Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet ama bu kronikleştiğininde aşmak için neler yapmak gerek..mesela senin ki dönse ne şartla hayatını açrsın..
belirli bir zaman sonra hakikaten evli gibi oluyorsun ve dayanamıyorsunda..bunu sende yaşamışsındır.. kız evden çıkmayan bir kadından şüphe edilir mi? sen şunu bul bunu buıl denir mii..asıl bir gözüdönmüşlüktür bu anlayamdım bennnnn!

canım benım ılgıne ve yorumuna tesekkurler...
ınan bana eger ne olursan ol ..vazgecmem deseydı o zaman yelkenlerı ındırecektım...
ask yada sevgı neyse yasıyacaktım...
kendımı bırakacaktım..sevgıye....
ama o kadar yemının ve buyuk buyk konusmaların ..arkasından sımdı aramıyorsa...
dedıgın gıbı sadece lafmış....uygulamaya gelınce ...resmen kactı...
bır tesekkur bıle etmedı..ılgınden dolayı dıye....
kendımı kandırılmıs gıbı hıssedıyorum ...valla ama ıyıkıde yapmısım gercek yuzunu gordum allahtan...

Prenses...
Çok çok özür dileryerek söylüyorum, kızma bana ama, bu olayı bu noktaya sen kendin getirdin.
Gerçekten bunu söylemekten nefret ediyorum ama bu noktaya geleceği o kadar bariz belliydi ki.

Bak şimdi kendinde terbiyesizlik yapmaya bile hak bulabiliyor ve halen sen muhatapsın karşısında.
Cak cak konuşuyor, neden izin veriyosun buna? Hiç ama hiç yoktan bir sürü moralin bozuldu, ne gerek vardı? O hayvanımsıyı hemen sil at, bir daha da asla ama asla ama ASLA muhatap bile olma.

Bu adam sana rengini çoook önce belli etmişti, seninle o zaman da defalarca konuşmuştuk, tekrarlamayacağım o yüzden hiç birini. Ama artık yeter, cidden... Adam bu saate kadar seni üzebileceği tek bir fırsatı bile kaçırmadı maşallah, sen de halen uğraş dur ki beni kötü hatırlayacak, özür dilemeliyim.....

Kuzum.... herkes bu insanlığa layık değildir, dünyada herkesi memnun etmeye çalışırsan bir de bakmışsın ki sen kendin dönmüşsün harabeye...

Bırak gitsin çirkef yoluna.. sen kendi yoluna...

benim tek şartım vardı işini degiştirmesi yönünde ..işini degiştirsin ben geldim desin açayım yine hayatımın kapılarını sonuna kadar ..çünkü benim tek sorunum bu ..ne gözü dışarıda bi adamdı ne beni inciten biriydi sadece bu konuda incindim ..ama buda benim inat damarımın tuttugu yer işte ...
gercektten agır konuşmuş kuzum sen ne düşünüyosun peki arasa seviyorum dese .....

Canım hiç kandırılmış falan gibi hissetme.

Bakın kızçelerim... başınıza bu tip kötü şeyler geldiğinde, aldatıldım, kandırıldım, ihanete uğradım... vs. vs. diye düşünmemeye çalışın. Biliyorum zor ama en azından ilk şoku atlattıktan sonra düşünce tarzınızı muhakkak değiştirin.

Deyin ki... "Hayat tecrübeme bir tane daha ekledim. Allaan salaaa... bu hareketiyle beni daha güçlü, kendini de daha aciz bir insan yaptığının farkında değil..."

Aynen böyle düşünün... ki aslında gerçek de bu.. ne de olsa tecrübe tecrübe dediğimiz şey yediğimiz kazıkların bileşkesi...

