bu arada benimki gelip gidiyo msn.e ve bilmem sölememe gerek varmıııı.... :roflol:
valla monacım 30 yaşıma geldim diye endişeleniyordum herşeye geç kaldım gibi görüyordum yakın zamana kadar ama seni görünce moralim düzeliyor,bu neşeli hayat dolu halini görünce korkulacak bişi olmadığını düşünüyorum artık insan 30da aşık da olabiliyor,hala güzel olabiliyor ve hayat dolu olabiliyor demekki a.s
bende 24 üm bu arada
ya farkındamısın bizim gibi uzun süreli ilişkilerdekilereden (elbette ağlıyoruz üzülüyoruz ama) çıkanlar daha rahat..
seninle aynı eksende gibiyiz ama bir farkla..ayrılacak çok birşeyde yoktu..herşey o iğrenç ve düzeysiz mesajlaşmalardan kaynaklandı..bir laflar söyledi bana...:1no2::a015:
kızlar bır sey yazıcam bana akıl verın yada ne yapayım işte hadı yardımcı olun canlarım
kızlaar yazdııı sen beni silmedinmi yazmış öküz yaaaaaa
kızlar çok kötüyüm çokk
evet suanda cok daha sakinim bende kendimi tarttım neden böyleyim diye ama sanırım uzun süreli beraberlikler bazı şeyleri öldürüyor ..birçok beklenti ve heyecanla başlanıyor ilişkilere sonunda bişiyler olmasını bekleyerek başlıyorsun ..ama sadece bekliyorsun ileriyi görememek ilişkiyi heyecanlandırmadan monotonluk içindekileride öldürüyor..kısa sürede ayrılanlar henüz beklenti içindeydiler belkide beklentilerinin öldügünü görmeden ayrıldıkları için içlerinde uhde kalıyor acabalar belkiler onlara dahada cok acı çektiriyor.:1rolleyes:
ya herkes nere gıttı hadı bır sey soyleyın yaaa...
kendını bır garıp hıssedıyorum .kızlar ..
kızlar çok kötüyüm çokk
ya aslında birazda diyosunki ben elimden geleni yaptım,bu adam beni biliyor neden diye isaynalrad oluyorsun..
küçücük bir iş meselei bana neler neler söylemsine neden oldu anlatamam
bende çok fevri davrandım ama
anladım ki,çıkacak yol bulmadaığında acıtabilecxek her lafı söylemeyi mübah görüryor kendinde.klava:.
ya herkes nere gıttı hadı bır sey soyleyın yaaa...
kendını bır garıp hıssedıyorum .kızlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?