Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yapmıorum uslu duruormmmm bennn,çünkü ben ona bi mail atıp herşeyi anlattım açıkladım daha söliycek bişiyim yok,ondan bekliyorum ama tık yokk

kızlar bır sey yazıcam bana akıl verın yada ne yapayım işte hadı yardımcı olun canlarım

Kuzu deli misin?
Şaka bir tarafa. Hayatımın en güzel yıllarını geçiriyorum inanın kızlar.
Hem dış görüntü olarak hem ruh olarak her şey iyice, yerine oturdu, bi çizgim var ciddi ciddi.
Nasıl mutluyum bu halimden anlatamam.
Yaş korkusu olanlara duyurulur... derlerdi inanmazdım.
Gerçekten de insanın ennn güzel yıllarıymış 30 lu haneler...
Ben beklerim sizi hadi gelin :)

evet suanda cok daha sakinim bende kendimi tarttım neden böyleyim diye ama sanırım uzun süreli beraberlikler bazı şeyleri öldürüyor ..birçok beklenti ve heyecanla başlanıyor ilişkilere sonunda bişiyler olmasını bekleyerek başlıyorsun ..ama sadece bekliyorsun ileriyi görememek ilişkiyi heyecanlandırmadan monotonluk içindekileride öldürüyor..kısa sürede ayrılanlar henüz beklenti içindeydiler belkide beklentilerinin öldügünü görmeden ayrıldıkları için içlerinde uhde kalıyor acabalar belkiler onlara dahada cok acı çektiriyor.:1rolleyes:

Ali whisky:
sen beni silmedinmi
Sevgin:
sen?
Ali whisky:
sana sordum ben
Sevgin:
silmiş gibi mi duruyorum ordan bakınca
Ali whisky:
durmuyosun
Sevgin:
eh
Sevgin:
o zaman
Ali whisky:
neden peki
Sevgin:
bütün nedenlerimi açıkladım sana
Sevgin:
mailde
Sevgin:
daha ekstra açıklıycak bi nedenim yok
Ali whisky:
maildekiler nedenim diyosun yani
Sevgin:
o mailde herşeyi anlattım sana
Sevgin:
bütün içimdekileri duygularımı
Ali whisky:
hiçbişey anlatmıyo o mail
Sevgin:
şimdi patron geldi gidince yazayımmı
Sevgin:
hiçbişi anlatmıyormu
Sevgin:
sen mi göremedin acaba
Sevgin:
bence çok şey anlatıyor
Ali whisky:
tek anlattıgı senin alkollü oldugun
Sevgin:
o kadar görebilmişsin demekki
Ali whisky:
bence o kadar yazabilmişsin
Sevgin:
sen okuduğunu görememişsin
Sevgin:
davranış sebeplerimi anlattım
Sevgin:
ne düşündüğümü
Sevgin:
ne hissettiğimi
Ali whisky:
alkollü olmanı anladım
Sevgin:
aklımdan geçenleri
Sevgin:
sadece onumu çıkardın o mailden
Sevgin:
o zaman başka söyleyecek birşeyim yok fazladan
Ali whisky:
sadece onu yazmıssın
Sevgin:
o kadar uzun mailden
Ali whisky:
çıkarca bişi y0ktu fazladan
Sevgin:
onu çıkardın sadece
Ali whisky:
neyse tartışmaya gerek y0k
Ali whisky:
ben seni silmiştim
Sevgin:
zaten fazla diyecek birşeyim yok
Ali whisky:
demekki telfondan silmem yeterli olmuomus
Ali whisky:
pcden de silmem gerekiomun
Sevgin:
herşey mailde sen ne kadar görmek istemesende yazılıydı
Sevgin:
tekrar söylüyorum benim fazladan diyecek başka hiçbirşeyim yok

