firtina biliyorsun dimi onun mailini
kızlaaaar aradı az önceee... ama açamadım... titriyorum ve ağlıyorum...
kızlar mutlu yıllar.sevdıklerınızle saglıklı huzurlu aşkkkkkk dolu bır yıl yasayın.gecen yıl cok kotuydu.her tanıdıgım ayrıldı.bır tuhaflık wardı.busene inşallah hersey cok gusel olurrrrrr.opuldunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.Allah sevdıklerınızı sıze getırsın.ayagına kapndırsın pısman etsın onları inşallllahhhhhhhhhhhhhhhh
canlarım ben dün gece alkollü kafayla işleri iyice karıştırdım,benim bu lale ben msn.i kapattıktan sonra aramadı beni dayanamayıp tekrar açtım msn.i yazdım yazdım cevap yok şerefsiz demişim mesajların birinde,tel çaldı aradı,tartıştık tel.de, güya offline'mış mesjları sonradan almış,tam hatırlamıyorum o kafayla neler söledik ama bana bi ara 2009da sana mutluluklar diliyorum dedi kapattık teli.ben de msn.ine sil beni msn.inden, bu geceden sonra yoksun benim için, bunu da almadım dersin offline'dım dersin küçük kuş beyinli aklınla benimi kandırdığını sanıyosun,diğerlerinden daha ş...sizmişsin,seni farklı sanmıştım diğerlerinden,keşke farklı olsaydın keşke yanılmasaydım,tam bir Ş...SİZ,övün bununla ş...sizim kandırdım de,inandı bana de,övün bununla,ş...sizliğinle, boncuk tak da nazar değmesin ş...sizliğine yazdım,ağır kaçtı evet ama beni iki gün oyaladı,dün aradığında da arkadaşlarıyla dışardaydı sinirlendim hiç geleyim görüşelim seni de alayım falan demedi,naptığını bile sölemedi,bende buna çok sinirlendim tabi birazda ondan döşedim bunlarıben silmiştim onu msn.den dün gece, o silmemiş beni hala ben engelini kaldırıp tekrar ekledim ama o beni engellemiş yok msn.de.silmemiş ama engellemiş.yaa bu kadar senedir içerim ilk defa alkollü kafayla kötü konuştum, canım sıkıldı hiç iyi bi giriş olmadı yeni yıla, kızlar kafam çok bozuk napim sizce,hiçbişi düşünemiyorum özür dilesemmi ??
ama üzülüyorum kızlar beni kötü tanıcak bidaha görmek bile istemicek en basiti.ben böle biri değilim kiiiiiiiiiii 30yaşıma geldim hala çocuk gibi davranıyorum yaaaa sinirlenince kendime hakim olamıyorum daha önce yaşadıklarımdan dolayı tahammülüm de sabrım da bitti ama ben böle biri değiillimm gerçektennnn senağlama
işte hata burda işte..onlar biz onlara bağlanıp sevmeye başlarken...bizi tanımaya çözmeye çalışırlar..kafalarına ve mantıklarına uymayan yönlerimizi keşfederler...biz keşfettiğimizde ise iş işten geçmiş olur...böyle değildi o, bambaşka biriydi babamın vefatında yaşadığım sıkıntılarda hep yanımdaydı, elimizden tel.düşmezdi 24 saat nerdeyse konuşurduk, konuşmazsakk msjlaşırdık,msjlaşmazsak çağrılaşırdık. ne kadar iyi bi insan derdim,görseniz şaşardınız, o adam bu hale dönüştü,demek hep böleymiş gizlemiş kendini ilk başlarda.annemi bile kandırdı.evimize geldi babamın vefatında.sanki yıllardır hep vardı hayatımda, her anımı kaplıyodu bende bu ilişkide dengesiz davrandım tahammüllü olamadım sabırlı olamadım ama olsam nolcakmışki adama baksanıza fisfisfis jelibonum mail atcanmı karar verdinmi kesin önce bi onu söle canım
napmalıyım kimseye anlatamıyorum..ya yaparsa..ama inanın olmuyor sinirliyken gerizekalı oluyorum hep sensin dedikce sorun yok.sınır tanımıyor bana.üstelik psikoloijk destek alıyorum.2 yılın sonunda dayanamadım artık.yaparmı sizce...
dengesizleştim bıcırık bi siliyorum engelliyorum bi tekrar ekliorum,o beni silmemiş ama engellemiş,dünden beri 100 kere ekleyip silmişimdirr kafamı toparlayamıyorumm
dengesizleştim bıcırık bi siliyorum engelliyorum bi tekrar ekliorum,o beni silmemiş ama engellemiş,dünden beri 100 kere ekleyip silmişimdirr kafamı toparlayamıyorumm
aynen jeli benimde sabahtan beri var bu sıkıntı ; biyerden sızar artık bakalım ne olucak ?
Bilmiyorum kızlar.. bugün tuhaf duygular içindeyim.
Kötü başladı bu yıl...
Kızıyorum kendimize.
Akşam doğalgazdan ölen çocukların haberini seyrederken ağlamaktan gözlerim çıktı.
Gündüz de binadan biri vefat etti..sabah ağıtlarla feryatlarla uyandık...
Gerçekten bilmiyorum... bu kadar takılmaya değer mi bazı şeylere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?