olucam eminim bundan aradan ne kafar zaman gecerse gecsin biliyorumki beni gördügünde karsisinda köpek gibi pesimden kosacak...o zaman görecek o ben ona neler yapacagimi...serefsizzz o kadar emek verdim ben ikimiz icin ailemi hice bile saydim annem benim yüzümden hastanelik oldu kalp krizi geciriodu nerdeyse...aman yaaa artik cokta tin...cehennemin dibine gitse beni kurtar diye bana ulassa yemin ederim bi tekmede ben vurarim ona o cehennemden cikamamasi icinklava:

haklısın canım ama iki günde güzel konuştuğumuz şeylerde oldu, üstü kapalı yılbaşı planı bile yapıldı yani,dün gece konuşurken de sinirli deildi,napıyosun dedim önce özür dile şerefsiz dedin bana falan dedi, arabada arkadaşıyla beraberdi,kötü konuşmadık ama ben ne dediğimi hatırlamıyorum bişi dedim sana 2009da mutluluklar dilerim dedi kapattık teli.ondan sonra ben bunları yazdım zaten, bu arada iki gün beni oyaladı sanki benle yapcak gibi yılbaşı planını,o intibayı vererek oyaladı,çok güzel konuştğumuz zamanlar da oldu, özür de diledik birbirimizden.ama ben bunu anlayamadım dalgamı geçiyor gerçektenmi sorunları var bilmiyorum,dengesizliği beni perişan etti iki günde.napcağımı hiç bilmiyorum,monanın dediği gibi silip atsam mı, yoksa bi özür dilesem mi,dilersem de ne desem hiç bilmiyorum,şu an siz benden mantıklı düşünürsünüz :uhm::bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…