Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Hmmmm... CADIARZU ben olsam ne yazardım acaba Jelibon...

Muhtemelen ...... git derdim :roflol:

Şaka gülüm şaka a.s.

Düşüneyim bakalım... acele etme mail için... az daha beklesin.

fırtıınaam hoşgeldiiin bugün yazdıklarıma sende bi yorum yaparmısın,senin yorumunu da almak istiyorum canım

bu ne yaa aşık olunca insan mutlu olur dünyası aydınlanır ne biliyim bizim dünyamız karardı dünyamızı kararttılar aşk mutluluk verir yaa gözyaşı değil bu ne bölee klava:

Hmmmm... CADIARZU ben olsam ne yazardım acaba Jelibon...

Muhtemelen ...... git derdim :roflol:

Şaka gülüm şaka a.s.

Düşüneyim bakalım... acele etme mail için... az daha beklesin.

acele etmiyorum

daha dengesiz bisey yazmasinda bana

aslinda biraz daha beklesin ama bi düsünelim ne olur yaa benim icin dokundurucu bi mail :Saruboceq: :Saruboceq:

deneme yapıyorum ...

birkaç gündür maillerime bakmamıştım ... hem bilgisayarın başına geçip oturacak kadar halim olmadığımdan hem de artık seninle son konuşmayı yaptığımız için haber almayı beklemediğimden sanırım...

çok merak etmişsin... ilgine teşekkür ederim... ama keşke kendi kendini bu kadar üzene kadar arasaydın... o zaman bana ulaşabilirdin en azından... belki biraz için rahatlar ; sinir krizi geçirmezdin...

maillerine sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim... beni mi ; kendini mi düşündüğünü de anlayamadım... ben aslında şu anda hiçbir şey anlayamadım... bitirelim diyen sendin... hatta onun öncesinde bitmişscesine yaşadığım 2 hafta vardı... hatırlıyormusun o zaman da bana uzak ol diyen sendin... elbet ikimizin de hataları vardı ama ben seni hiç uzaklaştırarak çözüm aramadım... beni kendinden uzaklaştırmak isteyen sendin ; ne kadar zor olsa da istediğini yaptım... saygı duydum... o günler nasıl geçti benim için hiç bir fikrin yok... geçmedi günler ... bu çektiğim acıya rağmen sonunda hakettiğimi düşündüğün yine sensizlikti... ama ben yine bitmesin dedim sana... yalvardım ; ağladım... hayır dedin bana... ben sana hiç hayır demedim...

şimdi neden böyle bir mail attığını inan anlayamıyorum... başkasımıydı acaba bu acıları çeken... benmiydim sana acı çektiren... farklı kişiler mi var gerçekten çözemedim...
bence sen de tam olarak ne istediğini çözemedin... umarım en kısa zamanda çözersin... belirsizlikle yaşamak kadar can yakan birşey yokmuş... ben bunu da öğrendim çünkü...

ama sana söyleyebileceğim net birşey var ... sen hayatımda sevgilim olarak vardın... başka bir şekilde olman benim kabullenebileceğim birşey değil... sevgilim olarak varsan varsın ; yoksan hiç olma ... benim için bir farkı yok çünkü...

böle bişi jelibonum... belki fikir verir... :sm_confused:

Son düzenleme:
Kızlar selam canım...
Benım eskı konuları okuyordum o yuzden geçkaldım.......

006 canım arkadaşların dedıklerıne katılıyorum.............
Onu artık sil hayatından olan olmuş.....
Eskide kalma yenı birilerine bak.......
Unut onu canım

Böcük kız :) helal olsun valla ne güzel yazmışsın öyle.. :)

beğendin mi ... ayy ben hep öle güzel yazarım sırnaşık şey
ama tabii jeliye ve onun laleye hitap eder mi bilemedim...

biz ayrıldıktan sonra ben mail atmıştım ya benim laleye sora hemen aramıştı akşamında da son kahvemizi içmiştik... çok etkilenmiş mailimden ... öyle demişti... bir ara onu da okuturum size yerimseniben

firtina biliyorsun dimi onun mailini

yani ne bileyim yarın filan olabilir... ama biraz bişiler ekle ya da çıkar istersen... hani senin cümlelerin ; duygularını ifade edişin filan olsun biraz...

neyse kızlar ben dışarı çıkıyorum... arkadaşlar gelcek beni almaya...
süslendim ; püslendim gezicem şimdi...

öpüyorum sizi a.s.

selam kizlar...
hepiniz iyisinizdir umarim...

böcük süper bir mail yazmis....
jeli sen bunu kesin gönder derim ben...

göndericem biraz daha beklicem biraz da kendim biseyler eklerim

tam gücümü topladim derken bu ayriligi kabulenmisken yine beni yikmasindan korkuyorum.....

içimdeki sen ve bıcır kız bugün yazdıklarımı okuyup bana yorum yaparmısınız sizlerind edüşüncelerinizi öğrenmek isterimgece kötü şeyler oldu senağlama yılbaşım berbat olduu

kızlarr ben geldimm..
prenses006cim bence çok takma..
yani hiçbişi olmamış gibi o msnde dursun.
yani bi umut bekleme şimdilik ama çok umursayacağını sanmıyorum ettiğin lafları..
sinirle söylediğini düşünür geçer..
özür falan dileme..
öyle kalsın. bu haliyle..
engelini illaki açar.
çok da düşünme. ben gerçekten sevdiğini sanmıyorum senin bu çocuğu..
hem dengesiz biraz biliyosun...

jeliboncum bu arada böcüğün yazdığı mail çok güzel..
bence gayet uygun düşer..

akşam gene gelirim ben.. takipteyimşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…