Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ya Duygu bir şey soracağım.

Yani siz konuşurken şarj bitti dedin ya, nasıl anladın bunu?
Öyle lafın ortasında mı kapandı telefon?

prenses hiç sesin soluğun çıkmıyor iyisin degilmi

Aslında bundan anlaşılacağı üzere Prensesin ona yazdığı o hakaretvari mesajların tamamını da haketmiş aslında lale ... aslında lale bile demek istemiyorum, lale güzel bir çiçeğimiz aslında

ben anlatıyordum sasırdı bu bende....ıste gercek duygu bu dedım ...
şimdı yemınler ettın bana her turlu buyuk buyuk yemınler ettın...
boyleykende benı kabul edıyonmu dedım...ya dedı sarjım bıttı...sonra konusuruz dedı kapattı....ve aramadı........oysa farklı bır hattı vardı sarjı bıtınce o hattan arardı aramadı...

duygum canım seninle ilgilenemedim kusuruma bakma nolur,kafam bi düzelsin iyice okuyup yardımcı olmaya çalışcam merak etme,off kızlar yaa manyak bu msjlaştık neler sölüyo sonrada olayı yumuşatmaya çalışıyo sil tamamen diyorum hala silmiyo msn.den bak sil ben görüyorum silmediğini diyorum iyice sinir ediyo sildim diyo

ya prenses yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
sen silsene şunu yaaaaaaaaaaaaaaa...

bak silmezsen bi daha yorum yapmıcam haaaa ... :mymeka:

kızalar sıze bır sey sorucam ben o yalancıyı arayıp desem....
sen yemınler ettın...sevıyorum dedın ben senın kımlıgınle degıl....
özünle ılgılenıyorum dedın...her turlu benı kabul edıcektın sonsuza dek...
pekı ne olduda aramıyorsun dıye ben arayıp soruyummu??????????????

bak hala mesajlaştık diyo yaaa
yaa sana daha neler demeli neler yapmalıki ondan vazgecebilesin prenses neden böyle yapıyosunnn klava:

gerçek duygu nasıl bir duygu ki arkasına bakmadan kaçmış :uhm:

H A Y I R :mymeka:

sakın oyle bir hata yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mymeka::mymeka::mymeka:klava:klava:klava:

lütfen onu düşüncelerinde dahi sillllllllllllllllllllllklava:klava:

gerçek duygu nasıl bir duygu ki arkasına bakmadan kaçmış :uhm:

ya arkadaslar sunu demeye calıstım ...bır erkek sevıyorsa buyuk buyuk laflar edıyorsa dedıklerının arkasında duracakmı...
hanı erkek bırakıp acımasızca gıdıyorlar ya...
ınanmak ve guvenmek ıstedım ve dedım kı ...
gercek duygu hasta ...onunla sonun olamaz ..cunku bana dedıkı...senı her ne sekılde ve her ne olursa olsun kabul edıyorum...
bende ınanmak ıcın duygu hasta o zamanda yanındamısın...
aılemde baskıcı cıddı bır sey olursa kabul etıp savacacakmısın dedım...
anladınızmı???????? of ya....anlamadınız...yanı ben işimi saglama aldım...ama o saglam degılmış ....sunu anlamanızı ısterdım dogru yapmısın duygu...ıyı olmus...ıyıkı denemısın kı ....duygularına kapılmadan adamın kım oldugunu ogrenmısın demenızı ısterdım ....
o da gıttı ...
ya ben sıze soruyorum arayıp bana bunu bunu dedın nere kactın dıyeyımmı??????????

Prensesim, gülüm, canımın içiiii..... kuzum silip atsana şu adamı daha halen niye inatlaşıyorsunuz karşılıklı ?? Eeeeee senle mi uğraşacam be, amma da havalandı de sil gitsin..aaaaaaaaaaaa....... kollestrolüm yükseldi beeeaaaaaa...

DUYGUUUUUUUUUU............ klava:

benidee seviiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn sevgiye ihtiyacımmmmmmm vaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr senağlamasenağlama

niye arıcaksın ; seni kandırması için ona yeni bir fırsat vermek için mi ?
sakın tatlım... o arasın seni ... sonuçta şarjı biten ; sonra konuşalım diyen o...
şarja takamamış mı dünden beri aptal ...

benidee seviiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn sevgiye ihtiyacımmmmmmm vaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr senağlamasenağlama

biz seni seviyoruz emin ol ama herkesten önce senin kendini sevmen kendine saygı duyman ,duygularınla oyuncak gibi oynamalarına izin vermemen gerekiyor ..emin ol dahada sinirliyim sana dahada agır konuşucam aklın başına gelsin diye ama kırmaktan korkuyorum kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…