kizlar yeni yiliniz kutlu olsun dilekleriniz arzulariniz hepsi teker teker gerceklesir insallah...
dün benimkii mail atmis...ben evde olmadigim icin anca simdi gördüm...
yeni bi yil yeni bi baslangic...artik hersey burda bitti yazmis...
bende hic geriye falan yazmadim...umrumda olmadigini görsün anlasin...
o beni gecen senede biraktiysa bende onu biraktim ne kadar aci cekiyor olsamda...biraz daha icim rahat simdi..
haklısın canım ama iki günde güzel konuştuğumuz şeylerde oldu, üstü kapalı yılbaşı planı bile yapıldı yani,dün gece konuşurken de sinirli deildi,napıyosun dedim önce özür dile şerefsiz dedin bana falan dedi, arabada arkadaşıyla beraberdi,kötü konuşmadık ama ben ne dediğimi hatırlamıyorum bişi dedim sana 2009da mutluluklar dilerim dedi kapattık teli.ondan sonra ben bunları yazdım zaten, bu arada iki gün beni oyaladı sanki benle yapcak gibi yılbaşı planını,o intibayı vererek oyaladı,çok güzel konuştğumuz zamanlar da oldu, özür de diledik birbirimizden.ama ben bunu anlayamadım dalgamı geçiyor gerçektenmi sorunları var bilmiyorum,dengesizliği beni perişan etti iki günde.napcağımı hiç bilmiyorum,monanın dediği gibi silip atsam mı, yoksa bi özür dilesem mi,dilersem de ne desem hiç bilmiyorum,şu an siz benden mantıklı düşünürsünüz :uhm::bbo:
Giderayak artistliğini de yapmış yani
Hey Allahım ya... ne kadar çocukça.. bittiyse bitti.. böyle dramatik sözlere, bitmişken tekrar can yakmaya çalışmalara falan ne gerek var ya.. gerçekten çocukça
Cevap vermemekle iyi yapmışsın canım.
Hiç bulaşma, bitmişse bitmiştir. Sen yoluna git, ondan büyük olduğunu göster.
Dilerim bu yıl sana ömrünce yetecek kadar aşkla gelir..
Buradaki herkese de tabii..
haklısın canım ama iki günde güzel konuştuğumuz şeylerde oldu, üstü kapalı yılbaşı planı bile yapıldı yani,dün gece konuşurken de sinirli deildi,napıyosun dedim önce özür dile şerefsiz dedin bana falan dedi, arabada arkadaşıyla beraberdi,kötü konuşmadık ama ben ne dediğimi hatırlamıyorum bişi dedim sana 2009da mutluluklar dilerim dedi kapattık teli.ondan sonra ben bunları yazdım zaten, bu arada iki gün beni oyaladı sanki benle yapcak gibi yılbaşı planını,o intibayı vererek oyaladı,çok güzel konuştğumuz zamanlar da oldu, özür de diledik birbirimizden.ama ben bunu anlayamadım dalgamı geçiyor gerçektenmi sorunları var bilmiyorum,dengesizliği beni perişan etti iki günde.napcağımı hiç bilmiyorum,monanın dediği gibi silip atsam mı, yoksa bi özür dilesem mi,dilersem de ne desem hiç bilmiyorum,şu an siz benden mantıklı düşünürsünüz :uhm::bbo:
sılam canım seninle daha pek konuşamadık ama sen ne dersin bu durumlara
ama üzülüyorum kızlar beni kötü tanıcak bidaha görmek bile istemicek en basiti.ben böle biri değilim kiiiiiiiiiii 30yaşıma geldim hala çocuk gibi davranıyorum yaaaa sinirlenince kendime hakim olamıyorum daha önce yaşadıklarımdan dolayı tahammülüm de sabrım da bitti ama ben böle biri değiillimm gerçektennnn senağlama
ama üzülüyorum kızlar beni kötü tanıcak bidaha görmek bile istemicek en basiti.ben böle biri değilim kiiiiiiiiiii 30yaşıma geldim hala çocuk gibi davranıyorum yaaaa sinirlenince kendime hakim olamıyorum daha önce yaşadıklarımdan dolayı tahammülüm de sabrım da bitti ama ben böle biri değiillimm gerçektennnn senağlama
tilkinin dönüp dolasacagi gelip bulacagi yine ben olucam eminim bundan aradan ne kafar zaman gecerse gecsin biliyorumki beni gördügünde karsisinda köpek gibi pesimden kosacak...o zaman görecek o ben ona neler yapacagimi...serefsizzz o kadar emek verdim ben ikimiz icin ailemi hice bile saydim annem benim yüzümden hastanelik oldu kalp krizi geciriodu nerdeyse...aman yaaa artik cokta tin...cehennemin dibine gitse beni kurtar diye bana ulassa yemin ederim bi tekmede ben vurarim ona o cehennemden cikamamasi icinklava:
yazık diyorsun değil mi ; onun için yaşanan şeyleri hatırlayınca...
değmiyor hiçbiri işte... kimseyi kendimizden çok sevmeyelim ya en doğrusu bu ...
Kızlar bana maıl konusunda bıraz yardımcı olurmusunuz
evet,verdim kararımı "bırakıcam dağınık kalsın" zaten toparlamak çok zor böle bir durumu ve ilişkiyi,silicem msnden de, iki gündür yaşadıklarım yeter de artar,ondan öte durum gerçekten toparlanamaz bi noktada gibi geliyo bana da,silmiştim akşam da suçluluk duygusundan galiba bugün tekrar ekledim,çok üzgünüm benden soğudu yanlış tanıdı beni,belki de dalga geçti hep bilmiyorum bu belirsizlik çözülmicek,en iyisi mona'mın dediini yapmak ve dağınık bırakmak.teşekkür ederim kızlar,siz de olmasanız...:teselli::çok üzgünüm:
evet bu daha iyi olacak canım... sen özür dilesen de toparlanmayacaktı kolay kolay ... tekrarlanacak herşey... yanlış tanısın boşver... hatta tanımasın... seni tanımayı haketmeli önce...
yeni sayfa tatlım... senin yepyeni bir sayfayı açman lazım... bak çok da güzel bir gün...
2009un ilk günü :))) ankarada kesin kar da vardır... bembeyaz ne güzel ... :teytey:
Ne yapmamı beklıyordun o gün sen bıtırdın benmı bıtırdın
ben neler cektım neler yasadım bılıyormusun benı ıkı hafta aramadın sormadın
bı nasılsın öldünmü kaldınmı demedın cok acımasızca davrandın
sımdı nasıl böyle dıyorsun anlamıyorum
maıller atmıssın madem o kadar merak ettın arasaydın
ben hastaydım maıllerını okumadım sınır krızı gecıren adam arardı
daha ne kadar yalvarıcam sana sen kararını vermıssın sevmıyorum bıttı dedın
o zaman yolun acık olsun kusura bakma ben arkadas kalamam senınle
bu ıyı degıl gıbı ya daha etkıleyıcı daha dokundurucu olmalı
ama beceremıyorum kafamçokkarıştıklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?