Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet canım gerçekten bende ço9k şahit oldum tanıdığım evlilik gözüylebakılan her ilişki bitti...

prenses sakın özür dileme..yaptığın en büyük yanlış bu olur inan bana...seni bu hale getirdiği için o özür dilesin..sen bunların hiçbirini haketmdin...seni tanıdığında böyle değildin...şimdi dursun düşünsün bu kızın şimdiki hali benim eserim desin....ben hatalıyım onu böyle yıprttığım için desin..kimse boşuna öfkelenmez..durduk yere yılbaşını zehir etmez bir adam için...
silebilirsen sil herşeyinden bakma geriye..kaç kaybol uzaklaş..çık onun hayatından...eğer birgün aramak isterse..dünyanın bür ucundada olsan bulmak isteyen aramak isteyen arar bulur hiç şüphen olmasın.............
üzdümmü özür dileyeyyimmi diye düşüneceğine...o kadar hala vicdanın yanıp düşüneceğine hakettiğine hakettiği değeri verdim diye sevin bacım....
eğer haketmediğini düşünen insan sana azda olsa değer veren insan sana bunları yaşattırmazdı....

üzülme pranses sakın bu hatayı yapıp onun için üzülme...emin ol seni hiç tahmin etmedğin kadar çabuk tanımış ve çözmüştür...her bayan çocuktur..sevecendir.sıcakkanlıdır..bunun yaşla ilgisi yok karşındakine sevdiine şımardın sen...çıkıpta hiç tanımadığın bir adama değil..o senin nasıl biri olduğunu çözecek yaşta ve olgunlukta merake etme...duygusal düşünme ne olur hata yapma...
işte hata burda işte..onlar biz onlara bağlanıp sevmeye başlarken...bizi tanımaya çözmeye çalışırlar..kafalarına ve mantıklarına uymayan yönlerimizi keşfederler...biz keşfettiğimizde ise iş işten geçmiş olur...
inan bana aynı benim lalenin davranışları...onlar değişmedi..biz değiştik..daha çok taviz verip daha çok hata yaptık...sevdik..yapmamalıydık hatasız konumdayken bile özür dileme gafletinde bulunduk...yapma prenses...benim ve bir çok bayanın yaptığı hatayı yapma..

canım kaçırdım ne yaparsa kim yaparsa....CADIARZU:uhm:

dengesizleştim bıcırık bi siliyorum engelliyorum bi tekrar ekliorum,o beni silmemiş ama engellemiş,dünden beri 100 kere ekleyip silmişimdirr kafamı toparlayamıyorumm

006 canim ben senin yerinde olsam ickili oldugumu ve o yüzden öyle seyler yazdigimi söylerdim...
tabiki yinede o gün beni oyaladigi icin felan ona karsi sinirli oldugumuda söylerdim...

dengesizleştim bıcırık bi siliyorum engelliyorum bi tekrar ekliorum,o beni silmemiş ama engellemiş,dünden beri 100 kere ekleyip silmişimdirr kafamı toparlayamıyorumm

işte bu umut var ya..işte mahveden bizi o..içimizden atamadığımız acabalar hep...
ya bir işi varsa belki morali bozuktur..
ben biliyorum o çok iyi biri yapmaz...
ben eminim beni seviyor..ama işte ben hata yaptım onu çok üzdüm.....
işte bizi mahveden vicdani duygular....
-----------------------------------------
içimizden silmek hiç kolay değil..bir anda unutmak hiç değil...kendimizi kadırıyoruz...candan erteçinin dedği gibi aşk böyle olmaz...seven adamın önünde dağlar durmaz...
ben sana ayrıl diyemiyorum...diyemem
.ben sana unut diyemiyorum..diyemem
sil dedim kaç dedim..biliyorum yapmayacaksın..kaçtıkça daha çok bağlanacaksın..gelmeyen hep cevapsız araçlara kendince bir bahane uyduracaksın...biz hep bu yanlışı yapıyoruz hata üzerine hata yapıyoruz..klava:

selam kızlar ben geldim
ajan 006 neler karıştırıyosun sen yine :)
bıcırığıma bakın hele filozof oldu
tez noldu kız ne yana baksam sen varsın :)))

vicdanım rahat değil belki de monacım,bende bilmiyorum inan,bende dengesizleşiyorum böle dengesiz adamlarla,sorun bu

Son düzenleme:
ajan 006 ukalalık yapmayım akşam akşam fıstıkçım
elimde bu var deyip bi ilişki yaşamamalısın bence , bide karşılıklı bu kadar hakaretamiz şeyler söylenince aranızda deymez bence
özür dileme ama içkiliykene msnden uzak dur :)
şaka bi yana benim lale ile aramızda en kötü yaşanan söz bana adımın yanında hanım diyerek konuşması mint hanım dedi yani buna üzülmüştüm ben oturup mesela senin yazdıklarını okudumda gerçekten saf bi salak olduğuma karar verdim ; ya birisi ile bişeyler yaşarken bu kadar kötüleşmek hoş değil aslında kadın yada erkek seviyeyi korumak lazım
bunda senin suçun yok tabi karşındakinin o seviyeyi koruması lazım
seviyenin korunmadığı ilişkiyi kangren olmadan kesmek gerek
nacizane görüşüm bu
kızma bana ters mi oldu birazcıkın

aynen jeli benimde sabahtan beri var bu sıkıntı ; biyerden sızar artık bakalım ne olucak ?

Bilmiyorum kızlar.. bugün tuhaf duygular içindeyim.
Kötü başladı bu yıl...
Kızıyorum kendimize.
Akşam doğalgazdan ölen çocukların haberini seyrederken ağlamaktan gözlerim çıktı.
Gündüz de binadan biri vefat etti..sabah ağıtlarla feryatlarla uyandık...

Gerçekten bilmiyorum... bu kadar takılmaya değer mi bazı şeylere...

haklısın mint,o seviyenin korunması taraftarıyım bende, ama geçmişte yaşadıklarımdan ötürü ne sabrım kaldı ne tahammül gücüm,hepsini yitirdim,bende böle değildimki sonradan böle oldum işte ve bu halimden hoşnut değilim,isterdimki bitse bile aradaki o seviye saygı korunarak,beni iyi hatırlayarak bitsin.vicdanım rahatsız o yüzdende işte...

ya mint abla h.g:))
prenses 006 çok üzüldüm onu üzdüm mü acaba özür dlesemmi sözünü duyunca kendimi gördüm bir an...
ben kendi halime acıdım 006 nın yazdıklarını okuyunca kendim geldim bir an gözüme....
ondan böyle bir tepki verdim...benim yaptığım hatayı sen yapma dedim...
tabiki kendi özgür iradesi karar verecek buna..yoksa hiçbirşeyim yok şekerim..kızalrın üzülmesine acı çekmesine dayanamıyorum..

bugün bizim evdeki baliklar öldü daha dogrusu abimin baliklari yukarida oturuyorlar

yegenim cok agladi

sonra annemin amacasi ölmüs cok tatli bi dedeydi ben türkiyede görmüstüm ankarada resim cekinmistik üzüldüm :çok üzgünüm: bir daha görmek isterdim

sonra babamin cok yakini arkadasi benimde sevdigim bi amca kansermis alti ay ömrü kalmis bunu duydum babam aklima geldi babamla yasit adam

ölümü düsündüm sükretim allaha sükür ailede kimsede bisey yok

ama elbet olucak su an belki mutlu günlerimiz elin ogluna üzülüyorum kocam degil bisey degil beni birakan bir adam

yani biz neye üzülüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…