- 27 Ekim 2008
- 5.988
- 2.458
- 723
haklısın mint,o seviyenin korunması taraftarıyım bende, ama geçmişte yaşadıklarımdan ötürü ne sabrım kaldı ne tahammül gücüm,hepsini yitirdim,bende böle değildimki sonradan böle oldum işte ve bu halimden hoşnut değilim,isterdimki bitse bile aradaki o seviye saygı korunarak,beni iyi hatırlayarak bitsin.vicdanım rahatsız o yüzdende işte...
açsaydın telefonu kuzucum yaaa ne istediğini öğrenirdin en azından...ama taviz verme eskı sevgilisi için seni bırakıp gitti.değmezzz...
ama bide şöle bi durum var, özür dilersem haklıyken haksız konuma da düşebilirim,çünkü sadece tek taraflı olarak benim hatam yokki ,onunda çok hataları varrr iki gündür bana yaşattıklarını biliyorsunuz
ajan 006 geçen geçmiş üzülme bence
bugüne bak artık olana çare yok ; yeni ilişkilerin için ders çıkarıp yaşadıklarından bıcırık kızın dediği gibi karşımızdaki insanı tam anlamıyla tanımadan yelkenleri suya indirmemeliyiz ..
applem bende tümgün bu haberle karşılaşıp sürekli üzülüp ağladım ...
ve sürekli benim lalenin ne kadar yanlış yolda olduğunu farkedip durdum..
ben ona hep derim bunu hayat senin uğraştığın kendini hırpaladığın kadar uzun değil heran ölüm diye bir gerçek var diye ama kapı duvar kime anlatıcam ki...
yaşadığımız herşey boş aslında ama insanız işte yapabileceğimiz bu kadar
napmalıyım kimseye anlatamıyorum..ya yaparsa..ama inanın olmuyor sinirliyken gerizekalı oluyorum hep sensin dedikce sorun yok.sınır tanımıyor bana.üstelik psikoloijk destek alıyorum.2 yılın sonunda dayanamadım artık.yaparmı sizce...
ATMA BİLE JELİBOMBOM MAİLLE Mİ ANLAYACAK SENİ BU ADAM KAÇ SENEDİR BİRLİKTESİNİZAt gitsin Jelibon.... ne kaybedersin?
Kaldı mı kaybedeceğin bir şey?
2 yıldır beraberiz.olmuyor yapamıyoruz sürekli tartışıyoruz 2 saat iyiyiz 5 saat tartışmalı..ve psikolojikman çöktüm ilaç alıyorum artık dayanamıyorum.kaldıramıyorum.bir konuda bilerek yalan söyledim anladı ve buyrun ne sözler...affetmiyeceğim diyor vede yaşamak istemediğini söylüyor..hayat boş insanlar kandırıyorlar diyor..bir mektup yazıyorum odamda bulucaksın yıllar sonra bile olsa diyor.şu sıralarda sanıyorum bu mektubu yazmakta meşgul.sesi soluğu çıkmıyor..çok korkuyorum kendine birşey yaparmı..yapıcam diyor..
ATMA BİLE JELİBOMBOM MAİLLE Mİ ANLAYACAK SENİ BU ADAM KAÇ SENEDİR BİRLİKTESİNİZ
bugün bende bi agresiflik var hayırdır ; fikir vermicem kimseye
su maili atmak icin daha beklimi
yoksa maili atimi
fikirlerinizi bekliyorum
ya simdi beni yine üzecek bi mail gelir diye kötü oluyorumm
ay ne dengesizmis benimde kafami karistirmayi yine basardi
yine bi adim ondan mi gelsin yoksa mail atimi
YORUM YAPARSANIZ SEVINIRIM
Ay bende de var o... aslında ben de sussam iyi olur....
YORUM YAPMAYIM DİYORUM DURAMICAM AJAN 006 YADA DEDİĞİM GİBİçok teşekkür ediyorum böcüğüm..son 3 yıldır darbe üzerine darbe alıyorum..ruhum artık sinyalleri vermeye başladı..hep sensin dediğinde dünya harikasısın ama en ufak hayırda gerizekalısın..sonucunda söylnen ise sinirliyken üstüme gelme..ne dediğimi bilmiyorum..tamam sevgiyse çok seviyorum.hayaller hatıralar onsuz yaşam bir hiç.ama ya ilerisi..üstelik babam karşıt.asla diyor başkada birşey demiyor.hergün gel gel gel gidemiyorum tehdit alıyorum babamdan.inanın eli kolu uzun bir adam ve ben babamı sevmiyorum.üzülerek söylüyorum ama bu böyle.annem zaten beni doğururken ölmüş.dedemle babannemle büyüdüm.çok iyi biri o..dürüst seviyeli ama herşeyi bırakın hadi fedakarlık edeyim susayım sevgi için ama babam engel.ve bu hususta dün bir yalan söyledim.tabiki beceremedim anladı.ve tek bir isteği vardı 2 yıl önce bana asla yalan söyleme...ve ben bunu ihlal ettiğim gerekçesiyle şu an berbat..bitirdik..ama bana bir mektup yazıcanı yarın duymam gerekekn birşeyin olucağını birgün mutlaka odasına okumam için gitmem gerektiğini söylüyor..korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?