Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ama bide şöle bi durum var, özür dilersem haklıyken haksız konuma da düşebilirim,çünkü sadece tek taraflı olarak benim hatam yokki ,onunda çok hataları varrr iki gündür bana yaşattıklarını biliyorsunuz

ajan 006 geçen geçmiş üzülme bence
bugüne bak artık olana çare yok ; yeni ilişkilerin için ders çıkarıp yaşadıklarından bıcırık kızın dediği gibi karşımızdaki insanı tam anlamıyla tanımadan yelkenleri suya indirmemeliyiz ..
applem bende tümgün bu haberle karşılaşıp sürekli üzülüp ağladım ...
ve sürekli benim lalenin ne kadar yanlış yolda olduğunu farkedip durdum..
ben ona hep derim bunu hayat senin uğraştığın kendini hırpaladığın kadar uzun değil heran ölüm diye bir gerçek var diye ama kapı duvar kime anlatıcam ki...
yaşadığımız herşey boş aslında ama insanız işte yapabileceğimiz bu kadar

açsaydın telefonu kuzucum yaaa ne istediğini öğrenirdin en azından...ama taviz verme eskı sevgilisi için seni bırakıp gitti.değmezzz...

sana durumu özelden anlattım cicim... tekrar anlatmayayım diye...

bir de bilmeyenlerin de kafasını karıştırma...:mymeka:
o beni eski sevgilisi için bırakmadı... :dilcikar:

tutku ile bağlı değilim ; seni senin beni sevdiğin kadar sevemiyorum diye gitti... ama ayrılıktan 1,5 ay sonra eski sevgilisini facebooktan tekrar ekledi... benim sildirdiğimi yani... ama şu an ne durumdalar bilemiyorum ... :1closedeyes:

ajanım benim sorun şu galiba sen bu laleyi herşartta bu kadar seviyomusun buna karar ver
ben seviyorum mesela şuna karar verdim bugün o benim hayatımda olsada olmasada seviyorum onu ben ; sende karar ver müspet yada menfi
en kötü karar kararsızlıktan iyidir (lalemden seçmeler:))
çok bülent ersoy mu dinledim ne :))))
osmanlıca sözlük linki lazım bana

evet yaaa ... hayatta neler var aslında gerçekten insanın canını yakan... biz de neler için hırpalıyoruz kendimizi... ama bu acı da farklı işte ... hiç geçmeyecek sanıyorsun... ama allah korusun sağlığımıza birşey olduğunda aşk filan kalmıyor insanın gözünde... sadace yaşam savaşı içinde olduğunu anlıyoruz...

biz aşkzedeler ilişki bitince zannediyorki öldük ayıldık bayıldık....(haklı olarak gazi konumundayız..)
zannederiz ki o olmadan yaşayamıyacağız..kimse onun gibi olmayacak...kimseye aşık olamayacağım ....onun gibi birini bir daha bulamayacağım...
dimi şimdi doru deyin...ahhh bizler çok fenayız..aslında ben bu sözleri hatırlıyorum sanki..tarih tekerrürden ibaretmiş...

Ya kızlar... ölüm var bu dünyada.. burnumuzun dibinde... :çok üzgünüm: napıyoruz biz allahaşkına?

Yarına çıkacağımızın garantisi var mı?
O çocuklar hiç düşündü mü bunu?
Uyumaya bile niyetleri yokken ölüme gittiler.
Yukardaki abla düşünmüş müydü sabaha bitecek her şey diye?
Bizim garantimizi kim veriyor.

Yazık değil mi bunca ağlamalar, sıkıntılar, mutsuzluklar, bu kadar zaman, harcadığımız bunca zaman... ne için?
Biliyorum insan böyle anlarda düşünüyor bunu, sonra hayat gaddar, unutup gidiyor, dalıyor dünya işlerine, hayatın gerçeği bu.
Yarın ben de unuturum gider...
Ama en azından çok zor anlarımızda, kendimizden bile vazgeçtiğimiz anlarda anımsayalım bunları... anımsayalım ki biraz güç versin bize.

Tam dibe vurduğunuzu hissettiğiniz anda neydi neydi diyelim ve düşünelim bunları...
İnanın bana hayat o kadar kısa ki...

su maili atmak icin daha beklimi

yoksa maili atimi

fikirlerinizi bekliyorum

ya simdi beni yine üzecek bi mail gelir diye kötü oluyorumm

ay ne dengesizmis benimde kafami karistirmayi yine basardi

yine bi adim ondan mi gelsin yoksa mail atimi

YORUM YAPARSANIZ SEVINIRIM

canım öncelikle şunu bil ; hiçbirşey senden ve senin sağlığından daha önemli değil...
tabii ki herkesin hataları vardır... bu ilişkiyi bitirmen hata mı bilemeyiz... sen bilebilirsin... sorunu tam olarak anlayamadım aslına bakarsan...

