Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Giderayak artistliğini de yapmış yani
Hey Allahım ya... ne kadar çocukça.. bittiyse bitti.. böyle dramatik sözlere, bitmişken tekrar can yakmaya çalışmalara falan ne gerek var ya.. gerçekten çocukça

Cevap vermemekle iyi yapmışsın canım.
Hiç bulaşma, bitmişse bitmiştir. Sen yoluna git, ondan büyük olduğunu göster.
Dilerim bu yıl sana ömrünce yetecek kadar aşkla gelir..
Buradaki herkese de tabii..

cnm bence sen hic özür falan dileme valla bak bi yeri kalkar koltuklari kabarir hemen beni istio beni beklio diye...kendimden biliyorum bunlari...:1hug:

monacim yeminle dün cok ictim sirf onun yüzünden sarhos oldum ablama enistem bile dün neler dedigimi anlattikca ben yerin dibine girdim onlarin yaninda...tabi onlar gülerek anlatio bense utanarak dinliyorum..etmedigim küfür kalmamis valla onadelikafadulden...ama cidden simdi eve geldim zaten 15 dakika falan oluyor msn yi actim mail var...tahmin etmistim ondan oldugunu...okudum...ve hic canim yanmadi..geride kaldi dünde kaldi benim icin o...

ama üzülüyorum kızlar beni kötü tanıcak bidaha görmek bile istemicek en basiti.ben böle biri değilim kiiiiiiiiiii 30yaşıma geldim hala çocuk gibi davranıyorum yaaaa sinirlenince kendime hakim olamıyorum daha önce yaşadıklarımdan dolayı tahammülüm de sabrım da bitti ama ben böle biri değiillimm gerçektennnn senağlama

ya bence 2009 da mutluluklar dilerim sözünden sora bişi yapma tatlım...
yaa güzelim sen bu kadar acılı hatundan öğrenemedin mi bunlara güvenmeyeceğini ; fazla şey beklemeyeceğini...

bak bekledin yılbaşını beraber geçiririz diye sonra adam caydı sen de sinir harbi yaşadın tabii... kaydirigubbakcemile3

bence bundan hayır gelmez yaaa... bu 3. deneme sanırım... hani birinde olmazsa birinde görüşmek için uğraşırdı adam... boşver bencee...

yeni yıl ; yeni umutlar... ya seni bu kadar sinirlendiren; üzen biriyle neden bişiler paylaşmak için inat ediyorsun ki kendinlee... başka erkek yokmu cicim... var elbet... ve en kısa zamanda karşına çıkacak...

ama nolur bak tekrar söylüyorum sakin ve sabırlı ol ... bişi sanmasın hiçbiri kendini yerimseniben

Prenses özür diledin hadi.. evet, ağır konuşmuşsun.. hadi diledin özür.
Ne değişecek?
Bu iş bir yere varmaz ki.. hep böyle atışarak gidecek.
Yani siz ya yüzyüze geleceksiniz adam gibi oturup sakin sakin uzun uzun mantıklı konuşup bir karar vereceksiniz, ya da bu iş hep böyle atışarak devam edecek.
Ama bu denli detaylara girip konuşacak, bazı şeyleri çözümleyecek kadar istiyor musun sen bu insanı?
Hayatında bu denli önemli bir yer kaplıyor mu ya da değer mi?
Bence istemiyorsun.
O kadar boşlukta hissediyorsun ki kendini elinin altındakine yöneliyorsun.
Yanlış anlama asla yargılamıyorum, ben de çok yaptım bunu.
Çok insani bir duygu, o kadar normal ki.
Ama hep olan bana oldu sonunda, pişman oldum, acısı benden çıktı.
Çünkü kafamın içinde yanlış olduğunu bile bile sırf o anda bazı şeyleri tamamlamak adına yapılmış bir hareketti.
Bile bile ladesti yani...
İyi düşün güzelim...

sılam canım seninle daha pek konuşamadık ama sen ne dersin bu durumlara

ben seni cok iyi anliyorum cnm...ben hic benimkine kötü davranmazdim o istedigi gibi konusurdu ben hep kendimi geriye tutardim kalbini kirmamak icin benim kalbim 1000 parcaya bölünmüs olsa bile...sonunda bende dayanamadim...onun bana konustugu gibi bende karsilik verdim...ilk yaptigimda böyle canim cok yanmisti ama sonradan alistim..ilk böyle küfürlü falan konustugumda özür dilemistim ondan arayipta...hemen koltuklari kabarmisti kendini bi b.k sanmaya baslamisti...sonrasinda yine böyle seyler oldu ve ne özür diledim nede baska bisey...bana ne yaptiysa bende öyle yaptim...küfürse küfür,,,sevgiyse sevgi

Eyyyy Prenses... görürse görsün yaaa... senin hayatında ne kadar yer kaplıyor ki? O da varsın öyle görsün.. sen kendini bildikten sonra...