kızlar ben bırıyle tanıstım...4 yada 5 ay sanırım...ıste tanıstım...cok gorusemedık ayrı sehırler fılan ..telle konustuk...
ben yurutemeyecegımı anladım...ayrılmak ıstedım ama onun konusmaları yada ılgısı....
benı bır sekılde bagladı bırde....aılesıyle ılgılıde problemlerı vardı ben ona yardımcı ve destek vermek ıcın yanında oluyum ıstedım....
oldumda....sonra ben mesal atmadım aramadım ..
o hep aramamı ıstedı...bensız yapamıyormuş..benle..kım oldugum yada kımlıgımle degılde çzümle ılgılenıyormuş...benle mutluymuş...huzur buluyormuş....
ben sakatta olsam yasım buyukte olsa hatta olmuyacak bırı bıle olsam benden vaz gecmıyecekmış....neymış benım özüm guzelmış...onunda ıstedıgı buymuş...
bende ınanmadım ....
konuşmayacagımı soyledım ve dedımkı ben sana yalan soyledım...benım aılem aslında farklı ...
bende farklıyım...dedım ...hımmmmmm dedı..telefonun şarjı bıttı dedı ve dunden berı aramıyor...
denemek ıstedım dogrumu soylıyor sevıyormu gercekten vazmı gecıcek yada devam edelımmı dıyecek dıye....
ama ettıgı yemınler ve doktugu dıller yalanmıs dunden berı aramıyor.....

vay be dedım duygu....bır ınsanın yalanı ancak yalanla ortaya cıkarmış...canımsıkıldı kızlar yaaaaaa

pis herif ..muhattap olma daha fazla lütfen yaa ..daha fazla üzmesine izin verme

ama ask degıldı benımkısı...zaten goremıyorduk...bırbırımızı...sadece ona bır sekılde destek vermektı amac ama.o baska boyuta tasıdı ....yok laflarla bende ınanmak ıcın yalan soyledım allahta bılıyor ama...ıyıde yapmısım sanırım...

ya herkes nere gıttı hadı bır sey soyleyın yaaa...
kendını bır garıp hıssedıyorum .kızlar ..

kızlar çok kötüyüm çokk

lütfen artık engelle birdaha görüşme ...bak tam alışmaya başlamışken tekrar başa sarıyorsun yeniden aynı acıları yaşıyorsun ...belki biraz söyledigim sana acı gelecek ama emin ol böyle yaparak kendinden uzaklaştırıyosun çünkü onu havaya sokuyorsun kendini bişey sanmasına izin veriyorsun ...bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapma lütfen ..sill onu hayatından sil..

ya aslında birazda diyosunki ben elimden geleni yaptım,bu adam beni biliyor neden diye isaynalrad oluyorsun..
küçücük bir iş meselei bana neler neler söylemsine neden oldu anlatamam
bende çok fevri davrandım ama
anladım ki,çıkacak yol bulmadaığında acıtabilecxek her lafı söylemeyi mübah görüryor kendinde.klava:.

kızlar çok kötüyüm çokk

yanzlıca susmalıydın bence
maili atıp beklemeliydin
dün mesela iki arkadaşda bu taktiği kullandı bakalım ne olacak
sen onun peşinden koşan ve ıona yapışan kadın haline gelmişsin..
o seni silmeden sen onu çıkarmalıydın hayatından ki..bu terbiyesizliği yapamasın..madem odun bu kadar defalarca okuyup anlasın o zaman..sen niye konuşuyorsunki..ah kızlar ahh..bazen elinizle yaptırıyorsunuz bu eziyetleri kendinize..

zaten klasik erkek hareketleri yapacak söylenecek bir söz kalmadıgında ya hakaret ederler yada kaba kuvvete başvururlar..belki de cok özverili olarak çok sevdigimizi hep göstererek tepemize cıkaran biziz..belki heran hayatlarından kaçacak gibi dursak daha önemli olacagız ama oda bize uymuyor işte cicim ..napalım vardır bizide anlayan istedigimiz degeri verecek birileri biyerlerde ...:Saruboceq:

ya herkes nere gıttı hadı bır sey soyleyın yaaa...
kendını bır garıp hıssedıyorum .kızlar ..

İlahi Duygu, ben de ortada ciddi bir durum var diye korktum valla.

Ya kuzum... cidden dediği onca eşşşek kadar lafın arkasında mı duracak sanıyordun?
Al bak dakka bir rengini belli etmiş.
Bırak gülüm düşündüğüne bile değmez.
Böyledir bunlar, anca atar tutarlar, lafla peynir gemisi, saf görürler karşılarındakini...
Çeneleri işler, pratikte bişey yoktur ama.
İş ciddiye binince de kaçacak delik ararlar.
Hiç sıkma canını, düşünme bile, bırak o kendi layığını bulsun, onla eğleşsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…