ama eğer ilişkisi bitti diye canına kıymakla seni tehdit eden ; zorla seni yanında tutmaya çalışan bir adam varsa bence o doğru kişi değildir zaten... çünkü kimse aşk yüzünden ölmüyor ... bak bize sayımızı bilmiyorum ama canlı canlı örnekleriz...

yapmayacağını düşünüyorum... ama sana yaşatmak istediği vicdan azabına engel olmak için de tedbir olarak belki birkaç arkadaşına ya da ailesine durumu uygun bir dille anlatıp ; ara sıra kontrol etmelerini isteyebilirsin...

ama kararından eminsen ve tekrar bu ilişki olmaz diyorsan sakın onun bu tehdidinin işe yaradığını düşünmesine izin verme... umarım biraz yardımı olur söylediklerimin ...

iyice kafam karıştı bugün kızlar,en iyisi yatıp uyumak hem daha fazla düşünmemiş olurum,hem de bu kafa karışıklığıyla yanlış bişey yapmamış olurum.iyi geceler hepinize,sabah görüşürüz canlarımm

At gitsin Jelibon.... ne kaybedersin?

Kaldı mı kaybedeceğin bir şey?
ATMA BİLE JELİBOMBOM MAİLLE Mİ ANLAYACAK SENİ BU ADAM KAÇ SENEDİR BİRLİKTESİNİZ
bugün bende bi agresiflik var hayırdır ; fikir vermicem kimseye

Kendine bir şey yapacak adam ilan etmez... yapar.

Yıllar sonra olsa bile demiş... yıllar sonra senin esamen bile okunmaz onun hayatında.. üzülme.

tatlım bence mail atmak için onun adım atmasını beklemesen de olur... sonuçta adam denedi bikaç yol... en son da seni tekrar karman çorman eden bir mail attı... sen de bunu ; bu süreci nasıl yaşadığını ; neler hissettiğini ve neler beklediğini belki yazacaksın ona...

ama ondan gelecek hiçbirşey üzmesin seni... dün benim karşılaştığım gibi birşey... aramasını beklemiyordum aradı... sesini duymaya hazır değildim ve çok korktum... neyseki msjla kurtardım olayı... ama bana msj atarmı diye beklemedim ; tekrar aramadı diye üzülmedim... çünkü beklemiyordum böyle bir tepki... oldu ve bitti... dünün bir önceki günden farkı yoktu ya da bugünden... çünkü ben ayrılığı kabullenmiştim...

sen de öyle... tekrar umutlanmadan anlat ne varsa içinde... ama unutma tüm kapıları açmayacaksın... çünkü o ne istediğinin farkında değil... ve evet muhtemelen yazacağı şeylerin seni üzecek şeyler olmasını bekliyorum ben... ama beraber onu da atlatırız...
ilk seferden daha çok yanmayacak canın emin ol :teselli:

marb...tanımıyoruz senin laleyi o nu en iyis en tanırsın dicem ama ne kadar tanıyabilirsin ki....:uhm:
ayrıca sözüm meclisten dıları ısıracak köpek havlamaz demişler..yapacak insan söylemez...
ama yinede sen bu atasözüne inanma..bazen aldatabiliyor ataların sözleri..kaydirigubbakcemile3

YORUM YAPMAYIM DİYORUM DURAMICAM AJAN 006 YADA DEDİĞİM GİBİ
SENİN DAHA HAYATININ İÇİNE DAHİL OLMAYAN ADAN NE HAK ; NE SIFATLA SANA GERİZEKALI DİYOR YA
sen bunu kendine yapma marb güzelim bırak gitsin akıllı kadın bulsun öküz

ya ama siz bu adamla ileride ne yapacaksınız kuzum..nasıl bir hayat düşlüyorsunuz..kokusu çıkmaya başlamış olacakların..hayıro nu bun bırakın da sizinde hayatınızı bozar ki bozmuş zaten ruh durumunuzu anlatıyorsunuz...bende ondan çok siz tehlikedesiniz gibi geliyor bana...

böcügüm haklisin ama niye ya niye ben tam biraz iyi olmusken tamam bitti sevmiyor derken daha niye benim yarami desiyor

simdi mail aticam

bana dese evet merak ettim arkadas olarak istiyorum hayatinda falan filan yine ayni seyler

ya bir kere duydum bunlari maf oldum agladim agladim sokakta gündüz gece

sonra tamam ya dedim bitti kendine gel böyle devam etmez

simdi yine aynisini gücüm yokkk yaa yapmasin bana bunu ne bicim insannnnn :1no2:

artik dayanamiyorum ondan gelicek kötü seylere yeter bitsin beni üzmesin artik allahim ne olur :Saruboceq:

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…