Ayrıca sanıyor musun ki sen özür dileyince seni iyi anacak, ardından iyi düşünecek???

Aç gözünü bi tanem, filmlerde olur o işler...

ne üzülüceksin cnm yaaa bos yere üzülme.....egerki seni hayatindan cikardiysa sen neden umursuosunki...seni neden kötü tanisin...sen hic bilirmiydin onun böyle bi serefsiz oldugunu???bilemezsin tabiki...bazi seyleri insan saklar cünkü...bu bizim icin gecerli degil tabiki cünkü bizim kalbimiz temiz duygularimiz saf

evet,verdim kararımı "bırakıcam dağınık kalsın" zaten toparlamak çok zor böle bir durumu ve ilişkiyi,silicem msnden de, iki gündür yaşadıklarım yeter de artar,ondan öte durum gerçekten toparlanamaz bi noktada gibi geliyo bana da,silmiştim akşam da suçluluk duygusundan galiba bugün tekrar ekledim,çok üzgünüm benden soğudu yanlış tanıdı beni,belki de dalga geçti hep bilmiyorum bu belirsizlik çözülmicek,en iyisi mona'mın dediini yapmak ve dağınık bırakmak.teşekkür ederim kızlar,siz de olmasanız...:teselli::çok üzgünüm:

yazık diyorsun değil mi ; onun için yaşanan şeyleri hatırlayınca...
değmiyor hiçbiri işte... kimseyi kendimizden çok sevmeyelim ya en doğrusu bu ...

yazık diyorsun değil mi ; onun için yaşanan şeyleri hatırlayınca...
değmiyor hiçbiri işte... kimseyi kendimizden çok sevmeyelim ya en doğrusu bu ...

tabiki yazik diyorum cnm,...icim ne kadar yaniyorrr onun yüzünden cektiklerim icin...herkesi karsima aldim...malesef bos birsey icin...sözünde durmayan bi adiiiiiiiiiiii benim hayatimda yok artikk..kalibinin adami degilmis ne diyeyim...gitsin baskalarinin pesinden kossunn...nasil olsa cok ona...

Ne yapmamı beklıyordun o gün sen bıtırdın benmı bıtırdın
ben neler cektım neler yasadım bılıyormusun benı ıkı hafta aramadın sormadın
bı nasılsın öldünmü kaldınmı demedın cok acımasızca davrandın

sımdı nasıl böyle dıyorsun anlamıyorum

maıller atmıssın madem o kadar merak ettın arasaydın
ben hastaydım maıllerını okumadım sınır krızı gecıren adam arardı

daha ne kadar yalvarıcam sana sen kararını vermıssın sevmıyorum bıttı dedın
o zaman yolun acık olsun kusura bakma ben arkadas kalamam senınle

bu ıyı degıl gıbı ya daha etkıleyıcı daha dokundurucu olmalı

ama beceremıyorum kafamçokkarıştı klava:

evet bu daha iyi olacak canım... sen özür dilesen de toparlanmayacaktı kolay kolay ... tekrarlanacak herşey... yanlış tanısın boşver... hatta tanımasın... seni tanımayı haketmeli önce...

yeni sayfa tatlım... senin yepyeni bir sayfayı açman lazım... bak çok da güzel bir gün...
2009un ilk günü :))) ankarada kesin kar da vardır... bembeyaz ne güzel ... :teytey:

böyle değildi o, bambaşka biriydi babamın vefatında yaşadığım sıkıntılarda hep yanımdaydı, elimizden tel.düşmezdi 24 saat nerdeyse konuşurduk, konuşmazsakk msjlaşırdık,msjlaşmazsak çağrılaşırdık. ne kadar iyi bi insan derdim,görseniz şaşardınız, o adam bu hale dönüştü,demek hep böleymiş gizlemiş kendini ilk başlarda.annemi bile kandırdı.evimize geldi babamın vefatında.sanki yıllardır hep vardı hayatımda, her anımı kaplıyodu bende bu ilişkide dengesiz davrandım tahammüllü olamadım sabırlı olamadım ama olsam nolcakmışki adama baksanıza fisfisfis jelibonum mail atcanmı karar verdinmi kesin önce bi onu söle canım

Aslında hıc bırsey yapmak ıstemıyorumm
ama yenı yılımı kutlamıs
bırde dengesız bıseyler yazmıs

cevab vermem gerek galıba offf nasıl yazıcagımı bıle bılmıyorumkı kafamçokkarıştı

:1no2: :1no2: :1no2:

jelibonum ben denicem ama yemek yiyip gelcem.. sakın atma o zamana kadar mail ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…