buyur burdan yak ...hey yarabbim 1,5 yıl çık ayrıl eski kıza dön ..hepsi adii bunların ya valla ...
ay hiç gülesim yoktu adi kelimesi bile az bunlara neyse ben yazaak bişiy bulmadım zaten canım sıkkın siz yardım edin kızcağıza

ayy ben bekliyorum 30lu yaşlarımı... zaten ancak 30 yaşımda gerçekten hoş bir hatun olacağımı düşünüyorum... yazıım size de dişlerim için tel takıyorum ... öle kendimle ilgili birkaç bişey daha var ... ondan ben 30umu bekliyorum zaten :))

kızlaar yazdııı sen beni silmedinmi yazmış öküz yaaaaaa

kızlar konuşmaya bakııınnn yaaaaaaaaaaaaa olamazzzz

ayy ya konuşmayı da okudum ... ahh ahh günlerdir bu konuşma için mi ve hatta bu öküz için mi bekledin demek istiyorum... bak prensesim adama bak ; değer verdiğin adama bak yaaa ; şu yazdıklarına bak ve bir daha bundan hiç bişey bekleme ... hatta şu an itibariyle beklemeyi bırak ... kendini ne sanıyorsa aptal... ama hakkaten aptal yani ... anlamamış hiçbir şey senin iyi niyetli özrüne verdiği tepkiye bak... bundan hiçbişi olmaz canım ... çok sinirlendim ben yaaa... kötükedihüso

şüphe ediyorum derken, saçmalayarak konuştu ve kendiside farkındaydı saçmaladığının..çok kıskanç bir adam zaten ve bu konuda çok dengesiz..ağzına etmeden kabul etmem yiinede..
ya biraz dikkat çekici bir kızım ben..bu da istiyoki devamlı evde olayım devamlı..işi o kadar yoğun ki..çokta görüşemiyoruz devamlı seyhatalerde..böyle olunca ben ona benimle ilgilenmiyorsun falan desem,ikimiz için çalışıyorum diyor kızıyor,bırak bende çalışayım deyince binn tane şartt..kavga etmeden bir gun öncede annemi aramış,konuşmuşlar,şehir dışındayım,gelince muhakkak sizinle bir yemek isterim falan gibi..zaten artık resmiyete dökme vaktiydi,planlarımızı yapıyorduk..
gerçekten çok fedakarlık etti benim için..üzdüde görüldüğü gibi..bilemiyorum..zaten mesajla yaptık bu eylemlerin tümünü(çok komik ya!)

ama ben bir şımarıklık yaptım biraz önce..benim sinir olduğum bir takım seyler vardı. biir check edeyim acaba 'ayrıldık ' diye bişeler yapmış mı dye baktım..tık yok..mutlu oldum he..:)

valla bu erkeklerın ıkı ellerı yanlarına düşsün...

ya tatlım yorum yapıcam ama pek anlayamadım... bu çocuk yeni biri demi... sen sadece arkadaşça mı bu 4-5 ay boyunca konuştun ; destek oldun ?

hani bir de kendini nasıl tanıttın ; ama aslında ailem farklı filan derken ne demek istedin ben pek anlayamadım yaa... ya hani olur ya mezhep farklılıkları filan öyle bir şey mi :sm_confused:

duygu bacım okuyom okuyommm bişi anlamadım ben neyseeeeeeeeee:icecream:mirmirmirmir
benım bugun kafam biraz bozukkkkkkkkkafamçokkarıştı
neyse anladın sen onu dugusal danammmmmm:mymeka::mymeka:

slm kızlar
nasılsınız dun gıremedım kk ya

50kusur sayf gerıdeyım
yıne moralım yok okuyamıcam
varmı ıyı bıseler
duyguya ne olmus anlamadım ya
bı gelısmemı var

fırtına donmusun canım kulübe
az surmus hapsın

ya kızlar mezhep farklılıgı fılan degıl...
bır seyler dedım ...bana dedıgı yemınler yada soyledıgı sozler dogrumu dıye..onu bır sekılde denedım onemlı olanda bu.bana durusce davranıyor ne yapmaya calısıyor dıye anladınızmı....
ben ona aılesı ıcın yada gurbette oldugu ıcın arkadasca yaklastım destek verdım...ama o benle huzur buldugunu ve daha ılerı goturmek ıstedıgını soyledı....
ne yemınler ne sozler ettı bende dogrumu soyluyor dıye denedım...
meger yalanmıs koca bır larmış laf salatasıymış...anladınızmı....
dunden berı aramıyor bıle....

sen de sakın arama o zaman canım... aradığın an bitmişsin demektir...
ama üzülme de sonuçta paylaştığınız şeyler neyse ki çok fazla değilmiş ; genelde sen destek olmaya çalışmış emek vermişsin ...

o senin için iyi birşeyler yaptı mı bu süreçte ?
bişeylerden fedakarlık yaptı mı ?

bunları düşün ondan sonra üzül ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…