zaten klasik erkek hareketleri yapacak söylenecek bir söz kalmadıgında ya hakaret ederler yada kaba kuvvete başvururlar..belki de cok özverili olarak çok sevdigimizi hep göstererek tepemize cıkaran biziz..belki heran hayatlarından kaçacak gibi dursak daha önemli olacagız ama oda bize uymuyor işte cicim ..napalım vardır bizide anlayan istedigimiz degeri verecek birileri biyerlerde ...:Saruboceq:
http://www.kadinlarkulubu.com/bir-derdim-var/243760-erkek-iste.html kızlar linke bakarmısınız
İlahi Duygu, ben de ortada ciddi bir durum var diye korktum valla.
Ya kuzum... cidden dediği onca eşşşek kadar lafın arkasında mı duracak sanıyordun?
Al bak dakka bir rengini belli etmiş.
Bırak gülüm düşündüğüne bile değmez.
Böyledir bunlar, anca atar tutarlar, lafla peynir gemisi, saf görürler karşılarındakini...
Çeneleri işler, pratikte bişey yoktur ama.
İş ciddiye binince de kaçacak delik ararlar.
Hiç sıkma canını, düşünme bile, bırak o kendi layığını bulsun, onla eğleşsin..
evet ama bu kronikleştiğininde aşmak için neler yapmak gerek..mesela senin ki dönse ne şartla hayatını açrsın..
belirli bir zaman sonra hakikaten evli gibi oluyorsun ve dayanamıyorsunda..bunu sende yaşamışsındır.. kız evden çıkmayan bir kadından şüphe edilir mi? sen şunu bul bunu buıl denir mii..asıl bir gözüdönmüşlüktür bu anlayamdım bennnnn!
canım benım ılgıne ve yorumuna tesekkurler...
ınan bana eger ne olursan ol ..vazgecmem deseydı o zaman yelkenlerı ındırecektım...
ask yada sevgı neyse yasıyacaktım...
kendımı bırakacaktım..sevgıye....
ama o kadar yemının ve buyuk buyk konusmaların ..arkasından sımdı aramıyorsa...
dedıgın gıbı sadece lafmış....uygulamaya gelınce ...resmen kactı...
bır tesekkur bıle etmedı..ılgınden dolayı dıye....
kendımı kandırılmıs gıbı hıssedıyorum ...valla ama ıyıkıde yapmısım gercek yuzunu gordum allahtan...
ay hiç gülesim yoktu adi kelimesi bile az bunlara neyse ben yazaak bişiy bulmadım zaten canım sıkkın siz yardım edin kızcağızabuyur burdan yak ...hey yarabbim 1,5 yıl çık ayrıl eski kıza dön ..hepsi adii bunların ya valla ...
Kuzu deli misin?
Şaka bir tarafa. Hayatımın en güzel yıllarını geçiriyorum inanın kızlar.
Hem dış görüntü olarak hem ruh olarak her şey iyice, yerine oturdu, bi çizgim var ciddi ciddi.
Nasıl mutluyum bu halimden anlatamam.
Yaş korkusu olanlara duyurulur... derlerdi inanmazdım.
Gerçekten de insanın ennn güzel yıllarıymış 30 lu haneler...
Ben beklerim sizi hadi gelin :)
kızlaar yazdııı sen beni silmedinmi yazmış öküz yaaaaaa
kızlar konuşmaya bakııınnn yaaaaaaaaaaaaa olamazzzz
valla bu erkeklerın ıkı ellerı yanlarına düşsün...
valla bu erkeklerın ıkı ellerı yanlarına düşsün...
ya kızlar mezhep farklılıgı fılan degıl...
bır seyler dedım ...bana dedıgı yemınler yada soyledıgı sozler dogrumu dıye..onu bır sekılde denedım onemlı olanda bu.bana durusce davranıyor ne yapmaya calısıyor dıye anladınızmı....
ben ona aılesı ıcın yada gurbette oldugu ıcın arkadasca yaklastım destek verdım...ama o benle huzur buldugunu ve daha ılerı goturmek ıstedıgını soyledı....
ne yemınler ne sozler ettı bende dogrumu soyluyor dıye denedım...
meger yalanmıs koca bır larmış laf salatasıymış...anladınızmı....
dunden berı aramıyor bıle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?